Recenzija: Disaster Movie

10.09.2008 ob 12:00

zda 2008, komedija, režija: Jason Friedberg & Aaron Seltzer, igrajo: Matt Lanter, Vanessa Minillo, G. Thang, Nicole Parker, Carmen Electra, Tony Cox

Resnično totalni disaster.

Če boste iskali najslabše parodije vseh časov, bosta Jason Friedberg in Aaron Seltzer več kot pravi naslov. To niso več parodije, to je žalitev za gledalce in za žanr. Povedano drugače, če ste mislili, da sta Epic Movie in Meet the Spartans najslabši parodiji vseh časov, ste se zmotili. Ta čast brez dvoma pripada Disaster Movieu, parodiji vseh aktualnih kino hitov, kjer ni smešno čisto nič. Kjer so vsi kino hitro stokrat bolj smešni od tele parodije. Disaster Movie je tako zelo slab, da ob njem tudi Shriek If You Know What I Did Last Friday the Thirteenth izgleda kot mojstrovina, Scary Movie 4 pa kot najboljša komedija vseh časov. Disaster Movie je tako zelo slab, da sploh ne boste mogli verjeti, da je kaj takšnega mogoče. Tako zelo debilen, trapast in cenen je, da boste bruhali vsaj tridesetkrat. Vsakič, ko bi se morali smejati, boste bruhali. In resnično se sprašujem, kdo daje denar za take bedne filme. Za take kurčeve parodije, ki jih gladko zavrne celo Leslie Nielsen. Disaster Movie je tako grozno slab, da celo najslabši filmi Lesliea Nielsena ob njem zgledajo kot mojstrovine. Tako grozno slab, da slabši ne bi mogel biti. In tako grozno slab, da ne bo navdušil niti tistih, ki niso doslej videli še nobene druge parodije.

Ocena 1

null

 

17 komentarjev na “Recenzija: Disaster Movie”

 1. Filip pravi:

  Pa kaj je tem ljudem? Zakaj sploh snemajo te filme, če že naprej vejo, da ne bojo uspešni!? So že z Epicom in ostalimi filmi dovolj zabluzil, pa kar še in še in še…ne vem, kaj imajo od tega! Budale.

 2. Pris pravi:

  @filip:
  Kako naj bi pa vnaprej vedeli, da ne bodo uspešni?

  Prejšni filmi v produkciji Jason Friedberg/Aaron Seltzer so bili finančno relativno uspešni; Date Movie in Epic Movie 86 mio USD, Meet the Spartans pa 84 mio USD. In to samo od prihodkov kinovstopnic.

  Da ne govorim o finančni uspešnosti prvega Scary Movie, kjer sta fanta sodelovala kot soscenarista, film pa je zaslužil 278 mio USD.

  Dragi filip, očitno so imeli kar veliko od tega. v to, kdo je tu budala, pa se ne bom spuščal …

 3. Filip pravi:

  OK, ampak gledalci so dal film na 1# najslabših filmov…in če se jim že gre za denar naj posnamejo vsaj en malo bolj normaln film, ne pa ene bedarije ki dela sramoto!

 4. Pris Pris pravi:

  Jaz sem samo odgovoril na tvojo trditev, da ne veš, kaj imajo od tega. Odgovor je preprost: dobiček! (vsaj do sedaj, tale bo najbrž flopnil)

  O kvaliteti sploh ne mislim razglabljati, ker nisem gledal nobenega od naštetih filmov in jih tudi ne mislim.

 5. klemenix klemenix pravi:

  Hm ja…odličen zapis ;)

  Drgač je pa tud Nielsen posnel kšn dober film..Gole pištole so men kr solidne :P

 6. Bentilnik pravi:

  Če prav razumem je ta film teb bil slab.

 7. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Pris, tole je prvi flop, zato upam, da bosta fanta vendarle odnehala, ali pa močno izboljšala kvaliteto. Gledalci so očitno vendarle poštekali, da gre za čedalje večje sranje.

  Klemen, napisal sem najslabši film Lesliea Nielsena. Itak pa je jasno, da je imel tip par hudih klasik, ki so tudi moje naj parodije. Recimo Airplane, pa vse tri Gole pištole. No ja, tudi Spy Hard še ni bil tako slab.

  Bentilnik, prav razumeš, ta film je bil meni slab.

 8. filmoljub pravi:

  Popolni dizaster so vsi filmi, ki imajo v naslovu (SOMETHING) MOVIE, vsi do zadnjega. Samo upam, da za take iztrebke ne zapravljaš denarja za kino. Sicer pa, tvoja stvar.

 9. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Filmoljub, zadnjih treh tako ali tako ni bilo v kinu :)
  Vsaj pri nas ne.

 10. Maja pravi:

  Disaster movie mi je šel že po trailerju na youtube na bruh.
  Sploh ko so intervjujali Carmen Electra ter dedinjo Kim Kardashian,ki se tepeta v wrestling stilu. In potem se glasno hvalita kako super film bo to,ter za konec Kim pripomne,da se bo v tem filmu videlo kakšen igralski potencial ima. Lepo prosim,v Hollywoodu je že vsaka ženska,ki je slavna zaradi svojega razkazovanja lahko igralka.
  Po moje bi morali imeti v Hollywoodu višje standarde kdo je sploh lahko igralec/ka,ne pa da je lahko vsakdo,ki ima veze in poznanstva ter je ob pravem času na pravem mestu.

 11. Maja pravi:

  Morali bi imeti takšno selekcijo,da vsaj tisti ki nimajo npr:igralske akademije,imajo opravljen igralski tečaj.
  Ne pa da je neka ženska igralka zato ker je slavna zaradi svojega razkazovanja,ker je dedinja in takšne in podobne bolane fore še ne morejo iz neke ženske narediti super igralke.Seveda so nekateri,kot npr:Robert Downey jr., ter njemu podobni igralci in igralke tudi talentirani brez akademije,samo kakšna Kim Kardashian pa sigurno ni.
  Kim bo morala še veliko žgančkov pojesti,da bo dosegla raven,npr:Sophie Loren,Nicole Kidman,Renee Zellweger,itd…

 12. Maja pravi:

  Mogoče bo pa Kim Kardashian nekega dne vse nas presenetila
  s svojim igralskim potencialom,če se bo res začela zanimati za igro. Upam,da ji bo uspelo.

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Maja, nekateri so slabi, nekateri so dobri. Meni je v veselje to, da imajo dobri kljub slabim še vedno možnost, da pokažejo svoje igralske talente in da dobijo ogromno filmskih ponudb.

 14. IZTOK GARTNER RAZMIŠLJA NAGLAS » Recenzije: Twelve, Vampires Suck, The Wronged Man, Zone of the Dead, The Recruit pravi:

  [...] macaulay-culkin-praznoval-trideset-let/ recenzija-disaster-movie/ recenzije-meet-the-spartans/ recenzija-epic-movie/ recenzije-the-twilight-saga-eclipse/ [...]

 15. Andrej pravi:

  Si ga glih dol vlečem. Da vidim, če je res tako slab.

 16. Andrej pravi:

  Nujno moraš iti na YouTube in pogledati posnetek Hitler reviews Disaster movie. Crknil sem od smeha, kaj tako smešnega pa še ne.

 17. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Dobra fora, se strinjam, ma pa Hitler povsem prav, da se je tako zelo razpizdil:
  http://www.youtube.com/watch?v=B8PgTK_eh6M

  Če bi Friedberg in Seltzer živela v njegovem času, bi si s takim sranjem prislužila koncentracijsko taborišče.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !