Edina ženska, ki jo je Michael Jackson zares ljubil

27.06.2009 ob 04:19

Bila sta krasen par. Škoda, da ni trajalo in da je bil Michael preveč sramežljiv. Verjetno edina ženska, v katero se je zares zaljubil in edina ženska, katera ga je privlačila tudi seksualno.

 

38 komentarjev na “Edina ženska, ki jo je Michael Jackson zares ljubil”

 1. RHYME-G pravi:

  lol..kake mas…a mislis da se je z Liso porociu ker ga ni privlacla sexualno ??? po njej je meu se par punc..sam ne izpostavlene javnosti….!!

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Lisa mu po moje ni bla kul. To je bilo le za imidž. Morda se motim, a nikoli mi nista zgledala kot resen par. Le spomni se tistega MTV poljuba, ni seksi, je prej bizaren, zaigran, čuden, no ja, zabaven po svoje, pač del šova. Z Brooke pa je bilo drugače, saj se je vanjo zaljubil že kot mladenič, se pravi iskreno in tako kot je treba. Morda se motim, a tak filing mam.
  Me pa res zanima, če veš še za katero, ki jo je imel, pa se o tem kao ni govorilo. To me pa res zanima.

 3. danica lovenjak pravi:

  a dej ne faflejta no!!?? Njega ženske niso zanimale!!! edina “ženska” če že tako hočeta, ki jo je mel rad je bil Peter Pan in pika pa če razumete povedano ali ne.

 4. kinkitone kinkitone pravi:

  Jezusmarijapomagej!

 5. Guga pravi:

  Ti si pa res en preprost, naiven, infantilen ubožec. Koliko si pa star, 8 let? Zbiraš posterje Michaela Jacksona?

 6. irena irena pravi:

  edino, kar se jaz spomnim od Brooke v njegovem življenju, je njena izjava, kako sta šla na samo en zaresen dejt (spremljala ga je na neko prireditev) in da je bil Michael čisto v svojem svetu ter ne zares zainteresiran zanjo.

 7. Smoothy pravi:

  Zanimivo je, kdo vse zdaj izreka iskreno (ob)žalovanje… Med prvimi tudi Sheil Brooks in Lisa Presley. Pri tem pa noben ne omeni, da sta to tudi ženski, ki sta Michaela vbistvu zelo razičarali.
  danica lovenjak, Michael je imel rad ženske. Zakaj bi bil sicer večkrat označen kot zelo sramežljiv z njihove strani, navadno ti je do nekoga, da si sramežljiv,…pomeni, da ti ni vseeno, a ne?

 8. Frenky pravi:

  Ste pa res pametni, da veste, kaj in česa ni ljubil Jackson!

 9. Pris Pris pravi:

  Michael je Brooke peljal na Grammyje in mislim, da je to bilo to. Ostalo so pa mediji dodali, nekateri celo v rasističnih tonih.

 10. nevenka nevenka pravi:

  Če bi MJ koga iskreno ljubil, bi drugače živel. Jaz mislim, da tega enostavno ni zmogel. Že s seboj je imel veliko težav. Mislim, da se je iskal do zadnjega dne in ga je pokopala nemoč spopadanja z resničnostjo.
  Sicer si tudi toliko dolgov nikoli nakopal ne bi. Kako pa je uspel sploh toliko zapraviti, jedel ni veliko, spal ni v zlatu, sreče ni mogel kupiti, mladosti ni mogel ohraniti. Postal je bel in imel bele otroke…Je bilo to vse kar je želel, najbrž ne.
  Mislim, da so ga ravno zato, ker je tako hlepeče iskal v svojem življenju to, kar je v rani mladosti zamudil, izrabili mnogi.

 11. KruceFix pravi:

  In ta ženska je kdo?

 12. Smoothy pravi:

  ..mhm…Brooke Shields.

 13. bobika pravi:

  pod nevenkin komentar se podpišem. tip je bil genij, ampak psihični bolnik. njegovo otroštvo ga je tko zaznamovalo, da je mel preveč poškodovano osebnost, da bi znal normalno ljubiti normalno žensko. bogi fant :(

 14. strelka pravi:

  joj kolk ste pametni tle gor

 15. klemenix klemenix pravi:

  ENism vedu, da sta bila par. Kolikor sem bral neke tuje medije, sta bil ares le res zelo dobra prijatelja. Michael naj bi bil nekako nesposoben ustvariti pristno ljubezensko zvezo odraslega človeka, navsezadnje je bil otrok po duši. Kakorkoli, drgač pa res velika velika legenda, ki pač ne bo nikoli umrla. Michael Jackson je nesmrten in moderni pop izvajalci (ki pravzaprav le hodijo po poti, ki jo je Jackson utrl in ga skušajo posnemati z kvazi petjem in plesnimi gibi) mu ne sežejo do kolen.

 16. hazel pravi:

  Mislm, da vsi tukaj nismo dovolj na tekočem s tem kako je bilo v resnici. Velikokrat mediji po svoje in na drugačen način javnosti razlagajo določene stvari. Noben (razen bližnjih Michaelovih prijateljev in družine) verjetno ne ve, kaj se je zares dogajalo z njegovim spolnim življenjem, zato je označevanje Michaela kot nekoga, ki je imel kot žensko rad samo Petra Pana (?), ki to sploh ni, čisti absurd.

 17. t-h-o-r pravi:

  cena plastike na svetovnih trgih je drastično padla

 18. ajda1 pravi:

  Hazel, ljudje so na tekočem kot jim lansirajo novice mediji in če mediji niso naklonjeni nekomu, ljudje pač srkajo tiste novice, ki so dostikrat izmišljene, zlonamerne in prenapihnjene. Tako se je dogajalo tudi pri, žal pokojnemu Michaelu in dostikrat sem razmišljala, ko sem prebrala kakšno novico, ki se mi je zdela ogabna, da on to ni demantiral ali kakorkoli že, zaščitil sebe. In sigurno je imel predstavnike za tisk, štab ljudi, ki bi morali na takšna pisanja demantirati, da ne ponavljam kaj vse je bilo napisano in normalno, da ljudje, pograbijo raje novico, ki je slaba za nekoga, kot dobra. Tu ne gre le za Michaela Jacksona gre ljudi, ki so znani, od estradnikov, igralcev itd., nenazadnje tudi politikov. Se pa dostikrat sprašujemo ali je to samo zdaj ali so ljudje res tako zlobni, umazani, pokvarjeni in privoščljivi ali je to bilo tudi nekoč, ko ti mediji kot je internet npr. ni obstajal? Tu bi bila zanimiva vzporednica, če bi jo npr. potegnil z dogodkom, ko je umrl npr. Elvis Presley, James Dean in še nekateri. In misel, le zakaj je nekaterim izziv pisati negativne komentarje ali umazano govoriti o ljudeh, za katere vedo, da so še vedno priljubljeni, da imajo sigurno veliko več privržencev kot je peščica njih, ki blatijo vsepoprek. Kot je bilo že rečeno v kakšnem komentarju, je morda to zanje tudi ventil, da sproščajo svoje frustracije, zajebano življenje in potem se sprostijo, ko zapišejo kaj nemarnega in nesramnega.
  Kako je pa bilo z ljubeznimi, tistimi tapravim, ve oz. je vedel le Michael sam in če je užil kdaj tisto tapravo ljubezen in ljubil, mu bog požegnaj.

 19. hazel pravi:

  Seveda srkajo novice, ki jih lansirajo mediji, logično. Vendar pa je treba medije jemati z rezervo. Mediji namreč večkrat popačijo resnico, še preden ta pride v javnost. Negativni komentarji in umazano govorjenje o ljudeh pa je le del službe vsakega novinarja. Za večjo prodajanost revij ali pa le večjo branost določenih novic, so mediji večkrat zmožni pisati tudi določene neresnice. Ne bom trdila, da je to res, sej vsak posameznik verjetno ve, kako je s tem. Za denar so ljudje pač pripravljeni storiti marsikaj. Ravno na 24 ur je bila zadnjič novica (Najstnik pretepel učiteljico ali nekaj podobnega), ko pa si pogledal video, je bilo jasno videti da je bila učiteljica tista, ki ga je prva fizično napadla. Tako da je spet odvisno kako si posameznik predstavlja ali razlaga določene novice in pa, če verjame vsemu kar prebere oz. sliši.

 20. Janči pravi:

  Edina ženska, ki jo je Michael Jackson res ljubil, je bila najbrž njegova mama. To je tako plozanje kot spraševanje “Kdaj bo Mario Galunič skočil v zakon?” in “Kateri dve lepotici v Sloveniji bi si želel imeti ob sebi Jan Plestenjak?” Tip očitno ni imel spolnega nagona usmerjenega na ženski spol, zaradi družbene sprejemljivosti (in z njo povezanega show-buissinessa) pa tega ni hotel javno razodeti!

 21. turbofolker turbofolker pravi:

  janči, kako pa veš to? :D

 22. hazel pravi:

  sam res :D

 23. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Danica, si ga poznala osebno?

  Guga, ti pa si očitno eden izmed zafrustriranih, tečnih, depresivnih in negativnih kretenov, ki pač piše, ker nekaj mora.

  Irena, očitno je bila jezna, ker se je delal hard to get.

  Nevenka, očitno še nisi slišala za vitiligo.

  Kruce, nekoč zelo popularna najstnica in zvezda filmov Plava laguna in Pretty Baby.

  Bobika, eh, to so natolcevanja, pač rumeni trači in pametovanja vedno preveč pametnih, ki se kao na vse spoznajo.

  Klemen, v bistvu nista prišla tako daleč, da bi bla pravi par. Jackson se je ustrašil.

  Smoothy, zakaj ga je Brooke razočarala?

  Hazel, točno tako.

  Thor, zakaj moraš ravno ti spet početi najbolj bedne reči? Kaj je tvoj namen?

  Ajda, problem je bil, ker se je Jackson na začetku iz teh tračev delal norca, potem pa se mu je to vrnilo. Ker ni ničesar zanikal, so ljudje pač vse verjeli. Ma težko je to, če si taka zvezda, tega mi ne bomo nikdar razumeli.

  Janči, spet ugibanje na pamet.

 24. nikokaoja pravi:

  Svašta si že napisal o MJ, pa me zanima, ko sprašuješ Danico, če ga je osebno poznala, ker pač nekaj napiše kar tebi ni všeč in Janči razlagaš o ugibanju na pamet: a si ga ti poznal osebno, da pišeš take verodostojne, da se je jackson ustrašil. A ti je to on povedal? Od kje torej tebi pravica, da druge obtožuješ, da pišejo bedarije in da je samo tvoja resnica prava resnica.

 25. Masterwing pravi:

  Nevenka:

  Mogoče maš delno prav, samo o teh dolgovih ki jih je on zapustil se sploh nebi smelo govorit, ker je že na papirju dokazano, da vrednost vsega njegovega dela ali pa tudi če vzamemo samo njegovo trenutno premoženje na papirju, krepko presega dolgove. 500000 Mio dolarjev je za dimenzije sveta v katerem je živel drobiž. Za primerjavo lahko vzameš človeka, ki Madoff-a, ki je celi svet oguljufal za več deset miljard dolarjev in se mi zdi, da se je ta številka manjkrat pojavila na naslovnicah, kot pa Jacksonovih 500000 USD (in mislim, da je bil dožan manj). Vrednost v čistem denarju, ki jo je pustil Jackson je neomejena, neomejena in ponovno neomejena. Na njegov račun bo najmanj stoletje živelo in tudi imelo službo še na tisoče ljudi (od njih tudi nešteto šleparjev) – malo razmisli. Toliko le o materialnem vidiku.

  Kar se tiče ljubezni lahko da imaš prav, ni pa nujno. On je vso svojo ljubezen žrtvoval za glasbo in v ljubezni ima danes težave skoraj vsak človek, družinske vrednote propadajo. Folk je ful pameten, ko gre za ocenjevanje neke sekusalne identitete, vendar ko kogarkoli, ki tako modruje malo ustaviš in mu zastaviš kakšno bolj direktno in globje vprašanje, naletiš na tišino tudi med strokovnjaki.

  Zanima me, če je šel kdo gledat na netu, kakšne posledice ima lahko človek zaradi opeklin 2. do 3. stopnje, kot jih je utrpel on na snemanju reklame za Pepsi.

  Mislim, res smešno se mi zdi natolcevanjee o 500 Mio dolarjih in omembe, kot so miljonarski berač itd. To je res smešno, žalostno in dragično. Poglejte si njegove zbirke, poglejte si seštevke njegovega materialnega premoženja in nematerialne vrednosti in boste prišli do zaključka, ki se mi lahko reče “perpetum mobile”, kar se tiče ustvarjanje materialne vrednosti. Saj pravijo, da je imel še 200 komadov napisanih z namenom, da se jih izda po njegovi smrti, kot posvetilo otrokom. Že samo to bo v bodoče prineslo dobička več kot 500000 USD. Mislim res smešno….
  Ko pa neko podjetje na zahodu odpusti 5000 delavcev, ker ima na vzhodu eno švic-fabriko več, kjer kitajčki delajo za 1 dolar na dan – to pa ne piše v nobenem tabloidu.

  MISLIM, DA JE SMRT MICHAELA JACKSONA, SPLET VSEH OKOLIŠČIN IN REAKCIJA NEKATERIH MEDIJEV ŽALOSTA TRAGEDIJA, KI JI NI PRIMERJAVE. ITAK PA POTEKA TUDI KRIMINALISTIČNA PREISKAVA IN VPRAŠANJE, KAJ VSE BO ŠE PRIŠLO NA DAN.
  TO NATOLCEVANJE O LJUBEZNI JE ZELO RELATIVNO,…..ZAKAJ POTEM VSI DOBRI UMETNIKI TRPIJO NA TEM PODROČJU. KAJ POL SPLOH MI ZELMJANI ŠTEKAMO POD POJMOM LJUBEZEN? MISLM, DA PREVEČ LJUDI MISLI DA TA POJEM ŠTEKA, VENDAR GA V BISTVU NE……..”NIKOLI SE NI NAŠEL IN VEDNO SE JE ISKAL”…..OČITNO JE SIMBOL LJUBEZNI ŠE VEDNO KRŠČANSKO POJMOVANA DRUŽINA, VSE OSTALO BA JE KAO “BULL SHIT”….ZGLEDA ŽE TKO

  SAMO ZAKAJ POTEM TA KRŠČANSKA DRUŽINA PROPADA?

 26. RHYME-G pravi:

  majkl je se v intervjuju z oprah reku da hodi z brooke! tak da sta bla par…!!

 27. nevenka nevenka pravi:

  Iztok, o vitiligu si preberi vsaj kaj osnovnega, npr. kako se zdravi. Ker se da.
  Sodobne metode celo s presajanjem melanocitov koži povrnejo sposobnost proizvajanja kožnega pigmenta. Michaelu ni bilo potrebno postati bel, bel je hotel postati. Vitiligo nikomur ne uniči celega pigmenta, bolezen na nekem stadijo pogosto trajno stagnira.
  Michaelu so pigment čisto sigurno umetno uničili. Tule si preberi najbolj osnovne informacije, da ne boš gnjavil ljudi, ki o tem vseeno kaj vedo in vedo, da je Michael gotovo imel izbiro: bel ali črn in je izbral.

  http://www.freewebs.com/vitiligo/opisbolezni.htm

 28. RHYME-G pravi:

  ti si fukjena mal nevenka! ka pa teb ni jasn!
  če ti pigmet zgine..kak si ga bos povrnu nazaj????

 29. RHYME-G pravi:

  zaka za K bi hotu michael postat BEL???? a si resma?? od kje ti to??
  ja sej ni unicla mu ceuga…sej si je ostale črne fleke ki so ostal prekril z make upom!

 30. RHYME-G pravi:

  zacel se mu je ze konc 70ih…in je postaju vedn bol beu…vedne vecje lise…in na konc je biu ze cis beu..in si je mogu mal kozo zrihtat “IN AND OuT HIS SKIN” pa make up pa to gor..ker je izgledu kot PEs DALMATINEC!…to da ma vitligo pa je dejstvo, diagnoza od zdravnika..pa še lupus je meu!..ne govor bedarij ce ne ves ok??? ni pri vseh enak viTILIGO..pri enih je mal,pri enih bolj..pri michaelu je blo ful!
  v 80ih je uporablu CRN make up..da je zaKril bele dele..potem pa je bolezn tko napredovala da Je CEU SKOR BIU BEL …in je potem mogu uporablat BEL MAKE up da zakriu crne fleke ,ki so pac se ostal…ZAKA MISLIS DA JE MEU MASKO SKOS.PA ROKAVICE PA SKOS SE ZAKRIVU NEKI’???!
  IN POTEM JE NASTALA PESEM BLACK OR WHITE! NE KER JE MICHAEL MEU IZBITO BITI BEU ALI CRN! ampak ker je meu bolezn!!! KI JE DEDNA..V NJEGOVI DRUZINI…PO OCETOVI STRANI …OK????
  in ka za kurac ma to sploh veze??????z bilo cem? koga boli kurac kako kozo je meu!

 31. RHYME-G pravi:

  VITLIGO NI OZDRAVLJIV!

 32. Masterwing pravi:

  “Se pa dostikrat sprašujemo ali je to samo zdaj ali so ljudje res tako zlobni, umazani, pokvarjeni in privoščljivi ali je to bilo tudi nekoč, ko ti mediji kot je internet npr. ni obstajal?”

  Takrat, ko ni bilo interneta je bilo še hujš, in ko ni bilo televizije še bolj hudo in v srednjem veku še bolj hudo. Leta 1145 bi ga zažgali kot heretika pred množico, zdej so pa tko nardil, kot da se je “recimo da” sam ubil.

  Nevenka, malo poglej še drugo plat zgodbe, čist tko za vsak slučaj, pa nebi se rad na nobeno stran postavljal:

  “Living with Michael Jackson, Take Two part 7″

  Lp,

  Masterwing

 33. Kayelina pravi:

  Vedno sem ga oboževala, a nikoli nisem spremljala tračev o njem, tako da nisem na tekočem. Kolikor sem zdaj prebrala, naj bi ga oče silil k petju. Že kot otroka. To je bilo njegovo delo. Očeta niso zanimala njegova čustva, zato je Michael trpel.A postal je robot, izučen. Tako kot imamo zjutraj običaj spiti kavo, je zanj postalo povsem normalno, da poje. Tudi ko se je osamosvojil.
  Slišala sem tudi to, da se je na snemanju za Pepsi hudo opekel, in mislim da so bile posledice tudi duševne.Vse to ga je hudo bolelo, zavedal se je svojega bolezenskega stanja. Iskal je pravo ljubezen, tako kot vsi mi.

  In v to pedofilijo ne verjamem. Ljubil je otroke, je to težko razumeti? Tisti, ki smo starši, vemo, kakšen občutek je ležati poleg otroka, ko si poln božje čiste, nedolžne ljubezni. To je tisto, kar je M potreboval, in ne spolni kontakt z otroki.

  Mislim, da je bil precej trezven, a tudi zaradi vsega zelo čustven. Svoje življenje je posvetil ljudem in zelo ga je bolelo, ko so mu nekateri obrnili hrbet zaradi raznoraznih tračev.

 34. Kayelina pravi:

  Eh, moj komentar je očitno odletel v prazno? :( Lahko noč vsem.

 35. Masterwing pravi:

  Tvoj komentar se mi zdi še najbolj normalen.
  Kar se tiče seksa in spolnosti bi citiral članek, ki je danes v žurnalu (str. 30).

  Naslov je VEČ SEKSA ZA BOLJ ZDRAVO SPERMO

  “Zdej bom pa tožil žurnal, ker je zlorabil moje otroke,….sorči to je pedofilija :) …..”

  Zadnjič sem šel mimo kioska, pa je tamal videl nage babe. “Tožil bom kiosk, da je zlorabil moje otroke…:)..”

  Mislm, ljudje kaj je zdej s tem seksom? A bomo še naprej živel v hinavščini, kljub temu da je seksualna revolucija že 50 let pase?

  Močno upam, da bojo ljudje v 21. stoletju dokončno spoznali, kako dolge so lovke zasužnjevanja in prepričan sem, da ima človeški odnos do seksa tukaj zelo velik prostor. Navadna človeška fizična funkcija, katere legitimnost si je stoletja prisvajala institucija in različni klani. Zaradi te fizične funkcije, ki je gibalo razvoja človeka nastajajo celo vojne,….žal.

  Kar se tiče pedofilije jo ostro obsojam, vendar vedeti je treba tudi nekaj bistvenega. Ni boljše možnosti za podtikanje, kot je ta, da se nekomu podtakne pedofilijo. To je lahko tudi najboljše orožje, da se nekomu doživljensko odvzame dostojanstvo.

  Lp,

  Mw

 36. Masterwing pravi:

  “the bigger the star the bigger the target” je rekel Jacko

  Ob njegovem primeru se že samo s sociološkega stališča odpira toliko vprašanj, da se marsikomu še sanja ne. Za procese na sodišču pa pravijo, da lahko trajajo še leta.

 37. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nikokaoja, za razliko od njih, svojih virov ne črpam iz rumenih medijev in tabloidov, ampak iz avtobiografije, intervjujev in člankov, ki so na nekoliko višjem nivoju.

  Masterwing, zelo pošten in dober komentar pod cifro 25. Se v celoti strinjam.

  Nevenka, brez zamere, a na nekatere reči se pač ne spoznaš dovolj.

  Kayelina, lep komentar, dalo ga je v spam, ne vem zakaj, a sem ga uspel potegniti nazaj.

 38. Dajana | Koliko operacij je imel Michael J? pravi:

  [...] Michaelove največje ljubezni vsekakor spada tudi Diana Ross.  Mislim, da sem to zasledila v intervjuju z Oprah. Zelo lepo se je [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !