Recenzije: The Benchwarmers

24.10.2008 ob 21:36

zda 2006, komedija, režija: Dennis Dugan, igrajo: Rob Schneider, David Spade, Jon Hader, Jon Lovitz, Molly Sims, Tim Meadows, Reggie Jackson

Tako zelo povprečen film, da ga je zavrnil celo Adam Sandler.

Dennis Dugan je hišni režiser Adama Sandlerja. Če ste videli filme Happy Gilmore, Big Daddy, I Now Pronounce You Chuck and Larry in You Don’t Mess With the Zohan, potem veste o čem govorim. No ja, Dennis Dugan je tudi režiser filmov Beverly Hills Ninja, National Seecurity, Saving Silverman in Problem Child. Se pravi režiser, ki le redkokdaj posname dobro komedijo. Torej film, ob katerem bi se gledalci resnično zabavali. In The Benchwarmers, sicer zgodba o tem, da morajo tudi luzerji dobiti svojo priložnost, je žal med njegovimi slabšimi izdelki. Pač komedija, kjer Sandlerja zamenjajo Schneider, Hader in Spade. Tri zgube, ki dobijo priložnost igranja bejzbola. Trije Forresti Gumpi, ki jih je Dennis Dugan na zelo podoben in veliko boljši način obračal v svojih prejšnjih filmih. Pa vendar, film vseeno premore nekaj zabavnih in odklopljenih prijemov, da ni povsem beden. In seveda v bistvu zelo lep podton, da moramo ne glede na leta uresničiti svoje otroške želje. Res je, The Benchwarmers je pravljica o Petru Panu, katerega znanje bejzbola je pač še vedno na stopnji osnovne šole. Plus Jon Lovitz, ki fura originalni avto iz serije Knight Rider in originalni batmobile iz serije Batman. Kul.

Ocena 2 in pol

null

 

2 komentarjev na “Recenzije: The Benchwarmers”

  1. spookymulder spookymulder pravi:

    Težko bi rekli, da je bil Sandler zamenjan, ko pa je dejansko glavni producent filma?!?

    Sicer pa me je pri tem filmu najbolj presunilo, da Rob Schneider na majici nosi neke vrste karantanskega panterja!!! What’s up with that?!?

  2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

    Spooky, pol pa reciva, da se mu ni dalo igrati. Glede panterja, očitno je film dovolj slab, da diši celo po Sloveniji.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !