S katerim hotijem bo Kristen Stewart odšla na oskarje?

26.02.2010 ob 21:24

Fak, to pa bo odločitev vseh odločitev, uboga punca, le koga bo izbrala, ali še bolje, le kako bo mogoče izbrati med dvema takima lepotcema, med dvema takima hotijema, kot pravijo insajderji. Med dvema najlepšima in najbolj vročina fantoma na svetu, za katera bi ubijale vse punce. Jp, o tem na veliko govorijo tudi na kanalu E!, to je tam zdaj glavna novica. Vsak dan, stokrat na dan. Jasno, saj je res pomembno. To so vendar zvezde filma Twilight, najboljšega filma vseh časov, ki so ga letos grdo prezrli pri oskarjih. In prezrli so tudi Roberta, Kristen in Taylorja, pa četudi so bili fenomenalni. In seveda lepi, seksi, privlačni in čudoviti. Torej, koga bo Kristen izbrala kot spremljevalca za letošnje oskarje? Kdo bo ta srečnež, kdo bo ta prečudoviti hoti, ta fenomenalni krasotec, zaradi katerega se je Zemlja nehala vrteti?

Izbrala je Taylorja, vauuu, kako lep par bosta, še lepši kot s Pattinsonom, ki je še lepši od Taylorja. Ki je še večji hoti, pa četudi je Taylor največji hoti.

 

16 komentarjev na “S katerim hotijem bo Kristen Stewart odšla na oskarje?”

 1. :) pravi:

  sicer me glih boli k zato koga vzame … ampak mislim izy, da ona celo hodi z “ta levim” tak da, on je moj favorit :)

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Čak, čak, hodi z levim, na oskarje pa gre z desnim? Fak, kak škandal. Sicer pa mi ni jasno kako se sploh lahko odloči, ker sta oba tako strašno lepa in popolna. Zakaj za vraga ne gre z obema?

  Kakorkoli že, Patty (jp, rekel sem mu Patty) ima prvi glas.

 3. Tina M Tina M pravi:

  O my god, dilema!! :) Hm… kje so hotiji? :)

 4. :) pravi:

  joj ko na njiju nemorem gledat kot hotiji :) ..sem daleč privlačnejši od obeh, sam slaven in dnarja nimam tulk :) … ampak ja, nevem ki sm prebral … baje je z levim … in čist normalno da gre z desnim :) ..sej veš, ženske pa to :) hehehe

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tina, kaj naj naredimo, za koga nas je uboga Kristen odloči, kateri je večji EMO? Sranje, res.
  Hotiji? Rabiš očala ali kaj, ne vidiš Pattyja (jp, spet sem mu rekel Patty) in Taylorja?

  Smeško, kako ne, ko pa sta tako hudičevo hot. Hm, če je z levim (dobro se sliši tole, da je lev), ne bi smela na oskarje z desnim, to je grdo, zelo grdo.

 6. :) pravi:

  ma res niti se mi ne da o tipih pogovarjat, sry :) … če ji je panika zbrat, lahk izbere mene, sam na kebab me naj pele, pa grem :)

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Stari, to niso tipi, to so hotiji. Pa nimaš ti kej zram, samo Patty (jp, Patty) in Taylor tekmujeta za Kristen.

 8. Morant pravi:

  Ne vem točno, zakaj je treba ironizirati najstniško evforijo okoli Twilighta. Ne pozabi, ti imaš skoraj 40 let, pa si doživljal živčne zlome, če si je kdo predrznil kaj reči čez Jacksona.
  Pa zakaj sploh omenjaš emote. Še v kontekstu parodije nima smisla.

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Do 40 sem še daleč, pretiravati le ne gre glede let :)
  Posebej zate pa tole:
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2010/02/14/twilight-5-edward-cullen-is-back/

  In seveda, ne gre za ironiziranje najstniške evforije, saj o tem, koga bo peljala na oskarje, poročajo tudi mediji kot je E! in naslovnica yahooja, torej gre za parodiranje pop fenomena, ki je že zdavnaj prerasel najstnike, kar je katastrofa.

  Sicer pa, Jackson je umrl, tile modeli so živi in zdravi, o razliki v talentu in dejstvu, kaj je kdo naredil, pa menda ni treba posebej debatirati, mar ne.

  In še vprašanje, za koga navijaš, za Taylorja ali za Pattyja?

  Emoti? Hm, evo ga:
  http://www.youtube.com/watch?v=1glNuQiE77E

  In seveda, kaj pa sem rekel čez ekipo filma Twiligt tukajle? Saj jih samo hvalim, rabiš očala?

 10. Morant pravi:

  Ta franšiza je v prvem planu namenjena najstnikom in mladim v zgodnjih dvajsetih. Nekako si težko predstavljam nekoga čez 30, ki ga ta serija spravlja v histerijo. No, najbrž se tudi taki najdejo, a procentualno jih ne more biti prav veliko.
  Jah, tudi v vseh resnih medijih že na debelo pišejo o Facebooku in Twitterju, pa še to ne pomeni, da ni 90% uporabnikov teh storitev banalnih ljudi, obupno željnih pozornosti.

  Pač, zelo se navdušuješ nad “svetom blišča” kot mu sam praviš: slepo se navdušuješ nad zvezdniki, jih goreče zagovarjaš (ni važno, če R. Kelly ščije po mladoletnicah, le da lepo odpoje sluzave balade) itd. Zato je pač čudno, da ironiziraš del tega. V bistvu bi moral tudi sam padati v ekstaze.

  Ne, Twilight folk ni emo. Emoti so po definiciji shirani pamži z zelo čudnimi frizurami, ki jim prekrivajo pol obraza, s fuknjenimi oblekami, ekstremno introvertiranostjo itn. Ta dva tipa pa sta pač nabildana pretty boya, ki navkljub svoji filmski mračnjaškosti ne moreta skriti svojega joie de vivre.

  :)

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kolega, nisem govoril o tem komu je ta franšiza namenjena, saj se tudi post ne nanaša na film, marveč zgolj na novico o tem, s kom bo šla Kristen na oskarje. In to novico so reklamirali kot novico leta, kot nekaj najbolj važnega na svetu. Pa ne za najstnike, ampak za rajo, ki spremlja rumene novičke o zvezdah, torej tudi za odrasle ženske. To je ključno, se pravi, da je zdaj to, s kom bo ta punca šla na oskarje, glavna debata v Hollywoodu. Če tebi to ni smešno in totalno blesavo pretiravanje, tvoj problem, meni je. Zato tudi tak zapis. Zakaj tega nočeš razumeti in zadevo neumno širiš na sto koncev, veš samo ti.

  Meni osebno je Twilight zanič, drugi še bolj kot prvi, tako mrtvih, dolgočasnih, trapastih in depresivnih likov, kjer bi si gledalec žile rezal, že dolgo časa nisem videl. Mi smo imeli The Lost Boys, tale generacija pa ima Twilight. Razlika je očitna, če je ne poštekaš, tvoj problem.

  Pretty Boyja? Eto, vidiš, tudi to je panika, da je tak tip moškega, no ja, fanta, moderni generaciji poosebitev lepote in seksi imidža. Pač moje mnenje. In seveda slava, ki je tako zelo napihnjena, da človek ne more verjeti.

  Joie de Vivre? Razen na bančnem računu po koncu snemnja, nikjer drugje. Ne ga srat, no, si sploh gledal Twilight?

  Emo? tvoj opis je poosebitev Edwarda Cullena, ali če hočeš, tudi Belle. Serješ ga, kolega.

  Deluješ pa kot užaljeni najstnik, ki mu je nekdo užalil Pattyja in Taylorja. A še vedno bolj pameten od EMA, saj le ta ne bi pogruntal, da gre za zajebancijo :)

  Totalno blesava pa mi je teorija, da če so ti eni zvezdniki in filmi zelo všeč, da ti morajo biti vsi ostali tudi. Rekoč, rad imaš svet filma in slave, zakaj nimaš rad tudi Twilighta in zakaj ti nista Pattison in Lautner totalna carja, what the fuck!

 12. ŠalabajzerkaxD pravi:

  haha kok se delaš norca iz njih xD
  js se sam režim :D
  NE VEM ZAK a ni taka lepotca hotla bit z njo k je skoz nekam resna ne vem no.. tko deluje.
  pa ta lev psloh ni tok lep kok govorijo- še sam je reku da ni lep xD

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Da ni lep reče samo tisti, ki misli, da je ful lep.

 14. ŠalabajzerkaxD pravi:

  wtf?
  not
  pol mojih sošolk reče da JE lep in tud misljo v resnici tko!

 15. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Govoril sem o njemu, ker si rekla, da še sam pravi, da ni lep.

 16. IZTOK GARTNER RAZMIŠLJA NAGLAS » Recenzije: Twelve, Vampires Suck, The Wronged Man, Zone of the Dead, The Recruit pravi:

  [...] recenzija-twilight/ twilight-5-edward-cullen-is-back/ filmski-safr/ s-katerim-hotijem-bo-kristen-stewart-odsla-na-oskarje/ ce-je-robert-pattinson-najbolj-seksi-moski-na-svetu-potem-se-je-babam-totalno-zmesalo/ [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !