IZTOK faking GARTNER

« | | »

Zakaj sem zavrnil sodelovanje na VIP Kmetiji?

7.07.2009

Včeraj mi je med vožnjo v Ljubljano zazvonil telefon. Na drugi strani je bil prijazen mladenič s Pop teveja, ki mi je pojasnil, da me hočejo za resničnostni šov Kmetija, seveda za VIP verzijo, se pravi za verzijo, ki z znanimi Slovenci štarta jeseni. Sprva sem pomislil, da me hočejo za voditelja, potem pa mi je razložil, da bi me radi za tekmovalca, da naj pokličem nazaj in javim svojo odločitev.

Najprej mi je šlo na smeh, saj se pomislil, da jim mora iti zelo slabo, da hočejo celo mene, potem pa sem razmišljal, da glede keša to sploh ni slaba ideja. Četudi izpadeš recimo po enem mesecu, po moje dobiš kakih 2000 evrov, odvisno od tega koliko si jim vreden in za koliko se zdilaš. Če zmagaš, si itak car in te boli kurac za zlobne jezike, saj pobašeš lep kup denarja, če izpadeš takoj, pa dobiš dobro medijsko promocijo, pa še vseh pizdarij se izogneš.

Toda to je za znano osebo dvorezen meč. No ja, razen če nisi Murko in Urška Čepin, ki ju itak boli kurac za javno podobo in se jima gre le za dejstvo, da se bosta pojavila v medijih. Če si kaj drugega, je stvar seveda malce sporna, zato mi je čisto jasno, da so mnogi prav tako rekli ne. No ja, za začetnika, ki si medijsko kariero šele utira, to morda ni slaba reč, za nekoga, ki je stari maček je nepotrebno, najbolj dvorezno pa je za nekoga, ki je nekje vmes. Med tem, da je že znan in tem, da še ni eksplodiral na vse strani.

In tu nekje sem jaz. Dosti sem že naredil, a še vedno nisem eksplodiral v pravem pomenu besede, kar pomeni, da bi mi taka štala lahko koristila in seveda tudi škodila, saj bi v bistvu dobil poceni imidž. No ja, če bi me za isto stvar prosili pred petimi leti, ko sem v pravem pomenu besede začenjal svojo medijsko pot, bi rekel ja, saj bi mi prišlo prav pri promociji, sedaj pa je nekoliko drugače. Sedaj sem začel delati povsem drugačne reči.

Take štale zdaj ne rabim več. V bistvu mi razen keša ne bi koristila. Vsaj razmišljam tako, morda se motim, a odločil sem se, da rečem ne in se jim zahvalim, da so se spomnili name. Voditelj bi bil takoj, tekmovalec pa je vendar nekoliko pod mojim nivojem, če si lahko dovolim to besedno zvezo. Tudi zaradi dejstva, da si zaprt v nekem prostoru, kamere te snemajo noč in dan, cele tedne te ni doma, odrezan si od svojih, teveja in tudi od službe, ki jo opravljaš v normalnem življenju.

To je za Murka in Urško, morda Arturja Šterna in še koga, ki ga bodo uspeli nažicati. Jaz bom raje On Air, ne pa klovn, ki mu pač plačajo, da se dela norca iz sebe.

Da skrajšam, nimam jajc. Pika.

 

Avtor IZTOK GARTNER, zapisano 7.07.2009 ob 05:15 pod moje stvari, reality show. Tako komentiranje, kot tudi pinganje sta trenutno onemogočena.

Ni odziva na “Zakaj sem zavrnil sodelovanje na VIP Kmetiji?”
Na vrh

Komentarji so onemogočeni.