Kmetija: Artur vs. Salome, nove zvezde, domov pa je šla Alenka

24.10.2009 ob 21:11

Jp, Artur in Salome sta se stepla zaradi cekinov. No ja, ne ravno stepla, prerivala. In to zelo konkretno. Kot da jima manjka le še pikica, da se bosta poklala do zadnje kaple krvi. Čeprav sem ves čas na Arturjevi strani, pa mi je bila Salome tokrat vendarle simpatična. Tudi zavoljo obiska gozdnega moža in iskrene izpovedi o svojem nesrečnem otroštvu.

Kmetija je dobila dva nova tekmovalca. Legendarnega pevca Daniela Popovića, ki očitno potrebuje malce pozornosti. In Majo Malnar, nekdanjo članico skupine Sexplosion in sestro Mateje Malnar, ki je v postelji Aleša Čepina nadomestila Urško Čepin. Daniel je logičen, Maja pa je še manj znana kot Miki in Alenka. Pač dokaz, da je bilo organizatorjem očitno res zelo težko dobiti koga drugega. Že če bi dobili Matejo, bi bilo kr neki, ker so dobili Majo, pa je kr neki še bolj.

Ups, pa je šla Alenka, kar ni verjetno pričakoval nihče. La Toya je delovala tako, kot da si bo že na začetku vlečenja vrvi polomila nohte, potem pa je pokazala, da z njo ni dobro zobati češenj in da misli resno. Če sem iskren, sem navijal zanjo, saj mi je Alenka še bolj dolgočasna in še bolj nezanimiva. La Toyi smo se vsaj smejali in razmišljali, kako zelo neumna je, od Alenke pa nismo imeli ničesar, saj je bila prozorna in na trenutke celo malce antipatična. In jasno, La Toya je veliko boljša tudi za gledanost, saj gledalci čakajo, kdaj se bosta z Arturjem spet slačila. Kmetija pač, povsem okej oddaja za nezahtevno ciljno publiko.

 

25 komentarjev na “Kmetija: Artur vs. Salome, nove zvezde, domov pa je šla Alenka”

 1. ketna pravi:

  Pač Alenka mi je delovala kot ostarela seksa željna oseba in je bilo to na trenutke moteče, ker sem bruhal, ko sem si zamislil njo nago!

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Brez zamere, a že to, da si si predstavljal, da je naga, je zelo čudno, da ne rečem obupano :)

  Sicer pa je bil to dvoboj moči, ne pa wrestling v blatu, kolega.

 3. edn pravi:

  Ko pa tole Alenko vidim se pa vedno začnem spraševat, kje je dobila te baje bogate seksualne izkušnje.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Morda pa je samo teoretik :)

 5. Tina M Tina M pravi:

  Ta Kmetija je prav en sociološko zanimiv eksperiment… kaj se zgodi, ko ljudi zapreš na določeno lokacijo in jim podeliš vloge. Kot film Das Experiment, ki je bil posnet po resničnih dogodkih.
  V sociologiji se metode eksperimenta zelo izogibajo, ob gledanju Kmetije in še kakih reality showov pa lahko vedno znova ugotovimo, zakaj je temu tako in zakaj raje izberejo recimo metodo anketiranja :) …je manj škodljivo.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tudi Artur je danes omenil prav ta film :)

 7. Tina M Tina M pravi:

  No, vidiš… pa ravno on, ki je popestril stvari in se stepel za par kovancev. Ali cekini ali kaj so.

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Cekini, cekini :)

  Rekel je, da če bi šla stvar še naprej, da potem pa bi ratal pravi Das Experiment in da bo zato raje umiril stvari. Nekaj takšnega, no :)

  Sicer pa ga povsem razumem za te cekine, saj niso od Salome in jih dejansko ni imela pravice zapraviti za svoje potrebe, ne glede na to, da je bila glava družine.

  Je pa res, da je izpadel malo otročje, ko jih je skril in se prerival z njo.

  Saj res, bi se štelo, da je udaril žensko, če bi jo udaril?

 9. sonček pravi:

  hehe, tudi Latoya bo kmalu letela ven, ker sem že prejšnji teden slišala na radiu reklamo, da v nekem lokalu nastopa ona. Se je že začela tržit :) .
  O, kako da Malnarca ni znana. Saj je bla vendar kakšno leto sponzoruša od Hrvatiča:). Zaslovela je pa s fafingom v Baru :)

 10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Baru kot reality showu?

 11. edn pravi:

  Kdove, morda pa prakticira one maske iz latexa ali pa papirnat škrnicelj na glavi :P

 12. TIGER pravi:

  Sonček !

  Potem pa ima Malnarjeva že kar precej kilometrine,za svojih 20 let.Sicer še nikoli nisem slišal zanjo,bo pa postala še bolj znana preko Kmetije.

 13. sonček pravi:

  ja ja, v Baru 2 Gregorju. Bar 2 je bil edini reality show, ki sem ga res rada gledala in redno. Glede dnarja pa, očitno sedaj ko ni več s Hrvatičem, rabi novo finančno injekcijo :) in je poskusila na Kmetiji.

 14. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  In to je potem slava, takšna, da prideš na Kmetijo slavnih? Kot sem rekel, kr neki.

  Finančno injekcijo? No ja, če bo ostala samo teden ali dva, bo dobila bolj malo, saj tako hudi honorarji pa tudi niso. Po moje ni zaradi denarja, ampak zato, ker je dobila občutek, da se je nihče več ne spomni.

 15. Dajana Dajana pravi:

  Poglej ta filmček. Na 4:53 govori o novi religiji: Celebritiism.

 16. Dajana Dajana pravi:

  http://www.youtube.com/watch?v=q3hoBEu04S0

 17. Anja pravi:

  Hvala bogu, da je Alenka spakirala. Zgleda kot ena stara, zguljena lezbača. Ni čudno, da mora hoditi v Gano, le kdo drug bi jo porival. Katastrofa. Pa kako mi je šla na živce s tem svojim dotikanjem ljudi. Če bi se mene sam enkrat dotaknila, bi ji taco odsekala. Spolna nadlegovalka jedna. Bljak. Se je pa njena hčerka svoj čas rada valjala z Erazmom B. Pintarjem in kolk vem tudi Alenka ni skrivala simpatij do njega.

  Maja Malnar. Ubogo lačno trupelce. Zakaj je cela polepljena s hansaplasti? Aja, pa zgleda stara 30 in nikakor 20. Drugače pa je za svoje leta že preveč amortizirana.

  La Toya je pa itak maskota te kmetije. :)

 18. sonček pravi:

  Ja , se strinjam, saj to sem bolj v šali rekla. Seveda, pozornost išče. Kmetija je odraz celotne naše scene. Kar se honorarjev tiče, tedenski res niso nekaj wau, ampak vsak verjetno računa na zmago, verjetno se je marsikdo celo samo zaradi tega spustil v projekt in se mi zdi, da Maja tudi spada mednje:) .
  Ne, saj človek res ne more verjet, ko gleda to našo sceno…

 19. Tina M Tina M pravi:

  Aj, aj… pa še simpatična mi je bila ta Maja M. dokler nisem tega prebrala :)
  Iztok,
  po čem pa bi se je potem morali spominjati, če očitno ni naredila nič? Po tem v baru? :)

 20. Tina M Tina M pravi:

  Anja,
  to s hansaplasti pa tudi meni ni jasno, kaj je poanta. Amortizirana hehehe :)

 21. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tina, vsaj po petju v Sexplosion in po druženju z Rajkom Hrvatičem :)

 22. Mr. Mojo Mr. Mojo pravi:

  Dajana, tale film je ultimativna bedarija. Nehal sem gledat, ko je začel govorit, da je algebra brez veze. Brez algebre ne bi gledali njegovih posnetkov na youtubeu, pa tudi te fancy powerpoint prezentacije ne bi mogel prikazat. Prvoklasni idiotizem.

 23. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Dajana, pogledal malo od tam, ko si rekla, pa se ne strinjam povsem, saj dvomim, da ljudje res verjamejo rumenim medijem in slavnim, torej svetu blišča. Ne bom rekel, da o njem ne sanjajo, toda kruta realnost jih vedno znova opomni, da življenje ni pravljica kot jo vidijo na velikem platnu ali v rumeni reviji, ki poroča kdo si je kupil novo hišo in novo obleko.

  Za dojemanje Kmetije pa to sploh ne velja, saj so zvezde tako majhne, da si jih nihče ne želi posnemati in tudi nihče ne sanja o tem, da bi živel njihovo življenje. V Sloveniji ta religija slavnih ne bi šla skozi. Smo premajhni in preveč nevoščljivi.

 24. klemenix klemenix pravi:

  Jaz bom rekel, da sem zelo vesel, da je Alenka izpadla. Menim da je za na kmetijo dosti premajhna “zvezda” in jo je zapovrhu vzela preveč resno. Poleg tega moram reči, d ami je šla na jetra zaradi preveč monotonega glasu in govorjenjem tako knjižne slovensščine, da mi je šlo vse skupaj zelo na k…. in me dolgočasilo. Poleg tega je imela vedno kaj za povedati in naredila oddajo dolgočasno.

 25. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  V bistvu se strinjam, predvsem v delu, kjer praviš, da je dosti premajhna zvezda.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !