Kako so mi marsovci včeraj vzeli seks

16.10.2008 ob 15:03

Kot veste se o obisku marsovcev zadnje dni veliko govori tudi pri nas. Predvsem v Ajdovščini in v Mariboru, kjer naj bi ljudje na nebu opazili leteče krožnike. Pa ne tiste, ki jih jezna žena vrže v moža, marveč tiste, ki jih pilotirajo izven zemeljska bitja. In pozor, avstralska vedeževalka Blossom Goodchild je obisk marsovcev med drugim napovedala prav za Slovenijo. Prav za 14. oktober. In to že na začetku avgusta. Dejala je, da bodo leteči krožniki vidni po vsem svetu in da nas končno čaka neizpodbiten dokaz, da v vesolju nismo sami. Ali kot je rekel legendarni Carl Sagan: “Če smo v vesolju sami, bi bila to ogromna potrata prostora.”

null

Pri vseh teh marsovskih opažanjih mi je bilo vedno najbolj zanimivo to, da ljudem, ki opazijo leteči krožnik, nihče ne verjame. Niti najboljši prijatelji, kaj šele policija in oblasti. Za to so seveda krivi filmi, kar nejeverni Tomaži vedno uporabijo v svoj prid. Rekoč: “Preveč filmov gledaš, dragi moj.” Sicer pa, če so marsovci res takšni kot v večini filmov, nam trda prede. Marsovci so namreč v večini filmov zlobne pošasti, ki nas hočejo uničiti. Izjema sta recimo le Spielbergova filma Vesoljček in Bližnja srečanja tretje vrste. Vse ostalo so zlobna bitja, ki hočejo zjebati Zemljo. Lovkaste beštilje, ki bi se jih prestrašil tudi prej omenjeni Carl Sagan.

Nekaj brez dvoma velja. In sicer to, da so marsovci očitno veliko bolj razviti od nas. Mi do njih ne moremo, oni pa kot je videti to počnejo že vrsto let. Da se jih večina Zemljanov boji, je poleg filmov kriv tudi kolega Orson Welles, ki je davnega leta 1938 s svojo radijsko ekranizacijo Vojne svetov povzročil pravo paniko. Američani so mu namreč nasedli in verjeli, da gre zares. Da so jih tudi v resnici napadli marsovci in da Welles vsega skupaj ni le zaigral.

Prav zato me čudi, da po drugi strani še vedno dvomijo v tako imenovani Roswell incident, kjer naj bi ameriška vojska sestrelila leteči krožnik, ujela marsovce in na njih izvajala celo poskuse. Slike so namreč več kot prepričljive, toda pri takih rečeh se vedno najde cela vrsta strokovnjakov, ki se trudi dokazati, da je vse skupaj le montaža. Le zavajanje javnosti, da marsovci obstajajo. Huh, saj res, kaj pa če je zavajanje javnosti prav to, da marsovci ne obstajajo. Možje v črnem bi o tem seveda vedeli povedati marsikaj zanimivega.

null

Kaj vi, dragi moji bralci, ste kdaj videli leteči krožnik? Poznate koga, ki ga je videl? Ste bili kdaj prepričani, da ga vidite, potem pa se je izkazalo, da gre za malce čudno letalo. Saj res, poznate koga, ki so ga marsovci ugrabili in zamenjali s kopijo? Ali še bolje, poznate koga, ki je marsovec. Ki torej ni Zemljan, saj se obnaša preveč čudno? Če vprašate mene, vam lahko zaupam, da poznam kar nekaj ljudi, za katere sumim, da so marsovci. Preveč drugačni so, da bi bili Zemljani. Včasih pomislil, da tudi sam nisem Zemljan. Da sem že od rojstva z nekega drugega planeta, kjer sem spoznal tudi svojo Tino.

In ko smo že pri moji Tini, je prav, da pojasnil še naslov tegale zapisa. Moja Tina je sicer zelo pogumna punca, toda ko beseda nanese na marsovce, se močno prestraši. In ker so bili včeraj bojda tudi v Sloveniji, se je prestrašila tako zelo, da sem moral pozabiti na posteljne radosti. No ja, bolje izgovor o marsovcih, kot izgovor, da jo boli glava, mar ne.

 

44 komentarjev na “Kako so mi marsovci včeraj vzeli seks”

 1. Darja Darja pravi:

  Mah jaz sem že rekla, da bi prav rada sedla na kavo ali pa karkoli že pijejo izvenzemeljska bitja in jih spoznala. Sem pa prepričana, da če so že prišli do nas, potem so way too much inteligentni, da bi bili res tako zelo nasilni, kot jih prikazuje večina amerioških filmov.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Darja, tudi jaz bi spil kako pijačko z njimi in jih vprašal, zakaj se nam toliko let skrivajo in nas ne obiščejo tudi uradno, z vsemi protokolarnimi rečni vred. Se nas morda bojijo? Rekoč, zjebali so svoj planet, zdaj pa bodo še našega?

 3. Bashi pravi:

  Tudi meni bi se zdela to da smo sami potrata prostora, je pa problem, da bi imeli marsovci najbrž v naši atmosferi kar precej težav, ker je glede na veliko večino drugih planetov relativno gosta in zelo agresivna (kisik = kislina, v bistvu je tudi kar močen strup za bakterije, ki se še niso prilagodile na kisik)
  kar se tiče posteljnih radosti pa… jebat ga! prepričaj jo da se skrije h tebi pod kouter ;)

 4. lily pravi:

  Prijateljica mi je rekla, da je NLP v Ajdovščini opazila že avgusta. Več pa ne vem.
  Brez zamere, naslov zapisa je pa total zgrešen.

 5. spookymulder spookymulder pravi:

  Verjetno bi bila zares zelo (pre)velika potrata prostora, če bi bili ljudje edino inteligentno bitje v vesolju. A hkrati je skrajno naivno verjeti, da neka bitja, ki so zmožna dolgih vesoljskih popotovanj (torej uporabljajo nam zaenkrat povsem drugačne tehnologije), potem samo malce frčijo po naši atmosferi, vsem na ogled, kot da kljub vsej svoji razvitosti ne bi imeli zmožnosti, da ostanejo prikriti.

  Dejansko je skoraj povsem neverjetna že sama možnost, da bi nam bili Nezemljani tako zelo podobni, kar se telesnih značilnosti tiče, kot tudi glede tehnologije (razni leteči krožniki, cigare, luči itd. so pač ustvarjeni specifično po naši miselnosti pogojev na Zemlji).

  Če pa bi Nezemljani dejansko želeli navezati stik z nami, tega ne bi počeli zgolj s prikazovnjem tistim, ki trdijo, da so jih videli, temveč bi lepo pistali na trato pred Belo hišo, če pa bi želeli ostati neopaženi, bi zagotovo tudi za to našli kakšen način, če že morajo brskati po Zemlji.

  Da so Nezemljani v večino znanstvene fantastike prikazani kot zlobci pa najverjetneje znova temelji predvsem v naši psihi in večnem strahu pred neznanimi in tujimi stvarmi ter osebami. Saj tudi v večini hollywoodskih akcijskih filmov bad guyje predstavljajo ne-američani, ker preprosto izgledajo drugačni in že zato strašljivi, mar ne?

  Glede Roswella pa zgolj to, da dejansko ne obstajajo nikakršni fizični dokazi, da so tam dejansko strmoglavili vesoljci (tiste slike in video z obdukcijo Nezemljanov so dokazano ponarejeni), ne gre pa spregledati dejstva, da se je dogodek primeril leta 1947, torej tik po drugi svetovni vojni in ob začetku hladne vojne, ko so tako Američani, kot tudi Sovjeti ustvarjali in preizkušali številna nova orožja in plovila, vendar ker takrat še ni bilo govora o računalnikih, je bilo večino novih izumov praktično preizkusiti in nemalo se jih je izjalovilo. Torej, če že ne verjamemo uradni razlagi, da je šlo za vremenski balon, je precej bolj verjetno, da je šlo za neuspel vojaški test, kot pa za Nezemljane. Najnovejši podatki iz hladne vojne nakazujejo celo to, da so tako ameriški, kot tudi sovjetski obveščevalci namerno ustvarjali in spodbujali novice o videvanju Nezemljanov, da bi zmedli nasprotnike, kot tudi domačo javnost.

  Osebno torej ne verjamem, da so nas v teh dneh obiskali Nezemljani, bi pa rekel, da skoraj zagotovo nismo sami v vesolju, a če nas Marsovčki dejansko opazujejo, potem za to zagotovo ne vemo, kaj šele, da bi jih videli pri njihovem početju. Mislim, da lahko brez težav pomiriš Tino, da vama med posteljnimi radostmi pod rjuhe ne bodo gledali zeleni možici. ;-)

 6. malaglumica pravi:

  zard marsovcev brez sexa :D :D
  hahhah xD
  JS VERJAMEM v nlp-je , sm vidla ponetek na 24ur ,k je en snemu s kamero.
  js sm že od nekdaj verjela, samo ga nočm vidt nobenga nlp-ja samo verjamem v njih :)

 7. ajda pravi:

  Če bi ugledala zelenca na sliki, bi vaju verjetno minilo do sexa za več kot en dan:).

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Bashi, saj se je, ampak to je bil pravzaprav tudi konec radosti :)

  Lily, mar ni prav naslov bistvo vsega?

  Spooky, morda nas samo zafrkavajo in preverjajo, kako se bomo obnašali. In ja, hvala za nasvet glede zelenih možicov :)

  Ajda, no ja, meni pa se zdi poba pravzaprav zelo seksi :)

 9. Tina M Tina M pravi:

  No ja.. kdo bi ji zameril. Misel, da se po Sloveniji in po možnosti po vajinem balkonu muzajo marsovci, ni prav nič prijetna :)

 10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tina, upam da bo danes bolje :)

 11. Gregor pravi:

  Po Ajdovščini je najbrž Pipistrel preizkušal kako novo plovilo. Po tolikih letih bi morali biti že navajeni …

  Sicer pa je v Štoparskem vodniku vse lepo obrazloženo. Marsovci, ki se prikazujejo zemljanom so v resnici Nagajači, otroci bogatih vesoljskih staršev, ki jih zabava to, da s svojimi pregrešno dragimi vesoljskimi plovili malo strašijo na zaostalih planetih, kot je zemlja.

  Resni vesoljci pa se Zemlje izogibajo, ker na njej baje razsaja slaboumje …

 12. Filip pravi:

  NLPja nisem nikoli videl, ampak se spomnim, da mi je prijatelj pred kakima 2 dnevoma rekel, da ga je videl, a sem to preslišal. Ko pa sem prebral tole objavo, sem se spomnil…
  Sem pa dobil čuden preblisk (ne vem od kod mi ideja), da so vesoljci obsedli Stevena Spielberga in zato snema same ‘vesoljske’ filme… :) Jao, mogoče so pa obsedli tudi mene…

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Gregor, Štoparski vodnik je imel prav. Marsovci v krožnikih so le razvajeni pozerji.

  Filip, odvisno od tega kakšen si bil pred tem, ko naj bi te obsedli.

 14. Anonimnež pravi:

  sm u tork vidu u celju leteči krožnik, u smeri prot lublani, tak k na prvi sliki sam bol dolg in ful velk. in elektrike je zmankal.

  zihr so že tle povsod naokol, gartner ne boš več seksal, konc je.

 15. djubre pravi:

  mislim, da sem ga videl, ko sem bil še zelo majhen, star 4, 5 ali 7 let, nad črnomljem. potoval je zelo hitro in mislil sem, da luna tako zelo čudno potuje po nebu. bil sem edini, ki je gledal v nebo. spomnim se, da je bilo sivo s kakšnim oblačkom. šele kasneje, ko sem izvedel, kaj je NLP, sem razmišljal o tem, da sem ga videl.

 16. Cyb3r pravi:

  Marsovec… to je beseda za bitja iz Marsa. Morsovca ne boste nikoli videli, bitje s kakšnega drugega planeta morda.

  Uporabljajte raje besedo nezemljan ali kaj podobnega, lepo prosim.

 17. Cyb3r pravi:

  Typo, drugi stavek, prva beseda – Marsovca.

 18. MR Foto pravi:

  Osebno sem prepričan, da sem že videl NLP. Enkrat sva se s fotrom peljala, ko je bil res lep dan in se je neka stvar nenormalno svetila na nebu, kar naenkrat pa je ni bilo več. Fotr je reku, da je bil najbrž satelit, sam je bilo 100% neki večiga, ker se je svetil v velikosti recimo štirih avionov na višini nekje 10.000m.

  12ga zdej se je zgodilo isto in je fotr fotku, jest sm zamudu vzhod, zato tega nisem videl osebno. Je pa na parih slikah, dokazat ne morm, da je NLP, sam baje se je svetil nekih 10 min, potem pa izginl. Ena izmed fotk http://kalisce.com/blog/foto/2008/081012/images/img_8525.jpg
  Če mi lahko kdo ta pojav drugače razloži, bi lepo prosil…

 19. rockstar pravi:

  Hehe, good one. Jaz jih sicer nisem vidla in ne verjamem, da so nas obiskali prav 14.
  Ampak, če bi meni kdo omenil, da se en duh sprehaja po mojem stanovanju tud nebi blo nič s seksom. :)

 20. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Anonimnež, reši se kdor se more :)

  Djubre, morda je bilo letalo.

  Cyb3r, imaš prav.

  Mr. Foto, menim, da je čas za MIB.

  Rockstar, mater ste babnice kar se marsovcev tiče, občutljive :)

 21. lukasi pravi:

  vesolci so in še dobro, da so :) če se tolk časa ne pokažejo, pol pomen, da se znajo bolj pametno skrivat :P

 22. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Lukasi, veš kaj me zanima, če bi se znali tudi Zemljani tako dobro skrivati, če bi imeli možnost leteti do njihovega planeta?

 23. spookymulder spookymulder pravi:

  Vse vzamem nazaj, Nezemljani zares obstajajo in so nas obiskali, tukaj pa je neizpodbiten dokaz!!!:

  http://spookymulder.blog.siol.net/2008/10/17/srhljiv-posnetek-nezemljana-iz-stajerske/

  ;-)

 24. Maja pravi:

  To se mi zdi logično da poleg človeške vrste obstaja še neka druga civilizacija.
  Ja,sem videla tiste posnetke z youtuba z nlp-ji,baje je takrat tudi elektrike zmanjkalo,grozno,pa še polna luna je bila na isti dan.
  Jst sem bila pa ravno na večernem tekuin sem tudi videla neko svetlobo,samo nisem prepričana če so bili tudi to nlp-ji.

 25. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Spooky, si ga morda ujel?

  Maja, verjetno je bilo letalo.

 26. spookymulder spookymulder pravi:

  @Iztok: Ne, v trenutku šibkosti s sabo nisem imel brisače, edinega pravega orožja proti taki vesoljski zalegi. ;-)

 27. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Spooky, te napake si ne smeš nikoli več privoščiti. Uf, saj res, nisem vedel, da so marsovci v resnici vampirji. No ja, vsaj za pusta :)

 28. spookymulder spookymulder pravi:

  … samo še ena dodatna nakana vesoljske mimikrije. ;-)

 29. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Pizde preklete. Ko jih dobim v roke…

 30. Magnus Von Haiderdorf pravi:

  Merkwürdiges Objekt über Krško Kernkraftwerkes in Slowenien!

  http://www.para-news.de/

 31. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Magnus, če bi vedel, da so tako majhni, bi se jih bal še bolj. Mater, pa menda niso ves čas z nami.

 32. Magnus Von Haiderdorf pravi:

  Nein nein, Herr Gartner. Eine große UFO-Flotte wird zur Landung bereitgestellt.

 33. nika pravi:

  jaz verjamem v marsovce ker jih je moja mama in jaz vidle bili so grozni z mamo sma se osrašile ter zbežale domov.

 34. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Magnus, ne straši me :)

  Nika, kako pa so zgledali?

 35. Dajana » Tukaj so. :) pravi:

  [...] Iztok Gartner je pisal o [...]

 36. šeško pravi:

  sej pa te ismo sami v vesolju 100000000000000000% procenten sem marsovci so miroljubna bitja

 37. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Šeško, kaj pa če niso?

 38. Anonimnež pravi:

  meni pa je cisto vseno

 39. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  In če te ugrabijo in uporabijo za čudne eksperimente?

 40. sajra pravi:

  od mojga prijatelja oče je bil na luni in vidu 1 marsovca?

 41. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  In kako se je končalo?

 42. dajana & co. | Tukaj so. :) pravi:

  [...] Iztok Gartner je pisal o tem. AKPC_IDS += "2031,";Berete lahko:Zavest ne gre nikamor, zavest je vedno tukaj, mi [...]

 43. guest 46532 pravi:

  jaz pa sem

 44. guest 46532 pravi:

  meni pa so že povedali da ste vsi kurbe

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !