American Music Awards 2009 (drugi del)

29.11.2009 ob 13:39

Nadaljujmo s šovom, ki si zasluži takšno pozornost in bogat slikovni material. Američani znajo, prav American Music Awards pa od vsakega podobnega šova poberejo najboljše. Jp, večer je bil briljantna mešanica grammyjev, MTV Music Awards in evrosonga, če smo zares iskreni. Edini minus so seveda kategorije, kjer v isti koš dajo recimo Eminema in Michaela Jacksona.

Vedno elegantni Ne-Yo je napovedal Rihanno, ki je premierno predstavila svoj novi album in se po incidentu s Chrisom Brownom prvič pojavila na odru kot pevka. Nastop je bil okej, saj ni pretiravala z morbidnostjo, le začetek, ko se je vrtela na “krožniku” je bil malce tako tako.

Carrie Underwood že dolgo ni več pridna punčka, njen nastop pa je bil tako zelo pester in energičen, da je dejansko zasenčila praktično vse, ki so nastopile pred njo in za njo. Škoda je le, da mi njena mešanica popa in countryja ne sede preveč.

Evo jo, Lady Gaga, mojstrica kiča in slabega okusa. Tokrat mi ni šla na živce, saj je spadala v kontekst. Tudi takrat, ko je začela razbijati steklo, kuriti klavir in po tipkah metati flašo viskija. Brez dvoma najbolj odbit nastop zadnjih let.

Čeprav mi je Mary J. Blige, ki bo kmalu izdala nov album, zelo všeč, je po Gagi delovala dolgočasno in premalo karizmatično.

Velika vrnitev Jennifer Lopez in let’s get ready to rumbleeeee. Okej komad, vrhunski “boksarski” nastop in incident s padcem, ki pravzaprav sploh ni motil. J-Lo še vedno obvlada, nimaš kej.

 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !