Kaj za vraga sem našel v svoji solati?

17.08.2009 ob 16:20

Včeraj sem si po telefonu naročil kosilo, kjer je bila tudi solata, v kateri me je čakalo presenečenje. Čisto prava pošast, ki na sliki izgleda še bolj grozno kot v resnici. Kot parazit iz kakega filma, ki se mi bo zaredil v trebuhu in me spravil na oni svet.

Ko danes gledam tole sliko, ne morem verjeti, da sem včeraj kljub vsemu čisto v miru pojedel kosilo. No ja, le solato sem vrgel v školjko, pa četudi je bil ta stvor že mrtev.

Imate kako idejo, kaj je to za eno sranje? In seveda, koliko mladičev ima, ko se goni?

 

20 komentarjev na “Kaj za vraga sem našel v svoji solati?”

 1. Bine pravi:

  Izgleda ful ogabno drugače mi pa ne deluje nevarno organizmu pač če bi pojedu nebi blo kaj narobe verjetno ampak pravilno si naredu ko si vrgel solato stran lahko bi tudi kakšno inšpekcijo poklical če je šlo to za pakirano solato.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kaj veš, morda je v kaki afriški ali azijski državi to celo specialiteta in se folk jezi, če med porcijo teh stvorov najde košček solate :)
  No ja, do polovice sem jo pojedel, saj pošasti še nisem opazil.
  Šlo je za solato, ki jo prinesejo na dom in jo spakirajo v firmi. Ne ravno za tako, ki je spakirana v kakem trgovskem centru, ali pa tudi, kaj vem.
  Inšpekcija? Eh, ni vredno.

 3. Bine pravi:

  Pač en moj kolega je v fanti najdu vijak in je pač poklical na coccacolo kaj je zdej to in jim mal grozil potem je pa uni prišel iz Coccacole pa mu dal polno nekih pijač z različnimi okusi pa majce pa tako sranje da ga pol ni prjavu.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Morda bi moral poklicati vsaj to “restavracijo”, kjer sem naročil hrano, a kot sem rekel, ni se mi dalo. Je pa včasih kul, da pokličeš, saj se da kaj finega iztržiti.
  Malo za šalo:
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2007/10/25/v-pijaci-mcdonaldsa-sem-nasel-presenecenje/

 5. sonček pravi:

  Definitivno se da iztržiti kaj, ampak ne mislim na tožbo, temveč to, da pokličeš na firmo in jim malo zatežiš in zapretiš s tožbo in inšpekcijo. Poznam kar nekaj podobnih primerov kot jih je opisal Bine (le da v teh primerih ne gre za Cocacolo), kjer so ljudje dobili kakšen kupček denarja ali proizvodov od teh podjetij, samo da ne bi to prišlo v javnost.
  Za te primere sem zvedela po službeni poti, tako da to definitivno drži.

  Aja, hrane pa le ne meči v školjko, sem enkrat poslušala neko problematiko na temo podgan ( za katere vemo, da se enormno hitro razmnožujejo, saj ena sama samica povrže zelo veliko mladičev- raje ne rečem številke, ker se je točno ne spomnim, samo je res velika), pa so rekli, kako ljudje pripomorejo k razmnoževanju s tem, ko mečejo hrano v stranišče- kanalizacijo in s tem dobesedno hranijo podgane- mislim da je o tem govoril celo nek predstavnik JP Kanalizacija.
  No ja, izjeme so dovoljene, kajti tule gre za unikat med solatami :)

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Finta je, da ni podjetje, ampak le kuhinja, kjer pač kuhajo hrano in jo distribuirajo na domove. Solata ni od firme, je kupljena in namešana skupaj.
  Glede hrane v školjki, uf, na to pa nisem pomislil, hvala, ne bom več. Sicer pa, misliš, da podgane jedo tudi solato?
  Sem pa slišal, da baje tu in tam prilezejo celo iz školjke ven, še posebej, če ni pokrov zaprt. Upam le, da sem jim ne da plezati po nadstropjih in da bi raje šle ven pri sosedu v pritličju :)

 7. ajda1 pravi:

  Škoda, da si tega stvora vrgel v WC školjko, lahko bi ga poslal kakšnim biologim, da bi ugotovili, za kakšno živalsko vrsto gre in morda bi bilo to celo odkritje. Ne vem sicer koliko mm ali cm je merila ta žvau:)), na sliki zgleda grozljivo. Bi pa bilo seveda dobro, da bi s solato vred to žvau odnesel tja od koder je bila prinešena. Ja, dobro, da sem danes solato jedla že dopoldan, zdajle bi jo težko, razen če bi vsak list posebaj obrnila in pregledala pod povečevalnim steklom:). Pa dober tek, aneda tistim, ki še niso večerjali:).

 8. ajda1 pravi:

  Sem pa fotko malo povečala in lahko bi bila razkuhana osa ali pa čebela,morda celo čmrlj:). Uh:)

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Meni je vse skupaj še vedno najbolj podobno kakemu parazitu iz grozljivke. Recimo tistemu iz filma Dune, ki se je v možgane žrtve pregrizel skozi uho :)

  Brez skrbi, v živo je bila veliko manjša, hm, ali pa večja, kdo bi vedel ob vsem tem šoku :)

  In ja, nisem ga vrgel v školjko, ampak v smeti. Upam, da je še vedno tam in da ni ponoči zlezel ven ter mi pojedel Jodija :)

 10. nish pravi:

  Ob temle zapisu mi pade na pamet besedna zveza…drama queen.
  /Cela štala, res…en žužek v solati.
  Tvoje življenje je razburljivo.)

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tvoje pa prekleto preveč resno. Po eni strani si kot tale žužek :)

 12. nish pravi:

  Mhm…tudi zabaven si.
  Ne morem verjet, res ne.

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Žužek, ne teži in rukni raje kako pivce za živce.
  LP

 14. hudinja gangstaz dogz pravi:

  so ti u kuhni nalašč podtaknli, kr so vidl naročnikovo ime iztok gartner :D :D :D

 15. Igor Đukanović pravi:

  He, he. Ob podobni priložnosti sem natakarju povedal, da sem vegetarijanec in da bi imel vegetarijansko solato. Opravičil se je in čez nekaj minut prišel nazaj z novo porcijo. Ali je bila samo stara solata na hitro oprana pa res ne vem.

 16. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Hudinja, morda pa res :)
  Samo vseeno dvomim, saj na moj račun že nekaj časa lepo služijo in dvomim, da bi si zapravili tako stranko :)

  Igor, če bi se to zgodilo v restavraciji, bi morda to tudi jaz naredil. Magari za šalo :)

 17. Igor Đukanović pravi:

  Meni je šala uspela. Vse natakarice in natakarji te restavracije me poznajo in me pozdravijo, ko se srečamo v mestu. Govorim o Mariboru, ki je sicer zelo domačijsko mesto, a se večinoma med seboj vendarle ne poznamo.

 18. mamik pravi:

  Ej, ne morem se nehat smejat…tale, da upaš, da bi šla podgana raje prej ven v pritličju…hahaha…pa še pri sosedu…kva si faca…

 19. ančuu pravi:

  OMG! kaj je sploh to? če bi se men to zgodil bi kozlala dneve in noči…
  FUJ!

 20. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ančuu, nimam pojma kaj je to, vem samo to, da je blo v moji solati :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !