Kmetija: Marijan vs. Salome, domov pa je šel Miki

17.10.2009 ob 21:04

Kmetije ne gledam več tako redno kot na začetku, ne vleče me več, padlo mi je zanimanje, pogledam le tu in tam, morda le v soboto, da vidim, kdo bo izpadel.

Danes sta se udarila Marijan in Salome. Sem na Marijanovi strani, do konca. Salome mi ni simpatična, saj se obnaša točno tako kot takrat, ko sem hotel z njo opraviti intervju. Najprej kul in simpatično, ko pride do štosev na njen račun, pa napadalno in užaljeno. To je kurac, to je prevelik ego, ki mi ni všeč. In preseravanje v napačno smer, kjer te folk hitro pogrunta. Marijana sem spoznal osebno, enkrat sva celo nastopala skupaj. Bil je povsem kul poba, iskren, preprost in pač malo ego trip kot vsi, ki delamo v medijih. Naš človek, ki tele Kmetije, če vprašate mene, sploh ne bi rabil. Vzel jo je preveč zares, preveč se živcira. Pozabil je, da je vse skupaj šov in počitnice. Isto kot Fredi, ki je osletel prejšnji teden in vse skupaj izkoristil za odlično promocijo svoje nove pesmi. Privoščim mu, saj je zanimanje zanj padlo in bo zdaj vsaj za nekaj mesecev spet na odru. Je možakar na mestu, tak, da si pravzaprav ni zaslužil vsega tistega norčevanja na začetku kariere, ki pa ga je, hvala bogu, obrnil sebi v prid in odletel nad bedarije, ki jih recimo počne Murko.

Izpadel pa je Miki, kar je bilo jasno, saj je Artur zvit kot presta in bo na koncu morda res zmagal. Miki je bil simpatičen, toda bil je neopazen, ni bilo karizme, ni bilo štosev, ki sem jih pričakoval od njega. Zdi se mi, da od šova ne odnesel ne vem kaj in da zaradi nastopa na Kmetiji ne bo nič bolj znan in iskan v svojih stand up šovih. No ja, razen, če ne bo naredil kake predstave in se norčeval iz dogajanja na Kmetiji, to pa bi morda vžgalo, vsaj zdaj, ko je vendarle še nekako aktualen. No ja, po drugi strani pa ga zdaj poznajo tudi tisti, ki prej zanj še slišali niso.

 

29 komentarjev na “Kmetija: Marijan vs. Salome, domov pa je šel Miki”

 1. Tina M Tina M pravi:

  Bo še pestro… Salome mi je pa iz tedna v teden manj všeč.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Sem ti rekel, da je simpatičnost lažna.

 3. sonček pravi:

  Sem nekje prebrala, da so ta teden zaključili snemanje. Edino zadnja oddaja, ki odloča o zmagovalcu, bo v živo. Pomerila se bosta Goran in Artur.

 4. lunca pravi:

  Zmagala bo Maja.

 5. had pravi:

  v finalu sta goran in artur. to je pisalo v cajtengih

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Morda so infoti napačni in nas čaka kako presenečenje. Je pa res bedno, da je veliko že znano in da ljudje gledajo samo to, kako se je zgodilo. Zgine napetost in tista prava drama.

 7. ajda1 pravi:

  Mislim, da so infoti le ugibanja. Če se spomniš lani tudi ni bilo tako kot so napisali, oz. kje prebrali. In point je v tem, da se ne ve do konca kdo bo veliki zmagovalec, ker to drži gledalca v napetosti. In sigurno so udeleženci tudi plačani, da ne izčivkajo podrobnosti. Kar se pa tiče besednega fajta je pa to tudi del igre in sigurno gledanost večja, čeprav človek včasih dobi občutek, da se brez veze nekaj kregajo, samo da naredijo šov. Sem se pa nasmejala, ko je voditeljica prišla k Arturju in jo je pričakal v lepi opravi, gol kot Apolon in ona mu je rekla, naj si da vsaj brisačo čez tistega oneta:). Čeprav se nekateri zgražajo, takim bi rekla, lažni moralisti, ni pogled na golo telo moškega nič grdega in pornografskega, da bi si morali zatiskati oči. In če je nekje še puritanska vzgoja, takšni starši sigurno otrokom onemogočijo gledanje takšnih oddaj, drugače bi pa bilo, če bi bil Arturjev penis v erigiranem stanju, takrat bi pa lahko vsaj malček zagnali vik in krik ali pa tudi ne:)))).

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Verjamem, da je dosti v scenariju in da jim je bilo morda celo naročeno kak lik morajo igrati, toda prepir Salome in Marijana se mi zdi iskren, saj reakcije Salome zelo dobro poznam tudi sam in dvomim, da vse skupaj igra, v resnici pa je povsem okej vse med njima.

  Glede Arturja pa sem že pisal, da mi je kul in da se je pač odklopil in da so mu tisti, ki ga šinfajo, očitno fovš, da si lahko privošči tako brezskrben odklop.

 9. Bine pravi:

  La Toya v živo v Hard Core Cafe včeraj. pomojem je že konc…

 10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Zgleda, da se ve vse razen končnega zmagovalca, kar bodo res pokazali v živo. To je bedno, da bolj ne more biti, še posebej, ker se tekmovalci ne skrivajo in odpravljajo druge aktivnosti. Kr neki, res.

 11. STELA pravi:

  no evo, in kakšen štos naj bi imelo vse to predvajanje tekmovanj in nekih kvazi ugibanj in sprenevedanj kdo bo zmagal v posameznem tekmovanju, če pa že tolk pred koncem predvajanja “nadaljevanke” v časopisih piše kdo bo udeležen v zadnjem dvoboju? še dobr, da kmetije ne gledam – točno tko – kr neki….as usual

 12. kofe chiki pravi:

  Scena, kjer Salome skurca Mikija glede kosila, potem pa se mora na koncu Miki njej opravičiti, pove vse.

  “Baba” pač ne prenese ničesar na svoj račun. Medtem, ko drugim vseskozi pove kar jim gre.

  Pa da nekaj blebeče o videzu, češ, Marjan ima potetoviranega kurca. Ne me jebat, “ona” si ga je pa dala odrezat.

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kofe, točno tako, totalno bedna dvojna morala in sprenevedanje, ob katerem te pritisne srat.

  Stela, to je res velik minus, ki si ga ne bi smeli privoščiti. Če pa so že to izvedli, pa bi morali poskrbeti, da informacije ne bi tako z lahkoto kapljale v javnost.

 14. klemenix klemenix pravi:

  HJa, moram tudi jaz reči, da mi je kmetija vedno manj všeč, ker vedno poslušam le Salomejino gobcanje. Čeprav nima slabih idej glede vodenja kmetije je preveč vsiljiva (vsiljiv), žaljiva in se od časa do časa preveč smili sama sebi. Z njo jaz ne bi mogel delati, saj ne maram ljudi, ki mi ukazujejo, da naredim nekaj na silo.

  Marjan je bil slab gospodar, res ni dal nekih določenih nalog ampak se je podobno kot salome preveč smilil mamemu sebi in preveč garal, namesto, da bi z lepo besedo pozval ostale člane, da je treba v določenem času pobrati krompir itd.

 15. STELA pravi:

  mogoče se motim,ampak po moje so vse sezone kmetij tekle pod istimi pravili – vse je bilo posneto in vedelo se je kdo je zmagovalec. Očitno je problem v udeležencih…navadni državljani so verjetno upoštevali klavzulo v pogodbi, da morajo bit tiho…tile, ki se imajo za nekaj več pa mislijo, da jim tega ni treba….al kako?

 16. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Stela, dvomim, da je kaka klavzula, saj so jih komaj dobili skupaj. Verjetno jim dol visi, saj vedo, da to ne vpliva na gledanost, morda tudi zato, ker ljudje ne verjamejo čisto medijem glede tega kdo je že izpadel.

  Klemen, se strinjam, Marijan je vse skupaj vzel nekoliko preveč zares. Glede tega mi je kul Goran, saj se zaveda, da je vse skupaj še vedno šov in da mu nihče nič ne more četudi bi ves dan le ležal in kadil.

 17. STELA pravi:

  no ja, tolk bolj pišmevuhovsko od producentov, če je tko…..sem pa mislla, da bo počas konc ker bo “kmetičev” zmanjkal in evotigana – prihajata dva nova…cela štala:)))

 18. Mara R. Sirako pravi:

  Eh, sama ne gledam kmetije in se do sedaj zdržala brez ene same ogledane oddaje :)

  Kar pa se Salome tiče, skenslala me je s seznama prijateljev na FB, ker nisem vedela, kdo je. Hja, pač ne berem trač cajtnog in ne spremljam trač medijev in enostavno nisme vedela, da gre za znano umetnico.

  Je pa zanimivo, da so se ljudje sposobni resno pogovarjati o tej kmetiji :) :):) Pa kdo je dober gospodar, pa kdo je slab gospodar, pa kdo je resen in kdo neresen… A ni to malo brezveze :) :):)

  Lep pozdrav vsem :)

 19. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Stela, da bodo neka presenečenja, je bilo že napovedano. Je pa res, da nimam pojma kaj za vraga dela v tej igri Maja Malnar, ki je še manj znana od Alenke in Mikija.

  Mara, glede na to, da so tudi tekmovalci vse skupaj vzeli zelo zares, je jasno, da se tako obnašajo tudi gledalci :)
  Tvoja prigoda s facebookom je resda zabavna, po drugi strani pa zelo resna, kar se tiče ocene njenega karakterja.

 20. Mara R. Sirako pravi:

  pač nisem gledalec kmetije in to tudi ne nameravam postati. če pa bom hotela kot pisateljic azasloveti, sme pa že itak javno zapisala, kako mi to lahko uspe. bom morala iti na stadion, iztuliti himno ali vsaj kak kantavtorski komad na temo “srečna sem, ker sem avtorica prve slovenske space opere”.

  BTW, srečam v petek znanca, ki dela za enega izmed trač časopisov, pa me je vprašal, kdaj bodo uprizarjali mojo opero. toliko o vsem skupaj, skratka bo treba kar na stadion po slavo, ne moreš nekaterim dopovedati, kaj je to libreto in kaj roman :) :):)

  kar pa se S. tiče – meni res ni bilo jasno, kam me to vabi na neko muca party. in sem vprašala, če je to tista party s preoblačenjem, ženske v moške in obratno, za ljubitelje živali zbiranje casha morda ali kaj. potem so me ostali ogorčeno podučili, da je S. umetnica. sem si pogledala linke, pohvalila petje, ji napisala, da je res umetnica in d amor aimeti hrbtenico, da javno fura to, kar pač fura. potlej me je pa dol vrgla s spiska :) tako da eto, če me ne bi takrat, bi me pa sedaj, ker ne gledam kmetije :)

 21. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Gledalec Kmetije? Ma saj ni nihče gledalec tega in onega, ljudje pač gledajo tv, ker nimajo drugega za početi in ker je na sporedu Kmetija, jo pač gledajo. Po moje je tako.

 22. Mara R. Sirako pravi:

  a veš, vedno se da kaj drugega početi :)

 23. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Sodeč po rekordni gledanosti zelo veliko Slovencev počne kaj drugega kot gleda Kmetijo :)

 24. STELA pravi:

  Gledanje TV je postal problem:) – kaže da imajo vse televizije kartelni dogovor in ob istem času rolajo reklame, tko da človk še preklopit nima kam:))))…ok, če odmislim animal, discovery ipd.

 25. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Predlagam ogled filmov na dvdjih.

 26. polenta pravi:

  Življenje postane zelo drugačno,ko odklopiš TV drogo.

 27. STELA pravi:

  ne preostane drugega kot DVD, pa še boljše filme lahko gledaš:))

  gledanost kmetije bo verjetno še večja. v sredo sem mal iz firbca preklopla ravno v času, ko sta se salome in artur skor stepla…….jeeeee tuča tuča haha ha ha

 28. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Polenta, zakaj drogo? Saj lahko doziraš in gledaš le tisto, kar želiš, ob tolikih programih, ki so na voljo danes, pa to res ni več težko.

  Stela, no ja, če imaš filmske kanale, ki so na voljo v Siol paketu, je filmov tudi na televiziji cel kup. Pa še reklam ni vmes.
  Glede pretepa, vroče je bilo, nimaš kaj, je pa res, da jaz udarca ne bi štel pod rubriko pretepanja ženske :)

 29. STELA pravi:

  ja sej, moram enkrat mal pogledat kaj nudi SiOL

  sej nism rekla, da je kdo pretepal žensko

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !