Vaših skrbi je konec, zdaj boste točno vedeli, kaj počne vaš partner

21.01.2009 ob 23:46

Pa smo ga dobili, program, ki natančno določi, kje se skriva vaš partner in kaj v tistem trenutku počne. Zadevo so preverili številni znani Slovenci, ki so mi zaupali, da stvar resnično deluje in da ne gre za nateg.

V sledilno napravo, ki se vam bo odprla v linku, vpišite telefonsko številko osebe, ki jo želite preveriti in dovršen sledilni sistem bo v zelo kratkem času našel to osebo in vam serviral vse potrebne podatke.

Ker sem sam glede tega še vedno nekoliko zadržan in ker ne verjamem takim tehničnim novicam, zadeve še nisem preveril, zato vas prosim, če jo namesto mene preverite vi in mi sporočite, če resnično deluje.

LINK do sledilne naprave

 

14 komentarjev na “Vaših skrbi je konec, zdaj boste točno vedeli, kaj počne vaš partner”

 1. Tjasa pravi:

  Sm vedla,da se mi prasc gon okol :)

 2. blažka pravi:

  Že kar dolgo nazaj je mail s tem linkom krožil okoli in smo na ta račun takrat crkoval od smeha.
  Sem pa zgrožena, ker se reklama na TV-ju že kar nekaj časa vrti, češ pošljite SMS na **** in ugotovite kje se nahaja vaš/a prijatelj/ica in potem otroci od prvega razreda oš (!!!), ki momogrede že skoraj vsi imajo mobitele, med odmori v šoli tipkajo reklamirane številke, da vidijo, zakaj pa sošolke ali sošolca danes ni v šoli.
  Ja, da kao preverijo, če je res bolan in leži z vročino doma….
  No, zdaj pa si predstavljaj kako to izgleda, ko se na ekrančku pokažeta akterja, 7-letnice pa tiščijo glave skupaj in se potem pogovarjajo: No vidite, sem točno vedela, da Aljoša sploh ni bolan.

  No, ta reklama po TV-ju je vsekakor bolana, takole za hec pa itak da gre

  Sorry za dolg zapis. ampak tole sem res mogla spravit iz sebe
  pa lp

 3. spookymulder spookymulder pravi:

  Ker sem eden od posvečenih ljudi, ki premore Iztokovo številko, sem seveda najprej preveril kar njega, da vidim, kej je in kaj počne … in sem bil zgrožen. Ti pacek veliki! Mislim, da si zalužiš, da te izsiljujem in zahtevam eno vinjeto, drugače bom tvoji dragi pokazal, kje si bil (in še vedno si) in kaj si počel (in še vedno počneš).

 4. nikokaoja pravi:

  to je staro vsaj tri leta

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tjaša, skrajni čas, da si zvedela :)

  Blažka, o kakšni reklami govoriš? Kje pa jo vrtijo?

  Spooky, tudi jaz sem vtipkal tvojo cifro in sem zelo vesel, ko sem ugotovil, da ne živiš več v celibatu.

  Niko, pa kaj.

 6. blažka pravi:

  To reklamo vrtijo na POP-u že kar nekaj časa. In to celo med Rebelde, ki jo gleda vsa mularija v Sloveniji….potem je rezultat itak jasen

 7. nikokaoja pravi:

  fora je v tem ker ti nekaj propagiraš kar je že davno mimo, tebi pa je kot nekaj brand new. Isto kot s tvojimi opisi filmov.Večinoma že davno mimo in vsi smo jih že videli.

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Blažka, a veš, da je še nisem videl. Očitno zato, ker ne gledam Rebelde :)

  Niko, in zdaj si ti zaradi tega užaljen al kako? In ja, mar ni finta, da recenzijo objaviš takrat, ko je film videlo že veliko ljudi, da se razvija debata? Saj res, kaj imaš od tega, da si spet začel težiti kot nekoč? Ti manjka samozavesti, ali pa si v tej sledilni napravi vtipkal cifro svoje drage in si zdaj razpizden in se moraš pač znašati nad mano?

 9. niko kao ja pravi:

  nisem še zasledil marcel štefančičovo recenzijo za film star 20 ali več let. niti v tujih revijah ne najdem takih recenzij. In ti filme opisuješ, za recenzije so profesionalci ti si pa samo amaterski ljubitelj filma

 10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Stari moj, ne boš verjel, toda tudi drugi blogerji počnejo enako svinjarijo kot jaz in objavljajo prav tako stare filme. Si moraš mislit? In ne boš verjel, tudi Štefančič je izdal kar nekaj knjig, kjer piše o starih filmih. Grozno, mar ne.

 11. nikokaoja pravi:

  Ja samo je razlika, štefančič izdaja knjige, ti pa izdajaš blog, ja in tudi drugi blogerji so amaterji in se tega zavedajo, samo ti se ne, bogi revček

 12. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ne vleči se ven, rekel si, da Štefančič nikoli ne piše o starih filmih.
  Da se tudi drugi zavedajo, da so amaterji? Uf, zdaj pa si užalil vsaj pet filmskih blogerjev, ki so prepričani, da so totalni carji, kar se filma tiče.
  Zdaj pa dovolj, ne da se mi več.
  LP

 13. majoneza pravi:

  o niko kao ja
  , če ti ni ušeč ne brat.. pa nevem zakaj ne postaviš dovolj trdnih argumenotv…
  poglej kdaj tekmo, 2 program tvslo.. dijaki te lahko kaj naučijo..

 14. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Očitno je vtipkal cifro svoje punce, pa se mora zdaj na nekoga znesti :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !