Happy Birthday: Julia Roberts

28.10.2009 ob 18:30

Julia Roberts, ki prav danes praznuje 42. rojstni dan, je še vedno punca na mestu. Prava zvezda in igralka, na katero lahko vedno računamo. Zadnja leta je resda malce počiva, leta 2007 pa se je vrnila s filmom Charlie Wilson’s War. Z odlično politično komedijo, ki jo je režiral Mike Nichols, avtor filma Closer, kjer je prav Julia nazadnje blestela v vsem svojem sijaju. Letos me je do konca in naprej navdušila v Duplicity, v naslednjih letih pa bo spet garala kot nora, kar pomeni, da se nam obeta cela kopica dobrih filmov.

Če sem pošten, ugotovim, da je Julia edina prava zvezda. Edina ženska, ki še ujame nekaj starega holldyoodskega glamurja. Angelina Jolie je preveč odštekana, Meg Ryan malce pozabljena, Drew Barrymore in Reese Witherspoon premladi, Catherine Zeta Jones pa premalo karizmatična. Julia ima vse. Vse tisto, kar so imele stare zvezdnice in vse tisto, kar morajo imeti nove.

Na filmu se je prvič pojavila že leta 1987, samo leto kasneje pa je prvo slavo ujela s filmom Mystic Pizza. Leto 1989 je prineslo Jeklene magnolije, leto 1990 pa seveda Pretty Woman. Huronsko uspešnico, ki je iz nje naredila najbolj znano in najbolj popularno igralko na svetu. Kariero si je utrdila s filmi Flatliners, Sleeping With the Enemy, The Pelican Brief in Hook, potem pa se je malo nasrala s filmoma I Love Trouble in Something to Talk About. Ko je zašla s poti, je zašla zelo močno. Tako zelo, da je posnela še drami Mary Reilly in Michael Collins ter se za nekaj trenutkov spremenila v igralko, ki prinaša nesrečo. V tako imenovani box office poison in v padlega angela. V zvezdo, ki nujno potrebuje vrnitev. Veliko vrnitev.

In ratalo je. Ratali so Conspiracy Theory, My Best Friend’s Wedding, Stepmom, Runaway Bride in Notting Hill. Sami hiti, same velike uspešnice, ki so jo spet postavile na vrh. Tja, kjer je še danes. Kljub medlemu Mona Lise Smile, kljub temu, da je v letu 2006 govorila le v risankah. Prav imate, svoje vroče dni je pustila za sabo. Če so ji nekoč rekli: “Hot pants,” ji sedaj pravijo: “Good mother.”

Njena poroka z Lyleom Lovettom, njena beauty and the beast bedarija, je trajala le kratek čas. Med njenimi ljubimci pa boste našli tudi Jasona Patrica, Benjamina Bratta, Matthewa Perryja, Liama Neesona, Dylana McDermotta, Daniela Day Lewisa in seveda Kieferja Sutherlanda, ki ga je pustila samega pred oltarjem. Bila je poredna, sedaj pa je pridna. V zakonu z Danielom Moderjem, ki mu je rodila že tri otroke. Naziv najbolje plačane hollywoodske igralke je vzela Demi Moore, če boste prečekirali njeno biografijo, pa boste ugotovili, da je storila tudi nekaj napak.

Zavrnila je vloge v fimih Basic Instinct, Shakespeare in Love, Batman & Robin in Sleeples in Seattle. Škoda, saj bi jo z veseljem pogledal v vseh in bi me resnično zanimalo, kako bi odigrala omenjene vloge. Sama se na moje želje verjetno požvižga in je še naprej ponosna na svojega oskarja za Erin Brockovich, ki ga je verjetno dobila tudi zaradi dekolteja. Njen brat Eric Roberts pa brez dvoma ne razume, zakaj mu ne pomaga rešiti skorajda zavožene kariere. Kariere, kjer sta leta 1989 skupaj nastopila v filmu Blood Red. On je bil takrat na vrhuncu, ona pa je šele začenjala. Usluge mu ni nikoli vrnila.

Da ne pozabim, za Runaway Bride je že leta 1999 dobila 17 milijonov dolarjev honorarja, rekord pa je zrušila z Mono Liso, ki ji je vrgla še osem več. Edina igralka, ki zasluži več od večine moških kolegov in edina igralka, zaradi katere kak film lahko postane uspešnica.

Če sem iskren, moram priznati, da me nekoč ni posebej navdušila v nobenem filmu. Raje sem gledal filme njenih kolegic, recimo Winone Ryder, Kim Basinger in Melanie Griffith. Potem sem ugotovil zmoto in poštekal, da jih vse po vrsti pošlje v vrtec. Da ima več glamurja, več karizme in več simpatičnosti od vseh skupaj. Da je morda poslednja prava hollywoodska zvezda, ki premore tudi nekaj Elizabeth Taylor in Grace Kelly. Morda tudi Audrey Hepburn in Ave Gardner. Pač zvezdniški sij, ki ga današnje starlete nimajo več.

 

27 komentarjev na “Happy Birthday: Julia Roberts”

 1. Tina M Tina M pravi:

  Fajna je, fajna. Meni je bla najbol kul v filmu Erin Brockovich in Pretty Woman.

 2. dulce maria pravi:

  res je kulll,vendar ima otroke

 3. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Maria, in kakšne zveze ima to s čimerkoli, da ima otroke?

 4. mia&roberta pravi:

  julia roberts ima odlično vlogo v pretty woman in notting hill!čisto njen karakter!pa kljub temu, da ima otroke je naj zvezda!

 5. mhm pravi:

  Men pa taka ‘biatch’ deluje. Ne na platnu, ampak tko. Pa ne vem zakaj in vem, da nimam nobene osnove, da bi lahko karkoli rekel o temu.

 6. FlyGirl FlyGirl pravi:

  Res je odlična. Filme kot so Erin Brockovich, Closer, Pretty Woman, Notting Hill lahko gledam čisto vedno, ko jih zasledim, pa me nič ne moti, da nekatere dialoge vem že na pamet.

 7. dorinho pravi:

  Se oprpščam, ker to ni prava tema pa vseeno. Zakaj imaš na prvi strani MJ in njegov This is it. Ok vsi vemo, da imaš enostavno obožuješ ampak se ti ne zdi, da pošteno pretiravaš z njim. Julia je še vedno ok :)

 8. klemenix klemenix pravi:

  Iztok, lep zapisis o Robertsovi! A vendrarle meni ni všeč niti kot igralka niti kot ženska. Moti me, da v večini svojih filmih igra lepotico, a je meni vseeno daleč od tega. Mogoče je zaradi tega ne jemljem resno kot igralko, četudi je morebiti res dobra. Je pač tako, da kar se ženskih vlog med staro-novodobne vrhunske igralke tiče, uvrščam Streepovo, tu pa se zgodba konča.

 9. Aljoša pravi:

  No njen dragi brat Eric, se trenutno odlično znajde v seriji Crash. Mi je pa žal, da ga na platnu nič več ne vidimo, ker je tip kul in zna igrat če hoče in to prekleto dobro.

 10. STELA pravi:

  klemenix – v katerem filmu po tvoje igra lepotico? napr. v teh sigurno ne: Runaway bride, Smth to talk about, Notting hill, The Pelican Brief, Hook, Conspiracy Theory, My Best Friend’s Wedding…??

 11. alek alek pravi:

  Meni je bila najbolj simpaticna v Hook, ob bok bi ji pa brez problema postavil Cate Blanchett. Vcasih pa celo Keiro Knightley, ki rabi le se malo casa.

 12. alek alek pravi:

  Aja, pa Gwyneth je prakticno njena lepsa in bolj bleda dvojnica :)

 13. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  ” … samo leto kasneje pa je prvo slavo ujela s filmom Mystic Pizza.”

  Hahahaha … (in kakor s prvo slavo, tako tudi nadalje …)

  ” … pa boste ugotovili, da je storila tudi nekaj napak.

  Zavrnila je vloge v fimih Basic Instinct, Shakespeare in Love, Batman & Robin in Sleeples in Seattle.”

  Zavrnitev vloge v Basic Instinct ni bila napaka, ampak prava poteza, saj je za takšno vlogo fatalne hladne fukiš zapeljivke naravnost nadneprimerna. Ona je bila od nekdaj simbolj otročje, bolj štoraste hihitajoče gospodinje, ki je lahko zaigrala kvečjemu kvazi simpatično kurbo, ki je nikoli, bolje da ne, ne vidimo fukat in je občinstvu simpatična, ker konstantno daje vtis, da je kurba bolj zato, ker je otročja nedorasla gospodinja, ki si želi pač gospodarja, ne pa zato, ker bi bila na primer perverzna ali pokvarjena … Ona lahko odigra samo skromno simpatično deklo, ki se veliko smeji, ker je v bistvu na robu joka od presilne čustvenosti. Tako da je težko razumet kvečjemu, zakaj je zavrnila vlogo v Sleeples in Seattle, pa tudi Shakespeare in Love bi še šlo.

  Da bi bila Robertsova kakršen koli primerek zvezdniških div in brezmejne karizme tipa Ava Gardner, kot si zapisal, je pa komedija.

  O potencialih bi se dalo razpravljat pri Nicole Kidman ali Kate Blanchet, ne pa pri eni izmed bolj angažirnih sodobnih kokoših, ki je samo duplikat glumic tipa Meg Ryan, ja.

 14. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mhm, mati treh otrok in pridna zakonska žena ti privatno deluje biatch?

  Klemen, Streepova je druga zgodba, resnično najboljša igralka zadnjih trideset let, se strinjam, zato je primerjam s Katherine Hepburn in recimo Bette Davis.
  Se pa ne strinjam, da igra lepotice, dejansko jih večino časa ne igra.

  Aljoša, nazadnje me je navdušil v Dark Knightu. Kot sem rekel, ni mi jasno, da mu Julia ne pomaga.

  Alek
  , tudi meni je bila kot Palčica zelo dobra. Cate Blanchett ne bi štel v isto kategorijo, Cate je bolj Meryl Streep. Keira pa je presuha in prezelena, da bi jo zaenkrat jemal resno. Gwyneth? Uf, meni pa je zoprna sto na uro.

  Simona, no, pa dajva :)
  Napaka v smislu, da ni imela pojma, da bo film uspešnica.
  Komedija? V tvoji glavi ja, v moji ne.
  Za Nicole se strinjam do neke mere, a je preveč statična.
  Cate Blanchett pa štejem v kategorijo Meryl Streep, se pravi v kategorijo Bette Davis in Katherine Hepburn.
  Julia je edina prava zvezda, zato sem jo primerjal s temi starimi, saj se mi zdi, da samo še ona pooseblja stari Hollywood. Ostale so ali prazne starlete, ali wannabe zvezde, ali pozabljene zvezde, ki ne nesejo več slave, ali pa izrazito resne dramske igralke, ki ne sodijo v to skupino.
  Pa ne govori, da je najbolj angažirana, saj je imela vmes večletno pavzo in je delovalo, da se bo iz filma počasi umaknila. Zdaj bo spet garala, prejšnja leta ni.
  Nicole je box office poison, vse kar naredi, gre k vragu, to zame ni zvezda.
  Da se razumeva, ne govorim o igralskih sposobnostih, ki jih ima Blanchett nedvomno več, govorim o tistem pravem zvezdništvu starega kova, ki ga danes skorajda ni več. Ne napihnjenem, pravem, ki opraviči naziv. Tudi pri igralcih ne, kaj šele pri igralkah.

 15. taya pravi:

  Iztok, a se ti ne zdi, da je zavrnila vloge v filmu, ker ji mogoče niso najbolj ležale…

 16. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  S čim neki pooseblja stari Hollywood in kako neki si ga sploh predstavljaš v poosebljanju? Seveda stari Hollywood lahko pooseblja tudi Doris Day. In če imaš to plat medalje v mislih, se strinjam z Julio Roberts, nikakor pa ne v primerjavi z ikonami tipa Greta Garbo, Ava Gardner itd., saj so te ženske premogle karizmo, Robertsova je avša proti njim in v smislu srednjekategorne igralke, ki predvsem zaseda prestol medijske pojavnosti, jo na primer Angelina Jolie poseka na vseh parametrih, kar si jih lahko izmisliš, in to čeprav igra precej manj, ker pač toliko več pestuje … hoho … Če vzamemo v obzir še kmetičko, avšasto M. Monroe na primer, prav tako Robertsova ne gre nikamor, ker bi morala sicer primerljivi nefukabilnosti navkljub vsaj približno tako uspešno izigravat kurbo, kot jo je Merlinka silom prilike. Pa nič od nje. Torej … ja, Doris Day je edina vredna primerjava, ki spominja na stari Hollywood, tudi ona bi lahko kurbo odigrala samo na način, da brez enega fuka na koncu postane srečna poročena kuharica svojemu gospodarju.

  Idiotizma, kako gre vse, kar naredi Nicole, k vragu, pa sploh nima smisla replicirat, ker je jasno, da ne vidiva hudiča v istih oblekah … hehe …

 17. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Taya, zakaj ji ne bi ležale vloge v Shakespeare in Love in Sleeples in Seattle?

  Simona, pooseblja v smislu, da je edina prava zvezda, ki je še ostala. Vse ostale so ugasnile ali pa jim do zvezdništva manjka še nekaj svetlobnih let. Mene pač spominja na stare igralke, saj v njej vidim tisti glamur, ki so ga imele one. Do Grete Garbo ne bi šel, to je vseeno malo predaleč, do Ave in Grace pa z lahkoto.
  Avša je zate, zame ni. Niti ni nikoli igrala takih vlog.
  Tudi medijsko se ne prodaja s škandali in pizdarijami, zato res ne vem zakaj jo primerjaš z Angelino in njej podobnimi.
  Doris Day je nekaj povsem drugega, user friendly punca, družinska igralka, ki ni nikdar mogla igrati nič drugega. Zame pač Calamity Jane za vedno. Za razliko od Julie, ki lahko igra tudi vloge tipa Closer kot za šalo.
  Glede Nicole, no pa mi povej kak njen film, ki finančno ni razočaral v zadnjih nekaj letih? Ne rečejo ji zastonj box office poison, draga Simona. In ne razmišljajo zastonj o dejstvu, da bi ji pošteno zmanjšali honorar, saj ne nese tega, kar se od nje pričakuje. To so dejstva in ne moje osebno mnenje.

 18. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  @Iztok:

  Ni igrala avšastih vlog? Zaslovela je z njo in ni bila zadnja!

  Angelina Jolie se prodaja s škandali in pizdarijami????? Kolikor je meni znano, se prodaja predvsem s pohodi po tretjem svetu, posvajanjem otrok itd. Očitno so to zate škandali in pizdarije.

  Vlogo v Closer je Robertsova odigrala kot za šalo??? Kaj misliš s tem, kot za šalo, glede na to, da je bila zanič, tudi film sam je bil sicer slab, pa vendar ona najslabša v kastingu.

  Ne sledim finančnim razočaranjem Nicole Kidman, ker me finančno razočaranje ne zanima niti najmanj in menim, da je zelo nepomembno pri vrednotenju igralcev skozi čas. Sicer bi lahko blejala, da se bo Cameron Diaz zapisala med največje igralke stoletja, glede na to, da mastno služi in snema tretjerazredne hitiče, ki polnijo blagajne. Vendar menim, da se bo Diazovo komaj kdo spomnil, ko bodo omenjali velike igralke. Že zdaj ne spada mednje. Dobičkonosna starleta pač.

 19. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  Aja … Julia Roberts je sodobna Doris Day, user friendly punca, družinska igralka, ki ni nikdar zmogla kaj več.

  V sodobnem času forma tipa ženske Doris Day zapakiraš v kurbo, ki ne fuka, ampak je kurba, ker bojda sanjari, da jo bo odrešil gospodar in poročil, da bi lahko postala Doris Day.

 20. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Simona, najprej fotka Doris Day:
  http://needled.files.wordpress.com/2007/10/e12-080-doris-day-loverly-leo-fuchs.jpg

  Brez zamere, a če ti v njen vidiš Julio Roberts, potem rabiš očala.

  Avšasta vloga je zame recimo Cameron Diaz v Nori na Mary, ne pa to, kar počne Julia Roberts, ki so jo za Pretty Woman nominirali za oskarja. Leto prej je umirala za rakom v Steel Magnolias, leto kasneje je stala ob strani nekomu, ki je umiral v Dying Young in bežala pred nasilnim možem v Sleeping With the Enemy ter iskala resnico o smrti v Flatliners. Kje ti tu vidiš avšo, nimam pojma. V njeni celotni karieri boš našla morda eno ali dve “avšasti” vlogi, zato ti povem, da ga pihaš mimo.

  Angelina? Pusti zdaj, ko je že zvezda, pomili prej, ko ni bila.

  Closer? Vrhunska drama, vrhunska igra Julie Roberts. Verjetno si edina, ki misli drugače.

  Nicole? Nisi dobro brala, kot ponavadi.

  Cameron? Glede finančnega uspeha filmov ji kaže zelo slabo, je hudičevo precenjena in že dolgo časa ni imela hita.

  In ja, Julia je Pretty Woman posnela leta 1990, ti pa še vedno čvekaš kot da je to njen edini film. Če boš natančno pogledala njeno filmografijo, pa ti bo prav tako jasno, da je daleč od le user friendly punce in družinske igralke. In prav zato jo tako zelo cenim.

 21. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  Nikjer nisem zapisala, da je vizuelno podobna Doris Day. Kar se izgleda tiče, bi jo lahko primerjali kvečjemu z Meg Ryan, če že … Ti rabiš torej očala oziroma … verjetno je bolj problematična pismenost in s tem povezano razumevanje besedil.

  Ne vem, kakšne neznosne škandale neki je producirala Angelina Jolie prej. Kolikor se spomnim, je pač veljala za rokenrol natetovirano lepotico, ki se dol daje s precej starejšim zelo fukabilnim B. B. Thorntonom. Se e pa že zelo hitro lansirala kot igralka z velikim potencialom, z vlogo, ki ji je seveda zelo ležala in je zlahka upravičeno snela oskarja zanjo. Kakšnih škandalov tipa Spears, Lohan in podobnega se pa ne spomnim.

  Da so Robertsovo nominirali za oskarja, je čisti flop. Glede na prepoznavne flope akademije (podeljevanje oskarjev v navezi na politične situacije ali če humorist odigra resno vlogo, lepotica grdulo itd.) pa nič čudnega. Prej neprepoznavna Robertsova je odigrala čustveno in predvsem štorasto kurbo, kar je izpadlo simpatično in izven klišeja. Vendar se je nadalje v karieri zlahka opazilo, da je pač zelo štorasta ženska in stvar ni imela kakšne zveze s premišljeno izdelano protagonistko, zgolj s primerno izbiro za dosego tega cilja.

  Večina filmov, ja, zlahka si ogledamo njeno listo na Imdb, je povsem povprečnih. V nekaj zelo redkih izjemah, ki naj bi šteli za višjekategorne filme, pa se je izkazala izredno slabo. Še najbolje se je ujela v MAry Reilly … nič posebnega, ampak nekako ji je vloga vsaj pristojala. Spodobna je bila v Flatliners, nikakor pa presežna.

  Da je Closer slab film in ni dosegel cilja zagotovo nisem edina, ki tako misli. Šlo je za propadel poskus konkurenčnosti odlični drami Kdo se boji Virginie Wolf. Vse, karje ta bedna telenovela od Closerja imela, je bil dober kasting, z izjemo prazne in neznosno dolgočasne Julie Roberts.

  Ne vem, kako Diazovi kaže zadnje leto finančno in nič nelogičnega, če že slabo (saj sem zapisala, da bo šla po logiki stvari v pozabo), saj take vrste finančni uspeh pač ne more trajat in je v njenem primeru trajal v bistvu zelo dolgo in to je pomembno … da je sploh mogoče.

  Seveda je user friendly punca (bi mi lahko omenil vlogo, kjer ni user friendly???), glede na ponudbo, saj tako radikalen tip družinske igralke pač sploh ne obstaja več, kot je obstajal v času Doris Day in podobnega, razne avše Diaz itd. danes pa ne dosegajo tako trajnega kulta, ker s humorističnimi tretjerazrednimi hitiči pač ne gre.

 22. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Slike nisem nalepil le zaradi vizualne podobe, marveč tudi zato, ker tudi sicer men njima ni nobene podobnosti v glamurju in karizmi. Kaj šele, če greva primerjat njune filmske vloge. A sploh poznaš kak film Doris Day, a sploh veš kaj je ves čas igrala?

  Angelina? Njen imidž je bil škandalozen, provokativen in najstniško uporniški, o tem govorim. Glede oskarja za Girl Interrupted, hm, po moje si ga ni zaslužila. V njej nisem nikoli videl kakih hudih igralskih potencialov. Lohan in Spears se ne gresta tega, ampak škandale, ki so jima uničevali kariero, se pravi nenamerno.

  Robertsova? Ne pozabi, da je oskarja dobila za Erin Brokovich, kjer ni popolnoma nič tipična izbira za akademijo, saj se ni pogršala, zredila ali naredila kako drugo finto.

  Glede vlog nisem govoril kje je dobra in kje ne, o tem bi se dalo razpravljati, marveč o tem, da ne igra po večini avš kot ves čas trdiš.

  Closer ni Virginia Wolf, se strinjam, toda vseeno je odličen film. Me pa čudi, da ga kritiziraš, hvalila pa si Igro s pari, ki pa je resnično obupan poskus reciklaže Virginie Wolf. Da je Closer neuspel film, mi ni jasno od kje si to pobrala. Kolikor se jaz spomnim, so mu praktično vsi kritiki, ki kaj veljajo, peli hvalnice. Roger Ebert (upam, da daš kaj nanj, če že name ne) mu je dal recimo najvišjo možno oceno.

  Diaz? Ma kaki zadnje leto, že vrsto let ni imela uspešnice, če seveda pozabiva na Shrek, kjer samo glas posoja, zato je tvoja izjava, da ji uspeva finančno kljub temu, da je slaba igralka, totalno napačna in nepreverjena. Jo pa vseeno podcenjuješ in pozabljaš točke za pogum, da je šla po Maski, kjer bi lahko furala le seksi imidž, snemat tudi male neodvisne filme. Kot Kate Winslet v bistvu, le da je slednja huda boljša igralka.

  User Friendly, no ja, če to zate pomeni vse razen psihopatskih morilk, potem se strinjam :)
  Zame je user frinedly Drew Barrymore, Julia pa velikokrat niti najmanj.

 23. IZTOK GARTNER RAZMIŠLJA NAGLAS » Recenzija: Eat Pray Love pravi:

  [...] prosto po Prešernu narejena ekranizacija super popularnega romana Elizabeth Gilbert, kjer Julia Roberts spet dokaže, da ji v žanru romantične komedije ni para. Da je verjetno edina igralka, ki še [...]

 24. Rado Rado pravi:

  Ob branju komentarjev moram najprej ugotoviti, da nima Reboljca pojma o Juliji.

  A to ni glavni point mojega oglašanja. V soboto sem si ogledal Jej, moli ljubi in neprijetno me je spreletelo. Julia se stara. Seveda se staramo vsi, a ko takole vidiš zvezdo v njeni najnovejši vlogi, nekaj let po zadnjem filmu in opaziš občutno spremembo te vseeno stisne pri srcu. Leta, botoks, etc. puščajo sledove . . . .
  Iluzije . . .

 25. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  V temle komentarju si strnil več blesarij kot Reboljeva v vseh prejšnjih skupaj. No ja, razen če si jo nazadnje videl v Pretty Woman, kjer je bila dvajset let mlajša.

 26. Rado Rado pravi:

  Blesarij?
  Niko ima prav, res postajaš neznosen. Zdaj te pa zares zapuščam v tvoji samozadostnosti.
  Čao.

 27. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Glede na to kar si zapisal, blesarij, ja, hudih blesarij, Rado. Julia je namreč taka kot je zadnjih deset let. Niti pikice drugačna. Kje si ravno pri njej videl to spremembo res nimam pojma. Bi jo moral stokrat bolj pri drugih, še dosti mlajših od nje. No ja, razen če si jo videl nazadnje sto let nazaj, potem pa razumem.

  Če sem jaz neznosen, pa si ti ratal občutljiva punčka, ki joka, ko ji vzamejo liziko. Nič več se ti ne sme reči, ker takoj rataš užaljeno dete.

  Pri meni si vedno dobrodošel, toda ne kot Barbika, ki jokca, če ji kdo kaj direktno pove. Zadnje čase počneš samo še to. In vse kar se ti pove, vzameš kot konec sveta in osebno prizadeto. Daj no, ne ga srat, saj nisi pet let stara razvajena punčka, ki hoče novo cotko.

  Po tej logiki bi se moral jaz s tabo nehati meniti že sto let nazaj, saj si imel dostikrat zelo nabrušen jezik. Jaooo, ti pa si pojava, res.

  Niko? Tapravega si našel kot primer :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !