Ponovno štetje glasovnic in še ene volitve?

25.09.2008 ob 12:33

Ne ga srat, no. To ni več smešno.

 

74 komentarjev na “Ponovno štetje glasovnic in še ene volitve?”

 1. Dragica pravi:

  Ni smesno. Res ni. Postaja groteskno. Z dimenzijami apokalipse.
  Pove to, da so se jaseviki pripravljeni iti najbolj umazanih iger, da dobijo minimalno moznost, da ostanejo na oblasti.

  Gledam komenarje, tisti, ki smo podprli opozicijo, smo delezni najbolj nagnusnih diskvalifikacij, kjerkoli napisemo kak komentar.
  To pove vse o ljudeh, ki podpirajo padega diktatorja.

 2. Pris Pris pravi:

  No, ne pretiravajte. Če buksli na posameznih voliščih ne znajo opravljati svojega dela in ponuditi volivcem v podpis enega listka, potem za to ni kriv Janša.

 3. Tilen pravi:

  Kot otrok, ko mu vzameš najljubšo igračo, se obnaša vodja “stranke vrednot”… :lol:

 4. swislar pravi:

  Vedno bolj sem prepričan, da bi ravno tistim, katerih usta so najbolj polna leporečenja o demokraciji (njihovi seveda) v volilnem oziru še najbolj odgovarjal…. enopartijski sistem. Tako njihove zmage z veliko večino ne bi bile niti za trenutek ogrožene.

  Svoje videnje teh dogodkov pa sem zapisal tukaj:
  http://swislar.blog.siol.net/2008/09/25/anticna-modrost-in-slovenske-volitve-2008/

 5. sakir sakir pravi:

  Kar naj preštejejo, tako ne bo nobene sence dvoma čež dve ali tri leta, ko se bo vlada razpustila z oblasti, da je vsaj tja prišla legitimno in zakonito.

 6. Blazz Blazz pravi:

  @Pris: Janša bi bil itak kriv, če bi v Amazonki iztrebili Piranhe… Pizda, če so zajebal na volišču so zajebal! In upam da če so res da se jih ustrezno kaznuje.

  In draga Dragica, ne kotali buč no prosim. Pejt brat komentarje na SiOLov portal, in štej psovke z ene in druge strani. Vsi ste isti.

 7. MICA pravi:

  Blaž, to pa ne!
  Ne delaj Dragici krivice!
  Lepo prosim.
  Ona je oseba z vzorno čustveno inteligenco in izjemna komentatorka.
  Vsi ostali, z menoj vred, pa s(m)o podn.
  In ona ta podn povsem upravičeno kritizira.
  Pa še nekaj: na BBC-ju so ravno pred eno uro objavili, da je JJ kriv, ker so se piranhe malo preveč razmnožile.
  Dokumetov sicer niso objavili, ampak…kdo bi tako malenkost zameril BBC-ju
  :-)

 8. Village People pravi:

  Brez panike in živčnosti dragi moji levičarji. Pa kaj, če še enkrat preštejejo glasovnice. Nič narobe. To lahko naredijo v pol dneva. Ne verjamem, da bi se Janša upal iti še enkrat na volitve, ker bi še bolj izgubil. Trend ponovnih volitev je tak, da volivci še bolj glasujejo za zmagovalce, kar pa Janša in desna opcija na teh volitvah niso bili.

 9. ajda pravi:

  Mislim, da bo Janša še v očeh tistih, kateri so ga videli kot zmagovalca zgubil, ne pa pridobil, ljudje nimajo radi užaljenih kalimerotov in kot je izjavil Danilo Turk je pravi lider tisti, ki zna prenesti poraz. Tega žal Janša ne zna. In kje so bili pametnjakoviči v vseh teh letih, ko so se dogajale volitve, zakaj ravno zdaj ni bilo vse tako kot mora biti. Sicer pa, čas se izteka in še malo peska je v peščeni uri in morda se zrnca za Janšo nakopičijo.

 10. Dajana Dajana pravi:

  1. Ne razumem, kako je lahko nekdo, ki piše tale navijaške bloge in uporablja tako besedišče, hišni bloger. Siol, Blogos???
  2. Janša ne bo nič izgubil, ajša. Kvečjemu pridobil bo. Razen tega ima pravico to početi po zakonu, torej… Mislim, da je komuniste zelo strah ponovnega štetja. Zakaj le? ;)

 11. Pris Pris pravi:

  Ah, Dajana, pa ne še ti! Le zakaj bi kogarkoli bilo strah? Navsezadnje je šlo za hitro ugotovljive kršitve, če bo potrebna korektura v obliki ponovnega glasovanja na parih voliščih, pa to bistveno ne bo spremenilo situacije. Za ponovno štetje pa mislim, da ni potrebno in da tudi ni neke realne osnove. Sploh pa Janši relativna zmaga ne bi pomagala, ker bi bila koalicija, ki bi jo lahko sestavil, nesprejemljiva tudi za številne njegove privržence. SDS+SLS+DeSus+SNS? To bi bila pa res špasna štiri leta! :D

 12. Village People pravi:

  dajana: živimo v svobodni Sloveniji, če nobenega ne žali, lahko vsak piše kar hoče.

  Ponavljam. Komunistov ni in jih tudi ni nikoli bilo v Sloveniji. Tisto niso bili komunisti ( v statutu KP nikjer ne piše, da počni tisto, kar so namišljeni komunisti počeli v Sloveniji in po svetu). Ponavljam. Janez Janša je bil tudi član KP Slovenije. Je pa edini politik v Sloveniji, ki za svoje vladanje uporablja iste (totalitarne) metode, kot so jih uporabljali naši politiki v polpretekli zgodovini. V
  Bileči so mu oprali možgane, ko se je šolal za rezervnega oficirja. če smo pa pri oficirjih. Nobeden od visokih častnikov JLA, ki so bili po nacionalnosti Slovenci ni prestopil k TO med osamosvojitveno vojno. Zanimivo, da so častniki v BIH in na Hrvaškem v veliki meri prestopili k armadi, ki je zastopala njihovo nacionalnost. No in zakajslovenski oficirji JA niso prestopili na našo stran. Odgovor je jasen in enostaven in to je Janez Janša, vsaj tako pravi general Kranjc. Če bi bil takrat obrambni minister Slapar, bi k TO prestopilo 90% visokih častnikov takratne JA . Toliko. Že slovenski častniki so vedeli kakšen je Janez Janša. Sedaj se je to pa še bolj izkazalo.
  Živela svobodna Slovenija, to je možno pa samo brez Janeza Janše v slovenski politiki.

 13. klemenix klemenix pravi:

  Eh Iztok, nisem pričakoval od tebe,da boš tako močno navijal za neke politične zadeve. Je kar je. JEst sm pa povsem za ponovno štetje. Volil sem namreč SDS in me ni sram. Ostajam pri tem :)

 14. tamik pravi:

  Pa naj prešteva, kaj bo pridobil? Le še več nasprotnikov, kot jih ima.
  Pa naj volijo v tistih dveh vaseh, pa kaj?
  Tisti, ki ga niso prej volili, ga tudi zdaj ne bojo.

  Mica, ti pa si vedno bolj prostaška v komentarjih, pa ne zameri!
  Pa še kakšna debilna komentatorka ti družbo dela, ki kriči o komunistih!
  Histerične babe, bežimo!

  Village people, se stinjam.

 15. klemenix klemenix pravi:

  @tamik: o kakšnih dveh vaseh to govoriš? NE pozabi, da je SDS zmagala v vseh regijah razen v Primorski in Ljubljani.

 16. sakir sakir pravi:

  Vsak je upravičen do svoje politične opcije, če je Iztok pač liberalec, mu tega ne more nihče zameriti, kaj šele, da se mu očita, da je hišni bloger, piše vsak svoje, kot mu paše.

  Se pa, začuden, strinjam z Dajano. Čeprav so njeni konzervativni pogledi tudi zame včasih preveč nazadnjaški, zakaj se bojite ponovnega štetja? Če je prišlo do nepravilnosti, se bodo te razjasnile. Pa ne mi trditi, da v sloveniji ni komunistov, oz. da so ti namišljeni. Osebno poznam kar nekaj ljudi, ki imajo še danes knižico pospravljeno v prvem predalu skupaj z osebnimi dokumenti. So to smao ljudje, ki so bili prisiljeni pristopiti in z idejo smao ne simpatizirajo, oz. se z njo niso nikoli poistovetili?

 17. Aaa pravi:

  Pris busklji so funkcionalno nepismeni volivci z dodatnim abnormalnim pomanjkanjem občutka za orientacijo. Zaradi njih pride do problemov pri rezultatih, ker ti falijo listki na vseh koncih (ponavadi nesejo v druge škatle, eni zmučkajo za onimi škatlami papir in ga nesejo s seboj :neutral: )…pol se število obkroženih v imeniku ne ujema z volilnimi plahtami v škatli etc etc….100krat se prešteva…itd….

 18. ponpet ponpet pravi:

  zahteva za ponovno štetje pomeni, da so volitve po vprašajem.

  če so volitve pod vprašajem, je to hud problem. zato je vsekakor treba še enkrat prešteti glasove.

  ampak…

  če se izkaže, da pri štetju ni prišlo do napak, to pomeni, da vodja politične stranke ni imel razloga, da obtoži odbore pomanjkljivosti pri volitvah – zgolj svoje dvome v volitve in v volivce. kar pa je spet hud problem – in to z njegovo percepcijo volitev in demokracije vobče.

  morda bi zato tule potrebovali en deal – štejemo znova. če se rezultat spremeni, okej – fajn, da se je štel še enkrat. če pa se ne, naj on preprosto odstopi z vseh svojih političnih funkcij in se umakne iz politike nasploh.

  okej?

 19. Niko Brumen pravi:

  No, folk, pa malo razmisli, ali gre le za užaljenega poraženca ali za oportunista, ki bo zavlačeval, da bo njegova ekipa lahko v tem času skidala gnoj, ki so ga v času vladanja nasralI? Politiki so lucidni, ko gre za pranje njihovih posranih gat in ne delajo neumnosti brez rezona – le navidezne neumnosti, katerih rezon neumni privrženci teh ali onih ne opazijo ali celo ne verjamejo, da se dogajajo.
  Pa malo pirotehnike in umetne megle je treba spustiti med ljudi, da pravega odločilnega dogajanja ne bodo opazili.
  Če je pa od tega še postranska korist političnih točke je pa še tembolj imenitno.

  Bravo Janša, to znaš pa dobro – očitno si imel za vzornika samega Lažnivega Kljukca.

 20. simba pravi:

  Dajana, si desničarka, podpiraš Janšo. We get it. Pomiri se, no.

 21. Dajana Dajana pravi:

  Simba: Ne levičarka. Komunisti so desničarji. Vojna je mir. :)

 22. klemenix klemenix pravi:

  JE pa zanjimivo to..mislim, da že dolgo nismo bili Slovenci tako močno razdeljeni na dva pola, kot smo sedaj po teh volitvah. :D Bomo vidli, mogoče je to celo dobro :D

 23. Pris Pris pravi:

  “What we need is another war!” :cool:

 24. ponpet ponpet pravi:

  od kje ti pa ta ideja, klemen? nobene radikalne delitve ni med volivci – vsekakor jo je pa manj, kot po vseh prejšnjih volitvah. “dva pola” naj bi pomenila, da sta pri nas dve med seboj popolnoma skregani skupini, ki sta približno enako močni. to pa niti slučajno ni res. – janša je skregan s “trojčkom” (ja, on bolj kot oni) in njega noben ne mara (od teh, ki so v parlamentu). vsi ostali – razen, jasno SNS – so popolnoma kompatibilni in koalicija 3+1+1je čisto možna.

  in če volivce SDS in NSi šteješ za “drugi pol”, potem je razmerje smešno – 2/3 : 1/3 … (mimogrede, to se meni zdi najpomembnejši mesidž teh volitev) … to pa ni bipolarnost ali “huda razdeljenost” – in je tudi v resnici ni; ne v volilnem telesu ne med strankami ne v parlamentu.

  skratka, janševi opciji so dali volivci focko (zgolj ena tretjina je popoln poraz), užaljenosti in kričavosti pa ne gre zamenjevati za “dramatično razdelitev slovenskega naroda”.

 25. roxana pravi:

  Ma ne se hecat. To je zgolj krik na pomoč utapljajočega se ex-premieja. Nekaj si je moral umislit.

 26. Marko Crnkovič pravi:

  Dajana: A je res treba pri vsakem veleumnem komentarju, ki ga spustiš v eter, omenit SiOL in Blogos? Če ne bi sama povedala, da voliš Janšo, bi te zavohal prek brezžičnega interneta.

 27. Nyx pravi:

  Seveda je smešno. Ha ha, see? Funny.

 28. Village People pravi:

  sej dajana volila janšo, ampak listo za čisto pitno vodo…

 29. Pris Pris pravi:

  Village P., to je pri vsem tem največji hec. ;)

 30. Luka pravi:

  Ha,… res.

 31. Luka pravi:

  Sej pomoje ne bodo.

 32. Niko Brumen pravi:

  Lista za čisto pitno vodo je nekaj najbolj modrega – naj si človek poplakne viski, vodko, burbon, pletersko ali pa domač šnops s kakšno navadno svinjarijo iz pipe?
  Ne, hvala, pravo pijačo se pa res mora splakniti s pravo vodo.
  Bravo, Dajana za pravi izbor!
  :) ))))))))))

 33. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Dajana, mater si mi začela težiti odkar je Janša izgubil :)

 34. selemjan selemjan pravi:

  Dajana, ti si res eno zelo ubogo bitje.

 35. klemenix klemenix pravi:

  Hehe Iztok, men se zdi, da ti ne teži samo Dajana :D Tud jest sm zatežen, priznam. :D Upam pa, da karkoli ne zameriš ;) Mislim, da je kul, da si povemo argumente za in proti določeno opcijo. Bomo eni potolaženi…eni bomo/bojo pa na naslednjih volitvah pametneje volili :D

 36. Ana pravi:

  klemenix….kako se PAMETNO VOLI? :neutral: to je nemogoče. nihče od strank ni resničen. nihče ni prizemljen. vsi so nafilani z nebulozami, bedastočami in prazno slamo. vi ste preveč resni glede naše politike. ta resnost je zaskrbljujoča.

 37. nevenka nevenka pravi:

  Kaj pa je zate prizemljenost? Pa ti povej, kaj je tisto, kar ni bedastoča in prazna slama. Res bi rada izvedela.

  Jaz namreč nisem slišala stranke, ki bi Slovencem slabo želela. Zame to ni prazna slama. Izbirali smo po ključu zaupanja v uresničevanje. Vsi ljudje, ki so volili, so se tako odločali po svoji najboljši veri.
  Neresnost je zaskrbljujoča. Resnost pa res ne.

  No, me res zanima.

 38. Ana pravi:

  nevenka, zavedena si. veš o janku in metki in o tisti “čarovnici” v sladki hiški, ki ju je vabla k sebi…nič grdega jima ni rekla….
  tisti ki se odloči glasovat se prisili/ali pa se dela/ v zaupanje v TAKE ljudi, kot so politiki. po SVOJI najboljši veri ja…samo potrebno bi še bilo, da postanejo proaktivni v prid državljanov in delajo dejanske premike za vse.
  saj mi ni tuje a veš, da “skrbimo” za našo prihodnost tako, da izbiramo funkcionarje…ker je to pač naša naloga…ampak vse to je ena živa farsa…

 39. Dragica pravi:

  Tiste, ki zanima natancna analiza ZA ali PROTI ponovnemu glasovanju, naj si pogledajo na Razgledih clanek Jozeta p damijana: odlicen je.

  Iztok, ce dovolis, pripenjam link:

  http://razgledi.net/blog/2008/09/26/naj-jansa-ponovno-preveri-svojo-podporo-v-ljubljani/#comment-11973

 40. nevenka nevenka pravi:

  Nič nisem, zavedena Ana, pod desnimi sem se vsak dan soočala s stiskami ljudmi, tako kot sem se prej pod levimi. Sedaj smo izbrali sredino, ki vleče na levo…bomo videli kaj bo. Pobili nas menda ne bodo, čeprav bi me ti rada v to prepričala… sem strokovno usposobljena, da realno spremljam dužbena gibanja in lepo prosim, da nekdo kar tako ne opleta s prazno slamo. Realizirati visoko postavljene cilje zahteva veliko strokovnega dela, ne glede na to kdo je na oblasti. Saj bomo videli in doživeli vse. Potem bomo pa ocenili. Vsi, ki že sedaj delajo cirkus, samo zato, da ga delajo, so pač corkusantje. To je vse kar je. Malo več zrelosti pa res ne bi škodilo.

 41. Dajana pravi:

  Nikolaj: Ma, kaki voda, šmarnica je pravi izbor! :evil:
  Ana: Imaš prav, ljudje vse skupaj preveč resno jemljemo. Sem zelo razočarana nad splošno izobrazbo oz. vedenjem ljudi, kaj sploh politika je in kaj sploh za nekoga – za “navadnega” človeka – naredi. Politika je zato, da skrega ljudi med sabo (saj jim gre odlično, ane?) in pobere presežek. V bistvu pa bi morala dobra politika biti tiha, nevidna, neslišna, delati v dobro ljudi… ne pa, da ljudje zaradi politikov izgubljajo živce. Je pa res, da ljudje še nikoli do zdaj niso (v naši dolgi šestnajstletni večstrankarski zgodovini hehe) toliko javno o tem govorili. Če bi bila jaz politik – ki bi me izbrali na volitvah – bi se zdaj poštena tresla od strahu pred javnostjo. Res. Zdaj se ne da ničesar več skriti. Vse je na internetu. ;)

 42. malaglumica pravi:

  pa ne no! nočm, da je SPET ta janša!!!!!!!

 43. Niko Brumen pravi:

  No, pa na zdravje, Dajana.
  Jaz bom pa morda rulandca.

 44. vranika pravi:

  Zmagovalna:

  http://www.flickr.com/photos/61306980@N00/2883495654/

 45. ajda pravi:

  Kakorkoli že, Janša ne zna prenesti poraza in to je za politika njegovega kova zelo slabo. Če smo odkriti, on je želel zmago, večinsko zmago, brigale so ga ostale stranke, tudi na stranke, ki so bile z njim v vladi, bi se požvižgal in jih ne bi niti povabil v parlament, čeprav so mu v prejšnjem mandatu pomagale k sestavi vlade. Postal je tako samozavesten in egoističen, da jih enostavno ni rabil in je hotel in seveda pričakoval le veliko večino glasov in potem veliki ON. To se mu je očitno sesulo in pokazal se je v tisti tapravi luči, katero še marsikdo od njegovih pristašev ne vidi in si še vedno zatiska oči. In kje je zdaj Janša? Liže si rane kot ranjen pes in se ne pojavlja nikjer javnosti na očeh, le tu pa tam da kak intervju, kot se reče “iz pozadine”, v ogenj pa pošilja svoje podložnike, ki tako ali tako niso dobili poslanskega stolčka in so tako ali tako odj …. . Roko na srce, če bi imela Janšo v čislih in bila kot volilka na njegovi strani, bi me zdaj sigurno, če lahko uporabim ta izraz, minilo da bi podpirala tako osebnost kot je on.

 46. Fuga pravi:

  Ja, zanimivo! S “patrijami” je kar na enkrat vse v redu, Finci za nas še slišali niso in sploh ne vedo, da obstajamo, ker imajo finke za žene in pa sami s sabo dovolj problemov. Mi pa imamo cigane, ki na enkrat niso več aktualni, umazan image v svetu zaradi grde predvolilne bitke in “dobre” pike zaradi predsedovanja Evropski uniji. Kdo bi vedel, kaj bo šlo v resnici v zgodovino. In, težko je seveda odstopiti od resno zastavljenega cilja.

 47. Niko Brumen pravi:

  Fuga, imam občutek, da ne ločiš prav dobro med ciljem in ciljem.
  Cilji so lahko v dobro drugih ali zgolj v dobro sebi (tole sem zelo “pofinil” – pa ne zato, ker je bilo govora o finkah, temveč zaradi tega, da nakažem, da so glede ciljev finese).
  :) ))))))))))))))

 48. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Klemen, ni panike, ti le izražaš mnenje, Dajana pa je žaljiva in teži s stvarmi, ki nimajo nobene povezave s temo zapisa.

  Ajda, odlična replika.

 49. halgato pravi:

  Dokler boste vsi vi, ne glede za koga navijate,
  mislili, da bodo politiki rešili vse vaše probleme,
  ustvarili klimo in pogoje za ne vem kakšno rast in
  ostala sranja, se boste o tem na veliko prepirali.
  Slovenska politična scena me vse bolj spominja na
  mehiške nadaljevanke, kjer ni nikdar konca in se vedno na novo nekaj zaplete.
  Ne kri(e)t(en)izirajte preveč vseh drugače mislečih, ker se vam povrne kot bumerang. Ugasnite tv, pozabite JJ, Pahorja,
  adrenalinske tv novinarje, pojdite rajši na sprehod v naravo.
  Tako bo svet boljši, ker boste vi malo boljši.
  Lep sončen dan.

 50. krš pravi:

  eni ste res bebčki…volitev je konc, zmagal ste, ne vem kaj se še morte repenčt tle in napadat neki na polno. Ne vem komu je Janše kej naredil tako groznega da ga tako napadate. Mene bolj skrbi Golobič, on je ta prav Stalin, se bojim, da bo Pahor samo lutka v njegovih rokah. Golobič bo pravi terorist.
  Jaz ne občutm nobene velike spremembe na slabše v zadnjih 4 letih, prej obratno. Predvsem pa govorijo, kako je bilo sedaj grozno, kakšen teror so doživljali, kako slabše živijo lenuhi, tisti, ki čakajo, da bo politika nekaj naredila za njih, sami pa lagodno poležavajo v državnih službah ali pa živijo od državnih sredstev. V prvi vrsti morte vsi sami zase neki narest. od vas je najbolj odvisno kakšno plačo boste mel, kako boste žvel ne pa od Janše, Pahorja, Golobiča ali kogarkoli.
  Da so šli še enkrat štet glasove, je pač legitimna in zakonita možnost, ne vem Gartner kaj si spet tok nestrpen in ti to ni smešno???? Očitno si med tistimi, ki meniš, da zakoni veljajo samo za naketere oziroma samo takrat, ko to nekomu prav pride. Sploh če je rezultat tako tesen, je prav de se še enkrat prešteje in, da ni več dvomov v rezultat pa kakršenkoli že je.
  Pomerte se mal, zmagal ste, zdej raj opazujte kaj bodo vaši izbranci delal, upam, da boste enako kritični do njih. Smešna mi je Kresalova, ki govori kako je zadovoljna z rezultatom, jeah right, spušila je LDS po celi črti. ZARES tut ni ravno neka bogatija. SJ revčki skup tut 45 glasov nimajo pa govorijo o velki zmagi….ne bo jim lahko v koaliciji z SLS al pa DESUS. Btw, prej so Erjavca na polno pluval, zdej bojo pa z njim v koaliciji???????…pa me zanima kje so zdej tle načela????? ajde de vs slišm, to raj komentirite??? ni jih seveda, tko k jih prej nkol ni blo, važno da oni vladajo…..

 51. Niko Brumen pravi:

  Ta pa je res pravi miselni krš.

 52. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Halgato, kaj pa če zmanjka denarja celo za pot v naravo?

  Krš, kakšni zakoni, lepo te prosim. Kot sem rekel, ni smešno.

 53. Tina M Tina M pravi:

  Kot vidiš se je vse lepo izteklo :)

 54. Niko Brumen pravi:

  Tina, zato je pa IZTOK, da se prav izteče.
  :) )))))))))))

 55. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tina, hvala bogu.

 56. halgato pravi:

  Za sprehod po bližnjem parku, gozdu pa ti
  menda ne bo zmanjkalo denarja…najbrž volje.
  Seveda je lažje preklopit na National geographic,
  se zleknit na kavč in ”uživat” v naravi. Zraven
  pa si daj še kakšen CD gor, ko ptički pojejo al
  pa se kiti pogovarjajo.
  Vse to z hišnim kinom, novo TV plazmo, izolacijo
  da ne motiš sosede oziroma da te sosedje motijo tebe,
  pa seveda stane. To si verjetno imel v mislih.
  LP, H.

 57. Dajana Dajana pravi:

  eni ste res bebčki…volitev je konc, zmagal ste, ne vem kaj se še morte repenčt tle in napadat neki na polno. Ne vem komu je Janše kej naredil tako groznega da ga tako napadate. Mene bolj skrbi Golobič, on je ta prav Stalin, se bojim, da bo Pahor samo lutka v njegovih rokah. Golobič bo pravi terorist.
  Jaz ne občutm nobene velike spremembe na slabše v zadnjih 4 letih, prej obratno.

  …………………………………………….

  haha krš, pa še kako prav imaš! Še kolcalo se nam bo po Janši. :( ((((((((((((((((((((((

 58. GReen street hool pravi:

  Dajana, če se ti kolca, spij 2 litra donata mg. Morda se ti potem prikaže tudi Janša. )

 59. krš pravi:

  Brumen, ti možganski trust, tipično za vas, ko argumenta ni, je najlažje žalit in pljuvat, drugega od vas ni za pričakovat. Res ti gre na otročje kot sam praviš, se strinjam….In ja, če ne bi blo Gartnerja bi se vse drugače izteklo. Res je vpliven tale Gartner. Mu bom en paloma paket poslal, da se te bo z riti lahko obrisal.
  Gartner sam si povedal; kakšni zakoni….potrdil si to kar sem zapisal, za ene veljajo za druge ne in ti to podpiraš, bravo. Da ti zmanka denarja za izlet v naravo je zagotovo kriv JJ. Najbrž to, da pol dneva preležiš doma in gledaš filme, drugo polovico pustiš pa na netu……to verjetno nima nič s tem, da ti manjka denarja

 60. Dajana Dajana pravi:

  Brumen pa možganski trust! :shock: Jao, no. Kakšne komunistične metode uporablja za onemogočanje “sovražnika” si preberi pri Vlatki, pod naslovom: “Janša je še predsednik”. Ne morem dati linka, ker me tu vrže v moderacijo.

 61. GReen street hool pravi:

  Dajana zakaj mam feeling da se ti je pokvarila lajna? Aha že vem, zato ker v letu 2008 bluziš o komunizmu. Get over it, cajti tvoje naljubše družbene ureditve so že 18 let mimo.

 62. Niko Brumen pravi:

  Krš: glej tole si napisal ti

  “eni ste res bebčki…volitev je konc, zmagal ste, ne vem kaj se še morte repenčt tle in napadat neki na polno”

  In s tem se ne strinjam v tistem delu, v katerem si nadaljevanja nadaljevanke prav nič elegantno in še manj pošteno prenesel na stran volilnih zmagovalcev. Če boš pripravljen v imenu resnice prebrati prispevke in najti ustvarjalce nadaljevanj, boš odkril, da so to v glavnem “pute iz janševiškega kurnika”, pahorjanci pa kokodakamo nazaj. Predolgo traja to nepriznavanje rezultatov na strani katolibanov (pogojno uporabim oznako za katolibane).

  Moja nekorektnost je pa v tem, da sem reagiral, namesto da bi napisal odgovor, ki bi bil bolj pošten od tvojega očitka. Za to sem se ti pripravljen opravičiti v tistem trenutku, ko boš spoznal (ne priznal, le spoznal) svojo zmoto v očitkih.

  Pa “nadimak” si si za diskusije neprimerno izbral in kar kliče po “pravilni uporabi”. :) ))))))))

  Lep dan!

 63. Niko Brumen pravi:

  Dajana: k Vladki pa naj le gredo.
  Zdaj, ko so po dveh dneh objavljeni tudi moji prispevki, se bo res dalo kaj razbrati.

  Navali narod na Vlatko, na Dajano pa – po osebni izbiri, če koga posebej mika!
  Hehehe!

 64. Dajana Dajana pravi:

  Nikolaj: Napiše se Vlatka, ne Vladka!!!!! Narod bo pa navalil po svoji glavi, ne po tvojem komunističnem naročilu! :) Za domovino, z Brumnom naprej! ;)

 65. GReen street hool pravi:

  Imela sta boben in lajno, ))))))))))))))))))))))
  Dajana ti si kot Stalin )))
  Zakaj ne uporabljaš več smeškota hudiča? Pa tako lepo ti pristoji ))))))

 66. Niko Brumen pravi:

  Prispodobe ti pa delajo težave, punca, kajne?
  Na koncu boš vendar morala ugotoviti, da ni vse na kurji lojtri, čeprav je za kvaternice tako lepo posrana.
  Si se še sploh sposobna nasmejati brez razdiralnih refleksov?

  :) ))))))))))))))

 67. lukasi pravi:

  Refleksni odpor do negativnih rezultatov je očiten in edina logična reakcija je seveda zahteva po ponovnem štetju. Ampak če bi kurja lojtra bila dovolj za vsakodnevno lomastenje po hosti, potem bi se ob sprejetju izziva znali avtorizacijski sestanki na prenovljeni lokaciji razviti v prave pohotne žure. Pohodi in podobne zadeve pa zvezda stalnica tudi takrat, ko edino jaz in bedeči policaji kruzamo po brezimnih cestah.

 68. lukasi pravi:

  Nasmejati se in pokazati zobe je v današnjih dneh potrebno jemati na dva načina :)

 69. Dajana Dajana pravi:

  Nikolaj: Spominjam se časov, ko sem tvoje veleume reklamirala hehehe. Če se mi bo dalo, bom poiskala moje veleume. Čeprav mi ni žal, veš. ;) Kar je v bistvu s tabo narobe – če si dovolim to validacijo tvoje osebnosti – je, da nimaš dovolj samozavesti, da se obešaš na druge oz. da kritiziraš druge, namesto, da bi dosegel, kar pač hočeš, sam. Narobe s tabo je, da misliš, da te drugi ogrožajo. Kdo za vraga te ogroža? Jaz? mah? Kobilica? Gradišnik je zaprl blog zaradi vaju. Še vseh dvajset ali koliko drugih, ki jih napadata? Nihče te ne ogroža! Obrni vendar ploščo. Opraviči se ljudem, ki si jim storil krivico in delaj svoje stvari. Ne pa da stalno iščeš sovražnika, ki ga ni!

 70. Niko Brumen pravi:

  Napadajo, Dajana – napadajo in ne ogrožajo.

  Sem pa najbrž eden od redkih ljudi na planetu, ki je v resnici lobo in me je vedno veselijo igrati individualista proti vsem. Najbrž tak odnos ni najbolj zdrav, zanesljivo pa ne more biti osnova za diagnozo nesamozavestnosti?

  Ne iščem torej sovražnika, ker sovražnik zame ni nič drugega kot luksus za neumne, reagiram pa na neumnosti in ne na neumneže. Žal je prepletenost pač velika. :) )))))))))

  In še vedno se ne nasmejiš.

  Veš, to :) )))))))))) je to :) )))))))))))))

 71. Dajana Dajana pravi:

  Nikolaj: Samo to še. Mojster besede si. Ti si unikat. Jaz to dobro vem. Pa še kdo. ;) Saj vem, da ti ne morem soliti pameti, pa ti vseeno povem: Takoj, ko se boš prenehal ozirati in primerjati z drugimi ali si domišljati, da ti drugi kaj slabega hočejo ali pa da boš imel ti manjši uspeh, če bo imel kdo od drugih uspeh… ti bo šlo na bolje in boš lahko dosegel, kar boš hotel. Kar boš hotel! :) ))))))))))))))))))))))) Če pa se pritožuješ in kriviš druge, pa boš ostal pri jamranju in bo vse isto, nobenega napredka. Velja seveda za vse ljudi, ne samo zate. A niso vsi mojstri besede. ;)

  Tako, zdaj pa lahko grem. Lep dan ti želim še naprej! :)

 72. 1tastar pravi:

  Sem za še nekaj štetij!

  Bodo komentatorji pozabili na druge svoje neumnosti!

 73. Niko Brumen pravi:

  Še ena zmota, ki jo je treba razbiti Dajani: Gradišnik ni zaprl bloga zaradi naju z Dragico, zaprl ga je:

  1. Ker je opravil načrtovani del trženja svoje knjige.
  2. Ker je ugotovil, da se le koke strinjajo z njegovimi z ničemer izzvanimi diskreditacijami Mojce Mavec.
  3. Ker je postavil nekaj tez, ki so bile skregane z realnostjo (ne pa z njegovo osebnostjo) in mu je Dragica spodnesla tla pod nogami nejove vase zaverovane samoveličine.
  4. Moje malenkosti ne bom omenjal.

  Sicer pa veš, da se vedno oglasim in nato vztrajno oglašam, šele ko kdo po nemarnem omenja moje ime ali ko kakšna skupina preganjalcev muči koga kolektivno, namesto da mu bi dala priložnost poštenega fajta.

  Pa lep dan!

  In hvala za smejčke – vidim, da jih še imaš, le malo pozabila si nanje.

  :) ))))))))

 74. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Halgato, joj kako dobre se sliši, če bi človek res imel vse to, kar si naštel.

  Dajana, kot sem rekel, kdaj se boš sprijaznila z izidom volitev?

  Krš, vsega je kriv Janša. Tudi tega, da mi moraš ti kupovati toaletni papir :)

  Niko, brez skrbi, jaz bloga ne bom zaprl :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !