Pop Corn: Katja Fašink, Sanja Mlinar (Katrinas)

29.06.2010 ob 13:22

Najprej je bila glavna Katja Fašink, po mojem mnenju ena redkih slovenskih pevk, ki dela dobro musko. Pogovarjala sva se tudi o njenem dopisovanju s Timbalandom in poznanstvu s 50 Centom, pa o njenem lepotnem salonu, pa o zapisu na blogu Tine M, pa o sodelovanju s SoulGregom, pa o Caricah, skratka, o vsem mogočem in vsem tistem, kar je bilo zanimivo. Bila je sproščen, nasmejan, samozavesten in dober sogovornik. Pač zvezdnica, ki obvlada medije in ki točno ve kaj hoče.  

Nato je bila na vrsti Sanja Mlinar, članica skupine Katrinas, zanimiva tudi zavoljo tega, ker je že kot majhna punčka stala na velikem odru in potem izdala celo svojo kaseto. Zelo aktualen pogovor za čas, ko je na Talentu zmagala mala Lina. In njeno mnenje, da bi bilo morda bolje, če bi Lina slavo okusila malce bolj postopoma.

Jutri, 30. junija, ob 20. uri, samo na VTVju, v oddaji Pop Corn, pa gostujejo Tide in Marijan Novina. S četrtkovo (10:30) in nedeljsko (18:45) ponovitvijo seveda.

 

18 komentarjev na “Pop Corn: Katja Fašink, Sanja Mlinar (Katrinas)”

 1. klemenix klemenix pravi:

  Iztok, dobro veš, da ti nerad nasprotujem, a tokrat upam, da se hecaš s tistim glede Katje Fašink in o tem, da je ena redkih slovenskih pevk, ki dela dobro musko. Pač je ena redkih, ki dela žanr, ki je tebi všeč, to je pa za moje pojme vse :)

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Stari, glasbo je naredil SoulGreg, ki je zame eden največji carjev pri nas, Katja pa z njim v duetu odpoje popolnoma tako kot je treba. Meni je komad zelo kvaliteten, to pa je potrdil tudi celo sam Timbaland, ki je bil presenečen, da so kaj takega naredili v Sloveniji.

 3. klemenix klemenix pravi:

  OK, potem moram priznati, da res ne poznam te zvrsti glasbe in ne smem kritizirat, če ne vm o čem govorim ;)

 4. Nikita pravi:

  Sramota je, da se na slovenski sceni vrtijo podpovprečni komadi še bolj podpovprečnih pevcev. K.F ni nit P od pevke !!!!

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nikakor se ne strinjam, nekateri komadi od Fašinkove so vsaj nekaj svetlobnih let pred večino slovenskih pop pevkic. Še posebej glede produkcije in glasbene podlage.

 6. Nikita pravi:

  Ha, HA, človek pišeš neumnosti. K.F ne zna pet in nima glasu. To kar je do sedaj pokazala lahko vsaka pokaže. Sicer pa ji je nekdo že povedal, da naj se v te vode ne podaja, ker enostavno nima ne glasu niti ni sposobna PETI v živo.

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Če lahko vsaka pokaže, zakaj doslej ni pokazala?

 8. direktni pravi:

  Katja za razliko od večine “pevk” vsaj dobro izgleda … zeloooo dobro, mmmm

 9. Nikita pravi:

  Kaj me briga kako zgleda, to nima veze s petjem. Pet ne zna niti nima glasbene izobrazbe kot nekatere. Če misli, da je lepa, ( kar zame NI, sicer pa je to bolj stvar okusa in subjektivne ocene) ker ima fris in karakter obupen naj gre drugam, potem naj gre za mis zlobnosti, ali pa “karkoli”. Škoda, da se lahko nekateri zarad vez vzdignejo v kvazi pevke. Realnost je drugačna, dobri obstanejo, slabi odpadejo in tako se bo zgodilo njej. Še dobro, da nekateri vemo, kaj je dobro in kaj ne. Mogoče pa vam je g. Gartner, kaj “dala”, da jo tako povzdigujete. Če sami napišete, da je dobra pevka, potem vam moram reči, da se blamirate in, da so vaše nadaljne izjave nekonstruktivne, nestrokovne itd.

 10. Nikita pravi:

  Sicer pa niti ne vem ali je Fašink, Fafing, Fašnik. Sej je vseen, daleč od pevke. Pjevaćica, morda, NEVER !!

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nikita, za firbec, katere naše pevke imajo po tvoje dobre komade?
  In ali so komadi Katje Fašink po tvoje res na stopnji Saške, Rebeke, Brigite, Špelce, Žagarjeve in še koga iz te branže?

 12. Nikita pravi:

  Na stopnji Damjana Murka !!!

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  No, zdaj si dokazala, da res nimaš pojma o njeni muski in da ti gre na kurac kot oseba in da zaradi tega take trosiš. Tudi prav.

 14. Nikita pravi:

  Na neumna vprašanja odgovorim lahko samo z neumnim odgovorom. Sicer pa ji je povedal že nekdo, ki je zelo kompetentna oseba na področju glasbe, da nima pojma in da naj se ne spušča na področje, kjer nima kaj iskati. Res je, da ima slovenija veliko tega krša in da se nove kvazi pevke, pevci kar pojavljajo kot gobe po dežju. To je žalostno. Ne damo pa priložnosti pevkam, glasbenikom, ki imajo talent, sposobnost nimajo pa vez, kot jih ima zgoraj omenjena kvazi pevka.

 15. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Težko se je pogovarjati s tabo, saj se vidi, da bluziš samo zato, ker Katje ne maraš. Če bi bila iskrena, bi poštekala, da je glasbeno dosti boljša od številnega sranja na naši sceni in da še zdaleč ni v isti kategoriji kor Murko & co.

  Če ti je tole:
  http://www.youtube.com/watch?v=Ptm5GBVGga0&feature=related

  isto kot tole:
  http://www.youtube.com/watch?v=KvE_GUTnkWs

  ali tole:
  http://www.youtube.com/watch?v=mQcOvH8RFFA

  Pol si ali gluha ali pa res bedasta ali pač serješ, ker Katje ne preneseš.

 16. Nikita pravi:

  Dobro da obstajajo razni filtri in ostala računalniška tehnika. V živo pa sploh ne upa peti !!! Odpiranje ust pa mislim, da obvlada vsak.

 17. IZTOK GARTNER RAZMIŠLJA NAGLAS » Slovenska popevka 2010 pravi:

  [...] ema-2010-finalni-vecer/ pop-corn-katja-fasink-sanja-mlinar-katrinas/ skandal-stoletja-misa-molk-razcefrala-borisa-kopitarja/ [...]

 18. vENI, VIDI, VICi pravi:

  In potem Fašinkova odpoje v živo na Slovenski popevki in dobi zmago po oceni občinstva. Nikita…get a grip.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !