Mar si tekmovalci s Kmetije slavnih res niso uspeli pridobiti niti kančka slave?

28.12.2009 ob 17:15

Odkar je konec VIP Kmetije so skoraj vsi časopisi in spletni portali polni takšnih in drugačnih zgodbic ter novičk o praktično vseh tekmovalcih. Toda pozor, vse je tako zelo poceni, tako zelo blesavo, tako zelo na prvo žogo, da se res vprašam, če je bila Kmetija povsem zastonj. Če res niso ujeli niti kančka slave. In če se morajo še vedno medijem nastavljati na tako otročji in kvazi provokativen način, da jih kdo opazi in da se o njih pač piše.

Druga finta je seveda v tem, da so to počeli že pred Kmetijo, zato je res žalostno, da sedaj po njej spet počnejo popolnoma isto.

Očitno res dokaz, da jim niti cele tedne prime timea na televiziji ni prav nič dvignilo cene in da se morajo še vedno prodajati za džabe.

 

13 komentarjev na “Mar si tekmovalci s Kmetije slavnih res niso uspeli pridobiti niti kančka slave?”

 1. STELA pravi:

  prime time gor al pa dol….očitno je vseeno pomembna tud vsebina, se ti ne zdi?

 2. smoger pravi:

  Ne.

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Stela, vem, da ciljaš na tisti moj zapis o As ti tu noter padu, a to je velika razlika, tam je bilo pet minut, tukaj pa vsak dan po eno uro, za nekatere dva meseca. V ZDA bi bilo to zvezdništvo prve klase, kljub vsebini in tipu oddaje, pri nas pa očitno ne pomeni ničesar. Razen kakega avtograma na ulici in šepetanja ljudi, ki pa je bilo itak že pred Kmetijo za večino tekmovalcev.

 4. matej pravi:

  Saj ljudje bi kaj ˝kupili˝ od njih samo kaj, ko pa nič ne ponujajo …jebeš tak marketing :) lp matej

 5. manu pravi:

  danes sem v trgovini z otroškimi igračami videl unga od Bepop. razen mene ga ni nihče spoznal. par let nazaj bi bil pa car. o slavnih kmetih pisat je odveč vsaka črka.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Manu, Bepop je daleč nazaj, fantje in dekleta so odrasli, morda so tudi zato vizualno drugačni. Za Tinkaro Zorec, eno izmed članic, ti lahko povem, da jo ljudje še vedno zelo poznajo prav iz Bepopa in jo še danes tu in tam prosijo za kak avtogram. So bili pa ti člani res popularni, tudi zaradi izbora Popstars, kjer je cela slovenska mladina navijala za svoje favorite in spremljala šov vsak dan znova. Kmetija je isto sranje, le da bo hitreje konec, saj nimajo skupne glasbene kariere in nastopov. No ja, razen tiste slabe pesmi, ki po moje ne bo hit.

  Matej, no ja, nekaj več nastopov bo za Marijana, Daniela, Majo P in Mikija, za Alenko je knjiga, za ostale pa bolj tako tako.

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Evi ti mojega intervjuja z njo:
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2007/09/08/moj-intervju-tinkara-zorec/

 8. AndrejM pravi:

  Mislim, da je nekaj pridobil tudi Fredi, morda še La Toya, poleg tistih, ki jih naštevaš. Nekaterim pa niti pet Kmetij ne more pomagati.

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  LaToya je res iztržila največ, se strinjam, toda tudi to bo zelo kratek rok. Tudi zato, ker se pojavlja na vsaki vaški procesiji, samo da pade nekaj evrov. Fredi pa prav tako, celo na As ti tud noter padu je gostoval, pa novo uspešnico Na kmetiji je lepo je lansiral. No ja, pa tudi to, da je možakar na mestu, je dokazal. Za kako leto se mu torej spet ni treba bati za nastope in zaslužek.

 10. STELA pravi:

  Izotk, mal sem res ciljala, ja:) ampak bistvo je pa le ostalo in Amerika zame ni ravno pravo merilo za kvalitetne oddaje. Je pa res, da bi bila tam verjetno kao popularnost večja……gledalci so ljudje, ni tle kej…z manjšim zadovolni in bolj odprti

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nikjer nisem rekel, da je ZDA pojem za kvaliteto, rekel sem le, da bi tam po zaslugi take oddaje tekmovalci bili na vrhu sveta. Ali vsaj veliko bolj spredaj kot pred oddajo, kar pomeni, da jim ne bi bilo treba početi enakih reči kot prej.

 12. STELA pravi:

  jaz pa v to nisem prepričana – mogoče eden ali dva (La Toya:))) in za kratek čas…konkurenca je tam ubitačna

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Četudi je konkurenca, je prime time tako močan, da si na vrhu vsaj kako leto. Ko rečem na vrhu, pa to ne pomeni le rumenih medijev, ampak pošten denar v žep.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !