Myke Lowe, novi gejevski idol?

30.03.2009 ob 02:00

Pozabite na Sestre, Damjana Murka in na Jerneja Dermoto, na sceni je Myke Lowe, ki prepeva pesmico Together Forever. Sori, ampak meni zgleda kot gej. Morda se motim, a tako mi zgleda. Kot eden tistih polizanih pevcev, ki hočejo biti seksi, ali še bolje, ki počnejo vse, da bi bili seksi, izpadejo pa kot da so geji. Biti seksi veliko bolje uspeva Soul Gregu, kako izpasti gej pa je nekaj časa nazaj pokazal tudi Miha Alujevič. No ja, a še vedno ne tako zelo kot fantje skupine Casanova, ko so peli Robota.

Ne razumite me narobe, nič nimam proti temu, če so vsi našteti geji in če je tudi Myke Lowe, ki mu je v resnici ime Miha, gej, povedati želim le to, da furajo seksi imidž, izpadejo pa kot geji.

In še link do Mykovega komada, ki pravzaprav sploh ni tako zelo slab: KLIK

Hm, kaj vem, morda pa je to le dobra provokacija, katere namen je sprožiti ugibanja o spolni usmerjenosti pevca in tako seveda dvigniti reklamo. Saj res, mar ni to ves čas počel tudi Damjan Murko?

 

27 komentarjev na “Myke Lowe, novi gejevski idol?”

 1. nevenka nevenka pravi:

  Video je res zelo gay.

  Sicer pa se ne sekiraj, ljudje za ustvarjanje Murkov dobijo Viktorja.

 2. Tristan pravi:

  Moj gejdar je bil ob ogledu videa kar živahen, ja. Če je tale Miha str8, sem pol tud jest :-; Hec na stran, tale komad brez kakega pretiranega truda poseka marsikaterega z letošnje Eme, pa tud tip zgleda MNOGO bolje od Murkota (če ne drugega, je vsaj decu podoben). My humble opinion.

 3. rockstar rockstar pravi:

  Wau. katastrofa.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nevenka, na koga točno misliš?

  Tristan, no ja, posekati Emo še ne pomeni, da imaš dober komad :)
  Se pa strinjam, da je visoko nad Murkom in še kakšnim podobnim sranjem, vsaj kar se produkcije tiče.

 5. RHYME-G pravi:

  hahaha

 6. nevenka nevenka pravi:

  Na nagrajeno ustvarjalko rumenega tiska. Ta nam sedaj ustvarja Murke in podobne tiče.

 7. alenka pravi:

  Myke Lowe, alias Miha je nova zvazda na mednarodnem obzorju.Mozakar ima vokal, ki ga Slovenija ne premore( tu je misljeno, osamosvojena??? SLO) je izjemno muzikalen, z izjemnim smislom za ritem! Sploh je moski, ki ima karizmo in TO JE TO! Kako si drznete vpletat nekaksne konstrukte a la Murko in ostale epruvetarje??? Ja folk, kje pa zivite?! Gay ali Strait, rdec ali crn..Najvaznejse je da si PEVEC S KARIZMO in Myke vse to ima.Spostujte bisere, ki jih rojevajo slovenske matere!

 8. STELA pravi:

  WHO THE ….IS MYKE LOVE??:)))

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nevenka, ne strinjam se. Ko je bila Bernarda Jeklin glavna, o Murku in podobnim ne bi pisali niti pod razno.

  Alenka, na mednarodnem obzorju? Mi lahko našteješ kake mednarodne uspehe? In motiš se glede vokala, kot za šalo ga prekaša Soul Greg. No ja, pa tudi glede karizme bi se dalo kakšno reči. Sori, ampak meni ta model še vedno deluje nekako smešno in malce štorasto. Se pa strinjam, da ima odlično glasbeno podlago.

 10. GERT pravi:

  MYKE LOWE is a very talented singer and I like his video and his song very much. They are really COOL! I don’t think realistically that Slovenia, concerning singers and music of course, has much better to offer. He is Slovenian for God’s sake and I think you should be proud of him instead of putting him down.
  I wouldn’t care if he is a homosexual or straight or anything else… that’s his business after all. Think about Elton John or George Michael and many others… you like their music right?!
  What matters is that he is a charismatic artist who sings great who has a dream (unlike IZTOK GARTNER) and he is really going for it. WAY TO GO MYKE!
  What’s sad is that people who are totally frustrated and in no possession of any quality what so ever are trying to put down people like MYKE who believe in something and work hard towards making their dream come true.
  MYKE I’d like to wish you a lot of success in your charier. And for all the evil tongues… ahh just let them suffocate in their own stupidity!

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Gert, nobody’s putting him down. So you are saying that we should praise Damjan Murko only because he is from Slovenia? We’re only discussing Myke’s image. That’s it. So what. Elton John and George Michael? Huh, you are thinking very highly of Myke Lowe. It’s no problem that he has a dream, he should live it and enjoy it.
  And my man, I also have a dream, but a bit different one than Myke :)

 12. GERT pravi:

  And your dream is: 1000 ways of making fun of a person/artist by discussing their image in a totally pretentious way.
  What do you think about Elton John’s image?!! What I meant is that you should judge an artist/singer mostly by the quality of his music and singing capabilities. If they are in the beginning of their charier and they have a potential of becoming really good you should try and be more supportive. I don’t know Damjan Murko so I can’t build a realistic opinion on him.

 13. alenka pravi:

  Iztok Gartner? Kdo pa ste?!? Morda glasbeno-scenski strokovnjak?!
  Ali si drznete oporekat taksni velicini, kot je legenda, strokovnjak nad strokovnjaki, maestro Mojmir Sepe, ki je navdusen nad Miho! Koncno sem tudi jaz strokovnjakinja in to zelo zahtevna na podrocju glasbe in oderske umetnosti.
  Seveda, pri zgodovini glasbe ste presprical Alenko Pinteric, ki sem Sloveniji prinesla marsikatero odlicje, se v sirsi domovini- Jugoslaviji. In to ne le evropsko, marvec tudi medcelinska odlicja. O tem so nasi vrli Slovenski mediji porocali ironicno, saj so bili zaplankani, kot ste vi danes.Imam toliko hrbtenice, da se ne skrivam za pseudonimi in ce ste prebrali mojo knjigo:”The Beatles, TITO in jaz”, bi vam bilo marsikaj jasneje! Tudi moja napoved za Myka Lowa in njegove mednarodne uspehe, ki so na pohodu.Prvic sem ga dozivela na glasbeni sceni v Berlinu, drugic v teartu na Dunaju…
  Ne bodite no zagovedeni rasisti, ki se skrivjo v plitvinah in cakajo na masaker nekoga, ki jim je nevaren.
  Sestopila sem iz nase zabavnoglasbene scene, ker mi je kot senijorki pod castjo nastopati z izmecki rumenih medijev.Z Myke Lowom pa sem pripravljena nastopiti , magari v duetu! Ne takoj udarjat po “gayevskih znacilnostih” nekoga, ki tako mocno izstopa.> Ko se Myke Lowe vrne iz tujine, ovencan s slavo, boste vi, dragi Iztok, prvi, ki mu bo pel slavo!
  Zaenkrat pa drzi, da na povrsje najprej priplavajo smeti, lazje od vode, za prave bisere pa je potrebno potrpljenje! Kot izkusena, izobrazena glasbenica vem o cem govorim. Ne nameravam pa polemizirati na teh straneh, saj tudi pisem in boste moje vtise lahko prebrali v primernejsih obcilih.
  Lepo vam zelim, predvsem pa malo vec globine!
  Alenka Pinteric( pevka, slikarka, igralka, kantautorica, instrumentalistka, pesnica, pisateljica in predvsem- iskrena ljubiteljica kvalitete).

 14. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Gert, dajva po slovensko, upam da boš razumel. Nihče se ne norčuje iz njegovega imidža, pač povedal sem kaj mislim. To je vse. In tudi njegov vokal se mi ne zdi nič posebnega. Nič takšnega, kar še ne bi slišal. Kot sem rekel, Soul Greg je veliko boljši. Nikogar ne sodim. In ko sva že pri Eltonu Johnu, on ma povsem drugačen imidž, Myke pa fura gejevskega in to mi je malo smešno. Povedal sem svoje mnenje, to je vse.

  Alenka, če ste prava Alenka Pinterič, vam moram povedati, da vas močno spoštujem in da ste mi bili od nekdaj faca. To vašo knjigo sem imel večkrat v rokah, pa je nisem še prebral, me pa vsekakor zanima.
  Mi je pa vseeno smešno, da bi moral človek imeti glasbeno izobrazbo, da bi lahko podal mnenje o nekem pevcu. Pač moje mnenje, pa kaj, saj se ne bo svet podrl, Myku pa ne bo šlo zaradi tega zapisa nič slabše.
  Malo pretiravate in v tem zapisu žal niste zaznali malce provokacije in ste ga vzeli hudičevo preresno.
  Pa vendar, zame je pravi talent Soul Greg, morda tudi zato, ker mi Mykeova zvrst glasbe ne diši preveč, pa še kopija Madonninega Voguea se mi zdi.
  Nevaren? Zakaj nevaren, saj ne delam house glasbe in nisem pevec, kaj ga lomite.
  Če bo dosegel kak uspeh, mu bom z veseljem čestital in to zapisal tudi na svojem blogu. Le zakaj ne bi, s tem nimam nobenih težav.
  Saj res, mar niste tudi vi tu in tam posneli kakega poceni komada?
  Pa brez zamere.

 15. alenka pravi:

  Naj vam bo-izjemoma! To, da sem “Tista” Alenka drzi! Jebes tako “provokacijo”, kajti, blatenje ni provokacija, sama pa zelo resno stopim v bran tistemu, ki si to zasluzi. Ce se morajo dosezki nekoga primerjati z “Nekom” a la Madona, se mi upira! Zakaj Slovenci nimate toliko ponosa( sama sem cistokrvna Slovenka) in morate nase uspehe primerjati s tujimi. Sama nikoli nisem posnela cenenega komada, saj nisem podlegla modnem epigonstvu in mazastvu, so pa bile pesmi, ki so morda delovale ceneno vasem kosmatem posluhu.Ok, imate svojega idola” Soul Grego”,ampak pustite drugim pevcem, ki to so, dihat! Ne, ni smesno, da imam visoko glasbeno izobrazbo, saj sem glasbo vseskozi spostovala in zato razsirila svoja obzorja od-do! Knjigo pa ne drzite le v rokah,ampak jo preberite.

 16. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Alenka, besedilo je podobno Vogueu, še posebej tisti del, kjer “rapa”. Kaj tu ni jasno?
  Dajte no, zakaj človek ne bi smel imeti svojega mnenja? Saj menda ja ni tako zelo pomembno prav moje.
  In bedno se mi je prerekati s tako legendo kot ste vi, zato bom odnehal.
  In ne gre za to, da je Grega moj idol, gre za to, da je po mojem mnenju veliko boljši od Mykea.
  Lahko, da je Myke v kakem drugem komadu boljši, a v Together Forever me žal ni prepričal.
  Pa kaj, vas je, mene ni.
  Mojem posluhu? Dajte no, ne bodite tako pokroviteljski.
  Knjigo pa bom prebral, obljubim.
  In še enkrat, od nekdaj ste mi bili huda faca.

 17. RHYME-G pravi:

  zaka pa poje v angleščini?
  komad je GAY..muska je GAY..besedilo je GAY..on zgleda kot GAY (dobr to itk ogromn folka zgleda tud ki mogoc niso GAY) Poje kot GAY LOL…
  bol GAY komada se nism vidu do zdej LOL!
  Ne mors vrjet kake komade se spravi folk delat lol

 18. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Rhyme, pazi da Alenka Pinterič še tebe ne napade, da nimaš posluha in da si nevoščljiv :)

 19. RHYME-G pravi:

  together forever ?:) svet je lep:) haha

 20. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Prav zato, ker poje v angleščini, ga posekajo mnogi boljši tuji pevci.

 21. RHYME-G pravi:

  res pa je da v sloveniji noben ne zna pet:)

 22. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Soul Greg, Vlado Kresin, Vlado Pilja, Omar Naber, hudiča, tudi Anžej Dežan in še kdo, znajo.

 23. Tadey pravi:

  Ja, sem se morda spada Peter Januš in Oto Pestner, no pa še kdo bi se našo…
  ————————————————————-
  V tem spotu zgleda po tvoje izvajalec kot Gay :) –> http://www.mojvideo.com/video-domen-kumer-prepovedana/9c4778c23a02ae4125bd

 24. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tadey, ja, Domen Kumer mi v tem spotu prav tako zgleda kot gej :) A tebi ne?

 25. Tadey pravi:

  Seveda zgleda..:)

 26. živa pravi:

  joj, ali ni besedilo mal neizvirno in izpeto…totalno klišejski besednjak (str8/gay, D&G…)
  drgač pa, fant se je postavil na trg, na trgu je pa ogromna izbira od “pofla” do luksuza. Žal je prvih več.
  Izbira pa je posameznikova – vzami (poslušaj) ali pusti (neposlušaj)
  srečno!

 27. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Se strinjam, tudi besedilo je na prvo žogo.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !