V kaj si je obrisal rit?

8.05.2009 ob 02:47

Ko te prime, te prime. Če si v bližini stranišča, imaš srečo. Če je notri še papir, dovolj velik prostor, da te ne zmatra klavstrofobija, ključavnica, ki dela, in seveda školjka, ob kateri ne bruhaš, si zmagal, kar pomeni, da lahko veliko potrebo povsem mirno opraviš tudi na javnem wcju.

Pa naj vam zaupam prigodo, ki se mi je v ponedeljek zgodila v mariborskem nakupovalnem centru, kjer me je prijelo na veliko potrebo in sem moral na najbližje stranišče. Prva wc, ali še bolje, sralna kabina, ni imela papirja, kar sem seveda preveril že na začetku, ko sem hotel školjko prekriti in v miru sesti na svoj prestol.

V drugi sem imel več sreče, kar pomeni, da sem začel z izpraznjevanjem svojega črevesja. In potem se je zgodilo. V prvo kabino je vstopil nek možakar, se vsedel na školjo in začel isti obred kot jaz. Sprva sem pomislil, da ni preveril, da ni papirja in da bo to z veliko grozo in preklinjanjem ugotovil malce kasneje, nato pa sem bil priča čudežu. No ja, tako se j evsaj zdelo, ali še bolje, slišalo. Možakar je namreč opravil veliko potrebo, potegnil vodo in zapustil wc. Brez jeze, začudenja in preklinjanja, da ni papirja.

Imam dve možnosti. Prvič, da si riti ne obriše niti doma in je navajen na take reči. In drugič, da je imel papir v žepu in se pač obrisal vanj.

Če sem iskren, se mi niti prva niti druga možnost ne zdita ne vem kako verjetni, zato me res zanima, kam za vraga si je možakar obrisal rit.

Da ne bo pomote, v kabino je stopil takoj za mano, kar pomeni, da čistilka med tem ni mogla dodati papirja, da je res sral, pa sem se lahko prepričal na lastna ušesa, ali če hočete, na lasten nos.

Misterij je velik, imate kakšno idejo, kaj je storil, ko je ugotovil, da ni papirja?

null

 

31 komentarjev na “V kaj si je obrisal rit?”

 1. danica lovenjak pravi:

  o perverzko, poslušaš druge ko serjejo a? :D

 2. ڥڬگڽڇڐ pravi:

  Bravo, Iztok, končno si prišel do svoje prave blogerske vsebine, ki ti je pisana na kožo, srce in um: prispevek o tem, kako si sral.

  V bistvu so vsi tvoji prispevki eno veliko sranje. :)

 3. jazby pravi:

  Iztok, ponekod (vera, tradicija) se po v. potrebi umijejo. Če že morajo to opraviti na javnih WC-ih, imajo sabo flaško vode (tako so vsaj počeli v vojski). In ne boš verjel, v nekaterih delih sveta (npr. Indonezija) zaradi tega velja za žalitev, če na kaj pokažeš z levo roko, saj se po potrebi umivajo s to roko.

  No, lahko pa je imel tip zelo urejeno prebavo. “Idealni” drek je namreč tak, da se izloči tako, da ni kaj brisati oz. umivati.

 4. Kayelina Kayelina pravi:

  Haha Jazby. To pa še nisem slišala, da bi kdo nosil flaško vode s sabo, prav gotovo ne moški. :) Včasih mogoče, danes več ne. Kvečjemu, in prav gotovo, imajo tisti, ki jim umivanje narekuje tradicija, s sabo robčke. Prej tiste vlažilne. Nekoč sem slišala, da nosijo s sabo gaze. Mogoče si je pa ta sralec res obrisal rit čisto preprosto s samo lastno roko, upam le, da si jih je potem umil. :) Upam Iztok, da si potem vsaj slišal, da si roke umiva. :)

 5. ajda pravi:

  Jazby, kaj pa če imaš vodo z okusom?

 6. ajda1 pravi:

  Iztok, morda je bil zaprt in ni rabil papirja, pa se ti je le zdelo, da sračka:))))))

 7. NoMercy pravi:

  in v čem je neverjetnost druge možnosti??
  osebno ravno zaradi možnosti, da kje v javnem WC ni papirja nosim s sabo 2-3 krpe papirnatih brisač.
  Je pa možno, da je vzel papir za brisanje rok :P v predprostoru
  JNA opcija: s prstom obrišeš rit in prst obrišev v steno :-)

 8. blažka pravi:

  Ena od možnosti je, da možakar kar pogostokrat prazni črevesje na javnih wc-jih in pač zato ima zmeraj paketek robčkocv s seboj (tako špara živce ;) ) ali pa je možno, da si je ritko kar lepo umil z vodo iz kotlička.
  Pa ne glej zdaj začudeno, ker sem zadnjič na lastna ušesa poslušala nekoga, ki je o tem pripovedoval popolnoma sproščeno, kot da je to najnavadnejša stvar na svetu :9
  Je rekel, da po potrebi najprej spusti vodo, nato počaka, da se voda v kotličku nabere in spusti še enkrat. No, s tisto vodo si tačas ritko lepo umije in se celo s kremico namaže (ok, težavice s hemeroidčkom, pa vseeno)
  Tako, da kar tako nekoga obtožiti s packom (pa ne leti to nate), ker misliš, da se po potrebi ni obrisal, tukaj ni na mestu.

 9. otherside pravi:

  Lahko pa pogledaš še z drugega zornega kota in si rečeš, hvala bogu da nisem kot Finch in Ameriške pite in lahko “serjem” še kje drugje kot doma. Vsaka stvar ima več plati. In kaj te briga za druge!?

 10. v. pravi:

  dejansko me je res do nedavnega ‘bolilo’ za druge, ampak odkar povsod beremo, kaj vse se prenaša prav zaradi slabe higiene ali kar bolj konkretno, umazanih rok, bi js v javnih wc-jih uvedla nek senzor, kjer oseba, ki je uporabila wc, ne bi mogla zapustit toalete, če si ne bi prej umila rok. sej ni treba, da si glih rit obrišeš z roko, že če vse lepo prešlataš v wc-ju, je dost. pol greš pa npr. v špar, in tam z istimi usranimi rokami prešlataš police in izdelke… sranje od sranja… zato dejansko nosim robčke zraven, tiste navadne, za smrknat, pa še dezinfekcijske… in ko pridem domov in si po nakupovanju umijem roke, je v umivalniku vse črno, pa si rokami vsekakor nism brisala riti…

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Danica, ne, sekiram se, v kaj si bodo obrisali rit.

  Filmoljub a.k.a. ڥڬگڽڇڐ, vidim, da res ne moreš brez mene. Pohvalno :)

  Jazby, očitno ga je res rešila vera :)

  Kayelina, tega pa ne vem, saj sem v svoji kabini ostal še nekaj časa.

  Ajda1
  , tudi možno, samo zdi se mi, da sem slišal zvok, ki se sliši, ko nekaj pade v vodo :)

  NoMercy, nisem bil v vojski, tako da ne vem :)

  Blažka, z vodo iz kotlička? Joj, kam gre ta svet :)

  Otherside, saj me ne briga, zasmilil se mi je, sem mu hotel celo svoj papir odstopiti, pravzaprav sem čakal, da me bo prosil zanj.

  V, bljak :)

 12. filmołjub pravi:

  Filmoljub a.k.a. ڥڬگڽڇڐ, vidim, da res ne moreš brez mene. Pohvalno :)

  :D Gartner, motiš se, dragi kolega. Smo malo paranoični, pa že v vsem vidimo sovražnika? Ampak je čisto vseeno, ker sem se zdaj že res naveličal tebe in tvojega usranega (v prenesenem pomenu, seveda, glede na tokratni prispevek) bloga. Lepo se imej.

 13. hmhmhm pravi:

  Mogoče je pa miren človek in ni videl potrebe, da se začne dreti, ko je opazil, da ni papirja. Pa je pač bil tiho.

 14. Pika Blogavička pravi:

  Negovalni robčki! Vedno uporabni, vedno koristni. In diskretni. Vsekakor ne samo za dojenčke.

 15. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Filmoljub, nesrečen boš, boš videl manjkalo ti bo tole vsakodnevno zdravljenje in sproščanje frustracij. Samo še vprašanje časa je, kdaj prideš spet nazaj :)

  Če ne boš komentiral, pa boš blog vseeno bral. Boš videl.
  Sem kot droga, ne moraš se me tako hitro odvaditi :)

 16. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Hm, se pravi, če si miren človek, imaš posrano rit :)

  Pika, okej, ampak zakaj ne bi raje odšel v kabino, kjer papir je in robčke uporabil le za piko na i?

 17. Pika Blogavička pravi:

  Zato, ker negovalne robčke lahko uporabiš namesto toaletnega papirja. Zelo preprosto, res :)

 18. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Pa zakaj bi človek to počel? A ni toaletni papir tam z namenom? Pa zdi se mi, da nek možakar ne nosi sabo takih robčkov. Če ni ravno metro seksualc :)

 19. Žogca pravi:

  Mene nič več ne more presenetiti, tudi to, da si nekateri ne brišejo riti, ne. Vem, da si nekatere fine dame po opravljanju velike potrebe ne umijejo rok, videla sem namreč na lastne oči. Ženska v kabini zraven mene, vohala sem, da je šlo za veliko potrebo. Ko sem si zunaj umivala roke, je ven prišla tudi ona, pogledala se je v ogledalo in šla ven. Zgodilo se je v restavraciji, tako je mogoče po tem tudi jedla.

 20. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  O tem sem pisal tukajle, le da je šlo za moške:
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2008/01/28/moski-ki-si-ne-umivajo-rok-so-bili-nekoc-otroci-ki-si-niso-umivali-rok-2/

  Nikoli pa ne bom razumel, da so ženske še večje packe kot moški. Še posebej, če pogledaš ženska stranišča. Ogabno.

 21. Žogca pravi:

  Mnogi so že ugotovili, da je v ženskih straniščih veliko večja svinjarija, žal.

 22. Escobar pravi:

  :) zelo zanimiva pripoved …. vrjnt je veliko in pomoje je improviziral že s čim, da si sploh neb riti ubrisu, dal hlače gor in šou svojo pot … damn! for fuck sake … :)

  drgač pa js osebno če so ženski toaletni prostori prazni, običajno zaidem tja, še zmerom so bolj čisti, se mi še ni zgodil, da bi bil bolj usran od moških ….

  kar se pa tiče usranih wcjih, pa u življenju ne bom pozabu cekretov iz bowlinga v celju, ker ko sn pršu en petek tja not, sn skor skup padu :) …. posran, poscan in pokozlan je blo do vhoda vseee …. dear god, lord have mercy, sam to sn lahk reku …. tist je bil pa cekretni masaker ….. še nisn bil od tedi v bowlingu :) že dve lete sigurn od tega …

 23. Escobar pravi:

  vrjant je veliko*

 24. malasladkaprincesa pravi:

  mogoce ma pa hemoroide pa uporabla robcke prot hemoroidom?

 25. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Escobar, nisi nikoli obiskal ženskih wcjev na kakih žur placih, očitno :)
  Glede Bowlinga, tudi Local ni nič boljši. To pa zato, ker nihče več tokom večera od osebja ne zaide tja in pusti, da gre vse v kurac. Da o tem, da papirja zmanjka že prve pol ure, niti ne govorim. Me res zanima kaj počnejo inšpetkcije glede takih reči.

  Princesa, misliš hemeroide?

 26. barbara pravi:

  Iztok, misliš hemoroide?

 27. Kebab pravi:

  Ne, mislila je na homoroide.

 28. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Zdaj sem odkril, da so lahko tudi hemeoridi :)

  Jebat ga, vse je pravilno :)
  Najbolje je rečt zlata žila.

  No ja, za robčke, ki so prav za tako stanje, pa vseeno še nisem slišal.

 29. Escobar pravi:

  mene zanima, če sploh kej počnejo inšpekcijske službe …. cekreti so svinjske štale v 90% vseh restavracijah in lokalih, je pravo presenečenje če prideš v kakga k diši not, je umit vse skup, nič polaman, celo papir in milo, po možnosti še topla voda …. ampak so redki … ne znam zle enga v celju naštet …

 30. Bagi Šusbumf pravi:

  WC na glavni avtobusni postaji v Celju je kot zapuščen. 2 centimetra scanja po celem sekretu, posrane stene, skoraj brez luči, brez vrat… Zelo apetitlih.

 31. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Escobar, ej, to bi res veljalo kdaj preveriti. Zagotovo obstajajo kaki standardi, ki se jih je potrebno držati. Po moje inšpekcije so, toda lokali očitno uredijo stranišča samo takrat, ko vedo, da bo inšpektor prišel.

  Bagi, ma na postajah pa itak. Tudi zavoljo brezdomcev, ki se, pozor, pozor, podelajo tudi na tla postaje, če je nuja.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !