Michael Jackson se vrača na koncertne odre

19.03.2009 ob 17:00

Za začetek si poglejmo posnetek, kjer svojim oboževalcem pove veselo novico:

YouTube slika preogleda

In le poglejte vse te zagrete oboževalce, ki bi še vedno dali življenje, da ga vidijo v živo. Magari samo za minutko, kaj šele na koncertu. Vsi tisti, ki ste bili prepričani, da je z Jacksonom konec, ste upam da sedaj vendarle zaprli svoja škodoželjna usta. Še posebej zavoljo podatka, da je v nekaj dneh prodal vse karte, ki so bile na razpolago. To seveda pomeni, da je prodal okoli milijon kart v rekordnem času in da bo izvedel kar petdeset koncertov. Sprva jih je načrtoval le deset, zaradi gromozanskega zanimanja, kjer se je sesula celo spletna prodajalna, pa jih je dodal še štirideset. To seveda pomeni, da bo od julija dalje garal kot pes, ali še bolje, kot je nekoč garal James Brown. Drži, Jackson bo letos The Hardest Working Man in Showbusiness.

Upam, da bo zdržal peklenski tempo in da se bo na vse skupaj telesno dobro pripravil. Glede na to, da je na odru v pravem pomenu besede stal pred kakimi osmimi leti in da je pred časom dopolnil že petdeset let, bo naloga brez dvoma zelo naporna. Saj res, petdeset let in petdeset koncertov. Odlična kombinacija. In pozor, koncerte bo moral furati na vsake dva dni. Če jih ne bo, ne bo zvozil datumov. Upam, da mu bo uspelo in da se bo še s to potezo zapisal v knjigo rekordov.

Pa naj vam postrežem še z originalno reklamo za njegove nastope:

YouTube slika preogleda

Pa naredimo kratko kalkulacijo in se delajmo, da je karta stala 100 evrov. To pomeni, da bo samo z enim koncertom zaslužil dva milijona evrov, saj londonska dvorana sprejme okoli 20 tisoč obiskovalcev. Če računamo naprej, ugotovimo, da bo na začetku leta 2010 bogatejši za 100 milijonov evrov, kar je vsekakor divja cifra. Saj res, kaj pa če rečemo, da karta stane 200 evrov? Potem bo bogatejši za 200 milijonov evrov.

Jp, Jackson je še vedno jackson, edini pravi kralj popularne glasbe, ki mu nihče ne seže niti do kolen. Da je res velik, dokazuje dejstvo, da ga ni mogla uničiti niti pedofilska afera. Niti afera, ki bi uničila tudi Elvisa, če bi mu jo podtaknili na vrhuncu slave. Jackson je preživel in se sedaj vrača v vsem svojem sijaju. Upam le, da si ni zadal pretežke naloge in da bo uspešno izpeljal prav vse napovedane koncerte.

null

 

58 komentarjev na “Michael Jackson se vrača na koncertne odre”

 1. RHYME-G pravi:

  fajn si napiso tole! Js ze komi cakam…grem pa 10.8! Drgc pa nastopanje na odru je neki kar Michael najbol obvlada in kar je pocel ze od 5ga leta naprej…tk da mislim da ne bi smeu bit problem..itk pol ko stopi na oder pa ko se fani derejo pa pride do one energije ko jo cuti pol nastopi carovnija :) …Drgc pa ful dela na nekih novih plesnih korakih zadne cajte pa predstavu bo par novih komadov tud…tk da noro!
  edin kar mi je zau da nism prsu zraven na prvi premierni koncert!
  Biu bi bol problem da bi recimo meu vsak drug dan v drugi drzavi da bi mogu potovat…tak pa bo vse lepo v Londonu pa se bo lahko spociu…Ne bi smel bit nobenga problema! THIS IS IT:) ajde

 2. spookymulder spookymulder pravi:

  Škoda, da se ga bo dalo videti samo v Londonu. Mislim, Michael je res car, ampak da bi samo zaradi njega šel v London … tak hardcore oboževalec pa vendarle nisem. Raje bi videl, da bi imel manj koncertov, a v različnih krajih, morda tudi kje v bližini Slovenije. Mogoče pa ga je od tega odvrnila ravno neuspešna organizacija koncerta pri nas pred leti. ;-) No, kakorkoli, držim pesti, da mu bo uspelo in bo preživel tak morilski tempo, sploh glede na to, da je v zadnjem času dajal vtis, da ima nenehne težave z zdravjem.

  In da ne pozabim: Iztok, ti greš na katerega od koncertov? Za takega zvestega oboževalca, podpornika in zagovornika v dobrem in slabem bi se skoraj spodobilo, da ga enkrat vidiš in doživiš v živo!

 3. NordStar pravi:

  Malo si se zaletel z matematiko. Si pozabil na stroške in davke. Tako lahko takoj “na uč” odbiješ 80% tvoje vsote.

 4. chef pravi:

  Obvezno na koncert! No.1 fan!

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Rhyme, po moje bodo ti kasnejši koncerti še boljši, saj se bo ulaufal :)

  Spooky, te težave so bile le medijska raca. Mika me sto na uro, da bi šel, toda karte je bilo izjemno težko dobiti in si nisem niti mislil, da bodo čisto vse do konca razprodali.

  Nordstar, tako veliko pa tudi ne.

  Chef, kvečjemu No.2, No.1 je Rhyme G :)

 6. chef pravi:

  Moram spet probat bele štumfe in lakaste čevlje…

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Hm, dvomim, da ti pašejo tako kot Jacksonu, po moje boš izpadel čefur :)

 8. chef pravi:

  Ma, pojma nimaš! Ko začnem migat…

 9. Mina pravi:

  Vidiš, tolk časa od zadnjega komada, tolk spletk medtem, pa še vedno tak car… To ti sigurno nekaj pove. Je kar napravil vpliv na našo generacijo, kaj?

 10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Chef, si vsaj tako dober?
  http://www.youtube.com/watch?v=s7MmEMrCRfc

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mina, njegove pesmi, ples in nastope na odru, so si za vzor vzeli praktično vsi novejši pevci in pevke. Tip je premaknil mejnike popularne glasbe in glasbene zgodovine tudi na splošno, ljudje pa so v njem videli tudi človeka in osebo, ki širi ljubezen ter pozitivno energijo. Zato pa ga tudi zlobne zgodbe in škandali niso mogli uničiti.

 12. titio pravi:

  Z veselejm poslušam pedofila Jacksona. Ja drugi Fritzl

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Titio, hvala bogu, da mu tudi takšni ljudje kot si ti, niso uspeli uničiti kariere.

 14. titio pravi:

  No, Iztok, naj od tebe slišim resnico …

  Zakaj si je Jackson spremenil obraz iz temnopoltega v belega? Mogoče, ker ga niso sprejeli, ker je bil temnopolt?

 15. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ne, kolega, marveč zato, ker boleha za boleznijo, ki se ji reče vitiligo.

 16. tadey pravi:

  Titio, očitno neveš kdo je M.J, da takšne pišeš.

  Jaz še vedno spremljam na Ebayu, če bo možno karto nabavit po solidni ceni. Me pa prau zanima ali mu bo uspelo izpeljat 50 koncertov.
  Čeprav pomoje vseh koncertov ne bo pel v živo, kajti v stanju kakršnem je, dvomim, da bi lahko plesal in obenem še pel v živo vsaki 2 dni, morda pa bo vendarle dobro pripravljen za takšno nalogo, sem pa mnenja,če izpelje vseh 50 koncertov, sem prepričan ,da bomo videli nove datume. Drugače pa valda, M.J , je car, to je največji glasbeni COMEBACk. Iztok končno si odprl blog, sem mislo, da si že pozabila na Big Mika.:)

 17. titio pravi:

  Kaj pa resnica o pedefiliji?

 18. titio pravi:

  *pedofiliji?

 19. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tadey, v kakšnem stanju misliš? Pa menda ja nisi verjel tračem, da je bolan? Ma saj sem že velikokrat pisal o njemu, zdaj pa je bila spet krasna priložnost.
  Pa naj dodam še linke do ostalih zapisov:
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2009/01/10/michael-jackson-thriller/
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2008/12/24/resnicno-me-zanima-katera-spletna-stran-se-bo-michaelu-jacksonu-opravicila-za-trosenje-lazi/
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2008/08/30/michael-jackson-praznuje-petdeset-let/
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2008/03/28/moje-naj-pesmi-2/
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2007/12/14/res-huda-fotka/
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2007/10/15/michael-jackson-pripravlja-nov-album/

 20. tadey pravi:

  titio , to je že tolkokrat spisana zgodba ,da se folko ne da več razlagat. Tko ,da to ni blog zate, komentiraj nekaj kaj je tebi bolj blizu. Enostavno ne razumem folka , zakaj nekateri samo žalite pa pišete nekaj kar v tri dni, pač ne bodi na tem blogu , pa ne komentiraj , če ti zadeva ne odgovarja.

 21. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Titio, le umazana želja po zaslužku. Lepo te prosim, otroka, ki je bil na smrt bolan in ki mu je Jackson pomagal, da ozdravi, zagotovo ne bi šel zlorabljat. Daj no, to se na sto kilometrov vidi, da je podtaknjena pizdarija in želja po denarju.
  Sicer pa obtožba ni bila za pedofilijo, marveč le za opijanjene mladoletne osebe in otipavanje.
  Četudi so se trudili, mu niso dokazali in je tudi uradno nedolžen. Je pa jasno, da je tako, saj se je rad družil z otroki, ki so večlrat tudi prespali v njegovem Neverlandu. Toda to ne pomeni, da je bil pedofil, pa četudi se sliši še tako čudno. Četudi je kak otrok dejansko spal v njegovi postelji, to zame ni pedofilija, marveč le povsem nedolžno spanje. Še posebej, ker gre za človeka, ki še mravlje ne bi pohodil in je znan kot velik dobrodelnež prav za otroke. Moje mnenje pač.

 22. Pris Pris pravi:

  Iztok, po moje je bilo teh 50 koncertov “po tihem” načrtovanih že od začetka, pa so najprej ven vrgli podatek za 10 koncertov, da se naredi hype. Tako se to dela v tem biznisu. No, verjetno takega odziva vseeno niso pričakovali. Tudi mene je presenetilo, pa sem vedel, da ga fani ne bodo pustili na cedilu.

  Ampak tole z “The hardest man in showbiz” je pa tudi pretiravanje. Kar nekaj bendov obstaja, ki so še starejši od MJ, pa turajo okrog po svetu (kar je še napornejše od enega mesta) in imajo tudi več kot 50 koncertov na turnejo.

  Malce vseeno dvomim, da bo v najboljši formi. Upam, da se motim. :)

 23. tadey pravi:

  Ne Iztok ne verjamem tračem, pravim samo , da me zanima kako dobro bo pripravljem. Sicer pa če sem fan koga, sem od Michaela. Ti bi želel na konceert, če bi se dobila karta?! :)

 24. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Pris, tudi možno, zakaj pa ne. No ja, pač to so rekli za Browna, pa je sedaj pasalo tudi za Jacksona, ki bo po letih poziranja zdaj resnično garal. Vseeno pa moraš priznati, da so njegovi koncerti zares naporni glede izvedbe, če bo seveda spet plesal, se preoblačil in izvajal teater. Pa tudi zelo dolgo trajajo.

  Tadey, razmišljam, da bi šel, a London res ni blizu in brez stroškov, pa četudi najdeš poceni varianto za karto in za bivanje. Po moje bi te vse skupaj z nakupom karte, kjer ne bi bil ravno v zadnji vrsti, stalo blizu 500 evrov. To pa vsekakor ni malo. Resda je Jackson tega vreden, toda to ni mali denar.

 25. Marcos pravi:

  Meni je uspelo dobiti karte za njegov januarski koncert :) Komajda sicer. Problem je, da takoj ko se odpre prodaja na internet, agencije, ki se ukvarjajo s prodajo, takoj pokupijo skoraj vse v nekaj urah.

 26. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Res neverjetno. Me zanima, če bi bilo enako zanimanje tudi v Ameriki.

 27. Escobar pravi:

  Jacko je nesporno The KING! In si res srčno želim, da bo uspešno sfuro vseh 50 koncertov in bo tak u formi, da bo kak padu še ki bližji slovenije … že od 1ga razreda naprej si želim it na njegov koncert … upam da mi bo kdaj uspel!

  Kar se pa obtožb tiče, so pa to sami gold diggerji, ki so izkoristl dobroto Jackota … tak pač je …

  Še zmerom nas je miljone ljudi na svetu k ga kujemo u zvezde … kr je pač kralj … one and only!

 28. krš pravi:

  men je vse skp zgledal kokr ena montaža, k sm vidu tiste histerične tipčke.

 29. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Escobar, koncert je bil pri nas v devetdesetih zelo blizu, pa je bilo prodanih premalo kart, folk pa je podvomil tudi v domnevno sumljivega organizatorja.

  Krš, je tudi milijon prodanih kart v tednu dni montaža?

 30. RHYME-G pravi:

  men se tud zdi montaža,da so bli tok mal histerični..ker ponavad je folk padu v nezavest hehe:)

 31. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Rhyme, se strinjam, tudi meni so se zdeli nekam mirni :)

 32. Escobar pravi:

  :) ya sam res … u Yokohami 87ga so na nosilih znosl 30% folka iz koncerta …. ženske in deci so skup padal ….

  drgač pa ja u LJ je skoraj bil … 10.000 SIT je bla karta …. ampak sn še bil young ass fool …tak da tud če bi uspel … neb mogu it … neb mama dovolila :)

 33. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Midva z bratom sva že imela karte. Ko sem zvedel, da ga ne bo, sem bil zelo razočaran. No ja, vsaj denar so mi vrnili. Pa če se ne motim, ga je enkrat celo Stojan Auer obljubljal na svojem odru. No ja, potem pa je prišla sestra LaToya. Vsaj nekaj, a močno pod nivojem.
  Res je, folk je vedno padal skupaj. In to na vseh koncertih. Tudi po letu 2000. Jih čisto štekam, še posebi tisti v prvi vrsti. Me ja pa vedno zanimalo kaj se je zgodilo s tistimi puncami, ki so jim med nastopom dovolili na oder in so ga lahko objele. So potem preživele, ali pa je šlo za zaigran scenarij? Ene se spomnim, ko ni pa ni hotela z odra, pa so jo morali varnostniki zelo nasilno odvleči z odra.

 34. RHYME-G pravi:

  poglej tole :
  http://www.youtube.com/watch?v=KSU8Lp-AfEU&feature=player_embedded

 35. tadey pravi:

  Se spomnim tega primera ja, res kaj je delo Jacko folku . :)

 36. tadey pravi:

  No pa poglejmo zakaj je Michael to kar je –> http://www.youtube.com/watch?v=3Wlgpoci2yc&feature=related

 37. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tadey, poznam ta posnetek, zares neverjetno, čudovita energija in zvezdništvo, ki se ga ne spomnim pri nikomur drugemu.

  Rhyme, kot je nekoč rekel Pharel: “Michael Jackson je najboljši back vokalist vseh časov.” Malce trapasta, pa vendar kul izjava.

 38. Escobar pravi:

  sigurn vete da je zej dražba na Beverly Hillsu od 22ga do 26ga aprila … in zej so izdal tud 5 katalogov (Limited Edition, podpisani od MJ-a, 500 $ seveda – to bi blo super za met :) ) ane in 5i katalog (Session VII in VIII: Memorabilia From the Life and Career of Michael Jackson) ma ful lepo naslovnico …
  in sn googl-u da bi dobu to sliko v večji resoluciji, kr bi si jo rad dal tistkat, kr je pa res lepa slika in dolg se že spravlam si dat en ornk poster od njega nardit pa u okvir pa na steno … in ta slika se mi zdi da je taprava …. pa tule vidim da fani zahajte …. če ma kdo to sliko v večji resoluciji al pa link … karkol :) big please!

 39. Escobar pravi:

  http://www.juliensauctions.com/auctions/2009/michael-jackson/catalog-list.html

  evo ta zadn katalog, da vete kiro sliko mislim

 40. singlewhitefemale pravi:

  Karte se da dobit, na Ebayu jih imaš kolikor hočeš. Je pa res, da če hočeš sedeti spredaj, boš dal za eno tudi do 500 funtov. Jaz sem ravno danes kupila dve za 250 funtov – koncert je julija, so pa res visoko zgoraj. :)
  Aja, niso za mene, za frenda, mene Jackson ne zanima, jaz grem rajši ta vikend v O2 areno pogledat, kako Metallica raztura! :)

 41. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Escobar, vseeno se mi zdi nekoliko čudno, da MJ vse to prodaja. Kot da bi mu res manjkalo denarja. Nekaj spominov pa bi vendarle moral obdržati zase, se ti ne zdi?

  Single, hm, kaj pa če so Ebayu lažne in piratske karte, ki potem za koncert ne bodo veljale? Glede na to, da so uradno razprodane.

 42. singlewhitefemale pravi:

  Iztok, zgleda da slabo poznaš Ebay – to ni neka šalabajzerska stran, tako kot naša Bolha. Že res, da moraš biti mal pazljiv od koga kupuješ, ampak drugače pa ni problema, sploh če plačuješ preko paypal-a, si popolnoma zaščiten. Verjemi, to je moj tretji nakup kart za koncerte v O2 areni, ki so bili vsi razprodani in do sedaj je bilo vse ok. Vedi, da je O2 arena “officially world’s best entertainment venue” in vse kar se dogaja tam, je v trenutku razprodano.
  Sploh pa, če je koncert uradno razprodan, to še ne pomeni, da kart ni več za dobiti. Uradna cena kart je bila od 50 – 75 funtov, so pač veliko pokupili preprodajalci, ki so zavohali zaslužek in jih sedaj prodajajo po precej višjih cenah.

 43. RHYME-G pravi:

  am…se uradno so opozoril da naj bojo ludje previdni za nakup preko ebaya….nekteri so karte prodajal se predn je Michael uradno napovedu koncerte…tak da js prek ebaya ne bi raj kupu…kdo ve ce bojo res poslali..poleg tega kart se sploh ni…jih dobis neki dni pred koncertom…tak da bog ve kdaj ti on pol to poslje ..ti pa si vmes ze mores retzervirat datum za letalo v london!
  tak da ka pavem….

 44. RHYME-G pravi:

  ebay ni OFFICIAL PRODAJA..ampak posameznik!ki pac prodaja! tak ko da bi js zdele prodau svojo karto..ki je sploh se nimam doma! TICKETMASTER je edini prodajalec.in karta prispe sele 1 teden pred koncertom! se pravi jo bon un tip iz ebaya dobiu sele 1 tedn prej..pa predn jo pol se tebi naprej poslje..traja neki dni…pa bos dobu karto par dni po koncertu LOOOL!

 45. singlewhitefemale pravi:

  Ja Rhyme,sej si pameten, sam vsega pa tut ne veš.
  1. na ebayu prodajajo posamezniki IN official prodajalci
  2. pač kupiš od nekoga, ki že ima ful feedbacka, ker veš, da se mu zarad enga natega ne splača izgubit vseh strank
  3. pri plačilu preko paypala si polno zaščiten, kar pomeni, če te zajebe, ga prijaviš ebayu, oni se mu vsedejo na račun in dobiš povračilo vsega denarja
  4. karte pridejo NAJKASNEJE en teden pred koncertom, večini primerov pa ponavadi en mesec pred koncertom
  5. prodajalec ima lepo napisano, da nima kart v rokah in jih bo poslal takoj, ko jih dobi
  6. poslal jih bo mojemu kolegu v London, tako da ni panike, da bi jih dostavili prepozno
  7. tudi za Metallico je pisalo, da pridejo mogoče šele 10 dni pred koncertom, kupila sem jih pred 3 meseci, pred dvema tednoma sem jih dobila domov – ja, tokrat sem jih naročala v Slovenijo, prispele so priporočeno v 4 dneh.
  Še kaj te zanima?

 46. RHYME-G pravi:

  a se splaca reskirat da te zajebe pa ga prijavis..IN S TEM TVEGAS DA MOGOCE BOS ZAMUDIL KONCERT MICHAELA JACKSONA???

 47. RHYME-G pravi:

  ps :kupovau sem na ebayu ko se ti vedla nisi ka je to internet:)

 48. singlewhitefemale pravi:

  A se midva mogoče poznava, da lahko toliko poveš o mojemu nakupovanju na ebayu ali pač vsakega a priori določiš, da ve manj od tebe? Sploh pa brezveze, vidim da prebereš samo tisto, kar hočeš prebrat, ostalo pa zignoriraš.
  Jaz sem samo hotela dat nasvet, ampak je brezveze, ker vidim da tu gor še na vsak dobronameren nasvet dobiš samo žaljenje.

 49. polkovnik Bor pravi:

  Gartnerjev epski idiotizem očitno runs in the family.

 50. RHYME-G pravi:

  hahaha…kdo žali???

  js ti sam povem da ne zaupat neki EBAY prodajalcem (sem ze caku kdaj 1 mesece,pa je blo recen da pride v 2 tednih)…pa da obstaja verjetnost/moznost (tud ce je 1 %) da ti nekdo ne poslje..ozr poslje karto PREPOZN! thats it…no hard feelings!

 51. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Single, vam, toda vseeno gre za piratsko prodajo, se pravi za prodajo na črno, še posebej glede na dejstvo, da je kart na uradnih spletnih straneh že zmanjkalo. Ne glede na karkoli pa se mi zdi, da je Ebay isto kot naša Bolha, kjer moraš prav tako zaupati od koga kupuješ.

  Polkovnik, kaj te muči?

 52. Lazo pravi:

  Karte se dajo dobiti glej spodaj, vendar potrebuješ mastercard. Čakam na mastercard, da lahko naročim karte in takrat greva s deklico v London, da ga vidiva v živo.
  Res so dražje, kar precej vendar jim cena počasi pada.
  Če si pravi fan tega enostavno ne smeš zamuditi, ker bo spomin za celo življenje.
  RHYME-G bravo si pravi fan in da te spomnim še vedno te čaka revija BRAVO LEGENDS, če jo seveda še želiš.

  titio ti pa si kmet, ker ne veš kaj zamujaš.

 53. Lazo pravi:

  http://www.michaeljackson.com/tickets

 54. Smoothy pravi:

  Evo sem ravno po naklucju naletel na tole temo, ko sem ravno zacel prodajat vstopnico. Nekdo, ki je rekel, da bi sel na koncert in naj mu kupim karto je odpovedal udelezbo in imam od treh kupljenih, eno prosto, za 22. julija.
  Jaz ze cakam na priloznost videt njegov koncert ze 7 let… in verjamem, da je Michael v boljsi formi kot kdajkoli prej, na zadnjih fotografijah zgleda sploh odlicno. Upam, da bo na koncertih presenetil z novejsimi, se neslisanimi komadi in se ne bo drzal tistega, da bo ‘izvajal pesmi, ki jih zelijo slisati njegovi obozevalci’, ker potem bodo na listi sami hiti…

  Ce komu se ni uspelo kupit karte, jo ima tukaj gor: http://www.bolha.com/oglas382844253/michael-jackson-vstopnica-the-o2-arena-this-is-it-
  Glede cene se da dogovort…

 55. gigglyka pravi:

  hullo!
  Kupila bi 2-3 karte za Kralja, če je kdo ugotovil, da ne bo mogu it, ali ima kako karto odveč iz kakršnihkoli drugih razlogov…sm jst ta prav naslov!!

  Pa še vprašanje prosim: vrednost kart prot poletju pada al raste?

  Hvala, gigglyka

 56. Smoothy pravi:

  S približevanjem dogodku cene rastejo.

 57. Miha pravi:

  Mimo idoči, če se misliš obregniti ob vsak Gartnerjev debilizem, ki ga je napisal na svojem blogu, te čaka več mesecev – ali še več – dela …

 58. RHYME-G pravi:

  miha: mama ti je debilizem!

  če bi kdo rad kupu karto….od zdej uradnih prodajalcev :mal drazje a vseen

  http://www.viagogo.com/Concert-Tickets/Rock-and-Pop/Michael-Jackson-Tickets

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !