Dvojnici: Ornella Mutti & Lil’ Kim

1.10.2009 ob 13:31

Čeprav jih nekdanja italijanska diva danes šteje že 54, sta si z raperko Lil’ Kim, ki je stara 35, postali neverjetno podobni. Če se Kim, ki je zadnje čase sicer plastična karikatura, namerno spreminja v precej pozabljeno Ornello, mi ni znano, toda na slikah izgleda kot njena temnopolta inačica. Tudi glede let, da se razumemo. V bistvu srhljiva ugotovitev, če vprašate mene.

 

21 komentarjev na “Dvojnici: Ornella Mutti & Lil’ Kim”

 1. Lady FaFa pravi:

  No ja, skoraj tako groteskno kot Michael Jackson, ki je hotel postati bela La Toya.

 2. Tina M Tina M pravi:

  Če bi si ti dal pomanjšati nos in vsadke v lica, bi tudi izgledal kot njun dvojnik :)

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Lady, če se že spustim na tvoj nizek nivo in postanem eden tistih, ki tako zelo radi govorijo na pamet, ti lahko vendarle rečem, da se je Michael začel operirati davno pred La Toyo, zato je tvoj komentar v vsakem primeru neumen.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tina, morda pa res, toda vseeno sta si srhljivo podobni, pa ne pozabi, da je med njima 20 let razlike. Ornella niti ni sporna, Kim pa je maska in čista karikatura.

 5. Tina M Tina M pravi:

  Ne vem… nekaterim je seksi :)
  Vse ženske, ki naredijo ti dve operaciji, imajo potem nekako isto obliko obraza.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tina, daj mi za izziv pripni še kako fotko katere zvezdnice, ki je prav tako to naredila in je tema dvema tako zelo podobna.

 7. Dajana pravi:

  Lil’ Kim ima podoben nos kot MJ. :shock:

 8. Tina M Tina M pravi:

  Ma, ne vem… na:
  http://castpartynyc.com/Images/pix/JocelynWildenstein.jpg
  :)
  Saj štekam, hočeš povedati.

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tina, ma ta Jocelyn je ekstrem, je pa res, da ima neko podobnost.

  Dajana, pa kot vsi, ki si ga pač dajo pomanjšati.

 10. tinkerbell pravi:

  pa tok lustna je bla ucas ta lil’ kim…

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Meni so te plastične operacije uganka, ko pride do mladih ljudi, še posebej, če ni res nekih zelo očitnih reči za popravit recimo. Mlad obraz se zaradi operacije vedno močno postara, rezultat pa je skoraj vedno strašljiv. Je pa zanimiva tudi Jennifer Grey iz Dirty Dancinga. Ko si je operirala svoj za svoja merila očitno prevelik nos, se je tako zelo spremenila, da je gledalci niso več prepoznali kot luštno dekle in ji je kariera povsem ugasnila tudi zaradi tega morda. Barbra Streisdan pa je postala znana prav zaradi svojega nosu in dejstva, da si ga ni hotela operirati. Eno pa je seveda to, da se malo popraviš, povsem drugo pa ekstrem, v katerega je šla tudi Lil’ Kim.

 12. tinkerbell pravi:

  no ja..men je mal bolano to,da se kr usi neki serijsko operirajo.
  usak je tak kukr je,kar se mene tice,bi mogle bit lepotne operacije dovoljene izklucno tistim,k majo obraze iznekazene od prometnih nesrec,..
  tut moj nos ni popoln,jbg.ampak je moj.ce bi si ga dala operirat,da bi bil tak,kukr je ‘moderno’,ne bi bla vec podobna seb,ampak tisocim drugim,k hocejo bit ocitno izdelani/e po kalupih.bullshit.
  true perfection has to be imperfect.glih ‘napakce’ nas delajo posebne.

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  To je rekla tudi doktorica Jana Govc Eržen, ko sem jo gostil v svoji oddaji in sicer, da so ti doktorji, ki to počnejo, moralno zelo sporni in da bi to po njenem lahko bilo celo kaznivo. Seveda, ko gre za ekstreme in reči, ki jih počnejo v ZDA.
  Se strinjam, glih zarad napak smo fajni.

 14. tinkerbell pravi:

  jz poznam sina zenske,ki je umrla zarad liposukcije.
  da o spakah,ki vcasih pridejo iz operacijske ne govorimo (pa s tem ne mislem na raznorazne joker babe..).

  in kurc,ce je tok vazno,da smo usi enaki,zakaj pol unih drugacnih kr ne postrelimo alpa obesmo?sej najbrz sploh nimajo pravice zvet,ce ne zgledajo tko,kukr una bejba na tvju?bah.sram me je,kasna rasa smo.
  (btw,to nima veze z zapisom,ampak se mi res ne lub iskat unga tadruzga zapisa..pac ene zivali (dejmo rect kuzati) pac niso glih najbl blesceci primerki svoje vrste..a se un kuza,k je bil izbran za najgrsega psa na svetu,zaveda,da ni lep?a on tut tuhta,da bi se dal mal ‘predelat’,da bi bil podobn unmu iz reklame za chappy?offtopic,vem.se pardoniram.)

 15. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tudi mama Kanye Westa je umrla med lepotno operacijo.
  Le poglej srbske pevke, vse izgledajo kot iz enega kopirnega stroja, to je industrija, s katero se služi milijone.

 16. tinkerbell pravi:

  temu jz recem ouce.ja.

 17. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Pa še nekaj mi ni jasno, a jim res nihče ne pove, da zgledajo slabše kot prej in da bodo zgledale še slabše, če bodo še enkrat šle pod nož? Očitno ne, saj še vedno grejo. Ne razumem tega sveta, res ne.

 18. nimiy pravi:

  eh, kaka dvojna merila. saj je bil tudi MJ ena plastična karikatura, pa še nekajkrat bolj srhljiva kot ta primer.

 19. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Osnovna tema zapisa je podobnost med 54 letno igralko Ornello Mutti in dvajset let mlajšo raperko Lil’ Kim.
  Če pa že hočeš, nihče ni zanikal, da ga je Jackson polomil s temi operacijami, vedno sem govoril le, da pretiravate o številu, novejše slike primerjate s trideset let starimi, pozabljate na vitiligo in na dejstvo, da se je vsaj dvakrat moral operirati zaradi opeklin. In seveda, da vam je pri njegovi glasbeni in plesni genialnosti vedno važno le to.

 20. nimiy pravi:

  ja, temu se reče po domače trači. in ta tvoj prispevek je spet samo še en trač. kar pa ne razumem je to, zakaj naj bi ta trač bil kaj bolj smiselen od tračev, v katerih je glavno vlogo imel MJ.

 21. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Bi mi zameril, če bi ti rekel, da se brigaj zase? Bom reskiral, brigaj se zase.
  Pa ne zato, ker mi težiš, ampak zato, ker ne debatiraš o temi zapisa, ampak nalagaš po nepotrebnem in iščeš razloge za provokacijo. Ne da se mi, danes ne.
  Tema sta Ornella in Lil’ Kim, dve popolnoma različni ženski iz dveh popolnoma različnih scen, ki sta si zadnje čase zelo podobni. Tega ne vidim vsak dan, zato se mi je zdelo zanimivo za objavo, pa še rubriko Dvojniki imam že nekaj časa. Ne bodi taka tečka no.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !