Beyonce poje zakoncema Obama

21.01.2009 ob 14:58

Priznam, patetičen romantik sem. In prav zato mi je tale posnetek segel do srca. Beyonce poje čudovito pesmico At Last, Barack in Michelle pa plešeta svoj prvi uradni predsedniški ples. Amerika, dragi moji, čista Amerika. Tokrat seveda v skrajno pozitivnem smislu te besede.

Izvolite LINK

 

13 komentarjev na “Beyonce poje zakoncema Obama”

 1. Tinca pravi:

  sej je res lepooooooooooooooo :)
  american dream!!! :)

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Upam le, da ga ne uniči kak atentat, ali bog ne daj, Obamin skok čez plot. Po vzoru Kennedyja seveda.

 3. pikica pravi:

  Tako zelo sta lepa. Kot da bi gledala kakšen “pocukran” film, samo da je ta resničen:) Tu sta imela nekaj trenutkov zase (čeprav vsem na očeh) po zelo napornem dnevu.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Res je, lepa in očarljiva sta. Kot prava filmska zvezdnika, ali še bolje, kot JFK in Jackie. In prav občudujem ju, da sta znala ukrasti nekaj romantike povsem zase, pa četudi, kot si rekla, še vedno na očeh javnosti.

 5. pikica pravi:

  Se pa nekako opazi zadrega (tako se mi vsaj zdi), kako daleč lahko gresta. In ko se objameta … Ah, verjetno si ju bom še nekajkrat ogledala:)

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mene zanima kaj ji je rekel :)
  Ju je pa treba pohvaliti za odlično obnašanje v medijih, ki ga brez dvoma še nista bila navajena v takem smislu. Zdaj bo vse, kar bosta počela, na očeh javnosti. Po eni strani se malo bojim za hčerkici, ki prav tako ne boste imeli normalnega otroštva.

 7. klemenix klemenix pravi:

  Huh, končno ima Amerika simpatičnega predsednika. Ne pa npr. Bush, ki je šel vsem na jetra in je poosebljal vse, kar je z ameriko in američani lahko narobe.

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Klemen, točno tako, Obama je zelo simpatičen gospod in tudi tu je verjetno prevagalo, da je lani dobil volitve. Tudi Clinton je bil kul, a Obama je po moje še boljši. Kaj vem, morda zato, ker je temnopolt. Drugače pa je bil moj top ameriški predsednik vedno Ronald Reagan, ki j ebil pred tem igralec in je vlogo predsednika prav tako igral :)

 9. Žogca pravi:

  Simpa sta, ni kaj. ;-)

 10. klemenix klemenix pravi:

  Reagan je bil legenda ja :) Sicer pa ne podpiram tega, da se igralci podajajo v politiko. Tam je že tako ali tako preveč igre. Tudi pri nas je bila med poslanci npr. Jerca Mrzel, pa kaj več od navadnih zdrah tam ni ustvarila.

  Če pa že, bi med igralci za ameriškega predsednika predlagal Morgana Freemana. Ne vem zakaj mi deluje kot nek predsednik :)

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Klemen, baje je tudi Vili Resnik kandidiral za mestnega svetnika :) No ja, Tone Partljič ni bil slab, smo se vsaj malo nasmejali. Še vedno pa se mi zdijo boljši od kakšnih misic ali zajčic, se ti ne zdi? No ja, Slovenija je bila očitno dovolj pametna, da ni spustila skozi Maše Merc in Miše Margan, ki sta hoteli postati poslanki.
  Je pa res, da je v Ameriki drugače, tam je vse to veliko bolj zanimivo. Le poglej Arnold Schwarzeneggerja, ki je postal celo guverner. No ja, tudi Clint Eastwood je bil menda župan, pa je potem ugotovil, da ga politika ne zanima. Isto kot John Wayne, ki so ga žicali, da bi se podal v politične vode. Je pa zelo zanimiv Jesse Ventura, ki je bil pred politično kariero celo wrestler. Vse pa seveda prekaša naša italijanska kolegica Cicciolina, ki je uspela priti celo v parlament.
  Morgan Freeman? Morda zato, ker je bil predsednik v filmu Deep Impact :)
  Neka anketa pa je pokazala, da si ljudje v vlogi predsednika predatsvljajo Martina Sheena, ki to vlogo seveda igra na televiziji.

 12. klemenix klemenix pravi:

  He he, Vilija si pa v politiki ne predstavljam :)

  Ja, za Martina Sheena sem pa že slišal, da se v anketah omenja kot predsednik. Sej če smo pošteni ne bi bil slab. Ima neko karizmo :)

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Klemen, no ja, v politiki je ogromno folka, ki zgledajo še bolj čudno kot bi zgledal Vili :)
  Se strinjam, Sheen bi bil kul predsednik. Če je lahko v Apokalipsi zdaj zbral toliko poguma, da je zaklal Marlona Branda, je pripravljen na vse :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !