On Air live

1.07.2009 ob 01:05

Poglejte si nekaj odlomkov oddaje On Air, kjer sem gostil takšne in drugačne goste.

ANDREJ

UROŠ

ZVONE HRANJEC

OLIVER GAŠPARIČ

TEODOR AMANOVIĆ

ZLATKO

SHARKY

MILAN ALAŠEVIĆ

NATALIJA VERBOTEN

DORIS

 

35 komentarjev na “On Air live”

 1. markopigac pravi:

  Gledam Oliverja Gašpariča, ki si ga gostil v studiu. Stari sta dve stvari, ki me zelo motita pri tebi:

  1) Zakaj se o osebi, ki pride k tebi v studio ne pripravis dovolj? Izgleda kot, da ne ves nic in deluje vse skupaj zelo boring.

  2) kretnje so zelo nenaucene, govor pa – nujno rabis govorne vaje, ce nastopas pred folkom.

 2. barbara pravi:

  Faaaak, pa z Andrejem si tud začel: Ampak si pa res lep! :D Toš je bil čeden, od Natalije mož je bil ful čeden, Zlatkota si prosil, naj te poljubi, Sharksa naj se sleče … ostalih nisem gledala. Iztok, zakaj to počneš? Se norčuješ iz njih?
  Kdaj bo pa oddaja, ko si se poslovil od Jacksona?

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Marko, vidim, da mi vračaš za Vampirja z Gorjancev, tudi prav, a film je bil s tvojo vlogo vred zares za en kurac.
  Glede mojega vodenja oddaje in tvojih očitkov, hm, ko si pogledam tvoje video intervjuje, mi gre pošteno na smeh, saj dobim občutek, kot da si jih naredil v vrtcu.
  Daj no kolega, pometi pred svojim pragom, potem pa sodi druge. Če ne štekaš spontanosti in improvizacije, kjer o gostu vseeno izveš vse, kar je treba, pa zelo žalostno. Lahko pa vprašaš Oliverja in ti bo povedal, kje se je imel najbolj fino. Boš presenečen.

  Barbara, mar Andrej ni res lep? Mar Toš ni res čeden?
  Glede Jacksona, mislim da je ne bodo dali na splet, saj dajo samo pogovore z gosti.

 4. markopigac pravi:

  iztok, ne bit jezen. Mene moja vloga ni zmotila, niti kritike. Nima tvoj zapis nobene veze z mojim komentarjem. Pogledal sem si nekaj tvojih oddaj in moje mnenje je: brezvezni gostje, poceni nastopanje in slab performens.

  Moji videji nimajo veze, ker jaz z razliko od tebe ne nastopam pred kamero. Ti pa bos zal moral narrditi nekaj na svojem nastopu, ce ne bos pac tu kjer si.

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Marko, kje pa sem?

 6. krenik pravi:

  No ne kregajta se, ko pa sta oba na približno isto nizkem nivoju.

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Krenik, no ja, Marko je naredil veliko manj v svoji karieri, ali še bolje, zdaj dela reči, ki sem jih jaz delal že deset let nazaj.
  Vsaj to :)

 8. Aldo pravi:

  Pigacu očitaš slabo delo, pa te morajo TVOJI GOSTJE opominjati, kako jim je ime! Ti si višek nesposobnosti, bebavosti in nadutosti.

  Pigac je povedal le resnico, lahko bi upošteval njegovo kritiko, tako pa spet zganjaš užaljene gartnerizme. Tepček.

 9. Vanja1 pravi:

  Vsi , ki pljuvate ste bedaki, pol pa bi se pred kamero posrali, dokler sami nič ne naredite nimate po drugem kaj gobezdat. Morate vedeti ,da ima Iztok takšen sproščen način vodenja, in če vem ni prau , nerabite gledat. Na blogu pa je lahko vsak pameten.

 10. Aldo pravi:

  Če boš malo bolje pogledala, boš ugotovila, da nisem nikjer trdil, da bi bil sam celokupno boljši voditelj. A to, da ne veš niti imena svojega gosta, pa ni več ’sproščen način vodenja’, ampak skrajno neodgovorno početje.

  Prepričan sem, da če bi Gartnuharja povabili v kako oddajo in bi jih potem stalno moral opominjati, kdo pravzaprav je, bi brez dvoma sledil zapis tipa ‘Voditeljskemu kretenu, ki se sploh ni pripravil na pogovor z mano, bi razbil gobec’.

 11. Aldo pravi:

  Prepričan sem pač zato, ker je Gartnuhar skrajno zamerljiv človek (npr. v nocojšnji oddaji je z maloumnim bratom veselo udrihal po Zlatku, ki ga ni bilo tam, da bi se lahko branil).

 12. Whuteva pravi:

  Zlatko je bil tam če slučajno nisi gledal oddaje. in je izpadel kot največji debil.

 13. ajda1 pravi:

  Škoda, da je Zlatko (si bom dovolila kar ime, pa upam, da ne bo zamere pri imenovanemu) nasedel t.i. prijateljem, ki so ga zmotili pri kavici v lokalu, očitno blizu studia Carli TV in mu natrosili laži, da se ga v oddaji šinfa vsepoprek. Naredili so mu medvedjo uslugo, ker Zlatko si je že ustvaril imidž glasbenika, katerega spoti se vrtijo tudi na drugih TV in je že uveljavljen kot dober glasbenik na slovenski rap scena in ni mu ni bilo treba tega koraka, da je uletel v studio brez povabila in se obnašal kot da je oddaja njegova. Škoda, res. Včasih je dobro, da človek ne regaira na prvo žogo in da se sam prepriča o stvareh, ki jih znajo drugi napihniti in potem naredi sebi škodo. Verjamem, da je bil razjarjen bik, a vseeno se lahko zahvali svojim t.i. prijateljem za kiks in razmišlja o bolj skuliranem vedenju, ker je dovolj zrel in odrasel. Oddaja ni bila namenjena Zlatkotu osebno, bil je le pogled gosta na gangsta rap, ki ga v Slo ni in mislim, da ni bilo fer do gosta, da ni bila oddaja speljana tako kot je bila zamišljena, da bi predstavil svoj CD in sigurno povedal še nekaj besed, ki jih je namenil in malce razsvetlil pomen tega rapa. Tako pa je bil prekinjen in ni bilo dovolj, da so “našuntali” Zlatkota, bili so tudi klici njegovih pristašev in padalka je bila tudi neko dekle, katerega ime si nisem zapomnila, katera se je obnašala tudi tako kot, da je svet njen in da so jo povabili. No, kakorkoli že, Zlatko, katerega glasba je sprejemljiva tudi za moja ušesa in ga cenim kot raparja, bi vseeno moral dopustiti nekomu, da pove tisto, kar je bil namen in dopusti tudi voditelju, da spelje oddajo do konca. Je pa zanimivo, da so nekateri, ki so oddajo gledali, vzeli to kot scenarij in tako je oddaja bila speljala kot mora in to je tudi tista pozitivna plat in sigurno dobro za oddajo, ki si že odstira pota gledljivosti.

 14. Aldo pravi:

  “Zlatko je bil tam če slučajno nisi gledal oddaje. in je izpadel kot največji debil.”

  Imaš prav, a jaz govorim o drugi, včerajšnji oddaji. Ko je Gartnuhar imel Zlatka za gosta, si ni upal nič reči nazaj, včeraj, ko pa Zlatka ni bilo v studiu, ga je pa skupaj z bratom veselo šimfal. Razumeš zdaj?

  Se pa strinjam, da je Zlatko samovšečen debil. A to mu lahko poveš v obraz, ko imaš priložnost (še posebej, če te podjebava).

 15. Whuteva pravi:

  ja sej js tud govorim o včerajšnji oddaji! pa nista nič šimfala ampak sta pač povedala tak ko je blo, sej oni tud govrijo skos o celju neki!

 16. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Aldo, model, kaj se dogaja v tvoji glavi, si gledal kak nemški kanal ali discovery channel, da si videl reči, ki jih ni bilo in oddaje, ki ne obstajajo.
  Moj brat Rhyme God je gostoval v včerajšnji oddaji, kjer sploh ni bilo govora o Zlatku in o kritiziranju njegove muske, prav Zlatko pa se je najprej oglasil po telefonu in začel svoje prepotentno sranje. Nato je prišel tudi v studio in pred kamere in sral še naprej. Brez da bi ga kdo povabil in brez da bi ga kdo napadel ter kritiziral. Kaj si ti gledal in videl nimam pojma, a včeraj se je v oddaji On Air na Čarli Tv, ki jo vodim jaz in kjer je gostoval moj brat Rhyme God, zgodilo točno to, kar ti razlagam zdajle, kar ti razlagajo tudi drugi in kar so vsi, ki so oddajo gledali, tudi videli v živo.
  Glede zamer, če je zate zamera to, da sem Zlatka nekaj časa nazaj povabil v studio tudi sam in mu zarolal novi spot ter mu delal reklamo, on pa se je zaradi frke z mojim bratom obnašal kot budala, pa res ne vem kdo je tle nor. Da o intervjuju na svojem blogu, ki sem ga z njim opravil nekaj časa nazaj, da je lahko povedal svojo plat zgodbe niti ne govorim.
  In še enkrat, res ne vem kaj za kurac sploh čvekaš in širiš neke laži, ki se niso zgodile in ki so očitno nastale le v tvoji glavi.

 17. markopigac pravi:

  IZTOK GARTNER pravi:

  3.07.2009 ob 16:34
  Marko, kje pa sem?

  na dnu.

  IZTOK GARTNER pravi:

  3.07.2009 ob 16:43
  Krenik, no ja, Marko je naredil veliko manj v svoji karieri, ali še bolje, zdaj dela reči, ki sem jih jaz delal že deset let nazaj.
  Vsaj to :)

  Iztok, kaj si ti počel od tega kar počnem jaz v tem trenutku deset let nazaj? Mislim, da v tem trenutku počneve le eno stvar – enako – piševa blog. Ti tvojega pišeš zastonj, jaz svojega za denar.

  Nisem še zasledil v nobenem omembe vrednem časopisu tvojih fotk niti tekstov, nisem te zasledil še v nobenem omembe vrednem slovenskem filmu in nisem te še zasledil na nobeni omembe vredni televiziji. Delaš na televiziji, katero je zapustila četica ljudi, ki ni dobila plače več kot pol leta in pripravljaš oddajo, ki – ne bom dajal ocen, da ne boš spet jezen in užaljen.

  Pa še ena stvar je pri tebi – mislim, da imaš probleme s kritiko, pa se sam postavljaš za kritika.

 18. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Marko, zelo smešno mi je to, da me sodi nekdo, ki res ni naredil ničesar omembe vrednega.
  In ja, če že hočeš, za Direkt sem pisal davno pred tabo, tudi intervjuje. Ko je prišla nova ekipa iz Mladine, pa je vse odstavila in namestila nove ljudi, tudi tebe, da se razumemo.
  In na tvoje mestu se ne bi hvalil z vlogo iz Vampirja :)
  Kaj je omembe vredno, kaj pa ne, je pač tvoje mnenje, vem samo, da si daleč, daleč za mano in da boš moral še veliko narediti, da boš prišel vsaj na to stopnjo, kjer sem jaz danes.
  Če pa misliš, da je tri ure oddaje trikrat na teden, kjer lahko počnem kar želim, korak nazaj in korak na dno, pa tudi prav.
  In ja, če tebi moje vodenje ni všeč, še ne pomeni, da je pri celi kopici ljudi enako.
  Ne vem kaj te je pičilo, kolega moj, a to kar mi čvekaš ti, ni kritika, ampak drkanje v glavo. Nesramno in brez argumenta. Kot da sem najslabši voditelj na svetu, pizda no. To je navaden bullshit, toliko pa sem že kritičen, da vem kaj znam in za kaj sem dober. In tale oddaje mi je pisana na kožo in prepričan sem, da razturam in da delam kot je treba.
  Če si tak hud car, da lahko sodiš druge, pa mi povej, zakaj pa tebe ni nikjer, zakaj si na kurčevem Indiektu/Dobro jutru, ki je po novem zastonj. In zakaj delaš intervjuje za svoje bloge in za neko spletno televizijo. Zakaj za vraga nisi na nacionalki ali na popu in zakaj ne delaš člankov vsaj za Delo in Slovenske novice.
  Takega sranja od tebe nisem pričakoval, saj dobro veš kako se moramo truditi, da pridemo kam, še posebej, če ne ližemo riti in če nimamo botrov kot mnogi nesposobni podrkci. A sem se očitno zmotil o tebi, škoda res, saj sem te imel za prijatelja in kul možakarja. Zdaj žal vidim, da si navadna pizda, ki serje popolnoma brez argumentov. Če pa ti moja oddaja in način vodenja res nista kul, pol pa si, brez zamere, totalni debil, ki mu priporočam gledanje cerkvenih oddaj. Da me prav ti ne boš poštekal, si nisem mislil niti v sanjah.
  In On Air je povsem skulirana oddaja, pravzaprav edina, ki se gre kaj takega. In tudi Čarli Tv ni neko sranje, je povsem okej tv za razmere, ki jih premore. Pizda ej, kot da ne bi vedel, da je veliko več sranja prav na drugih televizijah in da so tam voditelji, ki bi si zaslužili tak drek kot sem ga jaz dobil od tebe.
  In še enkrat, to kar si napisal, ni bila kritika, ampak bullshit, ki bi ga pričakoval od 16 letnega mulca, ki rad drka kurca name.
  In ja, če sem jaz na dnu, kje za kurac si potem ti?

 19. markopigac pravi:

  Iztok, naredil sem dovolj, da te lahko sodim. Pogledal sem oddaje, ki si jih promoviral na tem blogu in upam trditi, da so navaden crap. Zakaj? Zato, ker v kontaktnih oddajah, kjer gledalec pricakuje, da bo dinamicna, da bo dobra in da bo izvedel se kaj vec kot le to, da ne izve nic, preden presalta (ce jo sploh gleda) na drug, boljsi program. Ti kot glavni nastopac imas precej napak. Krozis v nekem svojem krogu vedno istih, ponavljajocih se tematik in napak. Ne vem zakaj, ampak mislim, da blodis v zacaranem krogu.

  Ce sam zase pravis, da si dober, najboljsi in uh in ah, zakaj se potem jajcas med samimi low budget ali pa bolje receno kar no budget teveji? Zakaj te ni na nacionalki ali popu? Ce si dober zakaj potem nimas svoje oddaje? Zakaj si oddajo delis z dvema propadlima “teve zvezdama”? ;)

  Nisem te zelel prizadeti, a kot kaze ti res ne razumes pozitivne kritike. Ne bom tekmoval s tabo, ker enostavno ne morem. Delava tako razlicne stvari, ki niso primerljive. Ne spomnim se, da bi kdarkoli prebral kak (resen) clanek od tebe. In ce si (bil) dober, boljsi od mene – zakaj potem nisi ostal na Direktu? Zakaj nisi nikoli objavil nic v Mladini, ce si dober in velja Mladina za enega tvojih najvisjih idealov? Zakaj nisi igral v Vampirju, ce pa si si tega najbolj zelel? Celo bolj kot jaz, ki mi je bilo res vseeno? Zakaj nisi nikoli objavil nobenega resnega in omembe vrednega intervjuja? Zakaj nisi imel nobene naslovnice? Zakaj blog pises na SiOL-u in ne na svojem serverju, ce si tak mojster?

  In ce en tvoj kolaps in ironija: ce mi ocitas, da te ne morem/smem soditi, ker delam svoj projekt – spletne televizije – od katerega lahko zivim in zasluzim vec kot ti, v katerem pa nikoli ne nastopam kot voditelj/moderator, temvec kot izprasevalec, mi povej zakaj pa ti lahko pises o prav vsem, ce pa nisi nic? ;)

 20. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Marko, samo nekaj bi ti še rekel, potem pa končujem tole debato. Prav ti bi moral vedeti kako zajebano je dobiti oddajo ali vodenje programa na nacionalki in Popu. Koliko oddaj pa imajo na Popu in Kanalu a? Edina, ki oddajo sploh imata, sta Lado in Jurij, pa Sanja Grohar s Tv Tubo, ostalega sploh ni, daj no, zakaj čvekaš totalne bedarije. Na nacionalki imata oddajo Hribar in Mario, če ostaneva v tem žanru, se pravi dve stalno prisotni zvezdi. Ostali je nimajo, tudi Poles, ki so ga na veliko hvalili je dejansko nima in ga tu in tam prišlepajo zraven. Novih oddaj ni, denarja ni, kje za vraga naj se najdem jaz na teh dveh televizijah in to brez zvez in s predolgim gobcem, ki ne zna lesti v rit, daj razmisli malo preden pišeš take, resno. Prekleto dobro veš kako zajebano je danes kam priti, kar pomeni, da je prilika kot je On Air povsem dobra in ne vidim razloga, da je ne bi sprejel. Isto je bilo s kvizom, le zakaj ga ne bi sprejel, saj je bil kul zadeva, pa še vodil sem ga povsem po svoje.

  Tebi moje vodenje pač ni kul, tudi prav, tebi ni, komu drugemu je, pa kaj, nič novega.

  Pozitivne kritike? Sori, jaz sem prebral samo poceni blatenje.

  V Direktku sem na isti dan, ko so me povabili zraven, dobil tri redne rubrike čez celo stran. Filmsko, zadnjo in provokativen intervju. Jasno, da sem šel določenim na kurac, saj sem uletel in takoj dobil veliko stvar. Zakaj me ni več? Dobro veš kako to gre, Marko, ko urednika ni več, pride nov folk in zamenja praktično vse sodelavce, saj nastavi svoje ljudi, svoje frende, svojo ekipo. Zakaj tako bedno čvekaš, jebemti, kot da ne bi nikoli delal v medijih in vedel kako to gre.

  Kaj sem objavi, kaj nisem objavil? Kako pa veš kaj sem objavil in kje vse sem objavljal in s kom vse sem naredil intervju tudi za Celjana in Novi Tednik? Si bral, si čekiral? Nisi, a ne, če ni Mladina, je poden, a ne? Joj.

  Blog? Več kot pol leta so ga tudi meni plačevali, pa kaj, saj ga pišem za hobi, zakaj bi šel drugam, paše mi kjer sem, se ne obremenjujem s tem, vem pa, da je tvoj, odkar si zapustil Siol, zelo slabo obiskan in praktično mrtev.

  Vampir? Tudi za to zelo dobro veš kako je bilo, da sem se začel zanimati prepozno, ko so bile vse vloge podeljene in da je potem za mojo vlogico zmanjkalo denarja, pa je pač ni bilo. Brez veze provociraš, no ja, razen, če se res delaš kretena, ki o slovenskih medijih res nima pojma.

  In res mi je smešno, da še vedno tako zelo čislaš nacionalko in pop, rekoč, da če pa tam delaš, pa si car, če delaš kje drugje, pa si nula. Trapasto do konca, Marko, res.

  Saj res, kako pa veš koliko jaz zaslužim, ali še bolje, kako veš, kaj še počnem poleg te oddaje in bloga? Ne veš, a ne, pač čvekaš, da se dobro sliši.

  Kot sem rekel, žal mi je, da si se pokazal v tako idiotski luči, če si mi imel kaj za povedati, bi me lahko prijateljsko poklical in mi povedal na kavi ter telefonu, izbral pa si zelo poceni taktiko.

  Tudi prav, zdaj vsaj vem kako stvari stojijo.

  Se mi pa zdi kretensko, da si me prosil za sodelovanje pri Štajercu, kjer sem ti spisal par recenzij in za tv rubriko, kjer bi čvekal o filmu. Če imaš tako slabo mnenje o mojem delu, je bilo tudi tisto povsem odveč.

 21. Vanja1 pravi:

  Iztok prau imaš, na nacioalko se tako in tako ne da pridet, ker pač ni oddaj, pa tudi denarja ni, saj zato letos niti ni bilo Big Brotherja na Kanalu A, kaj šele ,da bi imeli oddaje , ki bi bile redno na sporedu. No sai bi morda lahko, ampak bi bil budget majhen in vprašanje , kako bi bilo gledano… morem pa ti rečt , vsaka čast ,da te nekateri ljudje psihično ne potolčejo in ,da vse to zdržiš, ostani takšen kot si, ker meni je tvoje vodenje nekaj posebnega, tako sproščeno, in je takšna nova oddaja je dobrodošla.

 22. Aldo pravi:

  http://www.joker.si/mn3njalnik/index.php?s=5129f162fab0c2955960088172822d27&showtopic=167260

  tema samo o tebi, gartner

 23. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Vanja1, ne sekiram se, ker mi itak ne morejo škoditi in ker mi v bistvu delajo reklamo :)

  Aldo, uf, takih in drugačnih linkov je malo morje. Pač še ena debata o Gartnerju. Nič novega in veliko manj zanimivo kot na blogih :)

 24. markopigac pravi:

  Iztok, gre se za to, da sem ti dobronamerno napisal, da je oddaja negledljiva. Ti si vzel kot osebni napad na tebe in zacel sebe primerjati z mano. Potem pa si vpletel se neke samo tebi razumljive zgodbice. Ne vem odkje ti ideja, da so tebe pri Direktu odrezali, ker si tako zelo dober, da si komu sel v nos.

  Ne vem zakaj bi te moral poklicati in ti to pvoedati v telefon, ce ti pa lahko napisem tu na blog kar v komentar.

 25. tinkerbell pravi:

  ‘1) Zakaj se o osebi, ki pride k tebi v studio ne pripravis dovolj? Izgleda kot, da ne ves nic in deluje vse skupaj zelo boring.
  2) kretnje so zelo nenaucene, govor pa – nujno rabis govorne vaje, ce nastopas pred folkom.’

  jz kle notr res ne vidm benga pluvanja.
  osebno bi to razumela kukr dobrohotn nasvet.

  (in ne zdej zacet s kakimi cudnimi v tvojem stilu,iztok..ce se mi zdi,da mas prou,se strinjam s tabo.ce se mi zdi,da nimas..se ne.simpl je to.)
  naceloma pa tvoj nacin vodenja tut men ni usec..zakaj?nevem.ne potegnes mi.tojto.

 26. Dejan pravi:

  Res se premalo pripraviš za goste, obnašaš se podobno kot pri kešoddajah, ki si jih vodil prej, tam je blo to OK, tukaj NI.

 27. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Marko, prekleto dobro veš, da so odrezali praktično vse, ki so bili v ekipi, tudi Tonija Periča recimo, ki je delal za Direkt od samega štarta. Dejansko je ostal le Gorazd Suhadolnik, vsi ostali smo odleteli in so jih nadomestili novi ljudje, ekipa, ki je prišla iz Mladine, se pravi ekipa, ki jo poznaš tudi ti, zato si dobil delo. Daj no, saj veš kako to gre.

  Pa nihče ni rekel, da so me odrezali, ker sem bil tako zelo dober, rekel sem, da so pač menjali ekipo. Navsezadnje so zadnjo stran delali popolnoma enako, če da jo je delal drugi in ne več jaz.

  Očitno si zelo povprečen in neštrleč “medijec”, da nimaš pojma kako grejo te igre in koliko ljudi se odreže samo zato, ker se pač ne pišejo pravilno in ker ne poznajo pravega človeka.

  Ko sem prišel, sem imel vsaj pol leta 4 osrednje rubrike, potem pa čez noč nisem bil več dovolj dober, a ne, daj no, ne žali moje inteligence.

  Glede mojega vodenja oddaje, ko boš poštekal v čem je finta, pa boš morda nanjo gledal popolnoma drugače. Pač rabiš čas, ni panike.

 28. štulič pravi:

  Madonna Gartner (kljub reverzi_bilnemu mnenju mis simonettt in g. Pigaca, ki ju btw, respectiram), Madonna; men’ si vedno bolj simpatičen :) !

  Pa dejte že objavit’ sceno, ko zlatko_respect, rasturi studio, no! :?

 29. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Štulič, dokler je šefe ne da ne net, je ne morem objaviti. Počakaj, bo bolj slastno :)

 30. BAJ D USPUT pravi:

  A NI IRONIČNO? DVA NEVER-HEARD-OF-ANY-OF-THEM WANNABE-FAMOUS-PERSON-AT-ANY-COST NIČETA SE OBMETAVATA Z ZMERJAVKAMI IN DRUG DRUGEMU DOKAZUJETA, DA NIMATA POJMA? POL PA ŠE TA BUTAST OD OBEH REČE CELO daj no, ne žali moje inteligence.

  - > P R I C E L E S S < -

 31. tinkerbell pravi:

  :D

 32. štulič pravi:

  Ma, j’z se tebe spomnim, še iz časov, ko si se z vlatko fight_ov za številčnost pa sta oba naredila vzorni karieri na Blogosu. Tko se dela pebi, če si želiš publicitete! :)

 33. stane pravi:

  Tudi sam sem med preklapljanjem videl to “oddajo” in se kar moram strinjati z nekaterimi komentatorji zgoraj – voditelj je nekaj takšnega kot prometna nesreča: grozno, če ne že grozljivo, vendar preprosto moraš pogledati, saj nisi prepričan, kdaj boš spet lahko videl kaj podobno groznega.

 34. B. Til-Nic pravi:

  No Gartner od nekoga, ki se ima za duhoviteža bi pričakoval malce več kot vrtičkarske ‘a dej jst sem pa mislu…’ in ‘zapiram komentiranje ker,..jada,jada..’. Tudi zato je tvoja mantra o tem, kako ljudje ne štekajo tvojega načina vodenja, kar je škoda, na trhlih nogah. Nekaj takega kot kontempliranje vakuuma.

 35. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Štulič, legendarni fight :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !