Slovenski medijski sceni se je zasukalo do konca

31.03.2009 ob 03:45

Da v Sloveniji vsak kurac brez težav pride na naslovnico kakšnega rumenega časopisa, je znano že nekaj časa. Da se vse glavne zgodbe vrtijo okoli enih in istih fac, prav tako. Da je za članek dovolj le trapast škandal brez pomena, tudi. In da ni važno, če je oseba, o kateri se piše, popolnoma brez talenta, ravno tako. Povedano drugače, rumeni mediji ustvarjajo umetno slavo, “zvezde”, ki se v njih pojavljajo, pa bi brez člankov seveda izginile že isti večer.

Okej, toda to, kar se dogaja zadnje čase, pa je vendarle preseglo vse meje zdravega razuma. Lepo vas prosim, da je po novem ena izmed glavnih novic ta, da si nekdanji tekmovalec Kmetije brije jajca, je preprosto neverjetno. Nekaj teksta, pompozni naslov in fotka, kjer si je junak na tiča in jajca pač namazal kremo za britje. Slovenska medijska scena ne pozna več meja. Dovolj je vse. Dovolj je nič, pa si že slaven. Magari za pol minutke, ko folk vidi tvoja obrita jajca.

Razumem, da je revij res veliko in da jih je treba napolniti vsak teden, toda kam so izginili novinarji, ki so iskali zgodbe, kjer se je za fotko resnično skrival pravi škandal. Sedaj je vse zaigrano, inscenirano, dogovorjeno in takšno, da se pač napolni stran. Okej, toda vseeno bi lahko šlo za bolj zanimive zgodbe. Ne pa le za debilne novičke nepomembnih modelov, ki jih pozabimo že med listanjem revije.

Da je Damjan Murko kralj takšnih novic, je znano. Njemu nikoli ne zmanjka škandalov. Če mediji ne nasedejo, pa si pač izmisli kakšnega zares velikega in odmevnega ter ga lansira celo na internet. In prav internet je zadnje čase prava bomba. Celo bolj kot tiskani medij. Le spomnite se Lange in zdaj že ponarodele izjave: “Jebem vam sunac,” ki sta jo fanta sedaj izdala še kot pesem. Ali pa Fredija Milerja, ki ga je prav tako naredil internet, ali natančneje, šeranje njegove kultne uspešnice Vedno si sanjala njega.

Zadnje mesece so nas mediji kot veste z vseh strani napadali z zakoncema Čepin. Drži, Rebeka, Sanja in Nina so končno padle v drugi plan. Toda pozor, zgodbe o zakoncih Čepin vendarle niso bile tako zelo poceni in brez pomena. Šlo je za prave škandale, no ja, vsaj zdelo se je tako. Za škandalozne skrivnostni njunega življenja, kjer so mediji vpletli celo Špelo Grošelj. Res je, saga familije Čepin se je brala kot mehiška telenovela, Urška Čepin pa je končno ujela slavo, o kateri je tako dolgo sanjala. In sedaj se je vmešala še zloglasna Nana Nataša Zanelli, menedžerka, tv voditeljica, piarovka, urednica in po novem tudi pisateljica, ki je napisala knjigo o zakoncih Čepin. Knjigo, ki seveda dviga veliko prahu. Podobno kot Slečena Slovenija, ki jo je pred leti napisal Bojan Požar. In Nana je dobila kar 4000 izvodov. Hm, se vam zdi, da češa še ne vemo, imate občutek, da so nam rumeni mediji kaj zamolčali? Sta zakonca Čepin res tako zelo pomembna, da bo kdo o njima zdaj kupil še knjigo? Res je, Nana se na vse pretege trudi, da bi knjigi naredila čim boljšo reklamo. Tudi zavoljo novih škandalov, ki nastajajo sproti. In tu so že odvetniki, pa zgrožena zakonca Čepin, pa seveda tudi Nana Nataša Zanelli, ki spretno manipulira z mediji in upa, da bo zaslužila lepo vsoto denarja.

Kot sem dejal že na začetku, slovenski medijski sceni se je zasukalo do konca. Zdaj smo namreč dobili knjigo o zakoncih Čepin, ki jo je napisala Nana Nataša Zanelli, rumeni mediji pa na veliko objavljajo reklamo za to knjigo, ki je v bistvu le povzetek njihovih starih člankov.

Saj res, nas zdaj čaka še knjiga o tipu s Kmetije, kjer bomo na dvestotih straneh prebirali, kako si je obril jajca, vmes onaniral na Špelo Grošelj, se zaljubil v Rebeko Dremelj in naskočil Domna Kumra? In ja, se bo pisanja spet lotila Nana Nataša Zanelli?

null

 

53 komentarjev na “Slovenski medijski sceni se je zasukalo do konca”

 1. filmoljub pravi:

  :D

 2. gonzo pravi:

  Zasulkanim se pač ne more zasukati. To je le rezultat dejstva, da so slovenski “opinion makerji” razne vizašistke, udeleženci resničnostnih šovov, dvomljive lepotičke s pevskimi in igralskimi “talenti”, vinarji, frizerji in podobni veleumi. Pa kdo za vraga se naj sploh ukavrja z neko Urško “who-ever-she-is”? Dokler bodo galvni meidji pri nas razne Nove, Lady, Story in podoben pofl, bo tako. Tisti, ki bi imeli kaj za povedat,pa so pametno tuihi. Medij nareijo vse, da je čim ceneje, kajti dober članek je treba plačati, ljudje pa ga tako ali tako ne bodo kupili, ker ga ne razumejo. Vzemite si za priemr kakšno zanimivo posebno (ali redno) izdajo Der Spiegla, Time-a, Sterna, …. !!! Take revije v Sloveniji žal ni.

 3. Nina Nana pravi:

  filmoljub, ditto :D

 4. peter pravi:

  Končno nekdo ki je povedal resnico glede naših rumenih medijev. Sem že nekaj časa mislil, da živim v banana državi in da me pamet razuma zapušča.
  Ko prebiram vse te časopise: Lady, Nova, Lisa…..(samo prebiram) me je pošteno sram, da ne premoremo res kaj bolj pametnega in konkretnega in ne da se SLO scena vrti okrog ena in istih fac – kretenov, bedakov, imbecilov in UFO.
  Škoda papirja za tisk celotnega rumenega tiska in seveda sem tudi sam velik bedak da sploh kot moški prebiram tak časopis in se spuščam na tako nizek intelektaulni nivo.
  Sicer pa če kritiziramo rumeni tisk bi morda tudi naše TV oddaje – rumene oddaje kot so: Že spet doma……pa tam je podobno…..vedno ena in iste face, prepotentnost in da ne rečem še kaj…….kot da nimamo kaj bolj zanimivih oseb…..sej v podobnih oddajah si ena in iste osebe kr menjujejo med samo.
  Žal ……….ali smo res Slovenci padli na tako nizek nivo……….sicer pa upam da bo kriza in recesija udarila krepko po rumenem tisku in ne po ljudeh kateri se borijo za preživetje.

  Za članek avtorici čestitam.

 5. Nina Nina pravi:

  še dobro, da si lahko vse te tepce, o katerih poroča grozna slovenska medijska scena, polinkal na svoje pretekle objave :D

 6. Ljubo pravi:

  Načeloma mi Iztok ni bil nikoli všeč, še manj njegova dela. Ob tem postu pa sem presenečen, moram reči preprosto, izvirno, res na mestu, vse kar je napisano drži, se strinjam, prodajajo nam lepo zavit grd ku…

 7. Mirsy pravi:

  hehe bravo naša Nana kr tko naprej…knjiga se itak prodaja…heheheh

 8. Pris Pris pravi:

  Iztok, še štala je premila beseda za to sceno.

  Btw, Nana Zeneli, ne “Zanelli”. Priimek je albanski, ne italijanski. ;)

 9. nevenka nevenka pravi:

  Za Viktorje se je treba tuditi, he, he….

 10. ametist pravi:

  Mediji naredijo več škode, kakor lokalne vojne, pa še dobro so plačani za sinjarijo.

 11. Tara pravi:

  Jah, dragi moji! Jaz nikoli ne kupujem takih revij ker je notri sama beda. V bistvu kaj mi pomaga to, da norti piše kak bogati živijo in kaj vse majo? Da si je dala ona in ona, pa še ta tretja joške napumpat? Boli me za njih…
  Rajši primem za kako dobro knjigo al pa Delo, od tega vsaj mam nekaj…
  Jah, če pa še na koncu sešteješ koliko stanejo te revije, recimo Cosmopolitan, pol revije je itak reklam tisto kar prebereš pa itak že ptički čivkajo ker se članki ponavljajo.
  Za take kot je pa Urška, Sanja, Nina (še bi lahko naštevala) pa itak vemo, da nimajo ravno soli v glavi!
  Če hočejo biti ˝slavne˝ na tak način kot so pa naj bojo, ne kvarit otrokom veselja, ki ga bo itak kmalu konec.
  V bistvu se meni smili folk, ki to bedo kupuje!? Ker če ljudje nebi tega kupovali nebi tega pisali. Mislim, da vsak pameten človek raje prebere kak kredibilen članek iz Dela, nemškega Der Spiegla, ameriškega Time-a ali pa kake poljudnoznastvene revije.

 12. Pris Pris pravi:

  Tudi v Delu je vedno manj kredibilnih člankov. Nasploh so mediji in novinarska integriteta v zatonu.

 13. Matiček pravi:

  Niso idioti tisti, ki si brijejo jajca in s tem poskusijo nekaj zaslužit; tudi ne tisti, ki o tem pišejo štorije.
  Pravi idioti se skrivajo v narodu, ki vse te neumnosti pokupi!!! A si predstavljate, kakšna masa bebcev (kupcev)je potrebna za preživetje enega takega cajtenga?!!
  In koliko takih cajtengov živi v naši mali Sloveniji?!

 14. locx pravi:

  Na srečo mogoče knjiga ne bo uspešnica, vsaj jaz zanjo še nisem slišal. Vsekakor bolj absurdna informacija od tega da si en tip brije jajca. Who da fuck are Čepins.
  Ta Čepinček še dnarja nima tolk , vsak direktorček ga ima več, o prešernovi Urški pa itak nima smisla izgubljati besed. Tko da… shiat.

 15. dejan pravi:

  Mediji prodajajo tisto kar očitno večino ljudi zanima, Čepini, pobrita jajca,…nič važno, vse za prodajo in prepoznavnost, tu ni več nobenih ovir.
  In ja; nekateri blogerji počnejo isto, za svojo prepoznavnost naredijo marsikaj; naprimer lažno nagradno igro z lažno nagrado…saj veš Iztok kam merim. Dvoličen si do konca!

 16. grobari pravi:

  se strinjam podn od podna….je pa slovensko novinarstvo definitivno v zatonu…še na Delu in sobotni prilogi se to pozna… ena pozitivna stvar je The Slovenia Times…sicer bolj business analitično novinarstvo ampak vsaj na nivoju…to kar so bile včasih Finance npr., poudarek na včasih…

 17. Tara pravi:

  Matiček, tudi jaz se strinjam, da so krivi kupci, ki to bedarijo kupujejo. Ne vem, kaj imajo od tega?! Še naravo s tem uničujejo, upam vsaj, da ločujejo odpadke!

 18. Niko Brumen pravi:

  Hehehe, se ti zdi čudno, Iztok?

  Glej, eno izmed mojih temeljnih spoznanj izpred desetletij, je v osebnem zapažanju resnice (sem pa delal v poklicu, ki mi je omogočal osebno poznavanje glasovalcev, tako da je to preverjeno dejstvo): SLOVENSKE LESTVICE POPULARNIH KREIRAJO PRIZADETI. Glasovalci so mišljeni in ne tisti, ki s prizadetostjo in prizadetimi manipulirajo. ŽAL JE PRAVA RESNICA, DA JE VEČINA ČLOVEŠKIH GLASOVALCEV BEDAKOV. Ta pametni se v te igre sploh ne vključujejo – dokler ne gre neumnost neumnih čez rob.

  :) )))))))))))))))))))

 19. lala pravi:

  RICH MEDIA, POOR DEMOKRACY
  “We falsley think of our country as a democracy, when it has ewolwed in to a mediocracy, wher a media that is supposed to check pollitycal abuse, is part of a pollitycal abuse.”

  Ja folk poglejte si lastniško strukturo naših medijev, pa vam bo hitro jasno, zakaj so čedalje manj kredibilni.
  Danes se nekako nahajamo v precej podobni situaciji kot jo imajo američani, ki so še pred 15 leti imeli več kot 60 različnih lastnikov, danes pa samo še 5-7lastnikov, pa še to ni treba ugibat v čigavo korist delajo.

 20. Žogca pravi:

  “Lepo vas prosim, da je po novem ena izmed glavnih novic ta, da si nekdanji tekmovalec Kmetije brije jajca, je preprosto neverjetno.”

  Nisem prebrala. In s tem nisem nič zamudila. ;-)

 21. vijolica pravi:

  Ampak ravno take bolne objave o naših hudih estradnikih imajo vsaj na raznih internetnih straneh največ ogledov in komentarjev.
  In ker je takih slovenskih “zvezd” čedalje več, je očitno delati iz sebe budalo dobiček. Al kaj?

 22. Žogca pravi:

  “Zadnje mesece so nas mediji kot veste z vseh strani napadali z zakoncema Čepin.”

  Uporaba preteklika tukaj ni na mestu. ;-)

 23. Katrca pravi:

  Še Aleš Rod se vrača na sceno :)

  http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/se-ales-rod-sramuje-jozeka.html

 24. klemenix klemenix pravi:

  Hja, rumeni tist je poln Čepinovih, Murkotov, brezveznežev iz Big Brotherja…tistih, ki bi si morda res zaslužili biti v takih trač evijah pa kar ni in ni več na naši sceni zgleda. Škandali zagotovo povsod so, a je verjetno lažje obnaviti domneven škandal, ki ti ga posreduje kar “zvezda” sama. Kot to npr. počne Murko.

  So pa naši mediji nasploh čudni. Omenil bi eprimer ane Dolinar. Da se ne bi razumeli narobe, ona mi deluje res super punca, vedno nasmejana, preprosta…kakorkoli zelo zelo kul. A bojim se, da vendarle ni res tako zelo dobra igralka in tako zelo dobra pevka kot jo predstavljajo mediji. Prepričan sem, da de v njenem AGRFT letniku vsaj nekaj primerkov, ki bi si glede talentiranosti zaslužili več pozornosti medijev in angažiranosti v raznih predstavah, nadaljevankah. Punca sama je izjavlila, da misli, da ni priviligirana ker je hčerka Bernarde Oman in Janeza Dolinarja, a sam menim, da temu še zdaleč ni tako. Ana pravzaprav ni še nič kaj pametnega pokazala, pa jo že videvamo na naslovnicah raznih trač revij, lahko poslušamo neštete intervjuje z njo na radijskih postajah, jo videvamo v pogovornih TV oddajah, TV nadaljevankah…

  Skratka, sicer res simpatična punca ima vso pozornost medijev, bi si pa delček te pozornosti mogoče zaslužil kak njen igralski kolega, ki je mogoče še bolj talentiran kot ona.

 25. rozinca pravi:

  no comment, kaj se dogaja sedaj na sceni…. te vse mine… včasih je bolje bit malo v ozadju in kej bolj pametnega počet :-)

 26. smoger pravi:

  Deloma, so ljudje (gledalci, kupci časopisov,…) sami krivi za to. Če bi se ljudje odrekli konzumiranju takih antitalentov, bi mogogoče še bilo prostora za optimizem…

  Ne vem, itak se takim smetem izogibam.
  Kako bi preprečili gnojnico v medijih?
  Ena od rešitev….zelo ostre pogoje za vpis na FDV za bodoče novinarje…ne vem res…nisi pameten. Mnogo stvari se je v Sloveniji obrnilo na glavo od osamosvojitve. Upam le, da ne bo nekoč na svetu kot v knjigi Farenheit 411.

  LP

 27. Ekoas pravi:

  Tako je na žalost povsod!

 28. STELA pravi:

  ja, scena je zasukana do amena in zravn še vsi tisti ,ki takim “novicam” posvetijo več kot minuto svojega časa …približn tolk (al pa še manj) je potrebno, da človk oceni pomembnost članka:)

 29. t-h-o-r pravi:

  75% of the world population is retardet

 30. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Gonzo, no ja, to so rumeni mediji, kar pa ne pomeni, da Slovenija ne premore tudi nekaj povsem okej časopisov, kjer Urška Čepin seveda nima kaj iskati. Je pa res, da so najbolj brani in odmevni prav rumeni mediji, saj le ti delajo “zvezde.”

  Peter, nisem avtorica, ampak avtor :)
  Drugače pa menim, da imajo te face očitno totalni monopol, kar pomeni, da drugih niti zraven ne spustijo. Je pa tudi res, da so novinarji leni in da pač slikajo in pišejo o ljudeh, ki jih poznajo, kar pomeni, da se jim za kakosvežo faco niti pozanimati ne da.

  Pris, hm, Zenelli je samo na 24ur.com, povsod drugje je, če se ne motim, Zanelli.

  Nevenka, no ja, na Viktorjih teh fac vendarle ni bilo.

  Tara, kje pa si pobrala, da so bogati? V Sloveniji se od umetne slave ne da obogateti.

  Matiček, dobro povedano, a vendar se mi zdi, da je naloga medijev, da svoje bralca vzgajajo, no ja, vsaj moralo bi biti tako. Ker se jim ne ljubi, pa je tako kot je.

  Dejan, tvoja primerjava je idiotska do konca. Se ti ne zdi, da že dolgo časa ne rabim več blogerske prepoznavnosti in da sem blog začel pisati kot znana oseba, kar pomeni, da si z njim nisem gradil slave? In ja, ne pozabi, da so tisto vinjeto napihnili drugi in ne jaz. Glede tega kaj ljudje berejo, pa bi rekel tole. Ljudje pač radi kupijo revijo, ki se hitro prelista. In kupili bi jo v vsakem primeru, kar pomeni, da jih določena vsebina niti ne zanima toliko.

  Niko, hm, potem pa mi povej, zakaj še vedno nimajo občutka, da je šla neumnost čet rob? Po drugi stran pa, saj take novice niso škodljive, le zakaj bi koga dejansko sploh motile. Ne zdi se mi čudno, samo dobra tema za zapis je :)

  Lala, no ja, saj je tudi s kapitalom zelo podobna situacija.

  Žogca, bilo je kak mesec, morda še več nazaj, v eni izmed naših rumenih revij. In res je, čisto nič nisi zamudila. Glede Čepinov, kazalo je, da je malo mira, vsaj do izdaje knjige je bilo tako.

  Vijolica, drži, take novice so najbolj klikane. Finta pa je tudi v tem, da bralce zavede prebrisan naslov, ki obljublja zares hud članek. Vprašanje pa je, koliko ljudi ga potem sploh prebere. Dobiček? ne bi rekel, prej želja po umetni slavi. Saj veš, vsak bi rad pet minutk.

  Katrca, še tega se nam je manjkalo :)
  Ni kaj, očitno je pravi čas, saj Fredi miruje :)

  Klemen, problem je tudi v tem, da medij zahteva škandal in da ga kaka zares dobra novica niti ne zanima. Zvezda, ki škandala ne želi, ali še bolje, ga ne rabi, pa tako izpade iz igre. Ana Dolinar? Itak, da brez staršev ne bi dobila priložnosti, to je neumno zanikati. Ima pa očitno dober PR, da jo zna tako dobro prodati. Talent pa jasno da nima nič s tem.

  Rozinca, se več kot strinjam. Še posebej, ker na koncu ugotoviš, da od vsega tega nimaš popolnoma ničesar in da ti v bistvu celo škodi.

  Smoger, kdo pa ti je rekel, da vse te članke pišejo šolani novinarji? Ljudje pa očitno rabijo revije, ki jih preletijo v petih minutah in pač pogledajo fotke.

 31. lala pravi:

  Ja iztok bravo, vsaj nekdo!

 32. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Lala, pa vendar je to vseeno slab izgovor za tako poceni članke. Ne pozabi, da je bila nekoč le ena revija in da je bila na veliko višjem nivoju.

 33. Pris Pris pravi:

  Iztok, “Zeneli” piše na večini spletnih strani, prav tako pa tudi na naslovnici knjige. Kot sem že povedal, gre za albanski, ne za italijanski priimek. ;)

 34. Peter pravi:

  Pris ima prav. Zeneli je.
  http://www.radioaktual.si/uploads/cepin03.jpg

 35. lala pravi:

  Ja absolutno, smo morš vedt, da so imeli mediji včasih popolnoma drug namen, danes pomoje ni več prioriteta informiranje, temveč zavajanje, odvračanje pozornosti in poneumljanje!

 36. AndrejM pravi:

  Morda pa le obstaja povezava med dejstvom, da je več kot tri četrtine SLO državljanov funkcionalno nepismenih ter dejstvom, da so rumeni mediji najbolj brani, gledani… Saj, frizerji, vizažistke, razne pojoče misice, propadli zakoni prodajalcev avtomobilov, udeleženci resničnostnih šovov, ki ne vedo nič in ne znajo nič in so prav zato slavni… to je pomembno. Ampak, saj tisti, ki v resnici odločajo, potrebujejo butast folk. Da lahko lažje manipulirajo z rajo. Psi lajajo, karavana gre pa dalje. Žal.

 37. smukc pravi:

  ne morem verjet!

  http://www.vestisrbija.com/priveden-zbog-seksa-sa-maloletnicom/?id=17801

 38. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Smukc, prava verzija je:
  http://www.vestisrbija.com/index.php

  Drugače pa si lepo pokazal, kako se delajo novice :)
  A takih ne bi upal niti Bojan Požar, saj bi bila odškodnina za laži prehuda :)

 39. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Pris, ne drži, na večini strani je Zanelli.
  Glej:
  http://www.google.com/search?q=nana+zanelli&sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rlz=1B2GGFB_enSI214SI214
  http://www.google.com/search?q=nana+zanelli&hl=sl&rlz=1B2GGFB_enSI214SI214&start=10&sa=N

  A če je na knjigi Zenelli, pa naj bo :)

 40. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Lala, z drugimi besedami, čista manipulacija, kar je lepo pokazal tudi film Gola resnica.
  LINK

 41. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Andrej, važne so slikce :)
  Tvoj stavek o tistih, ki naj bi odločali, pa zavoljo tega potrebujejo butast folk, pa je fenomenalen in zelo strašljiv.

 42. Pris Pris pravi:

  Dolga leta se je predstavljala kot Zanelli, da bi kao izpadla bolj mondeno, zato nekateri mediji to še vedno povzemajo. V resnici je Zeneli (z enim “L”), kot je napisano tudi na naslovnici njene knjige.

 43. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Pris, vidim, da obvladaš rumene medije :)
  No, zdaj je misterij razrešen.

 44. Peter pravi:

  LOL Iztok…verjetno bi gospa Zeneli opazila, da so njen priimek na naslovnici knjige narobe napisali…in verjetno ona bolje ve kako se pise, kot pa ti. Btw…tole je njena stran na netlogu http://sl.netlog.com/nanananafaca (pise Zeneli) prav tako ima na facebooku Zeneli… btw…ce na googlu vtipkas “đorđ buš” ti bo tud ogromno zadetkov ven vrglo, kar se ne pomeni da je pravilno napisano :D

 45. Peter pravi:

  Aja…ste se ze zmenili…se opravicujem ;)

  Sicer se pa strinjam z vsem kar si napisal…nase “zvezde” sp dno dna, rumeni tisk prav tako.

 46. ponpet ponpet pravi:

  iztok, genialno. spet.

  čestitke za iskalno raziskavo, ki je pokazala, da lahko dobiš za isti pojem – uporabil si “nana zanelli” – različno število zadetkov.

  (http://www.google.com/search?q=nana+zanelli&sourceid=
  http://www.google.com/search?q=nana+zanelli&hl=sl&rlz= …)

  verjetno gre za “omejeno iskanje” (pa ne zato, ker je v iskalniku to odkljukano) … ;)

 47. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Peter, dober komentar :)

  Ponpet, ne gre za raziskavo, marveč le za dejstvo, da je njen priimek na številnih straneh napisan kot Zanelli. Po nepotrebnem si tečen.

 48. ponpet ponpet pravi:

  eh …

  Pris: Iztok, “Zeneli” piše na večini spletnih strani (…)
  Iztok: Pris, ne drži, na večini strani je Zanelli

  preprost (no, ja, očitno kar zakompliciran) gugeljeksperiment pokaže, da je strani z “zeneli” 5.180, strani z “zanelli” pa 165.

  kaj pa zdaj? bomo tem 165 rekli “večina strani” al “številne strani” al “komaj kakšna stran”?

 49. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ponpet, rekli bomo, da ima Ponpet tokrat prav.
  Zdaj pa dovolj, ker ta najina debata, ki nima zveze z ničemer, smeti osnovno temo.
  LP

 50. Tina M Tina M pravi:

  To so vse nepomembne muhe enodnevnice, drugi pa hočejo profitirati na njihov račun. V bistvu ne veš, kaj je bolj bedno. Od netalentiranih ljudi do irelavantnih zajkelj.

  Najbolj žalostno od vsega pa je to, da pri ljudeh obstaja zanimanje za take bedarije. Včasih, ko preletim ‘najbolj brano’ na 24ur.com, se res čudim.

  Zaneli ne bom komentirala, imam svoje nizko mnenje o njej.

  Največji fenomen pa so mi ti barovci, bigbrotherovci in kmetijci, ki so potegnjeni iz niča v neko kvazi slavo.

  Torej ja, se ji je zasukalo :)

 51. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tina, hm, kaj pa takole, kaj je bolj bedno, ti “zvezdniki”, ki hočejo na vsak način v medije, ali mediji, ki jim to dovolijo?
  24 ur pa je itak fenomen na tem področju, tam pa znajo iz vsake še tako obskurne novice narediti močno brano pizdarijo.
  Glede nastopajočih v reality showih, res je, ko je šova konec, jih je povsod polno, potem pa se izkaže, da niso imeli talenta in kmalu izginejo. Sicer pa, le zakaj bi bilo drugače, saj zato, ker ga niso imeli, so šli v take šove.

 52. Tina M Tina M pravi:

  Hmm… bi rekla, da sem za to, da se v rumenem tisku uvede cenzura bedarij in avtolansiranih zadev a-la Murko, ampak bi bilo to nesmiselno, ker rumeni tisk = bedarije in avtolansirane novice.
  Brez teh muh bi itak propadli mnogi časopisi.

  Ma ne..v šove in playboye grejo, da ‘ni treba več pladna nost’ :)

 53. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tina, pojavil bi se problem, ker bi zmanjkalo tem za vse te revije, ali še bolje, novinarji bi morali začeti malo bolj delati, kar pa se jim ne bi dalo. In le zakaj bi kaj spreminjali, če pa so naklade tudi na tak način dobre.
  No ja, pladna pa ji res ni treba več nosit, torej je dosegla svoje :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !