Rhyme God predstavlja nov mixtape z naslovom “Za une, ki so z mano”

13.10.2009 ob 20:01

Pa smo ga dočakali, nov material celjskega raperja Rhyme Goda. Povsem sveži mixtape z naslovom “Za une, ki so z mano”, ki ga bo predstavil samo na svoji myspace strani, kjer lahko ta hip ujamete sedem komadov. Nekaj jih že poznate, nekaj pa je povsem novih. Meni je kul, pa ne zato, ker je moj brat, ampak zato, ker gre za zares skulirane in močne maderfakin komade, ki jih ne slišim pri nobenem drugem slovenskem raperju. Eni ga pač ne marate in samo zato čvekate bedarije, toda tole je kul material, ki seka sto na uro in na katerega bi z užitkom migal z glavo med vožnjo z avtom.

In še klik do komadov: LINK

 

33 komentarjev na “Rhyme God predstavlja nov mixtape z naslovom “Za une, ki so z mano””

 1. Tina M Tina M pravi:

  Najboljši del mi je ta:
  uni k ste proti men .. eat a dick :)
  V mojem mestu je dober komad.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Men je pa kul, ko pri duetu s Triplom reče: “Jaz sem velikan, ti pa fuckin palček, jaz ga c-walkam, ti pa plešeš fuckin valček :)

  Ta eat a dick pa je reku tudi na oddaji. Ko sem gledal doma, sem crknu od smeha.

  Eh, folk ga vzame preveč resno, zato pa težijo.

 3. Jure pravi:

  Ej, Rhyme God, navijaš za Raiderse? Kako to?

 4. Tripike pravi:

  že to da ima duet (gangsta izraz res :D ) s Triplom, pove več kot dovolj o kvaliteti glasbe.

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Stari, Triple ni več mulc, ki sanja o Saški Lendero, Triple ima zadnje cajte zlo dobre podlage pa zlo dober se je nauču rapat, tako da ne vem kaj bi rad povedal.

  Bi moral narediti duet z Zlatkom in rapat o lepe svetu in sprehodih v naravi, za podlago pa vzeti trobente in pop klavirček?

 6. 25 Cent pravi:

  Šalabajzerstvo je Gartnerjem torej v kriv? ;)

  Pa na Rhymejevem mestu bi se vprašal, kako je možno, da mu v vsak kader uleti nek tip in mu ukrade celoten šov? Si predstavljate, da bi kdo poskusu kaj takega naredit enemu pravemu raperju? Ne moreš rapat, kot da si največji madrfakr, potem pa se izkaže, da si čisto navaden pussy. Ker je to potem en čisto navaden fejk in ljudje to prepoznajo in se samo še smejijo takim wanabe gangsta raperjem.

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Cent, hm, men se zdi, da je bil intervju že končan, ko je uletu tist Anglež.
  Saj res, kaj je pravi raper? Verjetno nekdo, ki potegne pištolo in ustreli modela, ki se meša v kader, a ne?
  In saj res še enkrat, kakšne zveze ima tole nakladanje z njegovo musko, ki je niti poslušal nisi? Zakaj bi jo, a ne, saj že imaš svoje mnenje, a ne?

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Še en biser za moj okus:

  “Veš kak je, ko pridem v klub, kuje me gledajo skoz kot da sem fuckin youtube”

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ali pa tale:

  “Čeprav nimam avta, odpelem pičke domu, matherfuck you and your punk ass crew.”

  “Jebeš lajf, same neke bedne izkušnje, medtem ko eni v fitnesu delajo trebušne”

  “Treba spoštovat yo, ne delam to za dnar, jebeš šefe založb, ker sem sam svoj gospodar.”

  Brez zamere, ekipa, toda to so meni zakon in zabavne rime, položene na zakon podlago in s pravim powerjem.

 10. dorinho pravi:

  Lej Gartner, zakaj ljudem ne dovoliš, da povejo svoje mnenje o temule wannebe reparčku. Pač mnenje večina folka je da pač za en kurac in tako je. Če si pa ti drugačnega mnenja in se ti zdi car pa tudi ok. Samo zavedaj se, da ljudje na splošno dokaj hitro prepoznajo kvaliteto in balast od rapa. In če jih večina meni, da tole ni nič posebnega oz še več da je navadni pozerček, ki bi rad pozornost pač tako je. Tako kot si ti mnenja, zakaj dajo šanso v prime timu Lukasu,ki ni še nič naredil sem jest mnenja zakaj dajejo šanso na xy strani, odddaji človeku,ki si tega ne zasluži.
  Zato ne briši komentarjev kaj si vsak posebej misli o njemu.Pa čeprav je tvoj brat. Če ne zbrišeš svojih komentarjev kako je oh in sploh dobr je fer da tudi ne izbrišeš komentarjev, da je navaden Damjan Murko v raparski preobleki. Pač to je mnenje, ki ga moraš spoštovani, če želiš ali ne.

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kolega odgovarjam ti isto kot pri enem blogu nazaj, no, da ne bomo samo otresali z jezikom in čvekali stare reči, ki smo jih pač slišali drugje, daj mi povej, zakaj točno je Rhyme God na tem posnetku kot Damjan Murko in zakaj je na splošno wannabe ter Murko slovenskega rapa? Ker ko gledam Murka in njega, ne vidim nobene podobnosti, če meniš, da je deset, morda dvajset, morda petdeset, kaj me briga, še vedno mala cifra, modelov, ki se delajo kao norca iz njega, merodajen podatek, da je tudi v resnici tako, pa mi je prav tako premalo.No, da slišim, zakaj točno si napisal ta komentar?

  Razlika med mano in tabo/vami, je v tem, da jaz argumentiram zakaj mi je nekdo drek, ti/vi pa tega ne znate in samo pljunete. Ko se vas vpraša direktno, pa pljunete še bolj.

  Glede brisanja, brišem samo tiste, ki žalijo.

 12. krenik pravi:

  Osebno so mi pri rapu najpomemnješa besedila in prav zaradi tega mi tvoj brat ni všeč. Da ne boš rabil spraševati…

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mater so okusi različni, meni pa zmaga prav v besedilih. Prav zato se mi zdi, da jih ne poslušaš dovolj dobro.

  Samo za firbec, kateri naši raperji pa so ti všeč?

 14. RHYME-G pravi:

  a ni dovol jasn ,naslov mixtejpa.. :ZA UNE KI SO Z MANO!!!
  halo?? za tiste je ta muska…!
  Drugi nimate kej poslusat tega,ker je brezveze!…this dopeness ain’t made 4 ya!

 15. RHYME-G pravi:

  kot strokovnjak in velik ljubitelj rap glasbe lahko lepo ocenim da je moja muska kul :) ce komu ni kul je to negovo mnenje in njegov FAKE okus
  sem zelo zbircn in redko kir komad mi je vsec…moji so mi fajni,tak da to pomen da so fajni :) pa tud sm jih namenoma take posneu,in napisu taka besedila!
  :)

 16. RHYME-G pravi:

  smešni so te hejterji hehe….

 17. RHYME-G pravi:

  ubistvu je slorap scena tak bedna..da sm mogu prou js spet zacet snemat komade, da bom koncno lah slisu se kak fajni slovenski rap komad ! HAHA:)

 18. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Jaz jih ne razumem, ker komadi so res dobri, prav zato jim ne verjamem, da so iskreni, ko pravijo, da so jim bedni. Pa še noben ne zna povedati nobenega pravega argumenta, samo nalaganje.

 19. RHYME-G pravi:

  itk da ne znajo …zaka mislis da jih oznacim da so to FAKE ljudje! pa zato ce par debilov tle na netu napise da je muska bedna ne pomen da je v resnici bedna:)

  Drgac pa ni to nek presezek kao da bi js dau vse od sebe…to so pac besedila ki jih je treba blo porabit,sej to ni album..je MIXTAPE!pac ko slisis kak fajni beat pa napises neki u izi pol gor (ne pa tak ko eni ko 1 komad pisejo 1 leto pa 1 komad snemajo 20 ur)…sam so vseen komadi KUL..in noben ne more rect da niso (ce je iskren)

  zares zakon komadi mal jači se bojo zdej začel snemat! )…yall ain’t ready 4 this!…

 20. RHYME-G pravi:

  scer pa kak bos jemal resno ljudi ki pravijo da 2pac ni biu nic posebnega…pa da ma ice-t bedna besedila….in da gangsta rap sploh ni pravi rap!in se velik stvari ki jih pisejo za USA sceno..kak jim naj bom pol js vsec ..HALO ?:) hehe..

 21. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kot sem že rekel, tistim, ki Ice T pa Ice Cube pa še kdo iz west coast scene ni kul, ti tudi ne boš, imaš povsem značilen zvok in stil. A boli te kurac za ta folk, delaj za tistega, ki šteka in ki ve, daje tvoja muska kul. Saj se spomniš kako polne koncerte si mel, a ne? To je to. Jebeš internetna mnenja. Internet ni za mnenje, je če za reklamo.
  To pa smo dosegli in to na zelo preprost način. Z enim gostovanjem v enim pofukani oddaji in z enim blogom na enem navadnem portalu :)

 22. RHYME-G pravi:

  gre se za celje! ce ne bi biu iz celja bi folk meu cis drgacno mnenje! tak je ze od leta 2000 naprej!
  A fora pa je to ,da je folk u celju mutav :) …pa sploh ne drzimo skupi..smo vsak za sebe…tak da celje sploh nima veze LOL

 23. dežela Nije pravi:

  Gartnerja, vidva pa res živita v enem svojem prav posebnem svetu. Morda dežela Nije? :)

 24. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Evo ga, to je eden tistih, ko sem ti večkrat pravil, ko uleti pa pravi, da živimo v posebnem svetu. Da je vse fikcija in da smo si vse izmislili.

  Da crkneš od smeha, res :)

  Pa kje se najdejo te modeli, res bi jih rad enkrat spoznal v živo :)

 25. dežela Nije pravi:

  Ne, nisi me razumel, to je itak logično, da Rhyme ne živi v getu in da je njegov rapanje plod domišljije, ki so jo povzročili ameriški rap videospoti (ki so prav tako zelo prirejena verzija resnice). Hotela sem reči, da očitno živita zares v nekem prav posebnem svetu, kejr so take rime, kot jih piše Rhyme, zabavne in zanimive, v normalnem svetu pa je to zgolj trapasto razmetavanje besed brez razmisleka in brez neke vzročne povezanosti, besedičenje brez smisla in pač prazna rima, zato da se rima.

 26. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Dežela, vidim, da še vedno nimaš pojma kaj je resnica, kaj pa komad, kaj imidž kaj pa realno obnašanje. Dokler bo tako, boš pač tako mislila o njemu.
  Vidim pa tudi, da rime jemlješ zelo površno in zaradi tega zgrešiš sporočilo kakega komada, ki je vse prej kot poceni obračanje besed.
  Kot sem rekel, škoda, da je tako. In tako je tudi zato, ker misliš, da je tak način izražanja bedast in potem slišim samo določene besede in ne cele zgodbe.
  Pa veliko reči jemlješ iz konteksta in hudo preveč resno.
  Tudi prav, tvoja odločitev.

 27. Ales podaja dejstva pravi:

  Teli so velik bolj gengsta, čeprav se zajebavajo… http://www.youtube.com/watch?v=n3B_0-ovI_U

 28. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Trapasta primerjava, škoda da ne štekaš in da nisi malo bolj odprte glave. Pa sto posto sem, da nisi poslušal komadov, ampak si le kliknil in zelo površno za nekaj sekund ostal na njegovi strani.

 29. Bojan pravi:

  Čeprav mi ni rap najbližji, moram priznati, da so kar huda besedila, življenska, povedana na precej vulgaren način.
  Veliko je takih stavkov, ki jim moraš preprosto prikimati, oziroma te nasmejejo.
  Še to bi rad vprašal, o naslovnici. “A tistim, ki so s tabo”, kažeš sredinec? Zdi se mi neposrečeno.
  Sicer pa Rhyme, menda si na pravi poti in skoraj edini gangsta raper v Sloveniji. Upaj, da boš dobil čim manj oponaševalcev in se tako posledično izgubil v povprečju.
  Srečno.

 30. RHYME-G pravi:

  plata namenjena unim ki so z mano,muska…sredinec pa unim ki so proti men a ne :) ..zelo posrečeno:)

 31. RHYME-G pravi:

  http://www.youtube.com/watch?v=BRhoPLEjowY

  tule neki novga:)
  zvok je mal u bedu:)
  ..mal vadim napisu text mal prej:)

 32. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Uf, pravi gangsta shit :)
  Tim Dog style

 33. RHYME-G pravi:

  bo treba it posnet v studio :)
  kr dobr tole ja :) )

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !