American Music Awards 2009 (prvi del)

29.11.2009 ob 12:53

Hudičevo dober šov, glasbeno pisan na mojo kožo, resda še vedno kičast, a vseeno kul in izjemno pester ter poln pozitivne energije. Tako zelo, da sem sprejel celo nastop Lady Gaga in Adama Lamberta.

Pa gremo lepo po vrsti in spregovorimo ob fotkah.

Začela je Janet Jackson, z venčkom svojih največjih uspešnic, ki jim je nakoncu dodala še nov komad. Okej nastop, toda žal je treba priznati, da so jo posekale mlajše tekmice.

Prva preseneterka je bila Paula Abdul, kar je kul, saj sta z Janet svoje največje glasbene uspehe dosegli v isti dekadi in sta si bili tudi v samem nastopu dokaj podobni.

Prvo nagrado so pobrali Black Eyed Peas, ki mi z novim albumom ne sedejo kaj dosti, nato pa je sledila Shakira, ki je na odru razturala s plesno zelo bogatim nastopom.

Braz dvoma najbolj skuliran in poseben podeljevalski par sta tvorila Snoop Dogg in Joe Perry. Nato je sledil odlični Empire State of Mind, duet Jay-Zja in Alicie Keys, ki je nastop začela s Sinatrino New York New York. Jay je bil oblečen kot član rap packa, itak. Brez dvoma eden glasbenih vrhuncev šova.

Še nekaj zanimivih podeljevslskih imen, Nicole Kidman in Kate Hudson, zvezdi prihajajočega filma Nine. In Christian Slater, ki ga zadnje čase ne vidimo prav pogosto.

Jacksonova kitaristka Orianthi je proglasila zmagovalca za najbolj priljubljenega pevca, kjer je slavil prav pokojni Michael. Da je nagrado sprejel brat Jermaine, je bilo seveda lepo.

 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !