Recenzija: Bride Wars

16.02.2009 ob 00:29

zda 2009, komedija, režija: Gary Winick, igrajo: Kate Hudson, Anne Hathaway, Candice Bergen, Bryan Greenberg, Chris Pratt, Steve Howey, Kristen Johnston

Predvsem za ženske, ki imajo preveč časa.

Če bi rekel, da je Bride Wars najslabša babja komedija vseh časov, bi lagal. Zato bom rekel, da v bistvu sploh ni tako slaba kot sem pričakoval. In tako slaba kot so rekli mnogi. Povedano drugače, Bride Wars ima srečo, da nam glavni igralki ne gresta na živce, ampak da povsem solidno in dokaj simpatično furata svoji vlogi najboljših prijateljic, ki se skregata zaradi poroke, ki je padla na isti datum. Škoda je le, da se morata spopasti z neštetimi klišeji boljših filmov in s scenarijem, ki je bil napisan preveč na prvo žogo. In tako, da bo všeč samo ženskam, ki nimajo boljšega dela kot da nedeljsko popoldne zabijejo v kinu.

Ocena: 5/10
null

 

2 komentarjev na “Recenzija: Bride Wars”

 1. Luka pravi:

  Meni se pa zdi, da je tole ena najslabših komedij kar sm jih gledu v zadnjem času. Niti eni sceni se nisem od srca nasmejal, poleg tega pa je zgodba čisto predvidljiva s totalno bednim koncem. Prav tako se z mano strinja tudi moja boljša polovica, ki so ji ponavadi taki filmi všeč, ta ji je bil pa naravnost totalno mimo.

  Slabi dialogi, slabi stranski igralci, kot sem že rekel konec je res debilen in še bi lahko našteval. Tudi dobri igralki kot sta sicer Kate Hudson in Anne Hathaway, nista mogli rešiti tako podpovrečnega filma. Tako, da vam svetujem, da si ga ne ogledate v kinu in tako privarčujete nekaj evrov, doma na računalniku pa si ga le oglejte, da boste vedeli o čem sem pravzaprav govoril.

  Iztok se ti ne zdi ocena 3 res malce pretirana =)?

  Moja ocena: 1,5 (ker sem ravno dobre volje=)

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Luka, kot sem že povedal, pričakoval sem veliko slabši film, na koncu pa sem nekako vendarle dobil soliden babji film, kjer mi glavni igralki nista šli ravno na živce. Lani so mi bili recimo veliko slabši filmi Mad Money, Fool’s Gold, What Happens in Vegas, Wild Child in I Could Never be your Woman, če ostaneva v podobnem žanru.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !