Slavka Pajk ali kovačeva kobila je vedno bosa

22.05.2009 ob 11:05

Ne bom rekel, da sem bil leta 2005 na izboru za Miss Slovenije oblečen najboljše na svetu, toda mnenje, ki ga je takrat podala modna poznavalka Slavka Pajk (jebat ga, modna poznavalka bi moral dati v narekovaje), je bilo vendarle strel v prazno, saj sem prepričan, da je bilo ogromno takih, ki bi jih lahko še bolj pokritizirala in ki te prireditve niso vzeli dovolj resno niti po cotkah, kaj šele po čem drugem. Toda gospa Slavka si je takrat dala duška in me raztrgala do konca in naprej. Rekoč, da se mi vidi, da sem cote nase navlekel po naključju in kar tako, ker so mi pač prišle pod roko, ko sem odprl svojo omaro. Sori, Pajkovka, toda žal nisem imel 1000 evrov za nakup nove obleke, 500 evrov za nakup novih čevljev in 2000 evrov za nasvete svojega stilista. Oblekel sem pač tisto, kar sem imel in potem na lastne oči videl, da so bili mnogi še slabše oblečeni. Še več, da so se mnogi oblekli kot za nogometno tekmo. A jasno, takrat sem bil tako zelo zanimiv, da se je bilo treba spraviti prav name.

Da se razumemo, ni panike, če me kdo pokritizira, toda panika je, če to stori nekdo, ki zgleda kot Slavka Pajk. Kot rezervna inačica Morticie Addams, kot Jožica Brodarič wannabe, ki je prepričana, da obvlada sceno in da lahko pljuva po vsakemu, ki se mu zdi 1000 evrov za cote preveč denarja.

Tale napis je seveda nastal le zato, ker sem njeno sliko nekaj dni nazaj ujel v Hopla in se spomnil te pizdarije iz leta 2005. Veste kaj, nekdo, ki zgleda tako kot Slavka Pajk, pa me že ne bo kritiziral. Ali kot sem zapisal že v naslovu, kovačeva kobila je vedno bosa. Še posebej na tejle sliki.

Saj res, je za tole obleko morda odštela 1000 evrov?

 

10 komentarjev na “Slavka Pajk ali kovačeva kobila je vedno bosa”

 1. Rinchula pravi:

  Takole je s to stvarjo. Te je prizadela, četudi ne priznaš. Kdo pa ima rad kritiko na svoj račun?! Ker če te ne bi, tudi tega pisanja ne bi bilo.
  Zdaj pa k Slavki Pajk in k vsem našim in celo tujim stilistom. Vedno so oblečeni v črno. Črno. Črno. Tudi razbrati ne moreš kaj nosijo, kje so to kupili in za koliko. Glede na to da si navedel, da stane svetovanje stilista 2000 evrov, sklepam da imajo na sebi drage črne cunjice.

  Pa tudi vsake oči imajo svojega malerja. Škoda da nisi prilepil svoje slike iz prireditve, da bi te tudi mi lahko ocenili. ;-) :-)

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Rinchula, prizadela me ni, se mi je pa zdelo za malo :)
  Teh 2000 evrov sem si izmislil, malo sarkastično, malo pa zares, lahko da je res, lahko da ni.
  Moja slika? Ma imel sem bel suknjič, rdečo srajco in modre kavbojke. No ja, frizer Stevo je bil še bolj neprizanesljiv do moje frizure in neobrite brade :)

 3. Tina M Tina M pravi:

  Iztok,
  ti stilisti pač živijo od tega, da podajajo svoje mnenje v smislu ‘to je in’ in ‘to je out’, zraven pa mogoče ruknejo še kak stavek o tem, kako obleka skrije trebuh, celulit, stegna, blablabla… sami pa se oblačijo v najbolj blesave kombinacije, največkrat pa je njihova izbira dolgočasna in toga črna barva.
  Neumno se mi zdi zapravljati stotine evrov za eno obleko samo zato, ker ima gor neko ime, po možnosti pa še izgleda kot bi jo sam doma sešil.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tina, to je meni tudi smešno, ja, da kritizira nekdo, ki sam ni ravno v ponos modi.

 5. krenik pravi:

  nekaj me zanima… Zakaj je imel Gartner leta 2005 svojih 5 minut slave? Kaj je takega naredil? Sprašujem povsem resno, brez namena provociranja, saj sem jaz zanj (zate) prvič slišal na blogosu.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Krenik, samo zate tale link:
  http://jackpot.blog.siol.net/2009/04/08/pomembnejsi-mejniki-moje-kariere/

 7. david.pelko david.pelko pravi:

  Ja kakšen si pa bil, če te ja ta gospa tako popljuvala?

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ma imel sem bel suknjič, rdečo srajco in modre kavbojke :)

 9. faust pravi:

  dost gadno drugač da se obremenjuješ s tem kaj reče nekdo glede tvojih oblek. oblačiš se zarad sebe ne zato da bi drugim ugajal.

  to da nekdo ocenjuje kako je kdo oblečen na prireditvah in potem piše o tem je itak najbolj brezvezna stvar ki jo berejo sam tisti k res nimajo nč druzga za počet in obremenjevanje s takimi ljudmi je čist brezvezno.

 10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Faust, saj se ne obremenjujem, le pravi trenutek je prišel, da si malo popucam dušo :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !