Mariborčan na zaslišanju

24.05.2010 ob 00:01
YouTube slika preogleda
 

9 komentarjev na “Mariborčan na zaslišanju”

 1. Celjan pravi:

  Ja, res smo srečni:) A to pomeni, da se “Mariborčan” od zdaj naprej ne bo več oglašal?

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Dobro vprašanje, nimam pojma, zanenkrat se je zavil v molk, saj se je prestrašil komentarjev na Izklopu, kjer so mu grozili, da ga bodo prebutali, ker v resnici ni iz Maribora :)
  Se je pa vprašal zakaj niso grozili tudi Sylvestru Stalloneju, ki je igral Rockyja in v resnici ni boksar :)
  Pa Russella Crowea, ki je igral Robina Hooda, pa je v resnici doma iz Avstralije :)

 3. :) pravi:

  haha, kak ga teb lomi izy :) … sam tale me je pa nasmejo veš … prvi odstavek – pizda ti materna -> umiram od smeha, haha :)

 4. Morant pravi:

  Le kdo bi lahko bil ta “dustinh” na Izklopu …?

  Hja, drugače pa skeči Mariborčana niso smešni, pa četudi jih uploadaš na vse slovenske portale. Saj včasih ti uspe kaj duhovitega, a tole z Mariborčanom je čista blamaža.

 5. Celjan pravi:

  Iztok, mogoče zato, ker ni vsak, ki ima pet minut časa, igral boksarja. Ali Robina Hooda.

  Gre za to, da je oponašanje naglasov (bodisi štajerskega, dalejnskega, južnjaškega itd.) lahko zabavno, a se prevečkrat posiljuje v raznih “humorističnih” nanizankah, filmih, gledaliških predstavah, vicih, internetnih skečih… Večina folka je tega že sitega, zato zahtevajo kaj več kot le “čuj”, “té” in ozek o. Že Mariborčani sami po sebi dovolj simpatično smešno govorijo, ne vem zakaj bi jih bilo potrebno na silo karikirati. Če pa se to že počne, naj se tega loti bolj detajlno in prepričljivo.

  Glej, zanimivo, da si poskusil blog popestriti z Mariborčanom, a nisi ne prepričljiv, na žalost pa tudi smešen ne (okej, slednje je zadeva subjektivnosti oz. osebnega okusa), mene pač ne prepriča pretiravanje s čuj-em in “pizda ti materina”

 6. Celjan pravi:

  Dodajam, ker ne vem kako urediti komentar:

  No, da ti je pa kdo grozil zaradi teh videev, se mi pa vseeno zdi primitivno. Najbrž je itak šlo za kakega prepotentnega najstnika, jebeš to. Nikjer nisem opazil, da bi se Maribor in njegove prave prebivalce v tvojih oz. “Mariborčanovih” videih žalilo, zato ne vem, zakaj grožnje.

 7. Rado Rado pravi:

  Meni je bil verodostojen,
  tako prej ko je trdil, da je Mariborčan, kot kasneje, ko je priznal, da je Celjan.

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Rado, veseli me, da si eden redkih, no ja, vsaj med tistimi, ki se oglasijo s komentarjem, ki ni malenkosten zaradi naglasa in se posveti tudi vsebini samega videa :)
  Če Mariborčan tole bere, te bo brez dvoma povabil na doma skuhan pir :)
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2010/04/02/mariborcan-kuha/

 9. smoger pravi:

  Mariborčan bi lahko uvedel tek…npr. rubrika Hujšamo z Mariborčanom…čuj kak sm zmatran…ali pa…Mariborčan teče častni krog v Cjelu.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !