Justin Timberlake: Mr. Timberlake

9.01.2009 ob 21:10

Pa ga imamo, novi album Justina Timberlakea, totalnega carja, ki tudi tokrat ne razočara in nam servira nekaj zares odličnih duetov. Eden tistih albumov, ki ga je treba večkrat poslušati, da zares sede. In pozor, Justin poje tudi z Duran Duran, Beyonce in Rebo Mcentire. Zelo kul je tudi remiks kultnega komada Sexy Back, nič manj pa ne sekajo pesmi, kjer pomagajo T.I., Timbaland, Madonna, Talib Kwelli, Pharoahe Monch in seveda Timbaland.

Mi je pa nekaj pri vsej stvari zelo zanimivo. In sicer to, da je tole nekakšen “fan album”, torej album, ki ga Timberlake uradno ni izdal, kar pomeni, da gre za kompilacijo starih in uradno neizdanih pesmi, ki se jih lahko verjetno najde na singlih posameznih hitov. Včasih seje temu reklo B-side, zdaj, ko ni več vinilk, pa je vse skupaj kar malce čudno. Če sem iskren, niti nisem vedel, da pevci še izdajajo takšne single kot včasih in da je na njih še nekaj dodatnih pesmic.

Pa vendar, če je kak pevec izdal single, je bilo gor ponavadi še nekaj remiksov iste pesmi, nikakor pa ne tako različne pesmi, ki bi bile lahko velike uspešnice. Gor je pač dal material, ki ga ni imel namena izdati v pravem pomenu besede.

To je večkrat naredil recimo Prince, ki je v trojni izdaji največjih hitov izdal tudi vse B-sides, v singlu pesmi The Most Beautiful Girl in the World pa dodal še šest različnih remiksov.

Ampak še vedno je šlo za uradno izdajo Princea, kar pa je pri Timberlakeu povsem drugače. To ni njegova uradna izdaja, prav zato pa me zanima kje za vraga je skrival vse te pesmi.

Seveda pa ostane še ena možnost, ki je zagotovo še najbolj verjetna. In sicer, da gre za pesmi, ki jih je Justin pel na albumih zgoraj omenjenih pevcev in jih je sedaj pač nekdo sestavil v tole odlilčno kompilacijo. Okej, kaj pa pesmi, kjer ni dueta, kje za vraga pa so se skrivale te?

In seveda, zakaj za hudiča niso te pesmi dobile prave reklame in video spota. Zadeva bi bila namreč zelo kul.

null

 

5 komentarjev na “Justin Timberlake: Mr. Timberlake”

 1. t-h-o-r pravi:

  dude, you listen to justin timberlake? :D

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Yes, my man. Justin is very cool.
  Resno, Sexy back je bla moja himna, zadnji album Future Sex Love Sounds pa eden najboljših albumov leta.
  Tip mi je car.

 3. Alenka pravi:

  Kje se da dobiti ta album?

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Alenka, po moje le na internetu :)

 5. IZTOK GARTNER RAZMIŠLJA NAGLAS » Recenzije: Friends With Benefits, Midnight in Paris, The Beaver pravi:

  [...] Justin Timberlake, ki mi je totalni car kot pevec in plesalec, se je kot igralec kljub slavi in tržni vrednosti prebijal zelo težko in sorazmerno dolgo[...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !