Michael Jackson: Someone in the Dark

26.10.2009 ob 15:05

Prečudovita balada, navdahnjena s Spielbergovim Vesoljčkom. Dejansko del otroškega albuma E.T. Storybook, za katerega je Michael Jackson prejel celo grammyja. Da zadeve ne poznamo, je kriva pizdarija na sodišču, zaradi katere so morali album umakniti s polic. Problem je nastal zaradi dejstva, da so pesem izdali kot singel, kar je bilo v nasprotju z dogovorom in obljubo Jacksonove ekipe. Vse skupaj lahko najdete na youtubeu, še vedno pa čakam, da bo zadeva nekoč vendarle prišla v trgovine, saj Michael zgodbo pripoveduje zelo doživeto in tako, kot da bi verjel, da se je zgodila tudi v resnici.

YouTube slika preogleda
 

7 komentarjev na “Michael Jackson: Someone in the Dark”

 1. mgerencer pravi:

  Komad se najde na Thrillerju – Special Edition. Vmes še E.T. malo zabrunda :)

  http://www.amazon.co.uk/Thriller-Michael-Jackson/dp/B00005NUZN/ref=sr_1_5?ie=UTF8&s=music&qid=1256562565&sr=1-5

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mgerencer, za komad vem, govorim o pravljici, pripovedovanju ob prizorih filma. Tega ni nikjer za dobiti. ET pa se kul oglaša, nimaš kej :)

 3. Freak pravi:

  michaelov glas iz 80′…vem da je mal vn s teme, sam ta glas me popele u čas k MJ ni vedu, da bo postou največji in pa k še ni bil oklical za vsemogoče neresnične vzdevke…mogoče njegovi srečni časi?

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tale Someone in the Dark je iz časa, ko je bil zunaj že Thriller, kar pomeni, da je bil Michael že krepko proti vrhu sveta. Morda še ne tako zelo kot malce kasneje, pa vendar zelo močno, saj ne gre pozabiti, da je imel za sabo album Of the Wall in dolga leta Jackson 5.

  Je pa res, da se čuti neka čarobnost, neka brezskrbnost, ki je pri novejših pesmih morda ni imel več, to pa se strinjam.

 5. Freak pravi:

  oprostite za mojo zmoto…v glavnem sem imela v mislih njegova zgodnja leta…
  se opravičujem za naslednje, samo a lahk poveste kdai in kje bo this is it v kinu?

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Freak, This Is It je od včeraj v Koloseju in Planetu Tuš po celi Sloveniji.

 7. Kulti in klasike: E.T.: The Extra–Terrestrial « IZTOK GARTNER pravi:

  [...] celo glasbeno pravljico je ustvaril, navdušeno pripovedoval zgodbo in prispeval prekrasno balado Someone in the Dark, kjer se oglasi tudi E.T. V tem film resnično štima vse, tako zelo dober je, da poboža vedno [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !