Happy Birthday: Christopher Lee

27.05.2009 ob 20:20

Pozabimo na njegove novejše vloge in na dejstvo, da se ponaša z rekordom največjega števila posnetih filmov. Christopher Lee, ki danes praznuje celih 87 let, bo zame za vedno najboljši in najbolj privlačni vampir vseh časov. Čistokrvni Dracula, ki je zadaj pustil tudi Belo Lugosija in vse tiste, ki so ga hoteli oponašati. In prav Lee je več kot izvrstno upodobil junaka, ki ga je pred davnimi leti svetu prvi predstavil Bram Stoker. Če ne bi vedel, da je roman nastal pred njegovim rojstvom, bi pomislil, da ga je Stoker napisal prav po njegovi zaslugi. Prav zato, ker ga je videl v vlogi vampirja. Okej, vsi njegovi krvosesni filmi resda niso bili enako dobri, toda Lee je bil vedno odličen. Tako zelo, da so mu tudi Slovenke želele nastaviti svoj vrat. Samo za sekundo. Samo zato, da bi jih ugriznil. Magari le za šalo, ali za večno življenje v njegovem temačnem gradu.

 

8 komentarjev na “Happy Birthday: Christopher Lee”

 1. Vanja pravi:

  Zelo impozanten človek,karizmatičen. z njim sem imela čast govoriti v živo. njegov življenjepis je pa bolj zanimiv od James bonda.

 2. rubinstein pravi:

  Slovenke nastavimo vrat za samo dotik ali poljub, če pa zagrabi ali bognedaj ugrizne, je pa klofuta neizbežna.

 3. sadistiq pravi:

  rubinsein: se krepko motiš.. ni je bolj rajcig stvari, kot je en dober ugriz v vrat. Naredi mi mehka kolena in veliko več moralno spornega dovolim moškemu v nadaljevanju po takem ugrizu.. :D

 4. rubinstein pravi:

  sadistiq: v nadaljevanju?? Malo bolj se pa že mora potrudit, kot da samo strastno dokaže da je moški, udomačena žvau.

 5. sadistiq pravi:

  Govorila sem o fizičnem aspektu in fizično je men to neverjeten rush. :)

 6. rubinstein pravi:

  O, sva še tu, sadistiq. Hm, dobro je biti pameten v teh stvareh, a še bolje je imeti malo sreče (z nadaljevanjem). :)
  Da nekaj meji na fizično poškodbo pa meni ni všeč, taka strast. Pri petošolcih, ok, so malo nerodni. Buške in zvini, kri.. kasneje so pa čisto odveč, nezrelo mogoče.
  Toliko o fizičnem aspektu, sicer pa mogoče bodo v modi spet trubadurji namesto mačojev (ki vsi ne vedo kako hitro skoči kakšna ženska kost iz svoje lege). :lol:

 7. Vanja pravi:

  zelo spoštljivo je govoril o Titu, pred igralsko kariero je bil britanski oficir in je bil med vojno s Titom v Drvarju.

 8. IZTOK GARTNER RAZMIŠLJA NAGLAS » Recenzija: Dracula (1979) pravi:

  [...] Langelle, ki nas zdaj navdušuje kot Richard Nixon. Okej, Langella resda ni tako zelo kul kot Christopher Lee, kar pa ne pomeni, da je daleč in da ni dober vampir. Vsaj stokrat boljši je od Jacka Palancea, [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !