Kako so križali misico Carrie Prejean

21.04.2009 ob 17:21

Mladenka Carrie Prejean, sicer Miss Kalifornije, ki je bila tudi glavna favoritka na izboru za Miss Amerike, je te dni glavna debata ameriške popularne scene. Še bolj kot zmagovalka in novopečena misica Kristen Dalton. Še več, Daltonove so zaradi škandala, ki je nastal okoli Prejeanove, sploh ne vidi. Vse zgleda tako, kot da bi v resnici vendarle zmagala prav Prejeanova.

In pozor, punco so križali zato, ker je na vprašanje, kaj si misli o istospolnih porokah, pač odgovorila iskreno in povedala, da sicer nima nič proti, da pa je še vedno vzgojena tako, da zagovarja poroko med moškim in žensko. Ker ji je vprašanje zastavil zloglasni Perez Hilton, ki je seveda gej, je tekmo za miss verjetno res izgubila prav zaradi tega odgovora.

In Hilton jo je sedaj poimenoval za neumno kurbo ter dodal, da bi morala odgovoriti drugače, pa četudi je mislila tako, kot je rekla. Še več, dejal je tudi tole: “Carrie ni izgubila zato, ker ne verjame v istospolne poroke, ampak zato, ker je neumna kurba.”

Bedno do konca. Punca je pač povedala, kar si misli in s tem ni nič narobe. Še več, povsem razumem jo, zakaj je tako odgovorila in zakaj ji istospolne poroke pač niso pri srcu.

 

26 komentarjev na “Kako so križali misico Carrie Prejean”

 1. barbara pravi:

  Punce ni nihče križal, je pa res, da so tokrat prvič misico ocenili tudi na podlagi (pomanjkanja) inteligence, he he :) Hilton pa zdaj dobiva grožnje, da bi ga bilo zapret v plinsko celico.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Misliš križati kot pribiti na križ z žeblji? Itak, da ne.
  Pomanjkanje inteligence? Jaz tega nisem opazil. Opazil pa sem iskrenost. Če pa je zaradi tega izpadla, pa je prav, da je, bo vsaj zapisana v zgodovino kot punca, ki je odgovorila tako kot res misli in ne tako kot so ji zapisali drugi. No ja, vsaj moralo bi biti tako.

 3. Pika Blogavička pravi:

  Iskrenost je lahko posledica preprostosti.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Hm, torej se lažejo samo snobi?

 5. Pika Blogavička pravi:

  Ne, sploh nisem mislila tega: ljudje se pač obnašajo priložnosti primerno – in lepotno “tekmovanje” je lepa priložnost, da so tekmovalke (ter očitno tudi člani žirije) popolnoma iskreni in pokažejo svojo pravo barvo. To je ta preprostost.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Hm, ne bi se strinjal, mar niso prav lepotna tekmovanja najbolj polna blefa. Saj veš: “Rada bi spremenila svet, pa nahranila lačne v Afriki…”

 7. Patrik pravi:

  Pravilno je povedala, vsekakor ne bi smeli podpirat istospolnih porok , če bi bili vsi takšni, pol bi ljudje izumrli.
  Sicer osebno mi je vseeno, ampak sem iz tega razloga proti, ker ljudje nismo za to na svetu.

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Patrik, nočem izpasti nestrpno, toda v bistvu imaš prav glede tega, da bi na tak način človeštvo izumrlo. Nimam pa nič proti, če so take poroke, ker jih še vedno ni toliko, da bi nastopila ta bojazen.

 9. lipar pravi:

  Sej ima punca prav, ko pravi da je proti porokam istospolnežev. Vsak otrok si zasluži mamo in očeta. To ne naravno in prav.

 10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Lipar, in ker je to rekla, je izgubila krono. Čudna je ta Amerika, ti rečem. Se mi zdi, da če bi rekla, da te istospolne zakone podpira, pa bi jo verjetno križali konservativci.

 11. barbara pravi:

  Daj no Gartner, ne bluzi pa ne piš bedarij. Sploh ni res, da bi ta ženska zmagala, pravzaprav je imela zmagovalka po izhodih v kopalkah in večernih oblekah že prednost pred njo. To so povedali sodniki, pa tudi druge tekmovalke, ki so se distancirale od mnenja te opice. Če te pa tok skrbi za človeštvo, pa nared že kakšnega otroka, ker drugač si ti glih tko ‘neuporaben’ za človeštvo kot geji.
  No, sej vem, da tega tud ne upaš objavit :D

 12. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Barbara, ne gre zato, da ne upam objaviti tvojih pizdarij, gre za to, da vedno skreneš s teme in se potem zapis spremeni v nekaj, kar sploh ni bil njegov namen. To pa mi gre na živce, zato te raje pustim v moderaciji. Tale komentar pa sem objavil, ker se še vedno v bistvu drži teme, čeprav brez omenjanja mene spet ne gre, a ne.
  Opica? Zato, ker je rekla, da ne podpira istospolnih porok? Čudna logika.
  In ja, kje za vraga si razbrala, da mene skrbi za človeštvo? Prav nasprotno, zaradi mene so lahko skoraj vsi geji in lezbijke. Pa kaj, njihov problem. Še vedno bo dosti takih, ki to ne bodo, kar pomeni, da gre človeštvo naprej. Sicer pa, tako človeštvo kot ga imamo sedaj, ni vredno drugega kot da izumre.
  In da končam tole debato, vedno kadar se boš držala teme, te bom spustil noter, vedno kadar boš srala samo o meni namesto o temi, pa boš ostala v moderaciji. Pika.

 13. barbara pravi:

  V osmem komentarju si napisal, da bi na tak način človeštvo izumrlo.

 14. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mar ne bi? No ja, razen, če bi se lezbijke žrtvovale v imenu človeštva in se dale umetno oploditi.

 15. svobodnjak pravi:

  Bodimo iskreni. Perez Hilton (da ni kaj v zvezi z razvpito Paris Hilton?) ima dejansko prav, vendar le delno. Ne bi rekel, da ne neumna – to je skrajno naivno stališče. Punca je brihtna in dobro ve, kaj govori. Zato predstavlja toliko večjo nevarnost za demokracijo in človekove pravice. Če pač ne zna sprejeti dejstva, da smo ljudje po pravicah enaki ne glede na spolno usmerjenost, potem je res totalno necivilizirana in zlobna. Morali bi ji dosmrtno prepovedat vsakršno pojavljanje v javnosti.

 16. svobodnjak pravi:

  Pardon, govoril sem o Carrie, o kateri je Perez dejal, da je neumna. Pa ima Perez le delno prav.
  Carrie pa naj izgine nekam.

 17. barbara pravi:

  Svobodnjak, imaš prav. Drugače pa Perez Hilton nima nobenih sorodstvenih vezi s Hiltoni, le prijateljske. Njegovo pravo ime je Mario Lavandeira.

 18. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Svobodnjak, ni rekla, da ne sprejema istospolnih zvez, rekla je, da vendarle bolj podpira poroko med moškim in žensko. Nikogar ni obsodila, le povedala je tisto, kar misli ogromno ljudi. Sicer pa, poroka med moških in žensko je vendarle bolj normalna, a to ne pomeni, da je pri poroki istega spola kaj narobe. Samo to je bistvo in ti je vsaj zame dokaz, da so geji in lezbijke zelo nestrpni do drugače mislečih.

 19. barbara pravi:

  Ne, ona je rekla, da bi poroka morala biti le med moškim in žensko.

 20. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Rekla je: “Poroka naj bi bila med moškim in žensko, brez zamere vsem ostalim, a tako sem bila vzgojena.”
  To zame pomeni, da nima nič proti gejem in lezbijkam, ampak da je po njenem pač bolj normalno, da se poročita moški in ženska. Če je zaradi tega neumna kurba tudi zate in še za koga, pa naj bo. Zame ni.

 21. Barbapapa pravi:

  Waaw, kakšna intaliktuelna debata!

 22. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Barbapapa, debata morda ni na tvojem intelektualnem nivoju, toda očitno se ne zavedaš, kaj vse bi se dalo razumeti in podiskutirati v zvezi s tem kao škandalčkom. Navsezadnje tudi to, da so geji in lezbijke v bistvu zelo nestrpni, če jih kdo “napade”, vedno pa se zelo na glas pritožujejo, če so “napadeni” oni. To pa se mi zdi vsekakor zelo zanimivo.

 23. barbara pravi:

  Če bi ti nekdo rekel, da ne smeš v klub zato, ker je tvoja jakna premalo fancy, klub sam pa bi bil ena navadna podrtija, potem bi verjetno tudi tebe malo motilo. Ali ne? Seveda se branijo, ampak bolj žalostno je, da se jim je sploh treba.

 24. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Barbara, tvoje matafore so preveč pametne, da bi jih pogruntal, kaj točno si hotela reči.

 25. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nov zapis na to temo:
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2009/04/23/geji-in-lezbijke-vcasih-hudo-blefirajo-tisti-ki-jih-kao-razumejo-in-podpirajo-pa-blefirajo-se-bolj-od-njih/

 26. turbofolker turbofolker pravi:

  je pač treba pazit, kje kaj govoriš :lol:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !