Ali pes ve, da se njegova lastnika igrata humpty dumpty?

30.05.2009 ob 16:57

Ko človek poljublja in objema svojo punco, se mu vedno dozdeva, da njegov pes točno ve, kaj se dogaja in da si misli svoje. Recimo: “Get a room, you two.” Ali pa: “Oh no, not again.” No ja, če gledate filme, kjer se glavna igralca zapodita med rjuhe, si pes večkrat s tačko celo pokrije oči ali pa uporniško pogleda stran.

Je pes ljubosumen, da se njegova lastnika objemata in za nekaj časa pozabita nanj? Je jezen, ker tudi on nima psičke? Se mu zdi vse skupaj bedasto in je prepričan, da to sploh ni potrebno?

Kdo bi vedel, povem vam le to, da imam vedno občutek, da me čudno gleda že med preoblačenjem, kaj šele takrat, ko objamem svojo punco.

 

19 komentarjev na “Ali pes ve, da se njegova lastnika igrata humpty dumpty?”

 1. jest pravi:

  Ve garant!! :)

 2. tetka pravi:

  Hja… Pa veš, da bi res znalo nekaj bit na tem ;-) . Naša psička se vedno zrine med naju kadar me mož objame. Ali pa, ko gremo skupaj na sprehod – njeno mesto je vedno – med nama. No, edino kaj še midva z možem nisva uspela zdešifrirati je – na koga je ljubosumna.
  tetka

 3. P. pravi:

  Moja psička(!) “trenira” najine položaje na njenem psu. No ja, vsaj če se delam, da izkazovanje dominance ne obstaja :D Sicer pa ja – sigurno ve :)

 4. Humpty pravi:

  Bebci, katerih psi ne vejo, kje jim je mesto, so isti debili, ki potem svoje otroke vzgajajo totalno permisivno in seveda iz njih naredijo nevzgojene kretene – če seveda sploh imajo otroke, kar je ponacadimalo verjetno, hvala bogu.

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tetka, pri nama s punco še ni čisto tako, saj mali pride pa gre :)
  Če je psička, je po moje ljubosumna nate.

  P, upam, da je pes od vajine psičke zadovoljen :)

  Humpty, se pravi, par se objame in poljubi sredi dnevne sobe, pes malo čudno pogleda, par pa je zaradi tega bebec?
  Daj no, si resen brez veze.

 6. Niko Brumen pravi:

  Ve? Ve, da nima posegati vmes – če je pes, kot se za pasji del čustvenega védenja spodobi. So pač socializirana vrsta, ki smo jo pa ljudje pokvarili.

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Niko, saj ne govorim toliko o poseganju, to ni panike, se zapre vrata pa je. Govorim o tem, če se zaveda, da se dogaja pizdarija :)

 8. Niko Brumen pravi:

  Govorim o tem, da PES ne posega vmes, KER LOČI VSAKDANJA LJUBKOVANJA (kjer se vključi s svojim delom ljubosumnosti in še bolj potrebo JAZ TUDI – obstojim in želim malo naklonjenosti) OD LJUBEZENSKE IGRE (pri kateri se umakne, ker se zaveda, da je to pač drugo kot čehljanje za ušesi ali praskanje po trebuhu).

  In dober dan vsem!

 9. nymy pravi:

  Ha ha Gartner je tko grd, da ga še pes postrani gleda

 10. Mara R. Sirako pravi:

  Ne vem, zakaj bi pes premišljeval v angleščini….

 11. Nataša Nataša pravi:

  Mara R. Sirako: čestitke za enega boljših komentarjev na blogovju! Resno mislim! :mrgreen:

 12. Niko Brumen pravi:

  Mara R. Sirako: morda gre pa za irskega volčjega hrta, mejnega škotskega ovčarja, bradatega kolija, bobtaila, dolgodlakega škotskega ovčarja, … ali avstralskega ovčarja (tudi tam je uradni jezik angleščina, hehehe)?

  :D

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mara, če sta lastnika Angleža, je to povem jasno :)

 14. Mara R. Sirako pravi:

  A vidiš, Iztok, pa sem se nekaj novega naučila! Psi, katerih lastniki so Angleži, razmišljajo torej v angleščini, potlej psi, katerih lastniki so Slovenci, razmišljajo v slovenščini!

  Vau! :) :):)

 15. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mara, točno tako. Pa še nekaj je, psi, katerih lastniki so Slovenci in opravljajo poklic profesorjev angleščine, prav tako razmišljajo v angleščini, kot seveda tudi v slovenščini.

 16. Bernarda pravi:

  Moja prijateljica je imela pitbula, sto procentna sem, da je tocno vedel kaj se odvija v njeni spalnici, saj je cvilil, ko sta se z mozem zaprla noter. Ko sta ven prisla, pa je pes obvezno lajal na njega.

 17. tinkerbell tinkerbell pravi:

  moja kolegica si je ubodla psa in pol en mesec ni hotla sexat.
  namrec kuza je bil bojec in je prvi mesec spal pr njima u spalnic.in je rekla,da ce bi sexala,bi s tem kuza loh travme dubu..

  po enmu mescu se je pa tipu strgal in ji je postavu ultimat: ps iz spalnice al on (tip) iz bajte.:)

 18. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Upam, da se je odločila za psa :)

 19. tinkerbell tinkerbell pravi:

  ps u dnevni sobi spi.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !