Happy Birthday: Elizabeth Taylor

27.02.2009 ob 13:38

Naša mala Liz jih danes praznuje že 77. Zdravje ji zadnja leta resda ne služi najbolj, toda zlobni trači o tem, da bo umrla, so bili vseeno neokusni in kot vidite pretirani. Liz, ja, Liz, velika in zloglasna Liz. Zares prava zvezda, ki jih danes ne delajo več. Najprej v otroških letih, nato v mladih letih, nakar še v zrelih letih. Karizma, da ni večje. In lepota, zavoljo katere so vzdihovali tudi naši dedki. Poročena je bila kar osemkrat, dvakrat z Richardom Burtonom, po zadnji ločitvi leta 1996 pa je obupala in raje zaživela na koruzi. In pozor, gospa, ki je v svoji karieri posnela cel kup znanih filmov, tudi zloglasno Kleopatro, izvrstni Cat on a Hot Tin Roof in filma Who’s Affraid of Virgina Wolf ter Butterfield 8, ki sta ji dala oskarja, v višino meri le 157 centimetrov, kar jo dela za eno najmanjših igralk vseh časov. In seveda igralk, ki utelešajo hollywoodske sanje z vsem kar pride zraven. Zares prava legenda, ki ji boste zelo težko našli konkurenco. Morda ne najboljša igralka vseh časov, pa vendar igralka, ki se je v svojih vlogah znašla več kot odlično. Pa četudi so jih zlobneži ves čas očitali, da se fura le na svoj globok dekolte.

null

In še LINK do pesmi, ki jo je posebej zanjo odpel Michael Jackson.

 

4 komentarjev na “Happy Birthday: Elizabeth Taylor”

 1. Maja pravi:

  Ona je res filmska ikona,…

 2. filmoljub pravi:

  Ravno te dni so na TCM ponavljali legendarno Mačko na vroči pločevinasti strehi. Lizika je bila res lepa. Kako dobra igralka je (bila), pa je res že stvar okusa in debate.

  No, pa se spet strinjava. :)

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Maja, odličen izraz, ikona, ja. Točno tako, Liz ni le legenda, Liz je ikona.

  Filmoljub, no ja, v tem filmu je bila morda najboljša v celotni karieri.
  In kolega, midva se velikokrat strinjava, problem je le v tem, da se ti ne strinjaš z načinom kako jaz tisto, s čimer se ti strinjaš, napišem. :)

 4. Dajana pravi:

  aaaaaaaaaaaaaaa. kakšna slikca! ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !