Rhyme God na Vest.si

13.10.2009 ob 17:59

Nisem si mogel kaj, da ne linkam tegale intervjuja, ki so ga z mojim bratom opravili na spletnem portalu Vest.si. Dobro se je držal. Vidim pa, da je čas, da izda kak nov komad, saj je od gostovanja v oddaji On Air očitno postal vroča roba in je morda napočil pravi čas, da na sceno useka v pravem pomenu besede.

LINK

 

40 komentarjev na “Rhyme God na Vest.si”

 1. RHYME-G pravi:

  :) …zej prvo prie mixtape…pol naprej pa začnemo zares:)
  ql intervju sam freestyle je biu bol tak tak..k sm bi zblojen hehe:)

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ne skrbi, ti sam piči. En folk te pač ne mara in piše bedarije, v bistvu pa ti dela močno reklamo, kar je kul. Dober pa veš, da si mnogim faca, zato je na koncu vse okej.

  S to On Air epizodo pa smo naredil tako hudo reklamo Čarli Tvju, da se šefu niti sanja ne.

 3. bibaleze pravi:

  zdaj ostane le še intervju za portal bibaleze :D

 4. RHYME-G pravi:

  zej me vsi poznajo..nism vec underground:) zajebu si me iztok hehe:)

 5. RHYME-G pravi:

  bibaleze :) …za vse mamice ki bi rade ble noseče,naj se zglasijo pr men hehe:)

 6. bibaleze pravi:

  vse mamice ki bi rade ble noseče

  hmm, če so mamice, so že bile noseče :D

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Rhyme, nimaš kej, zdaj boš ko Ice T :)

  Biba, hm, torej tiste, ki so že rodile, ne morejo še enkrat zanositi? Zanimivo.

 8. RHYME-G pravi:

  tud tah lahko..sam js pac recem zenskam mamice…uno” hey mami..hey ma”…ce bi poslusu rap bi veu ka mislim! :)

 9. mack pravi:

  A ni ojdipov kompleks le za fejk raperje?

 10. karton pravi:

  a, sm mislu da “hey ma” pomen “hey madrfakr”
  hvala za informacijo

 11. dorinho pravi:

  Mene tole spominja na Damjana Murka oz. je tale raparček (wannebe)raperski Damjan Murko, hehe

 12. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Dorinho, no, da ne bomo samo otresali z jezikom in čvekali stare reči, ki smo jih pač slišali drugje, daj mi povej, zakaj točno je Rhyme God na tem posnetku kot Damjan Murko in zakaj je na splošno wannabe ter Murko slovenskega rapa? Ker ko gledam Murka in njega, ne vidim nobene podobnosti, če meniš, da je deset, morda dvajset, morda petdeset, kaj me briga, še vedno mala cifra, modelov, ki se delajo kao norca iz njega, merodajen podatek, da je tudi v resnici tako, pa mi je prav tako premalo.No, da slišim, zakaj točno si napisal ta komentar?

 13. dorinho pravi:

  Zato je Murko, ker dejansko z muzko ne more narediti vtisa ga nekako poizkušaš promovirati ti. In sm skoraj 100%, da tole na vesti.si, ni prišlo zato ker je dobr ampak zato, ker je imel nekega botra, ki je prepričal ljudi, da o tem revežu objavijo posnetek. Ne rečem, da dela zelo zelo slabo musko, sm slišal že precej slabši rap ampak problem je v tem ker ga nekako na silo rineš. Sej te razumem, da je tvoj brat in da mu privoščiš vse najboljše ampak enostavno nisi objektiven. Celo zelo daleč od tega si. In to ni fer. In kaj je tukaj podobnost. Tudi Murko je prišel na površje “na silo” enako je z telim. Pa ne mislim nič osebnega, enostavno naj prodre z glasbo in ustavarjanjem, če ga pa mediji ne jebejo, pa je očitno nekaj narobe z njim ali pa z mediji. To pa jest ne vem…

 14. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Glede na to, da nisi bil na nobenem njegovem koncertu, nimaš pojma kak vtis naredi in kolikim ljudem je njegova muska bila všeč. Ti nisi objektiven, dragi moj, saj ga ocenjuješ preko parih negativnih mnenj in samo preko interneta, kar je zelo površno in trapasto. In če dvajset modelov reče, da je zanič, se z njimi strinjaš, saj si niti časa ne vzameš.

  Če je zate ne vem kakšna promocija, če kdaj kaj o njemu napišem na svojem blogu, si pa zelo omejen. Promocija je gostovanje pri Mariu in pri Ladu in Juriju ter udarni članki na 24ur, pa vrtenje komada na velikih radijih, ne pa objave na mojem blogu, ki je še vedno zelo mala stvar.

  Na to gledaš zelo čudno in te ne razumem kaj točno bi mi rad povedal s tem, da ga rinem naprej. Rinem kam? Na odre, na tv, na police trgivin, v vaše domove? Daj no, kaj ga lomiš.

  Botra na Vesti? Saj ne vem ali naj se temu smejim ali naj se zjočem, zato bom raje ostal brez komentarja.

  Nisem objektiven? Meni so njegovi komadi zakon. Ne vsi enako, ampak eni pa sto na uro. In zame je boljši od večine naših raperjev, ki delajo za moj okus preveč mehko musko in so čisti pop. To je moj osebni okus in dejstvo, da je moj brat nima nobene zveze. Večkrat pohvalim tudi kakega drugega raperja, če mi je kaj všeč, če mi ni, pač pokritiziram.

  Murko je, dragi moj, v medije lansiral lažno novico o Nataliji Verboten, od takrat dalje pa špila škandale in se dela budalo iz sebe. Moj brat nastopa samo z musko in se ne gre ničesar. O njem ni bilo nobenega takega poceni članka. To je zelo bedasta primerjava, zelo, zelo bedasta. In tudi ne gre se mu, da bi bil z avsako ceno v medijih. Če bi se mu šlo, bi že bil, saj bi lahko naredil pocukran komad o lepem vremenu, posnel še lep spotek in si izmislil koga vse je položil, pa bi ratalo.

  A tega se ne gre, saj to ni njegov namen. On pač dela svojo musko in uživa. In nikomur ni nič hotel. Odzval se je šele takrat, ko so ga napadli drugi.

  In le zakaj si dobil občutek, da prodira s čim drugim kot z glasbo? Sem morda kdaj zapisal članek, da si kupuje nov avto ali pa da je podrl kako znano bejbo, ali objavim vedno samo takrat kaj, ko ma kak nov glasbeni projekt.

  Ko je imel album zunaj, so o njem pisali tudi drugi mediji. Ko g abo imel spet, bodo spet. Saj se nikamor ne mudi.

  Zelo napačno ocenjuješ situacijo in to samo zato, ker si padel pod vpliv neke kao splošne posmehljive raje, ki ga ne mara in se dela norca iz njega.

  Pozabljaš pa, da je to samo en segment folka, ki nikakor ne odraža merodajne slike.

  Je pa škoda, da zaradi njih tudi tisti, ki ga sploh ne pozna, pade v ta trapast krog.

  Glavni problem pa je seveda v tem, ker folk ne šteka zajebancije in imidža in ima v glavi, da ima on v glavi, da je gangster in da živi v getu.

  O tem sem že veliko pisal, nekateri so razumeli, nekateri pa pač nikoli ne bodo, saj imajo negativno mnenje že po defoltu.

  In stari, brez zamere, a če se peljem v avtu, mi paše nabijat in migat na njegovo musko stokrat bolj kot na kak pop komad Zlatkota ali Pleš od Trkaja. To zame ni rap, ampak komerciala. On pa useka direktno in s powerjem, pa še mnogim rimam se režim, saj so mi zabavne zelo.

  Pa ne zato, ker je moj brat, ampak zato, ker so komadi res dobri. Jaz bi bil prvi, ki bi mu rekel, da dela drek, če bi ga res delal.

 15. ninuS pravi:

  Iztok Gartner, nevem kako lahko za merilo vzameš 24ur stran..

 16. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  V kontekstu, da je stokrat bolj obiskana kot moj blog.

 17. Umbrella pravi:

  Dorinho … Am, pa ti veš, da se Vest.si dela norca iz Rhyma? Za kaj takega pač ne rabiš botra.

 18. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tudi iz vseh politikov pa še iz koga se delajo norca, pa kaj, važno je, kako se ta “norec” znajde in menim, da je Rhymeu prav okej uspelo in da so se malo zajebali, če so hoteli, da izpade bedasto.

  Pravzaprav “provokacija” ni uspela, saj je odgovarjal čisto nekaj drugega kar so vprašali :)

 19. dorinho pravi:

  Vem, da so se hoteli norca narediti iz njega in dejansko je zame tudi izpadel ne glede na to kako je odgovarjal… Zakaj so ti dobre rime? ja logično, komu na bodo dobre kot tvojemu bratu, ki ima podobno govorico in izhaja iz podobnega okolja kot ti…drugim, in takih je 98% pa niso prav nič smešne oz. duhovite njegove rime. Pač tako je, naj dela kakor ve in zna samo v Slo. se ne da uspeti z wannabe ganster rapom, če ga fejkaš pa še manj, pa tudi če ga živiš(kar je pa skoraj nemogoče)…zato izpade ceneno in bedno in ja nimam nikaršnih šans za kakšen večji uspeh izven Celja…

 20. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Norca samo zato, ker ti tako misliš in ker tako mislijo tisti, ki ga ne marajo?
  Ne, stari, res so dobre, zabavne in močne, ko je treba.
  98 posto? Si naredil anketo? Če si jo, koliko ljudi si zajel?
  Kaj pa bi bil pravi gangsta rap, če je on wannabe in fake?
  Ej, spet vidim, da ne ločiš med gangsta rap glasbo in gangsterji iz ulice. In imaš v glavi, da tisti, ki dela gangsta rap mora biti tudi v resnici gangster.
  Stari, tudi Ice Cube in Ice T delata gangsta rap, pa v resnici živit av marmornih hišah in jesta kaviar. Kaj ti ni jasno, no?

 21. RHYME-G pravi:

  brezveze se menit z njimi no :) ce so glupi :) pa mislijo kak so pametni js pa kao nek kmet :) !

  ce bi samo pravi gangsterji delal gangsta rap, gangsta rapa sploh ne bi blo! ker so vsi pravi gangsterji al v zaporu al pa mrtvi!..in ene je rešla MUSKA da jim ni blo treba bit več kriminalci (čeprav eni klub temu da majo dnar še vedno delajo neko sraje)..in tle nastopi GANGSTA RAP!

  gangsta rap ne more delat vsak..valda more bit nekdo (ki dela gangsta rap) tud sam dost na ulici pa dat kej skos…sm dau dost skos..pa ceprav nism nikol nobenga ustreliu..in mam vso pravico pa dost kredibilnosti da repam o tem pa delam tako musko!
  Ceprav ne vem res zaka eni vse kar recem v komadu vzamejo dobesedno…yall stupid!

  Sploh ne vete ka je to Gangsta..pravi gangsterji so George Bush pa taki…ki kontrolirajo ceu svet….pa laj zbrisejo celo drzavo,sploh ni nic naklucje …vse je zmejen pa povezan…..pojma nimate…

 22. dorinho pravi:

  Pejt v Cele in rapi. Tukaj te ne rabimo. Prov? Prov!

 23. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ko zmanjka argumentov, pa takole, a ne, Dorinho. Itak.

 24. dorinho pravi:

  Ne nič jih ne zmanjka. Sej nimam nič proti njemu, naj dela kar želi in da uživa v tem…Hočem samo povedat, da enostavno takale zadeve ne palijo v Sloveniji. Pa ne mi govort, da je veliko folku všeč, ker če je všeč 100,200 ljudem v Sloveniji ni to nič. Problem je pa tudi, da se dela mnogo bolj kao zvezdo kot je in rapa nekaj kar ne živi-to v ne pali in pika. Tako kot, neki nabijaš kaj vse počneš…v Mojstrani…
  Ne rečem, kakšne rime so čist ok ampak to ne pali v Sloveniji, sploh pa na dolgi rok ne. Pika!

 25. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Da nekdo reče: “Pejt v Celje in rapi. Tukaj te ne rabmo,” pokaže na kaki stopnji debate je in je povsem brez veze se meniti še naprej karkoli.

  LP

 26. Laurent pravi:

  Lol, pravi človek, ki je zaradi malenkosti nekemu drugemu blogerju histerično pisal, naj si vtakne banano v rit.

 27. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Če je zate malenost divje blatenje in javni linč izpored enega leta za vinjeto, peticija, da mi prepovejo blog in peticija, da mi prepovejo pisanje več kot eno objavo na dan ter več kot enega komentarja na dan, meni ni, jebat ga.

  Sicer pa, če lahko on meni le zaradi nestrinjanja z recenzijo napiše: “Fuck you you ingorant fuck,” lahko jaz njemu ob vsem tem, kar se gre, da si naj banano vtakne v rit.

 28. RHYME-G pravi:

  se strinjam da moja muska ne pali v SLO,halo…sej lah na prste ene roke skor nastejem folk ko poslusa sploh rap še dandans (ne govorim o 50centu,pa RNB pa to )…pa da se oblači tko..pač hip hop folk! ko je kak hip hop koncert pr nas IZ CELE SLOVENIJE vec ko 100 folka ze tezk zberes (pa od tega majo mogoc 3je siroke hlace)

  in pol se te rap izvajalci pr nas ko so (k nas je zlo mal) delajo POP! kam to pele??

  ..v tujini je tud bed..sam le mal bols..pa tud hrvaska je dost na bolsem…medtem k slovenia je pa katastrofa!in pol sm skor edini k delam pravi rap tle pa se folk na mene neki spravla pa se kurči names da bi bli “veseli” da sploh dela se kdo tako musko dandans!…ker je hip hop cist umrl pr nas! in smo spet ko da bi bli leta 1993…ko ce si meu siroke hlace so te gledal ko da si iz marsa padu …pa so se drl YO YO za tabo!…..za vecino slovencev je to da se delajo norca…za ene redke pa nas pa jeto nacin življenja!,sploh z amene ko poslusma rap še predn sm vedu za sebe!….tak da ne morte razumet!
  pa ne skrbet za mene..moja muska bo ostala gangsta še naprej (kokr vidim kaka je prihodnost za nas LIFE bo vsak let hujs)…that’s all i know! pa ce jo bom na koncu samo js polsusu pa noben drug me boli K:)…ker ne delam musko za to, da biu meu FANE!je pa fajn slisat tud kdaj ce kdo cuti kar delam…to mi daje upanje da pa le obstaja še neki kul folka se na tem glupem uničenem GRDEM svetu:)

 29. RHYME-G pravi:

  pa bed k vidim skos neke techno pa house partye,,,sami neki DJi…skos zurke….(folk k vcas poslusu rap ,dans pa vsi techno…pa picke isto)

  a hip hop koncerti/partiji so mogoc enkrat na vsake 3 mesce…pa se to pol na tak event pride nek FAKE folk..k je slucajn tja prsu…al pa kr neki froci!pa vsega skup je ene 100 folka! par let nazaj ko so bli konceti je blo po 1000 folka…vsi uno UNITED…za PEACE…LOVE..HIP HOP…a danes…vsi skregani med sabo..a bistvo je PEACE…da se povezemo da nas muska zdruzuje! jebeš pol to…

  in pol se nek folk nam smeji..kao d smo neki reparji..pa kak se oblacimo! WTF?????? tak se oblacimo ze celo zivlenje!eni ste se sami vcas tak oblacl tud (kao wannabe scena)….a ste se kdaj vprasal kak se pa JS vam nazaj smejim ?:)

  pa eni k misljo da smo kao neki zajebani.pa da hocemo izpadit neki zajebani ker se tko oblacimo kao pa tko uno…je pa to ČIS ZGREŠENO RAZMIŠLANJE! ker bol kul pa prijazenga človeka kot js ne bote našl! a dost žalostn, da pol tak kul clovek kot sm js more delat GANGSTA RAP pa neki preklinjat pa se takle obanašt…ZAKAJ LE?? OČITNO JE ŽE NEKI NAROBE S TEM SVETOM PA ŽIVLENJEM PA FOLKOM….da sm js tak….SE VAM NE ZDI???…

  Če bi blo vse lepo bi tud js delu POP komade!tak pa ne morem fejkat neki!
  pa ne nismo mi čudni…VI STE!

  tk da show me some love ,al pa SPIZDI.

  Ceprav ok.enim zenskam je se vedno vsec hip hop stil:)
  skratka prevc je tega ne bom nakladu zdej tule….eni vete zaka se gre..eni pa nikol ne bote vedl!

  pa JEBEŠ CELJE,PA VEČINA FOLKA PA PIČK IZ TLE..REAL TALK! YALL NEVER DID SHIT 4 ME!

 30. RHYME-G pravi:

  najbol so pa smešni uni ko se oglasijo kdaj,kao da so pa oni tud iz celja..pa da ni tak pr nas pa da js govorim bedarije! a to govori folk ko ze par let študira v MB al pa LJ..pa jih nic ni v celju,pa nikol na ulci (ne vejo ka se dogaja sploh,pa kak je postau folk,vsak te bo zajebu,pa kake so zenske same neke kurbice,pa kaki so odnosi,ful malo mesto ,pa vsi skregani pa ločeni med sabo)…pa potujjeo ne vem kje okol…

  al pa kake zenske kdaj..ko so skos doma..pa grejo enkrat na pou leta pogleat v LOcal al pa na BOwling!..ka one vejo sploh??

  Pa smesni so uni ko govorijo da js kao mislim da je celje nek ghetto! pa ko tocno vejo kak je ,pa kak js to mislim v komadih,pa k razlagam…da je pac dans tezk prezivet pa se je treba znajdit,pa da mamo dost kriminala tud pr nas, (ceprav nikol v zivlenju nism izjavu da mamo tle gheto,pa da sm iz geta,pa vsi to govorijo da js mislim!…ce je ze kdo to reku so to vsi reparji iz velenja govoril,…ne pa js,)…
  Pa ene zenske k jih mas na glasuj zame al pa kje so same mle vcas napisan povsod GHETTO…ghetto to ghetto uno,kraji nihovi..predeli..!…ghetto bitchez itd…

  A pol js ZACNEM GOVORIT O TEM..je pa tak ko da sm PRVI ki je to reku v SLOVENIJI in SE FOLK POL NORCA IZ MENE DELA!

  folk ka je z vami resno??

 31. RHYME-G pravi:

  in se lepo vidi da vi ko pišete na temle blogu -večina,pa na kakih forumih..NISTE DAL NIČ SKOZ V ŽIVLENJU!niti se vam nč slabga ni zgodil očitno…pa nikol niste bli niti udelezeni v nobenem pretepu pa nimate NOBENGA KRIMINALNEGA DEJANJA !…
  Zato pa vam je to smešno pa se delate norca neki…pa neki otroc k se oglašajo! bomo vidl čez par let..kako mnenje bote mel o ŽIVLJENJU….ko se bo vam kej zgodil..al pa bote prisiljeni kej naredit,kar vam ne bo všeč!

  in pol IZTOK kdaj recimo napise kako objavo,kak mu je BAD pa je slabe volje,pa kam gre ta svet..pa se eni oglasajo DA KA MU JE !: kaj sanja..kje on živi! DA DANES PA JA VSI MUVAMO PA SE MAMO FAJN!

  mislim da sanjate vi,pa mate zaprte oči….le redki smo zbujeni!in mamo odprte oči

 32. RHYME-G pravi:

  to sm meu zdej intervju sam z sabo :) …mogu bi se posnet še pa dat na YOUTUBE…da čujejo to uni ko me ne marajo al pa se delajo norca iz mene!

 33. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Si se pa razpisal :)
  Morda se včasih zdi, da malo pretiravaš, toda le za tiste, ki živijo v vati in se jim res nikoli še ni zgodilo nič slabega, kot si povedal.

  Pa folk pa še vedno ne loči besedila oz. imidža ter zezanja od realnosti.

  Pa kot si rekel, ogromno reči, ki ti jih pripisuje, niso nikoli rekel in so jih prikrojili povsem po svoje in izven konteksta.

 34. RHYME-G pravi:

  ma sam fora je da js se lah razpisem pa 100000krat povem,kak je v resnici ! pa bo en folk še vedno isto govoru :) …ta ko pri michael jacksonu :)

 35. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  To pa zato, ker si ustvarijo neko mnenje in od tega ne odstopijo ne glede na karkoli. Najbolj bedno pa je, da so to mnenje ujeli samo zato, ker so ga slišali od drugih ali najverjetneje prebrali na kakem forumu.

  Tudi meni se to velikokrat zgodi, me kdo napade, pa ga vprašam za konkreten dokaz, pol pa ali zgine, ali začne žaliti ali pa seveda nima pojma kaj naj odgovori, ampak mnenje ima pa še vedno isto kot na začetku.

  Eh, ma saj se ne splača.

 36. RHYME-G pravi:

  ja se to pravim…ne splaca se..uni ko vejo vejo…eni pa nocejo vedit! in vedno simfajo taki ko so sami KR NEKI!…folk k ni nc dosegu v zivljenju! sam eno je da simfajo GLASBO..to me ne moti! a folk simfa prou osebno…uno cloveka..pa govori neke zgodbe okol pa ne vem kaj!laži… in un folk k te ne pozna pol mislijo da je vse res! zato se je treba kdaj oglasit pa povedat resnico!

  js sm recimo meu punco…pa sm biu kul z vsemi njenimi kolegicami…in pol grema narazn..in so vse njene koelgice kr takoj ful proti men,pa proti men pisejo pa se celo norca delajo iz mene..pa so cis na njeni strani! (a k sm js biu z svojo so se pa menle z mano vse,pa ble tud na moji strani,pa celo proti tej moji bivsi govorile)..a zej so pa kao one ful frendice najvecje med sabo (a ko ene ni zravn druge,druga cez drugo pluvajo)…in tu se pol vidi kak je folk FAKE pa hinavski! ..res…this shit make me sick sometimes:)….pa kao vse hodijo na neke TECHNO partye cis zagrete,pa misljo kak so kul! a so kao neke reparke pa to ble pred časom! stupid bitchez:)

 37. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Eh, bedno vse skupaj, res. Pa naj bo, saj na koncu ne bodo imeli nič od tega. Pa še vrnilo se jim bo, slej kot prej. Še vsakemu se je zloba vrnila, še posebej, če je bila neupravičena.

  In kot si reku, naj šinfajo musko, okej, a oni gredo zelo daleč in začnejo žaliti tudi na osebni ravni. To pa je podlo.

 38. dorinho pravi:

  Dobro, da se menita med samo bratca. To lahko delata tudi doma v dnevni sobi, ne pa tukaj.

 39. RHYME-G pravi:

  tu je bolš..če se menima sama ostane samo med nama….kar ne bi blo fore ker midva že vse to vema…ti pa vsi ostali pa ne!

 40. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Dorinho, ker ne živiva skupaj in ker ima vsak svoje posle, bi bil pogovor v dnevni sobi zelo težko izvedljiv. In kot je rekel Rhyme, zelo kul je, da kake reči ne ostanejo samo med nama, saj je dobro, da jih izve še kdo drug. Četudi v vaših glavah ni nobene spremembe, pa vseeno ostane pogovor, kjer se marsikaj pove, predvsem tistim, ki niso tako trapasti kot ti.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !