Pop Corn: Flirt

5.01.2010 ob 14:49

Da sem prejšnjo sredo premierno odvodil svojo prvo Pop Corn oddajo, verjetno že veste. No ja, vsaj tisti, ki ste gledali. In tisti, ki ste slišali. Gostil sem skupino Flirt, po novem Flirrt, kjer je od stare zasedbe ostal samo še simpatični Rok. Kul oddaja, zabavna, odštekana, pozitivna in taka, da si jo bom zapomnil za dolgo časa. Tudi po zaslugi skuliranih fantov, ki so se sprostili že pred samim začetkom.  

Počutil sem se kot v oddaji On Air, le da sem imel na začetku malce treme, saj sem bil predolgo na pavzi. Se bom že zalaufal tako kot je treba. No ja, sem se že, kar pomeni, da bo naslednjič še boljše. Škoda je le, da je tole začasna zadeva in da se, če se ne motim, kmalu vrne originalna voditeljica, ki je bila na porodniški. Bomo videli, pustimo se presenetiti. Kakorkoli že, Flirrt so mi bili tako zelo kul, da bom probal zripati in rukniti na YouTube, vredno je, vsaj zame in upam, da tudi za vas.

Jutri ob 20. uri, na VTVju, pa gostim skupino Momento.

 

14 komentarjev na “Pop Corn: Flirt”

 1. Kaka92 pravi:

  haah itak izok legenda :D

 2. lordwales pravi:

  VTv že oddaja preko interneta?

 3. norberg pravi:

  Kaj je pa s čarlijem?

 4. dorinho pravi:

  VTV wtf??

 5. morje pravi:

  Bravo, čestitam za blog in vse skupaj, lepo je biti v takšni družbi! :) :)

 6. Johann pravi:

  Izstok ti si men fulj kul!
  Le tako naprej, ti greš na place!

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kaka, itak :)

  Lordwales, nimam pojma, počekiraj njihovo spletno stran.

  Norberg, vprašaj Žana Ljubljanskega.

  Morje, kdo pa si, si bil na oddaji, ali si del blogosfere Siola, v obeh primerih vračam čestitke?

  Johann, enako.

 8. :) pravi:

  ja ja izy, sm te gledo … sm mogo prav digitalno tv izklopit in it na analogno, ker vtv ni na digitalni :) … in ja, po pravic, bi ti še dobro sfural, če nebi unima dvema pipal tam zraven :) … pevc je bil skuliran in bi se lahk marsikaj zmenla med sabo … ampak po moje sta ravno una dva nardila bedno oddajo…ok mal norčevanje ne škodi, kar sta delala pa ona dva je pa brezveze … sej se je vidl, da še pevcu ni vseen. kakorkoli oddaja ti pristaja, mal ulavfanja in mogoče mal sreče, pa bi bil kr maher… srečno

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Meni so bili njuni štosi kul, rad imam take sproščene in zajebantske oddaje, kjer gledalec kljub temu zve kaj pametnega in oddajo gleda zaradi štosev, pa četudi mu gostje visijo dol in jih v resnem kontekstu ne bi gledal.

 10. :) pravi:

  ma ne no … da se je sprehajal pred kamero, ko sta vi2 mela glih debato in je un pevc vneto vse razlagal je pa res mimo no … un zraven ko je sedel isto, kot da je pjan ko prasec pa neve kaj dela na tistem zicu :) … sej pravim, vse v meji normale … to je le glasbena oddaja in ne klovn show… mal predaleč z glupostim so šli … punca mi je ves čas govorila : dej prstav, dej prstav!!! :)

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Meni pa je ravno to super, da se gre tako daleč, da je odbito in kul. Sicer pa ni vsaka oddaja takšna, ena je, druga ni, tako da ne vidim panike. No ja, upam, da si punci prestavil na Maria, tam ni takih odbitih štosev :)

 12. :) pravi:

  hehehe, na slo 1 me ne vidijo več :) … to že itak veš … njej bol Pinkovsko sranje ustreza :) … koneckonecv je važn, sam da je teb fajn…iz oči gledalca je blo videt pa mal čudno, vsaj za mene … ampak pozab, pač moje mišljenje …

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ni panike, sto ludi, sto čudi :)

 14. Rockerka pravi:

  ej ej da nebi meli kaj proti Flirrtovcem slučajno,ker to je najboljši bend v Sloveniji…men so zakon,zthe best…njihova prava fanica :) ) in fantje so čist kul….komaj čakam da pridejo v Maribor :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !