Milan M. Cvikl in Jerca Legan slovenska Angelina in Brad?

31.03.2010 ob 22:02

Tega pri naših politikih nisem vajen. Nihče se tako zelo rad ne kaže v javnosti s svojo ženo kot Milan M. Cvikl. Niti Jelinčič, kaj šele Janša.  Cvikl je glede tega fenomen. Cvikl glede tega ni le politik, ampak pop zvezda. Cvikl in Leganova to, Cvikl in Leganova ono. In to predvsem v rumenih medijih. Kot Angelina Jolie in Brad Pitt, če malo pretiravam. Brad in Angie sta “brangelina”, Cvikl in Leganova sta “milercina”, ali še bolje, “cviknovina”. Mediji su jo polni, družabne prireditve tudi. Cvikl očitno uživa pod soji žarometov, kjer tako rad kaže svojo ženo. No ja, tako vsaj zgleda vse skupaj.  Tudi prav.

 

foto by Peter Irman

 

37 komentarjev na “Milan M. Cvikl in Jerca Legan slovenska Angelina in Brad?”

 1. spookymulder spookymulder pravi:

  Verjetno ju bomo kmalu videli tudi v eni od prihodnjih oddaj iskanja talentov! Njun talent: kako do slave s pomočjo poroke! V tem se kosata celo z Murkom. ;-)

  Povedano drugače: če želite brangelino, vse kar lahko dobite, pa je cviknovina, raje še malo počakajte. :-)

  Jima pa priznam, da sta hkrati tudi vsaj dobra reklama za sklenitev zakonske zveze, ki jo mladi v zadnjem času vse bolj smatrajo bolj za breme, kot pa privileg.

 2. Leiito pravi:

  Reklama za sklenitev zakonske zveze? Kolikor vem se je Cvikl zaradi Jerce “attention whore” Legan ločil, potem je sledil pa makeover iz neopaznega tehnokrata z ruralnim okusom v neko čudno zmes stilov.

  Namesto da bi nosil umirjene, elegantne kakovostne obleke ala Brioni, je tipček bodisi v slabo krojenih reklcih ali fura pa nek kao mladosten casual stil varnostnika na jahti beloruskega oligarha, stoječe zalizani lasje, shiny črne ledr jakne pa take fore.

  Primerjave z Brangelino res niso na mestu, bolj z Murkom.

  Je pa Jerca Cviklu dala vetra, to pa, nedvomno bodo v ilustriranih listih sledile napete epizode iz vznemirljivega življenja evro-birokrata.

 3. STELA pravi:

  epizode ne bodo samo v ilustriranih listih….sem slišala, da je Jerca napisala knjigo o
  pr(a)vem koraku, zakonu, poroki …… al neki takega:))))))) upam, da ni priročnik:)

 4. Joško pravi:

  Če ima pa 21 tisoč € mesečne plače. Kdo ga ne bi ljubil?

 5. smoger pravi:

  Bog nas nima rad.

 6. Matic pravi:

  Kako jo je danes zjutraj Šalehar sesul…

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Matic, kaj pa je rekel?

 8. AndrejM pravi:

  Sejem slovenske ničevosti. In dokaz, da lahko vsakdo, samo če je v pravi stranki, v EU prileze do položaja, ki je izjemno dobro plačan. Koliko je takih cviklov po Evropi, ki bodo v nekaj letih mandata postali milijonarji v eurih, medtem ko pa vedno več Evropejcev živi slabo, da ne govorimo o tem, da je prihodnost takšne zbirokratizirane Evrope nikakršna, ker počasi Evropa ne bo več konkurenčna na svetovnem trgu.

 9. Tina M Tina M pravi:

  Angelina in Brad? Hahahah :D A ker se ona na sliki tako drži ’svojega teritorija’? :)

 10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Teritorija? V bistvu res :)

 11. Jan pravi:

  bumbarja

 12. berta pravi:

  Mogoče malo izven konteksta, vendar sem nedolgo nazaj premišljevala kdo si v Sloveniji zasluži naziv fatalna ženska (ker roko na srce, Sanja Grohar in Nina Ivanič sta daleč daleč od fatalnosti)in mi je najprej prišla na misel prav Jerca Legan, ker ima doktorat (pamet oz. uspešno kariero), posebno/neklasično lepoto in stil. Popolna kandidatka torej.

 13. Leiito pravi:

  fafalna prej, ampak tudi fatalna mogoče, ne pozabi, da fatalna ženska na koncu uniči svoje moške, Cvikl že zdaj deluje bolj scuzan.

 14. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Berta, slovenski izbor za naj fatalko je farsa, če mene vprašaš. O tem sem že večkrat pisal.

 15. Leiito pravi:

  a izbor je celo za najbolj fatalno? kao vse so fam fatal ampak ena najbolj? bedarija na kvadrat, to ni merljiva kategorija, je ali pa ni

 16. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  http://iztokgartner.blog.siol.net/2008/10/24/ce-tujci-spremljajo-izbor-za-najbolj-fatalno-zensko-slovenije-pokajo-od-smeha/

  http://iztokgartner.blog.siol.net/2009/10/21/fatalka-da-te-kap/

 17. ŠalabajzerkaxD pravi:

  o kok slinasto se mu je morala prilizovati, da je pršla do njega..
  človeku se kr obrne, kwa use lahko dela denar…

 18. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kaj pa če je to počel on, da bi jo dobil v svoj objem?

 19. ŠalabajzerkaxD pravi:

  sj ma on več dnara k ona halooo..

 20. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ona pa zgleda lepše kot on, halooo…

 21. Vanja pravi:

  ženin je definitivno prestar za nevesto. tako zelo vzhodno -evropejsko to deluje, kjer je sponozorstvo(za ženske) pač stil življenja.

 22. milenči pravi:

  lepo prosim, ne žali Angelino in Brada s slovensko ogabno varianto….
  :-( (

 23. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Vanja, me zanima če bi ti bil prestar tudi v primeru, če bi šlo za dva povsem navadna smrtnika, kjer seveda nihče ne bi podvomil, da ne gre za resnično ljubezen.

 24. NoMercy pravi:

  za koliko se pa taka bajturina ( objavljena cena 1M€) proda?
  http://24ur.com/novice/gospodarstvo/za-slab-milijon-zdaj-hise-prodajajo-ze-vladni-usluzbenci.html

 25. Vanja pravi:

  Če bi šlo za navadna smrtnika, bi bil on še toliko bolj prestar. Dober želodec ima tale Jerca,svaka ji čast.

 26. Vanja pravi:

  Sicer pa, iztok če obrnemo vprašanje; čez petdeset let stara gospa, zelo dobro situirana, z dvema odraslima otrokoma in moški v zgodnjih tridesetih, še na začetku svoje poti…vsi bi rekli, da je ona trapa in da jo on samo izkorišča. Jerca naj bi pa imele zvezdice v očeh,ko pogleda našega zdelanega Milana?

 27. NoMercy pravi:

  samo toliko se spotaknem ob naslov: primerjava se mi zdi deplasirana. A&B sta pač vsaj dobro fertilna :)

 28. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Vanja, od kdaj je razlika v letih ogabna, če ni ravno tako bizarna kot pri Anni Nicole Smith in tistem starčku? Tako konzervativno gledanje sodi v srednji vek. In Milan sploh ne zgleda slabo, je v dobri formi, če v obraz ni ravno lepotec, pa to ne pomeni, da je ogaben starec.

 29. janez bb pravi:

  Tip je milo rečeno čuden,mogoče je holali,holali:-)
  Tukaj nekaj ne štima ,ne vem še kaj.
  Živi bili pa videli

 30. Vanja pravi:

  Nisi mi odgovoril na zgornje vprašanje, Iztok? Če bi bila situacija obrnjena. Moje mišljenje je, da je Milan starček. Jaz, ki sem verjetno malce starejša od Jerce, na primer, ga ne bi dirala štapom, ravno zato, ker se mi zdi po letih čisto passe. Takšno je pač moje mišljenje in težko bi rekla, da je konzervativno glede na to, da konzervativne družbe zagovarjajo razliko v letih…in je povsem sprejemljivo, če se kakšen dedek poroči z dekletom, ki bi mu bila lahko vnukinja.

 31. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Janez BB, ciljaš, da je gej?

  Vanja, ljudje se pač zgražamo in sodimo, od nekdaj in partnerska zveza dveh je vedno najboljša za to početje. V bistvu smo bedni, saj nikoli ne pomislimo, da gre morda kdaj pa kdaj res za iskreno ljubezen. Ko je zraven denar ali kak vpliven moški ali pa ženska, ni važno, pa smo še bolj nagnjeni k tračarstvu in sodbam. Sicer pa kritiztiramo tudi povsem navadne pare, kao, da je eden grd, drugi lep, eden vreden česa boljšega, drugi pa kao lahko srečen, da je dobil prvega. Eh, brez veze.

 32. ŠalabajzerkaxD pravi:

  a ni tko da lepotice padajo na keš?

 33. Leiito pravi:

  Anne Nicole Smith je rekla, da so modrost in življenjske izkušnje sexy, in da ji previjanje soproga izpolnjuje materinski nagon. Tudi Jerca Legan je morda podoben tip.

 34. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Šalabajzerka, al pa obratno, isti kurac. Sicer pa Leganova ni neka mlada manekenka in starleta, a ne? Kdo pa pravi, da je ni Cvikl lovil in prepričeval, da naj bo z njim?

 35. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  Tole, kar si spet stupidno nakracal, je totalna želitev za Brada Pitta in Angelino Jolie. Ne glede na to, da gre za vukojebinsko Slovenijo, ki premore celo razne gartnerje, ki si lahko pač tako predstavljajo primerljiv par s parom Brangelina.

  Kaj neki imata Brad in Angelina, ki se po medijih svaljkata predvsem zaradi svojega humanitarnega delovanja, pohodov, gradnje hišk, darovanja milijonov in še posvajanja otrok skupnega z neko Jerco in Cviklom, ki se valja po rumenih medijih na primer zaradi prijave policiji svojih lastnih otrok iz prejšnjega zakona?

 36. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Simona, vedno znova dokazuješ, da sploh ne bereš mojih zapisov, ampak da pač komentiraš v tri krasne. Tudi prav, nič novega :)

 37. ŠalabajzerkaxD pravi:

  Anne Nicole Smith je rekla, da so modrost in življenjske izkušnje sexy, in da ji previjanje soproga izpolnjuje materinski nagon. Tudi Jerca Legan je morda podoben tip.
  hahha xD

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !