Sanja Grohar: Črni dež

31.10.2008 ob 23:50

Evo, pa smo ga dobili, zelo dober komad Sanje Grohar. Odlična produkcija, ki se je ne bi branila niti Rihanna. Še boljši video spot, kjer bi se dobro počutila tudi Beyonce. Pohvala, da punca še vedno dela r’n'b in ne podleže cenenemu popu in turbo folku. Ter mali minus za vokal, ki bi moral za tako pesem biti še malce boljši.

KLIK do spota

 

35 komentarjev na “Sanja Grohar: Črni dež”

 1. tisa pravi:

  Po približno pol minute sem nehala gledati, ker vse skupaj zveni kot mačje mjavkanje. Produkcija gor ali dol, njen glas pač ni ravno briljanten. Kot drugo pa tudi besedilo ni ravno nek presežek.

 2. malasladkaprincesa pravi:

  katastrofa ush katastrof! :x

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tisa, le poslušaj besedila drugih pesmi, pa ti bo jasno, da tole sploh ni tako zelo slabo.

  Princesa, bi ti odpela bolje?

 4. malasladkaprincesa pravi:

  dej mi dva mesca,d si ogrejem gLasiLke,d maL ponovim pevske tehnike ipd. pa bom.ceprou mi je tut komad kot ceLota res bedarije.
  spot pa…ah.men je skoda besed.

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Princesa, posnemi svoj komad. Me res zanima kakšen bo. Ni tako lahko kot se zdi, a veš. Le probaj. Naredi musko, napiši besedilo in odpoj vse skupaj. Resnično me zanima, kaj bo nastalo. Sicer pa, kot sem rekel, v primerjavi z večino naših pesmi, ki jih pojejo instantno slavne pevke, je tole zelo dobra pesem.

 6. zvezdica pravi:

  Nisem ravno Sanjina fenica, a moram priznati, da je spot za pesem Črni dež dober in daleč nad slovenskim povprečjem. Sanja vokalno res ni nek presežek, a se punca vsaj trudi. Če se ne motim obiskuje ure solo petja in njen napredek v primerjavi s prvim singlom je očiten. Mislim, da je Sanja pogosto deležna neupravičenih kritik in se mora pri svojem delu kot bivša misica bistveno bolj dokazovati kot naši ostali “zvezdniki”,med katerimi jih je kar nekaj, ki po moji oceni delajo bistveno slabše, pa jim tega nihče ne očita. Okusi so seveda različni in stvar osebne preference, a reči da je omenjeni spot katastrofa, sploh v primerjavi z ostalim sranjem, ki smo mu priča na naši glasbeni sceni, se mi pa vendarle zdi neupravičeno.

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Zvezdica, se strinjam. Še posebej pri delu, kjer si zapisala, da je neupravičeno reči temu izdelku totalno sranje. To v nobenem primeru ni.

 8. Ajda pravi:

  Nisem ravno fenica Sanje, njen glas res ni nek presežek… Ampak tale komad in spot je pa kul. Pa tudi komad ni slab. Moram reč, da me je Sanja s tem spotom pozitivno presenetila. Je definitivno boljši kot marsikateri slovenski spot. Sicer mi še vedno ni ne vem kaj, ampak tu je pa res dobra. Še kakšen tak izviren komad in spot Sanja. Besedilo res ni presežek, ampak je mnogo boljši kot veliko slovenskih komadov.

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mater smo smešni. Nekaj nam je všeč, a ker gre za pevko tipa Sanja Grohar, nam je nerodno direktno priznati in moramo dodati še cel kup kritik, pa čeprav se že na daleč vidi, da nam je kul :)

 10. Ajda pravi:

  Ja, ja imaš prav. Ampak jaz sem hotla ravno s tem poudarit, da tudi če nam nekdo ni všeč, ga lahko pohvalimo, če naredi kaj dobrega, tko dober komad.

  Men drgač Sanja ni ne vem kako kul, ampak tale spot je pa daleč nadpovprečen. Pozitivno, se razumemo.

  Iztok, se zdaj štekava? :-)

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Sva se že prej.Ampak vseen je smešno :)

 12. Tina M Tina M pravi:

  Spot je kvaliteten.

 13. v. pravi:

  ja, spot je dober. za pevko pa žal tega ne bi mogla rečt, pa tu ne igra simpatija/antipatija nobene vloge. vsi pač ne znamo pet, pika! žal smotako daleč, ker je v sloveniji na sceni že takoalitako preveč krša, da pol ločujemo malo slabši krš od še slabšega. naj me kdo popravi, ampak smisel ukvarjanja z glasbo je menda v tem, da se prvo kot prvi naredi DOBRA pesem, z DOBRIM vokalom… spot bi naj bi nadgradnja, ne pa v prvem planu. eh…

 14. GSH pravi:

  ma mutava je cela no, kaj ji ni jasn?

 15. Marko Crnkovič Marko Crnkovič pravi:

  Iztok: Zakaj je treba hvalit muzko Sanje Grohar – tudi če bi bila v redu?

 16. malasladkaprincesa pravi:

  mojih pesmi obstaja maLo morje.in ne bos verjeL…nektere izmed njih so ceLo uspesnice.ne bom se vn metaLa.muzke ne znam pisat.mam gLasbeno soLo narjeno ampak se v tem nekka ne najdem.posLuh mam maL boLsi kukr sanja u eLa-eLa-e-e.nimam pa soLanega sLasu.in tut na pribLizn mi nini do tega sd bi bLa pevka.

 17. Arbiter_universale pravi:

  Marko: zato, ker je to velikanska zarota in samo za keš gre!
  Jaz že gradim veliko trdnjavo iz katere bom s katapulti metal velikanske posode žareče zavisti na Gartnerja in Groharico.
  Sam keš in prodajanje samega sebe! Fuj! Fej! Umiram od sovraštva, pravzaprav hočem KEŠ! Iztok! Takoj daj keš, ker boš potem malo manj močan, če boš imel manj keša, hihi.
  Ojej ojej Marko.

  LP,Arbi

 18. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  V, glasbeni biznis je že nekaj časa le še vizualna podoba.

  Marko, zakaj pa ne?

  Princesa, malo morje pesmi in uspešnice? Povej vsaj eno.

 19. krš pravi:

  kaj se pa greste!!!??? Če avtoriteta filsmke in glasbene kritike Gartner reče, da je neki kul pol je to kul, pika. Ostali ki pravte da ni kul pojma nimate in vas je ena sama velika foušija. Komad je res kvaliteten in dodelan in ta glas, ohhhh…. Rihanna in Beyonce, učite se od Sanje!!!!
  Sj ne morm vrjet Gartner kakšne stresaš… In ko očitaš nekaterim pa naredite bolje……Ne znamo pač, ampak se zato tut ne silmo v javnost pa pojemo raje pod tušom. Ampak če ne znam pet še ne pomen de ne znam slišat, al pa vidt. Eni se pa se pač silte v javnosti in pol ste izpostavljeni našim kritikam, takšnim in drugačnim, če vam pa kej ni všeč se lahko pa prtožte na aštarkomando.

 20. Arbiter_universale pravi:

  Kdo pa pravi, da nam niso všeč kritike?
  Jaz uživam v kritikah. Pravo naslado doživljam.
  Sicer pa tudi jaz rad vsepovprek kritiziram in mi je prav špasno to početje. To je tako fajn, ko začutim malo moči v mišicah, ko mi zmanjka nandronola. Pikolina je drag. Zdaj bom še krasti moral začeti zanj. Damn!

  LP,Arbi

 21. GSH pravi:

  ja kaj se pa gremo :lol: benti sanđa je esenca karizme. za neptunovce iz četrtega omrežja ups osončja.

 22. GSH pravi:

  najboljš del : ne pomen da neznam slišt/oziroma vidt )
  thumbsup

 23. selemjan selemjan pravi:

  Spot je še kar na nivoju, čeprav to stalno ponavaljanje treh ali štirih različnih scen kmalu začne najedati.
  Komad kot tak pa je instantno pozabljiv.

 24. selemjan selemjan pravi:

  Resno, pred minuto sem ga pogledal, pa se muske sploh ne spomnim več.

 25. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Krš, kdo pa se pritožuje?

  Selemjan, poslušaj desetkrat, pa si boš zapomnil :)

 26. selemjan selemjan pravi:

  me nekako ne mika :P

 27. krš pravi:

  Gartner a sem napisal da se kdo prtožuje? A ti znaš brat? Če recimo, da znaš, a kdaj prebereš za sabo kaj, preden oddaš?

 28. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Krš, mar ni tole tvoj stavek: “če vam pa kej ni všeč se lahko pa prtožte na aštarkomando”?

 29. krš pravi:

  ja??? to je moj stavek, in???? kje pišem da se kdo priožuje???? navajam samo naslov kamor se lahko pritoži, če želi….. sj ne vem zakaj se ukvarjam s tem, I wonder….

 30. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Prenehaj se ukvarjati. Bo bolje zate in zame. In seveda za Sanjo :)

 31. Arbiter_universale pravi:

  Jaz pa vem, dragi moj KRŠ in tudi vem, kako hudo mora biti zate, da ti NE veš zakaj se s tem ukvarjaš.
  Na psihoterapijo se spravi in bo bolje, pa Marko Crnkoviču tudi ne bi škodila, pa Niku in Simoni tudi ne. Vidiš, pravzaprav A VIDITE?, da niste sami? Da niste ničvredni? Da se vam ni potrebno bati, če vas kaj muči v prsih, rokah, in ah, kjerkoli že čutite?
  DA SE VAM NI POTREBNO BATI SOSEDA, DA BO POKAZAL NA VAS, DA STE NIČVREDNI DREK, ČE BOSTE ŠLI NA TERAPIJO IN DA BOSTE SLUŽBO IZGUBILI IN PODOBNE BEDARIJE???!!!
  Kaj vas briga sosed, kaj služba(ča jim niste všeč v eni, pa boste v drugi)! To lahko vse sami predelate brez strahu, če boste sami sebe znali predelati. Na psihoterapiji seveda.

  LP,Arbi

 32. Arbiter_universale pravi:

  Seveda sem pozabil na gospoda Selemjana, ki se bo prav zdaj oglasil spet in rekel: Arbi, a ti veš kako si ti hudo moten?
  In Arbi bo spet rekel: Ne. Ti mi povej.

  LP,Arbi

 33. SANJA JE SUPER pravi:

  IZTOK KONČNO TUDI ENA POHVALA GLEDE SANJE. MENI SE DOPADE PUNCA, TRUDI SE IN PRIDNO DELA. ZA RAZLIKO OD NEKATERIH MISIC SI UPA ZAPETI V ŽIVO IN PLUS TOČKO JI DAM TUDI ZATO KER JE ZAČELA NASTOPATI Z BANDOM! VEDNO BOLJŠA!

 34. Kaka92 pravi:

  Tooooo Iztok ti si taprav care eden redkih, ki jih poznam, ki podpira RnB sceno večino ljudi s katerimi se druzim ne mara RnB in Hip Hop muske :( ti pa si legenda hehe (brez zamere)

 35. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Sanja, ko si zasluži pohvalo, pohvalo tudi dobi. S tem nimam nobenih težav.

  Kaka, hvala, hvala :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !