Pop Corn

9.02.2010 ob 19:58

Štirinajst dni nazaj sem gostil Marijana Novino in Dragana Buliča. Bilo je super, tako z Draganom, ki je legenda, kot tudi z Marijanom, ki je skuliran mladenič.

 

Jutri, ob 20. uri, samo na VTVju, pa vse o Abbi, z organizatorjem prihajajočega koncerta seveda. Glejte, če vam bo. Pa še karte za koncert Novih fosilov bomo delili.

 

3 komentarjev na “Pop Corn”

 1. :) pravi:

  eee po pravici sem čakal, da nardiš blog o tej tazadnji oddaji :) … in sm ti tam hoto rečt za bundo … ampak imate prevelik dela s kreganjem, pa sm potem kr učeri omeno :) … ja res je bila cool oddaja … dopadl so se mi klicatelji, nevem vsi so bli za smeh in šalo in je res lepo to videti u ljudeh … ne sam kregeraj in jeza. da je on stric zagrabil tvoj povod za šalo, mu pa svaka čast! kapo dol! … ko si mu reko, postavte vi men nagradno vprašanje, sm mislo, da bo stric “riknil” in bo konec luštnega … pa je frajer kr nadaljeval, ti pa itak blekneš budalaštino stoletja, hahahahaha :) … prav nasmejo sm se, res. faca je bil un gospod. škoda je res, da je tak kratka oddaja in da ni bolj na “nivoju” … sej veš, studio in vse … je to le vtv in je daleč zadaj z ostalimi…ampak kdo lahko reče, da se vseen nemorte met super…fajn oddaja, še enkrat pohvale.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ma pri mojih oddajah je vedno tako, sama pozitiva in zabava, seveda kadar v studio ne uleti Zlatko :)
  Danes veliko šteje, če je voditelj dobre volje in če se ljudje ob ogledu oddaje sprostijo in ujamejo pozitivno energijo.
  Sem pa presenečen, da je tak odziv in da dejansko dosti ljudi gleda. Eni morda ujamejo po naključju, drugi namerno, tretji pa odkar sem voditelj jaz.
  Fino se mam, res.

 3. :) pravi:

  eee le tako naprej :) …srečno

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !