Janez + Urška

6.07.2009 ob 03:18

Res je, vzela sta se Janez in njegova Urška. Če sem iskren, lahko povem, da sta mi na posnetkih s poroke delovala zelo zaljubljeno in srečno. Kot dva najstnika, ki sta zaljubljena prvič v življenju. Čeprav nisem njegov fan, jima želim vse najboljše, vse najlepše in veliko, veliko otrok. Drži, Janša mi je prvič v življenju deloval simpatično in tako, da bi ga spet postavil za predsednika vlade, Urška pa je ob njem zgledala tako kot je treba. Ni kaj, dobili smo zares slaven zakonski par, ki pa slave žal ni hotel deliti z nami.

 

23 komentarjev na “Janez + Urška”

 1. Janez Janša pravi:

  Hvala Iztok. Tudi tebi želim, da bi se vzel s tvojo Tino, kajti poroka je prečudovit korak naprej za par, ki se imata neskončno rada.

  lp, JJ

 2. mica mica pravi:

  Kristus, če pa je Iztok lahko spravil skupaj deset normalno človeških stavkov o Janševi & Urškini poroki…ojej…se pa bojim, da se bliža konec sveta
  :-)
  TO, kar berem, pa že ni več normalno..In to od Iztoka…Kršenmatiček
  :-)
  :-)

 3. Štebelaj pravi:

  Semenj ničevosti

 4. Špela pravi:

  “Ni kaj, dobili smo zares slaven zakonski par, ki pa slave žal ni hotel deliti z nami.”

  Mi pa vsi v jok. Medijsko je bia poroka čisto solidno pokrita, tako a ne vem, kaj naj bi še delila z nami. Torto mogoče?

 5. Nataša Nataša pravi:

  Zelo dober Katjin prispevek na Vesti:

  http://www.vest.si/2009/07/05/iiiii-kako-lepo/

 6. Matej pravi:

  Meni je pa vselej tako antipatičen, da takoj, ko ga vidim na teve, prestavim kanal. Sicer pa ja, srečno jima golobčkoma. Ko bi le golobček JJ odletel iz politike (pol bi pa še za SDS mogoče glasoval).

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Janša, iskrena hvala. Je ostalo kaj denarja?

  Mica, na tak dan je treba pozabiti na politiko :)

  Špela, glede na to, kdo se ženi, bi pričakoval stokrat večji pomp. Ne da gremo v jok, samo res se mi zdi zanimivo, da sta se znala tako spretno skorajda izogniti javnosti.

  Matej, morda pa se zdaj res umakne in raje uživa sadove ljubezni.

 8. Janez Janša pravi:

  Iztok, glede na to, da sem preteklo leto zaslužil 80.000 €, poroka pa je bila “le” cca. 8.000 €, mi je ostalo še veliko denarja.

  Imaš denarne težave? Ti kaj posodim?

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nimam ravno težav, a ne bi se branil kakega dodatka. Bi šlo 5000 evrov?

  Saj res, še vedno dobim, če ti povem, da te nisem volil?

 10. Žogca pravi:

  Meni niti na poroki ni bil videti simpatičen.

 11. Žogca pravi:

  “Mi pa vsi v jok. Medijsko je bia poroka čisto solidno pokrita, tako a ne vem, kaj naj bi še delila z nami.”

  Strinjam se, da sta pokazala povsem dovolj.

 12. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Žogca, glede na slavo sta pokazala strašno malo in stokrat manj kot večina ostalih slavnih parov. Saj ne rečem, da bi morala, a vseeno je to zelo zanimivo.

 13. Tina M Tina M pravi:

  Meni je bila Urška na poroki zelo lepa. Janša je izgledal srečen… ne morem pa si pomagati, da ne pomislim tudi na to, kako na vse skupaj gleda bivša žena, s katero ima dva otroka in da ne vlečem paralel z Jelinčičem in njegovo… tudi 30 (ali kolikor že pač) let mlajšo.

 14. Nurudin pravi:

  janša in špela, čestitam vama na duhovitosti. janša, ki komentira na gartnerjev blog o njegovi poroki in špela s torto. haha. ou men.

 15. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tina, morda je lepa tudi zato, ker on ni prav lep :)

 16. milena (mica) pravi:

  hmja…kako neki se počuti prva žena je vprašanje, na katerega bo- verjetno- lahko dala odgovor edinole sama. Žal pa je takih t. i. “prvih žena” v Sloveniji vedno več, saj gre že narazen vsak 4 zakon. In če je verjeti statistiki, postajajo ženske pri skakanju čez plot povsem enakovredne svojim “moškim kolegom”……
  Žal imam to nehvaležno “čast”, da slišim nešteto podobnih zgodb in vsakič mi je ob tistem, ki potegne kratko, neskončno hudo predvsem zato, ker trpijo otroci. Če so le-ti še majhni in nebogljeni pa sploh
  :-(
  Glede na to, da sta bila Janševa otroka ob njem, predvidevam, da mu je ob vsem cirkusu vseeno uspevalo, da je z njima obdržal stike in jih tudi primerno negoval, če se prav spomnim, so se v času njegovega mandata-sem in tja- mediji razpisali tudi ob tem, ko jih je jemal s seboj na različna t. i. “državniška potovanja”….

  V življenju je – žal- že tako, da Človek lahko naredi domala vse, kar si zamisli. Če ima denar, prav tako lahko kupi vse, kar si poželi. Le ljubezen je tista, s katero se ne da barantati. Ona je – ali je pa ni. In ga ni načina, s katerim bi se prisilili, da bi ljubili nekoga, do katerega ničesar ne čutimo…To so težka in nerazumljiva pota v naših srcih, nad katerimi nimamo prav nobenega vpliva….
  :-(

  Srčno pa upam, da si je JJ prva sopotnica že zdavnaj po svoje uredila življenje, nenazadnje sta otroka že odrasla, kar pomeni, da je imela tudi njuno obdobje že kar lepo brado…Upam, da je tako in to ji tudi od srca želim…

 17. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mica, si kdaj razmišljala kako je otrokom naših politikov? Imajo protekcijo ali nanje gledajo postrani? Pa ne mislim starejših, za katere so očetje v času vladanja fino poskrbeli, mislim mlajše, ki so recimo v osnovki ali v srednji šoli. To se mi zdi zanimiva tema.

 18. ŠalabajzerkaxD pravi:

  Ni kaj, dobili smo zares slaven zakonski par, ki pa slave žal ni hotel deliti z nam
  hočeš reči – sreče?
  zakaj slave?
  amislš d je ona z njem zarad tega

 19. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Šalabajzerka, morda bi bilo res bolje, če bi zapisal sreče, a vendarle gre za slaven par, kjer je slava za medije bolj zanimiva od sreče.

 20. STELA pravi:

  ja, luštna sta bila…upam, da bosta čez 5 let tudi:))))
  kar se pa tiče prve žene…ja, halooo…valda je v teh letih že razpucala pri sebi kako in kaj…upam vsaj,da je… v njeno dobro…otroka sta pa bila pa itak na poroki in če dobr pomislm, bi jaz to v njeni koži težje prenesla kot poroko bivšega…

 21. Janez Janša in Urška Bačovnik pravi:

  Poročni zvonovi za Janeza in Urško

  Obeta se poroka desetletja. 50-letni Janez Janša in 30-letna Urška Bačovnik bosta v okolici Kobarida v družinskem krogu dahnila usodni ‘da’.

  20 LETNA RAZLIKA LAHKO BI JI BIL OČE :(
  ČEZ DESET LET ONA 40 ON 60 LET NORO ŽURKA.

  SKOZI SPODNJI POSNETEK POVE VSE O MLADI ZDRAVNICI KI JE ZELO NAIVNA POSLUŠAJTE KAKO GOVORI IN GOVORICO TELESA MIMIKA OBRAZA MARSIKAJ POVE: URŠKA POVE no lahko rečem da pred leti nisem tuk redno hodila smeh na volitve zdej pa sem zdi sem spoznala (zdaj je spoznala ko je postala muza Janše in malo ji je janez po svoje razložil kaj to je politika in zakaj so volitve) da je to res pomembno da vsi tudi mladi odločamo za prihodnost slovenije da je potrebno iti na volitve.

  Urška: Moja prva služba, ostaja MOJA prva služba MOJA PRVA LJUBEZEN IN ZAČETEK ZDRAVNIŠKE KARIERE JE ZELO NAPOREN, TAKO DA PAČ POLITIKE JE DEL DEL MOJEGA JANEZA AMPAK ZAME OSTAJA PRVA STVAR ZDRAVNIŠKI POKLIC.

  Ja mogoče se, oziroma bova se verjetno se bova če bo šlo vse tako naprej kot gre se bova?
  http://24ur.com/novice/slovenija/urska-in-janez-se-bosta-porocila.html#video

 22. butec pravi:

  Kdaj se bosta poročila in,ali bo prenašala televizija?

 23. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Dani, zakaj iz naftalina vlečeš tako neaktualne teme in debate?

  Butec, morda prenašajo ločitev, če bo do nje, bog ne daj, prišlo :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !