Recenzija: Paul Blart: Mall Cop

23.10.2009 ob 02:10

zda 2009, komedija, režija: Steve Carr, igrajo: Kevin James, Keir O’Donnell, Jayma Mays, Raini Rodriguez, Shirley Knight

Die Hard.

Evo ga, pa sem ga videl, v bistvu na vašo željo, po zaslugi debate, ki je nastala ob filmu Observe and Report, ki je, imeli ste prav, boljši, zabavnejši in izvirnejši. Pa vendar, tudi tale mi ni bil tako zelo slab kot ste trdili nekateri. Je povsem okej komedija za nedeljsko popoldne, v bistvu rimejk filma Die Hard, kjer “teroristi” zavzamejo trgovski center, namesto Johna McClanea pa jih živcira varnostnik Paul Blart, edina zveza s policijo, ki čaka zunaj. Če ga ne bi igral Kevin James, strašno simpatični zvezdnik serije King of Queens, bi bil film seveda veliko slabši, saj dejansko ne premore ničesar posebej izvirnega in divje zabavnega. Prav James mu da krila, prav James mu da dovolj karizme, da ne začnemo zehati. Observe and Report, kjer je zgodba dejansko popolnoma ista, je, kot sem že dejal, veliko boljši, je pa zato Paul Blart: Mall Cop primernejši za družinsko zabavo.

Ocena 3

 

5 komentarjev na “Recenzija: Paul Blart: Mall Cop”

 1. maja g pravi:

  Samo je res praktično vse isto, še tista Jayma Mays je podobna Anni Faris. Še v podobnih filmih igra kot Anna(Epic Movie).

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Isto, a vendar zelo različno kar se drznosti v humorju tiče. Rekel bi, da je Paul Blart rutina, Observe and Report pa se z rutino ne zadovolji. Prvi je bolj simpatičen, drugi pa bolj kul. Se pa več kot strinjam za primerjavo obeh glavnih igralk.

 3. bandit pravi:

  meh, 96% modernih komedij je navadno bruhanje

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  V bistvu se strinjam, se pa še vedno najdejo izjeme, ob katerih se močno nasmejim.

 5. Recenzije: The Dilemma, Blue Valentine « IZTOK GARTNER pravi:

  [...] James, zvezda serije King of Queens, spet premalo karizmatičen. Podobno kot v filmih Grown Ups in Paul Blart: Mall Cop. Na velikem  platnu mu enostavno ne gre tako dobro kot v seriji. Ryderjeva je itak passe, Jennifer [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !