Skuliran slovaški r&b

25.02.2010 ob 22:33

Že dejstvo, da temnopolta pevka poje v slovaškem jeziku, je dovolj, da je tale komad nekaj zares posebnega. Vsaj zame odlični vokali, dobra podlaga in komad, ki se ga ne bi sramovala niti Beyonce. Prava glasbena osvežitev za moja ušesa. Njej je ime Tina, njemu Rytmus, pesmi pa je naslov Pribeh, po naše Zgodba.

YouTube slika preogleda
 

6 komentarjev na “Skuliran slovaški r&b”

 1. Vidmar pravi:

  Izredno podoben hrvaškemu in pa slovenskemu jeziku tale slovaški. Ko sem šel nekaj let nazaj na Slovaško sem se s Slovaki po slovensko pogovarjal, oni pa z mano po slovaško in smo se res brez problema razumeli.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Jaz se tudi spomnim enega modela od tam, ko smo se nekaj trudili po angleško, potem pa ugotovili, da je bolje v svojem jeziku in smo razumeli skoraj vse :)

  Itak, saj smo vsi slovanski narodi, a ne.

 3. MATEj MATEj pravi:

  Ja res kul komad, skuliran kot praviš. Predvsem pa lep dokaz, da se da dobra, moderna, urbana glasba delat tudi izven ZDA, VB … Si predstavljaš, da bi kaj tako kvalitetnega r`n`b lahko naredil kak slovenski glasbenik? Razen Leeloojamis mislim, da nihče drug.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tudi Francozi delajo dobro, sem zadnjič ujel neko lestvico na Trace Tv. Slovencem kdaj pa kdaj rata, pevki Mayi je pred leti, sam je bila prehitra, pa takrat to ni bil trend, pa Jadranki Juras tudi na prejšnji plati, drugače pa Leeloojamis, itak.

 5. Tina M Tina M pravi:

  Dober je. Pevka pa z dolgimi lasmi na brzino izgleda kot Ciara. Moti me samo to, da ne vem o čem pojeta :)

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Pribeh je zgodba, vse ostalo pa se razume, če res poslušaš :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !