Olimpijske igre nekoliko drugače, drugi del

9.09.2008 ob 22:26

Kot sem obljubil, nadaljujem s posebnimi olimpijskimi igrami, kjer namesto športnikov tekmujejo naši paradni politični žrebci. Tokratna disciplina bo vožnja osemkolesnika čez nogo predsednika stranke, ki mora zdržati vseh osem koles. Zanima me, kaj bi vsak izmed njih izrekel med tem trpljenjem in kdo bi jo po vaše odnesel z najmanj posledicami.

Dajte si duška, kandidati čakajo na vaše komentarje.

Evo jih:

ZMAGO JELINČIČ, BORUT PAHOR, KATARINA KRESAL, SAŠO PEČE, KARL ERJAVEC, BOJAN ŠROT, GREGOR GOLOBIČ, ANDREJ BAJUK IN JANEZ JANŠA.

null

 

4 komentarjev na “Olimpijske igre nekoliko drugače, drugi del”

 1. spookymulder spookymulder pravi:

  Janez Janša ne bi občutil kaj dosti, ker ima možakar pod kožo terminatorski skelet, bi pa zagotovo zavpil, da je to zarota sil kontinuitete.

  Borut Pahor bi občutil silno agonijo, a bi se zadržal in ne bi pokazal nobenega preuranjenega čustva, temveč bi zgolj izjavil, da se to ne sklada z etičnimi in moralnimi načeli, nato pa bi se o svoji bolečini in primernosti njenega izkazovanja posvetoval z organi svoje stranke.

  Bojan Šrot se ne bi odzval, ker je že navajen, da mu brat Boško na noge vsake toliko časa zvali kakšen sod Laškega.

  Gregor Golobič bi sicer občutil nekaj bolečine, a bi dodatno zaigral in vse skupaj pomnožil s faktorjem 10, se v stilu italijanskih nogometašev vrgel po tleh in začel kričati, da je dotična Patria težja od običajnih, ker v njej prevažajo denar za podkupnine, dokaz pa je že sama črka P (kot podkupnina) v imenu Patria.

  Katarina Kresal bi stoično prenesla bolečino, nato pa bi s Senico tožila državo in jo oskubila do gat.

  Sašo Peče bi pri vsakem kolesu zakričal: PEEEEČEEEEE!!! Na srečo bi hitro okreval, ker pozna skrivnosti balzama na osnovi izvlečka lipe.

  Jelinčič Srboriti bi najbolj nastradal, ker v stilu Jamesa Bonda (ki naj bi ga posneli po njegovem zgledu delovanja pri Udbi, kot je sam izjavil) v čevlju vedno skriva eksploziv … videli bi samo še en velik bum in veliko dima.

  Andreju Bajuku se preko Opusa Dei spozna na obvladovanje bolečin, tako da bi zgolj zmolil eno ali dve molitvi in se v stilu preganjanih kristjanov, ki so jih Rimljani metali levom, pogumno prepustil usodi. Srebrna kolajna mu ne bi ušla!

  Definitivni zmagovalec tega tekmovanja pa bi bil Karl Erjavec, ker pozna že vse šibke točke te mašinerije, kar bi znal spretno izkoristiti, da bi Patria prej razpadla, preden bi mu uspela zapeljati čez nogo ali mu kako drugače škodovala. Če pa bi že zgolj zaradi poštenosti tekme dopustil, da se ga dotakne kakšno kolo, bi ob tem iz rokava stresel nekaj šal in tako zmedel gledalce in sodnike, da ne bi opazili njegove bolečine ter mu navdušeno podelili prvo mesto.

 2. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Spooky, spet se ti moral klanjati za mojstrski in hudo zabaven komentar. Že zaradi tebe bom do volitev fural to rubriko.

 3. tinamalina tinamalina pravi:

  Če ima Peče na nogi toliko masti kot na glavi, bi on najbolje izdržal.

 4. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Tina, glede na to koliko jo ima na glavi, mu je za noge brez dvoma ni kaj dosti ostalo :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !