Slovenija ima talent: Druga oddaja

28.03.2010 ob 21:20
 • Wannabe AC/DC, s pevcem, ki je prepričan, da je reinkarnacija pokojnega Bonna Scotta.  Stari rock, preživeto, a vseeno dovolj za drugi krog, če me vprašate za mnenje. Karizmatičen nastop.
 • Fuad Ajdarpašič, kao gasilec, kr neki. Takih modelov ne razumem najbolje, res ne.
 • Ignac, oponašalec živali, slovenski doktor Dolittle, pa akustičen band, kamor bi pasal tudi Cat Stevens. Nič posebnega.
 • Aleš Zarič, glej ga modela, moj bratranec, mojster footbaga, držim pesti. Praktično edini v Sloveniji, ki se bori za prepoznavnost tega športa.
 • Niki Kneževič, trinajstletni David Cooperfield, okej triki, drugi krog zagotovljen, vsaj po moje.
 • Zanimivo je, da če nisi pevec, si “čudak”. Kot da druguh talentov dejansko ni.
 • Matjaž Veber, znanec iz Celja, od nekdaj oponašalec Helene Blagne, pozitiven model, držim pesti. Pa spomnim se ga kako rad je kupoval cotke v ženskih trgovinah, seveda kot fant. Škoda, da je samo Heleno oponašal, saj zna še kaj drugega.
 • Jodlarka Tina, iskrena in preprosta punca, ki jo povsem razumem, da je šla na tale šov, za štos, če ne drugega. Jaz bi jo dal v drugi krog. Zahvala gre seveda njeni babici.
 • Valentina Kragelj, dvanajstletna pevka in harmonikarka, nora na jugo nostalgijo, s podporo očeta, ki v njen vidi priložnost za slavo cele družine.  Ni bilo slabo. “Hvala lepa za aplavz,” še pred aplavzom. Jp, še stand up komik je, zakaj pa ne. Talent, za dvanajstletno punčko brez dvoma.
 • “Ne moreš nikamor, če nimaš zvez in denarja,” je povedala Tadeja Molan. Točno tako, to bi moralo biti bistvo tega šova, se pravi, da se prijavijo ljudje, ki drugače ne bi imeli možnosti. In da to poštekajo tudi tisti gledalci, ki tako zelo negativno in slabšalno gledajo na tale šov. Lepo odpeta pesem, jaz bi jo dal v drugi krog.
 • Simon, fenomenalen glas za napovednike filmov, dobra fora, toda že zdavnaj jo je imel ameriški stand up komik Pablo Francisco.
 • Katja Kolšek, prepričana, da zna peti, itak, da ne zna. Žal. Kljub preprostosti, ki je nekatere wannabe pevke nimajo in se nosijo že v štartu.
 • Pa še ena okrogla punca, ki je rekla, da si želi zmage, plus za samozavest, toda vokal je bil drek, brez sprenevedanja. “Ni mi uspel, mogoče drugič.” Daj no, punca, ne ga srat.
 • Metod Fajfar, kadilec, ki čike ugaša na jeziku. Morbidno in brez pomena. Hm, morda bi si moral odrezati jezik in si ga poriniti v rit pa ga potem pojesti. To pa bi bil talent, veš, Metod.
 • Eva Kovačič, v družbi mame in sestre, z željo nastopa na Emi. Stara 12 let, polna upanja in sanj o zvezdništvu. Odličen vokal, kapo dol. Končno ena punčka, ki ne igra le na karto rosnih let. Vsekakor talent.
 • Sweet With Style, dobri dancerji, pa tudi zelo izvirni, kar mi je bilo zelo všeč. In nikar ne pozabite, da je prav plesna skupina na koncu premagala Susan Boyle.
 • Plesalec flamenka in mehiški trubači, pa tudi trije dalmatinski modeli, so bili okej. Dovršeni nastopi. Kot škotska folklora. Lepo, da se potrudijo in da ne pridejo kar tako za foro. Pa temnopolti “raper”, prav tako okej. Vse bi dal v drugi krog.
 • Matija & Matija, s 60 letno razliko. Zanimiva in simpatična fora dedka in vnučka, ki sta v resnici le iz iste vasi, se pravi, da nista v sorodu. Prikupno, seveda idealno za čustva gledalcev, ki padejo na otroke, ki pojejo in igrajo domače narodne.
 • Robert Grdič, še en stari roker, v muski že deset let, zdaj pa v jugo sceni, spominjal me je na hrvaškega pevca Vuca, no ja, na Meatloafa. Žirija se je odločila prav.
 • Drag Queen, hm, ni to tisti model, ki je oponašal Ano Žvorc in bil potem tudi vedeževalec, Blaž Knez ali nekaj takega? Wannabe Toše, ki mu ni šlo, očitno preveč težka pesem za njegov vokal. Pa okrogli poba, ki je sanjal o slavi, pa ni šel skozi. Hm, po moje ni imel tako slabega vokala, da bi lahko izpadel že v prvem korogu.
 • Štefan Grabar, tehno ata, zakaj pa ne, plus Yo Zo rap, po svoje zabavno, a manjkal je vokal. Vseeno drugi krog, no  ja, ne vem, če si je zaslužil. Se strinjam z Lucienne.
 • Raper Žan Petrič, gangsta raper, bojda rasel na ulici, samo z mamo. Pred slavo je postavil srce in prepričal  žirijo. Naj mu bo, tudi hip hop mora naprej. Pa freestyle je bil kul. Okej model.
 • Cirkusant Jakob Bergant, no ja, žongler, dobro za videti, toda nimam pojma kaj bo pokazal v drugem krogu.
 • Benjamin Dolič, slovenski Michael Jackson, dvanajstletni pobič, ki bi za slavo ubijal. Ufff, izbral je Man in the Mirror, najbolj zajebano pesem na svetu, ki jo je znal dobro zapeti le pravi Jackson. Jaz bi ga dal v drugi krog, saj se je držal odlično, pa tudi slabo ni odpel. Lucienne je dala odločen ja, Čakarmiš je rekel ne, Kastelic prav tako ne. Slaba odločitev, zelo, zelo slaba odločitev. Mama je bila seveda užaljena in prizadeta, oče razočaran. Po moje bi mu morali dati drugi krog. Tako je mislila tudi publika. Lep moment, bistvo šova. In še ena možnost, kar je prav. Moški del žirije si je premislil, Lucienne je dosegla svoje. Kul.
 • Mater ej, tudi mene take reči malo presunejo, očitno sem res ratal patetičen starec.
 

33 komentarjev na “Slovenija ima talent: Druga oddaja”

 1. Vanja1 pravi:

  Če mene vprašaš je preveč pevcev , čeprav jih tej drugi oddaji ne kaže toliko, je pa jih zagotovo preveč.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Finta je v tem, da se tisti, ki niso pevci, prijavijo s preveč čudnimi talenti in nimajo šans, da bi šli naprej.

 3. Vanja1 pravi:

  Ja maš prav , čeprav je problem ne..v pravilniku piše, da če se uvrstiš naprej moreš v naslednjem krogu predstavit nekaj drugega ne enako kot prvič, seveda je to logično, ampak je pevcu najlažje, on samo drugo pesem zapoje, tisti, ko pa predstavljajo neke skeče , cirkusanti itd.. tu pa se že zatakne, zato so ponavadi zmagovalci plesalci ali pa pavec, sicer pa si prej omenil ,v Angliji je že 2 leti zmago plesalec. oz. nazadnje plesna skupina, ki je zelo dobra sem si ogledal njihove točke, super so bli. Je pa tui štos ,da če pevec ne zmaga lahko nadaljuje kariero , kakšna druga veščina pa se težko obdrži, če ni tako medijsko podprta. Aja..nad malim si bil navdušen?, saj je zapel tvoj naljubpši Jacksonov komad ;)

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Točno tako, samo pevec ima dejansko možnost, da ujame slavo pri nas. Kaj drugega tukaj ne bo šlo skozi.
  Mali je pel dobro, še posebej, ker je tako zahtevna pesem to. Itak, da mi je bil kul in da sem držal pesti, da žirija upošteva Lucienne.

 5. anka pravi:

  To z Benjaminom so zrežirali, oz. zaigrali, da so zdramatizirali njegove stare in publiko, da delajo napetost. Bedno do kraja. Totalno se je videlo, da igrajo. In jasno da ga bodo spustili naprej. Če ni ta mali dobro zapel, kdo je potem? Brezveze. Takšna gluma. Kot da smo gledalci bebci in ne znamo oceniti kdo je dober in kdo ne.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Po tej logiki je zrežirano vse. Le zakaj bi se bunili. Sprejmimo njihovo igro in uživajmo tam, kjer je res kul vse skupaj.
  No ja, fantu je manjkal res dober vokal, to je treba priznati, pa tudi plesal ni, zato ne bi bilo nič čudnega, da ne bi šel dalje, toda pesem je zelo težka in jo je vseeno odpel vsaj za drugi krog.
  So po tvoje zrežirane tudi reakcije publike in staršev? Navsezadnje tudi tekmovalcev?

 7. MATEj pravi:

  Velika boljša oddaja od prve: boljši in bolj zanimivi kandidati. Voditelja sta mi bila spet kul. Tebi ne? Samo žirija me pa zmeri bolj jezi: ničesar nimajo za povedat, na koncu pa še ta drama s tem malim Jackotom – če sta Braneta mislila resno – katastrofa od njiju, če je blo pa zaigrano (kot jaz mislim), pa malo neukusna šala z 12-letnikom. Tisti Heleno oz. Matjaž je bil kar kul in res ne vem, zakaj ga niso spustil naprej, sej so že kar nekaj slabših. Škoda da slovenskih (mehiških) marijačijev niso pokazali malo več (moram izbrskat kdo so).

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Voditelja itak nista imela pravega dela, mi je bil pa Valič beden, ko se je zadrl: “Michael, Michael”
  Kot sem že povedal Anki, malemu je manjkalo nekaj vokala, Branko pa ne mara nekih preoblačenj, saj ve, da je treeba talent iskati v pevcih, ki znajo peti vse. Mali je, kot sem dejal, malo fušal, tako da bi bil ne lahko povsem verjeten, pa še zdelo se mi je, da ne on in ne Kastelic ne prenašata Jacksona. Je pa res, da je bila zelo zahtevna pesem in da jo je vseeno odpel vsaj tako dobro, da si zasluži drugi krog. Če je trežirano, je zrežirano za vse, ne pa le za del ekipe, da bi se igrali s čustvi tako mladih tekmovalcev pa resno dvomim.

 9. MATEj pravi:

  Ja, se strinjam, da Bejamin ni odličen, a naprej je šlo že kar nekaj slabših pevcev. Joj, saj kaj ko je Man in a mirror tok lep komad, da se topimo ob njem, a ne? In tudi jaz sem dobil občutek, da Braneta ne prenašata Jacksona in sta Benjamina že v naprej “obosodila” – še ena črna pika zanju!

 10. opazovalec pravi:

  Še enkratt več se je izkazalo kakšen blefer je Čaka Miš. Prav res bi rad enkrat videl-slišal kak njegov talent.Težka. Edina strokovnjakinja v tej oddaji je le Lucy.

 11. adi pravi:

  Ljudje pa kaj ste vi odrasli in to in razumete kako svet deluje? Normalno da je vse zrežirano, cela oddaja od začetka do konca, cel odnos med sodniki, cel nabor dobrih in tistih zelo slabih tekmovalcev (ne pridejo seveda vsi pred žirijo, ampak samo izbrani akti in zelo slabe seveda dajo skoz), vse. Kaj a res kdo tle ki ma IQ nad 100 še vedno misli da sodniki na BGT niso vedeli kako poje Boylova preden je prišla na oder? Ali pa mislite da nastopi res potekajo v tem vrstnem redu kot so potem predstavljeni na TV? Se zavedate da je kar precej komentarjev zrežiranih celo z naknadnim dodajanjem? Na ameriškem idolu se je enkrat dve sezoni nazaj celo zgodilo da je sodnica Paula Abdul celo ponesreči komentirala pesem, ki jih tekmovalec sploh še ni odpel – seveda se je to zgodilo ko je šel show v živo :D No pri tistih showih, ki niso v živo pa so pogoste napake pri cutih v smislu da sodnik nosi eno barvo majice in naslednjo sekundo drugo barvo, ja tudi to se je že dogajalo.

  Skratka namen tega šova ni da ustvari zvezdo, namen tega šova ni da daje priložnost mladim, namen ni da se išče talent, en in edini namen je ustvarjanje jokave drame, ki se nato čimbolje proda. Končni uspeh je merjen izključno skozi denar, vse ostalo je nerelevantno. Sicer pa poglejte si kak posnetek iz tretje serije AGT, ko se je Neal Boyd s svojo kao žalostno zgodbo cmeril od začetka do konca sezone. Dejstvo je, da če imaš talent to ni dovolj, potrebno je imeti zgodbo, npr. sedem otrok, umirajočega starša, hudo otroštvo, nekaj da se prodaja. Ker edina poanta te odddaje je prodaja, edina razlika v primerjavi s top shopom pa je pač v zanimivosti in donosnosti.

 12. M pravi:

  Moje skromno mnenje:

  1. Pri Benjeminu sta me najbolj motila antipatična starša. Delovalo je, kot bi si prav onadva želela sinove “slave” in je bil mali zaradi tega preveč obremenjen. Bizarno.

  2. Moti me, da večina v tem talentu išče slavo – le redkokateri najbrž menijo nasprotno in so se prijaviji zaradi ljubezni in slabih gmotnih razmer, ki jim ne dovoljujejo preboja na sceno, kot je rekla ena izmed udeleženk . skratka…kaj je pomembneje pri teh ljudeh slava ali ljubezen do petja, itd.? (jaz bi tistega modela, ki bi mi natrosil, da si želi, da se za njim obračajo na ulci takoj vrgla. Žal.)

  3. Kaj je to s slovenijo, da je zadnje čase (reči piši že kar nekaj let) vse več tipsonov, ki se oblačijo v ženske? Get real, preveč jih je že in vsi skupaj so neokusna katastrofa – ali pa vsaj večina tistih, ki jih pokaže na TV (Zrnecova Marija je izvzeta, ker po igralski plati zmaga)

  4. MJ mi še vedno ne gre iz glave…če je Ne je Ne, nimaš kaj praskat, četudi mama joče zadaj. Skrbi me, da so čustva do MJ še vedno živa in da je fant med občinstvom potegnil pravo noto – vendar ne s svojim petjem, temveč oživljenim spominom na kralja. Kot je rekel Brane, to res ni točka za zmago, ker takega talenta ne rabimo, temveč unikat.

  Iztok,
  lp in uspešno siciranje še v prihodnje. Mi je všeč!;)

 13. Papir pravi:

  Sweet with style – izvirni? Ojej, mogoče za Slovence. Kdor je gledal Flawless in Diversity, je imel priložnost videti resnične inovatorje, vrhunsko domišljene koreografije. Tole je bil bled, slovenski posnetek, a ker večina Slovencev še ni slišala za Youtube, so najbrž tudi oni “izvirni”.
  Najbolj všeč mi je bila mamica pevka, ki je kar dobro zapela Orion. Jodlarka OK, čeprav je bil repertoarček minimalen, škoda. Tudi Matija in Matija sta mi bila dobra, predvsem zato, ker so v meni zaigrala pristna domača kmečka čustva, kar je po mojem velik plus :)

 14. ajda1 pravi:

  Mene mali Jackon ni prepričal in strinjam, da mu je bilo rečeno, naj počaka še eno leto. Mislim, da ni dovolj, sicer dober glas, kar se je dalo slutiti, a to je bilo tudi vse. Če je s starši seveda vse tako dobro naštudiral, bi sigurno v točko morali vplesti ples, ki bi sigurno dal tisto, kar je nastopu manjkalo, ker glas, kot rečeno, je premalo in seveda kostum. Očitno je bila želja mame in potem seveda publike, ko so jo videli vso objokano in razočarano dovolj, da se je Čakramiš odločil, da fantu da še eno šanso, oz. uvrstitev naprej. Mislim, da je to slaba usluga nekomu, ki ga niso postavili na realna tla, oz. postavili na realna tla njegova starša, ki sta hotela več. Fant še ima čas in sigurno možnost svoje pevske sposobnosti nadgraditi, morda pa se ne furati na imidž Jaksona. Drugače se mi pa zdi, da je žirija realna in da izbere res tiste, ki si to zaslužijo.

 15. Leiito pravi:

  morda so hoteli pa tega 12-letnega fanta zaščititi pred temnimi stranmi slave, droge, groupies, starejši gospodje. Vedno lahko pride nazaj čez 5 let. Če bo še vedno Jaxonov fan.

 16. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Adi, ne kupim celotne zrežiranosti, pa saj nimajo časa, ne ga srat. Kaki deli morda, vse pa nikakor ne. Pa še preveč spontano deluje marsikaj, da bi bilo zrežirano. In ne strinjam se, da eno izmed bistev ni v iskanju dobrega pevca, ki se ga bo dalo tržiti. Kakor tudi ne, da ne gre za ustvarjanje zvezd. Alen je že zvezda, vse revije so ga polne. Kaj šele bo, če bo prišel zelo daleč. Jasno pa je, da gre tudi za šov, za rejtinge, pa kaj, povsem razumljivo, toda posredno ustvarjajo znane obraze in iščejo talente. Če jih res namerno ne bi, bi šli naprej povsem drugi tekmovalci.

  M, meni nista bila antipatična, bila sta takšna kot vsi starši mladega fanta, ki upa na uspeh.
  Eh, jasno da slava in prepoznavnost, to ni nič novega in je povsem v kontekstu s tem šovom. Še posebej pri tistih, ki res nič ne znajo. Le zakaj jih ne bi razumela? Morda gre za res nesamozavestne ljudi, ki bi jim vsaj malo pozornosti in obračanja na cesti dalo nov zagon in polepšalo dan ali dva. V tem ne vidim čisto nič slabega. Vsaj pošteni so, le zakaj bi se sprenevedali in rekli, da so na odru pač zaradi nove izkušnje.
  Drag Queeni so očitno velik trend še vedno, nič novega. Žal pa zadaj večinoma ni talenta in je le moški, ki se obleče v žensko, kar je seveda premalo.

  Papir, ne primerjam z nikomer, le povem, da mi je bil nastop okej, saj niso le plesali, ampak so sestavili gledališko točko, kar je izvirno vsaj v mojih očeh.

  Ajda1, tule je še en njegov nastop:
  http://www.slovid.com/benjamin+dolic+billie+jean/49433/video

 17. NoMercy pravi:

  a se lahko še prijavim :)
  jaz bi Lu kresnil po BBK navodilih :P

 18. Žogca pravi:

  Zamudila sem. Sem šla raje na koncert. ;-)

 19. Leiito pravi:

  Na koncu so ga spustili skozi? Zdaj bo šele emocionalnega izsiljevanja. Naj gre v naslednji krog, ker je star šele 11 let, ker je iz oddaljene vasi, ker je sin samohranilke, ker mu ne gre dobro v šoli, ker se je res potrudil, in ker je, kot tale Benjaminčič, za napredovanje v naslednji krog pripravljen storiti vse, ampak čisto vse. Vsaj tako je povedal. Že zaradi te izjave ga ne bi smeli pustiti naprej, ker kaj bo šele pripravljen storiti za napredovanje v 3. krog? Ne gre pozabiti, da je v tej industriji nadpovprečna frekvenca gospodov z okusom za mlade fantke.

 20. Morant pravi:

  Seveda je bilo tisto z malim Michaelom zaigrano. Žiranta sploh nista podala razlogov, zakaj ne bi šel naprej, pa še lepo prikladno so ga prihranili za konec oddaje. Pa ne pozabi, kake pavlihe so pred tem spuščali naprej (npr. tisti raper z ničelnim občutkom za ritem).
  Kar pa seveda ne pomeni, da je prav vse zrežirano.

 21. Jure pravi:

  Kr ne morem verjet, kako je ta žirija nesposobna. Kastelic še zna tu pa tam kej povedar, drugače pa nula. Vse kar znajo je: “kako ti je ime” in “od kod si.” Men vse skupaj deluje kot, da oni sploh niso tam, ampak gledajo preko kamere iz neke posebne sobe.

  Glede tega, da morjo v polfinalu met drugačno točko: to ni sploh noben problem. Če ste gledal Britansko izvedbo, lahko recimo plesalci zaplešejo malce drugače, oz. na drugo muzko in to je to.

 22. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Morant, seveda sta podala, podobno kot pri drugih, nič posebnega glede tega. Raper je bil okej, tudi jaz bi ga dal naprej, saj mora tudi nekja takega biti. Pavhlie niso šli naprej, niti eden, motiš se, če tako misliš.

 23. Jan pravi:

  jacksona bi jst odjebu zarad antipatičnih tastarih…mat je bla tm prov histerična, fotr ga je pa tut naprej porivu (se mu vid d bi rad s tamaumu zaslužu pa naprej hodu)..
  men osebno je bla najboljš jodlarka..svaka ji čast
  pa un iz čikom me je tut prepriču…k je biv sam tok prepričan d ma talent je s tem ubistvu še mene prpriču d ma res talent…mogl bi ga dat naprej za zajebancijo

 24. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Starša sta bila taka kot od vseh otrok, ki se prijavijo na karkoli pa dejansko niso slabi in jih žirija ali komisija ne spustita dalje. In bodimo pošteni, mali ni bil slab, jasno da je bil šok, da so ga hoteli izločiti. Še posebej po navdušenju Lucienne.

 25. Tanja pravi:

  Tadeja Molan, pevka, ki poje v ansamblu Majolka, pa v bandu, pa bila na Emi .. ??? tole ni ravno pošteno. Saj sama pravi, kakor zgoraj navajate: “..to bi moralo biti bistvo tega šova, se pravi, da se prijavijo ljudje, ki drugače ne bi imeli možnosti. ” Tadeja, bolje, da se umaknete iz šova in date priložnost res TISTIM, ki nimajo možnosti se socer predstaviti!!! Super pojete, ampak ta šov ni za vas. hvala.

 26. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tanja, vsakdo, ki ni ravno tako znan kot Nuša Derenda in Jan Plestenjak, lahko brez slabe vesti in mirne duše nastopa na tem šovu. Ne ga srat, no. A misliš, da zato, ker nekdo poje v nekem ansamblu, je pa uspel in takega šova ne rabi? Je Tadeja morda zelo znana, ima izdanih deset zelo uspešnih albumov in od glasbe živi ter jo celo poučuje? Daj no, razmisli malo. Res me zanima koliko ljudi je včeraj ni videlo prvič.
  Sicer pa si zelo slabo prebrala moj zapis, tisto, kar si citirala, navajam jaz, njena izjava je le na začetku v narekovajih.

 27. NoMercy pravi:

  skratka: naredili so štalo, da se folk razburja in bo še naprej visel pred TV_ji. :) (kar bo dvigovalo cene oglasom in vleklo nove sponzorje)
  Sicer bedna fora ampak – sorry – izživljanje nad otroki je pač IN – če je OK v Cerkvi, zakaj nebi bilo tudi v posveti :(
  Takšna sranja pač vlečejo … dripce, ki se pustijo sprovocirati. :)
  Vsekakor mularija pod 16 let nebi smela nastopati skupaj s polno (+) letnimi.

 28. Lazo pravi:

  Za tole oddajo bi dal oceno SUPER,SUPER,SUPER… Končno ena oddaja, kjer lahko vidimo naravne talente in to Slovenija nujno potrebuje. Res sem presenečen koliko talentov imamo. Če bo šlo tako dalje bodo tudi naš prostor preplavili pravi pevci, plesalci…, ki jin zdaj uveljavlanje onemogočajo razni kumerji, murkoti…
  Slučajno sem pred kratkim spoznal mamo Benjamina, ki je vneta MJ fanica in nič ni bilo zrežirano in dogovorjeno v zvezi z malim Benjaminom. Mislim, da bi lahko še boljše odpel, ampak trema je naredila svoje. In v tem primeru lahko samo rečem zmagala je pravica in prav je tako. Upam, da bo šel čim dlje, navijanje publike pa je pokazalo, da je MJ glasba še kako popularna med mladimi in skoraj siguren sem, da bo šel še dalje, da ljudje spoznajo glasbo glasbenega genija Michaela Jacksona.

 29. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  No Mercy, se strinjam, da je malce trapasto, da so tako različne starosti na kupu, toda denarja za dve različni oddaji ni. Na raznih lokalnih televizijah so imeli ali še imajo, ne vem točno, oddaje za otroške talente, pa se ne primejo kaj dosti, pač otrok nastopi, morda zmaga, potem je zgodba končana.

  Lazo, s tem, da so praktično vsi boljši od Murka in podobnih, se več kot strinjam.
  Za Benjamina pa je škoda, da ni tudi plesal, saj vem da zna. Tako je izpadel malo leseno in pač fant, ki misli, da je dovolj, da se pač našemiš v Jacksona.

 30. Bojan pravi:

  Hahaha, za tistega, ki si je čike ugašal na jeziku si smešno napisal. Sicer pa bedna oddaja.

 31. Leiito pravi:

  @Lazo: “Končno ena oddaja, kjer lahko vidimo naravne talente in to Slovenija nujno potrebuje.”

  naravni talenti? za razliko od kakšnih? in zakaj to RS nujno potrebuje? če ni kruha vsaj iger?

 32. kofe chiki pravi:

  Dolič se je oklical za imitatorja MJja. Mar res? Še skoraj vsak glasovni imitator je pogorel, zato se večina šlepa na ples, ampak zaboga, model niti plesat ne zna. zakaj se potem sploh šel oblačiti v Jacksonovo uniformo? A bo vseskozi oblečen v Michaela? A bo samo Jacksonove komade pel? A ni mogel priti kot en navaden mladenič in odpeti komad in na koncu bi izpadlo vse precej bolj naravno in všečno.

 33. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Pač Jacksonov fan.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !