On Air: Sharky, Zlatko in Milan Alašević

18.06.2009 ob 19:13

Sreda, 17. junija, je bila kar se gostov tiče, izjemno pestra in zanimiva. Namesto skupine Germinal, ki pride v eno izmed naslednjih oddaj, sem gostil dva raperja, Sharkyja in Zlatka, nato pa še karikaturista Milana Alaševića. Tri ure so minile v sekundi, vse ostalo pa naj povedo slike.

Raper Sharky, ki se podaja na samostojno glasbeno pot, je bil poln pozitivne energije in dobre volje.

Sharky, sicer tudi član skupine Kocka, ni hotel sleči svoje zaporniške majice, najin pogovor pa je izpadel zares simpatično in kul. Ni kaj, Sharky, s pravim imenom Anže, je fajn poba, ki mu želim še veliko uspeha na glasbeni poti.

Čeprav sem raperja Zlatka gostil cele pol ure, nisem uspel ugotoviti, ali je prepotentnost tipa Kanye West le del njegovega imidža, ali pa mu je slava res obrnila glavo. Ne glede na to, pa moram pohvaliti njegov fenomenalni freestyle in hudičevo močno samozavest.

Karikaturist Milan Alašević je bil navihan in nabrit kot vedno, ura najinega druženja pa je minila kot bi trenil. Da je gospod res faca, dokazuje tudi dejstvo, da bo eni izmed gledalk, ki se je oglasila po telefonu, brezplačno narisal portret.

Jutri sem na sporedu od 20. ure dalje, osrednja tema pogovora pa bo Michael Jackson.

Vabljeni k sodelovanju in debati.

 

11 komentarjev na “On Air: Sharky, Zlatko in Milan Alašević”

 1. mr andy dj pravi:

  v čem je fora tistega zamišljenega gledanja u luft, k te sovoditeljica kej vprasa :) ?

 2. ajda1 pravi:

  hehe, očitno si pod lupo, da nekateri opazijo vsako podrobnost, zanimivo:). In mislim, da je odgovor enostaven, da je to pač poperček, ki ga dodaš, gesta, ki je simpatična in mislim, da kar ena izmed tvojih imidžev:).

 3. ajda1 pravi:

  napača:) tvojega imidža. Aja, oddajo sem gledala prvič. Je pa dobro zastavljen projekt, gosti, glasba, simpatični voditelji. Všeč mi je, da se vrti glasba različnih žanrov, da ima voditelj možnost izbire.

 4. klemenix klemenix pravi:

  Huh, Zlatka sem pa spoznal v živo in celo nekaj debatiral z njim, pa se mi je zdel kr kul dečko. Nisem zasledil prepotentnosti. Mogoče je torej res le del imidža in je to prepotentnost mogoče prinesel s sabo k vam na televizijo. Drgač pa res morm rečt, da ni blo sledu o prepotentnosti.

  Sem pa ravno sinoči srečal npr. Klemen Klemena v enem baru in je še večji car :)

 5. Nurudin pravi:

  to prepotentnost si je iztok verjetno zamislil, ker je imel zlatko sporčke z njegovim bratom. ali morda njegov brat z njim. se spomnim tistega intervjuja. nikjer nisem zasledil zlatkove prepotentnosti do zdaj.

 6. mugabesi pravi:

  srečal je Klemen Klemena?

 7. barbara pravi:

  Ampak si si pa res želel še enega lupčka od Zlatkota :)

 8. anja pravi:

  grabner. KATASTROFA. ti človeku sploh ne pustiš do besede!?

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Andy, muhe so na stropu.

  Ajda, res je, muzika je res pestra, saj imamo voditelji različen okus. Mi pa sede, da lahko rolam tisto, kar je všeč meni.

  Klemen, si ga gledal v tem intervjuju?

  Nurudin, “jaz sem najboljši, moje rime so najhujše, jaz vem vse, meni ne more nihče nič, pazite kako se obnašate do mene, jaz sem največji car, jaz sem najboljši raper v Sloveniji, z mano ni šale, do mene moraš imeti veliko spoštovanje, ker sem naredil največ” in podobne Kanye West fore so meni izraz prepotentnosti, še posebej, če jih poveš na tako resen način. Kot sem rekel, obstaja varianta, da se zeza. Če se ne, pa njegov problem. Je pa res, da je imel morda on problem zaradi te frke z mojim bratom, pa je imel v glavi, da ne bom kul do njega. Pa sem bil, prav zato ne štekam, da ga je nekaj po nepotrebnem zaglumil na začetku. Če nisi zasledil prepotentnosti, pa ga očitno nisi videl še v nobenem intervjuju.

  Barbara, itak, saj je kul poba.

  Anja, najprej se nauči kako se pišem, potem pa se bova pogovarjala.

 10. klemenix klemenix pravi:

  @Iztok: sem gledal ja. Tukaj res ne štekam, kaj sta imela. Očitno neke stare zamere. :) Drgač pa mislim, da on v medijih malo “igra”. Pri Zrnecu in Bizovičarju je bil namreč krotek kot mucek, gostoval je tudi v Hitovi Budilki, kjer je bil sprva povsem krotek, nato pa pove nekaj izredno krepkih čez Sazas itd. Kakorkoli, nekaj malega sem govoril z njim (kolikor pač lahko, ko nekoga oblajaš sredi noči :) in je čisto kul, zgleda pa, da v medijih res “igra” določeno vlogo.

  Pri tebi je res mogoče šel malce predaleč, kot voditelja te je na trenutke kar ignoriral in sam fural oddajo oz. se sam predstavil publiki. No, ob tem se spet spomnim na njegovo gostovanje v As ti tud not padu, ko mu ob koncu Bizovičar reče, če bi se želel še kaj vprašati :)

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Klemen, jaz nisem imel nič, njega je očitno zmatrala frka z mojim bratom.
  Ne pozabi, da sta Zrnec in Bizovičar posneta v naprej, to pa je v živo.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !