Michael Jackson praznuje petdeset let

30.08.2008 ob 21:36

Točno tako, Michael Jackson, za prijatelje MJ, praznuje petdeset let. Zajebanega abrahama. Kot Madonna, kot Prince in kot Ice T. Res je, letnik 1958 je bil zelo hud. In Michael Jackson je še vedno džekson. En in edini. Kralj popa. Ali če hočete, kralj zabavne glasbe. Za vedno bom na njegovi strani. Tako je bilo tudi takrat, ko so ga hoteli zjebati za tiste defektne obtožbe o zlorabi otrok. Temu nisem nasedel. To se mi je zdelo res podlo. MJ je otrok, otroci pa ne zlorabljajo drugih otrok. MJ je Peter Pan, ki še vedno živi v pravljici. Prav zato je lahka tarča kretenov, ki mu hočejo vsiliti realnost. Tip je nad nami. Kot Bog, le da ga lahko vidimo in poslušamo njegovo glasbo. In njegova glasba je še vedno krasna. Ne samo tista iz osemdesetih, ko nam je dal Thriller in Bad. Tudi tista iz devetdesetih, ko nam je dal Dangerous in History. In tista iz novega tisočletja, ko nam je dal Invincible. Prav ste prebrali, tudi Invincible je zame klasika. Najboljši album novega tisočletja. In album, o katerem lahko ostali glasbeniki samo sanjajo. Michael je najboljši. Kdor tega ne ve, nima pojma o glasbi. Ali še boljše, kdor misli drugače, pač še vedno nasede zlobnim rumenim medijem, ki ga uničujejo že dvajset let. Samo zato, ker je tako zelo dober. Samo zato, ker še vedno ne jebe sistema in fura svojo pravljico.

Dear mister Jackson, for your 50th birthday I’m wishing you all the best.

null

 

121 komentarjev na “Michael Jackson praznuje petdeset let”

 1. vseveda pravi:

  Lahko popraviš? Michael Jackson je bil rojen 29. avgusta 1958.

 2. Marcus pravi:

  Kako si lahko zamudil?!

 3. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Vseveda, saj nisem rekel, da praznuje danes.

  Marcus, kje pa piše, da sem zamudil? Pač danes sem spisal tekst.

 4. spookymulder spookymulder pravi:

  Jacko je (bil) zares fenomenalen glasbenik, njegovi videospoti so podirali meje možnega in vedno je vedel, katera stvar/tema/glasba/družbeni problem je najbolj pereč. Ampak Iztok, vseeno dvomim, da bi bil pripravljen svojega otroka pustiti, da noč prespi v postelji z Michaelom, ne glede na to, kako “nedolžno otročji” se zdi. ;-)

 5. malaglumica pravi:

  ja baje je njega v otrštvu muču pa zlorabljal njgov oče …
  tko da j mev zlo težko otroštvo :(
  pa mogoče s je zarad tega spravu na otroke…

 6. Dusan pravi:

  Napaka. MJ ni star 50. Mogoče je nekaj delov starih 50 let :)

 7. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Spooky, zakaj mu praviš Jacko?
  In ja, brez panike mu zaupam otroka.

  Glumica, baje ga je tepel, to pa je tudi vse. Otroštva mali Michael ni imel, zato pa je še vedno otrok in se rad igra z otroci. Zlobni ljudje pa to vzamejo kot da je pedofil.

  Dušan, kateri deli pa so to?

 8. recognize pravi:

  malaglumica: to seveda ni res:)…so pa mogoce mal bol “nastradal” drugi bratje….pa ni slo za mucenje…pac bol stroga vzgoja..,ket je oce hotu da bojo pac NAJBOLSI! ce ne bi blo take vzgoje..potem tud michael pa jackson 5 ne bi postal take zvezde kot so…vse je z razlogom!se lah zahvalimo ocetu za tako vzgojo ubistvu!

  zaka bi se MJ spravu na otroke?…ce je znano da je VEDNO POMAGU vsem otrokom?…
  ko je biu star 5 let prvi denar ko je dobu ga ni obdrzau za sebe..ampak kupu sladkarije za celo ulico kjer so zivel…
  Kako bi lahko Michael, suhec ki se mravlje ne upa pohodit lah zlorablu otroke?….treba sam mal uporabit mozgane …pa je vse jasno!

  vse je teorija zarote….nic druga!

 9. nevenka nevenka pravi:

  Jaz ne bi pustila nobenega otroka samega z njim…
  kakšen Peter Pan pri petdesetih, lepo te prosim, ne fantaziraj.
  Čas je kvečjem za novo muziko, če je kaj večnosti v njem.

 10. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Nevenka, zakaj mu ne pustiš, da bi bil za vedno otrok?
  S tem ni nič narobe. Vse preveč je odraslih in tečnih ljudi.

 11. nevenka nevenka pravi:

  Ah, daj no Iztok: jaz pustim? Kaj mu pa jaz omejujem?
  Leta neizbežno naredijo svoje. Ti si tisti, ki fantazira in mu nekaj pripisuje.
  Samo, da ne boš začel romantizirati, kako smo vsi globoko v sebi po malem otroci, ker to sploh ni MJ-jev problem in sem prepričana, da se sam psloh nima za infantilneža.
  Preveč ljudi je zaplankanih, zato so ostali tečni.

 12. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Nevenka, od kdaj je Peter Pan, se pravi, človek, ki v sebi še vedno nosi otroka, infantilnež?

 13. spookymulder spookymulder pravi:

  @Iztok:
  Jacko (Džejko) je (ljubkovalna) ameriška kratica za M.J., tako kot npr. Brangelina za par Brad Pitt-Angelina Jolie. … in ubogi tvoji otroci, če jih boš tako dobrovoljno zaupal takim “Petrom Panom”. :-)

 14. nevenka nevenka pravi:

  Nekaj za razjasnitev duha Iztok:

  Ajda žemva, citat iz revije Osebnosti:

  “Sindrom Petra Pana je oblikovan okoli odraslega moškega, ki si ne želi odrasti.
  Manifestira se v skoraj vsakemu dečku v puberteti. Z njo se začnejo prvi znaki, kot so neodgovornost, strah, osamljenost in konflikt spolne vloge. Pri večini moških se po pubertetnem obdobju konflikti bolj ali manj razrešijo, pri nekaterih pa se stopnjujejo in prevzamejo še obliko narcizma, šovinizma in hedonističnega življenja. To so pravi živi Petri Pani, ki brez jasnega cilja v življenju ne znajo zgraditi razmerja s partnerjem, so samovšečni, nezaupljivi in s pretvezo ter zaigrano brezbrižnostjo skrivajo svoj neuspeh pred sabo in drugimi.”

  Infantilnost je, če nekdo ostaja otrok.
  Torej poiskusi prebrati kdaj je človek Peter Pan, potem si pa sam odgovori na vprašanje, ki ga zastavljaš.

 15. recognize pravi:

  nevenka: Pri Michaelu je skor edino mesto na svetu kjer so otroci zares varni!
  tok da bos vedla…

 16. nevenka nevenka pravi:

  No, sedaj pa vem, thank you. Ženske pa sploh!

 17. recognize pravi:

  ne vem kam cilas s temi ženskami…michael ma na tisoče obozevalk ki bi nardile vse za njega…hodijo od hotela do hotela in mu sledijo skos…
  Michael pa ma vsake tok casa TUF novo punco…s katero se seveda ne pojavi v javnosti,saj bi bla punca v casopisu ze isto sekundo!
  Mogoce mislis da gre za kaksnega drugega Jacksona…TEMA TALE PA GRE O MICHAELU JACKSONU…KI JE NAJBOL ZNAN CLOVEK NA SVETU…!
  TEMA SE GLASI TUDI :D A PRAZNUJE MICHAEL 50 LET…V SMISLU VSE NAJBOLJŠE…zato so tvoji komentarji tukaj nezaželjeni…
  Predivdevam da ti pišeš za “revijo” LADY HAHA…

 18. natalija pravi:

  MICHAEL VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN !!!!!!!!!!

  Na žalost obstajajo takšni kot so Nevenka. ki ne znajo uživati to našo kratko življenje in vse samo analizirajo, predelujejo in na koncu pridejo do čudnih zaključkov, ki jim samo otežujejo življenje. Res upam, da življenje ne bo prehitro šlo mimo njih.
  Na srečo živim v času v katerem je tudi Michael Jackson, ki nas je obdaril z svojo genijalnostjo. Obžalujem, da eni ne znajo v tem uživati in razmišjajo samo o slabih stvareh.
  Vsi nehjeverni tomaži prečitajte si komentarje Rihane, Akona, 50 centa itd. , če morate za vsako stvar, da jo sprejmete pač mnenja drugih in ne znate sami razmišlati z svojo glavo.
  Prišel bo čas, ko bodo ljudje spregledali in o njem govorili samo dobro vendar na žalost on tega ne bo mogel več vedeti. Spomnite se našega predcednika dr. Drnovška še teden preden je umrl so ga grajali in delali iz njega čudaka.
  Zaradi takšnih ljudi, kot so Michael, Janez Pavel, Dr Drnovšek, mati Terezija …… ta svet drži ravnovesje med dobrim in zlim. Če ne bi bilo takšnih nas ne bi bilo več.
  Nevenka sigurno boš imela kaj negativnega za povedati izvoli vendar prej premisli in ne delaj krivice.

 19. Lazo pravi:

  Njegove pesmi nas opozarjajo, da moramo očuvati naš planet za bodoče rodove ( sinove, hčerke, vnuke ) govorijo nam naj ne delamo vojn, imejmo se radi med seboj, spoštujmo drug drugega…….
  Nevenka za tebe je to nemoralno ? Mislim, da ne le spregledati moraš in se zamisliti. Tudi ti boš imela ali že imaš otroke in prepričan sem, da jim ne želiš umazanega bolanega planeta, vojn, itd.
  Vidiš Michael je hotel vzbuditi v nas ta občutek in še vedno poskuša kljub bolezni, ki ga je primorala, da doživlja ta ponižanja. In to z angleskim glasom in čarovnim plesom. Poskušaj si vzeti čas in to videti in doživeti in prepričan sem, da boš boljši človek. Zaradi tega ima Michael tako zveste fane, ker čutijo njegovo dobroto, kljub vsem svinjarijam, ki mu jih mediji delajo.
  Pa še to svojega otroka bi mu prepustil brez razmišljanja v varstvo, ker čutim, da je v redu.

 20. STELA pravi:

  nevenka…………..škoda, ker si pustila, da je “umrl” otrok v tebi…..ne otrok v slabem smislu, kot jaz razumem infantilnost, ampak otrok, ki tebe dela srečnejšo in kot taka prijetneje deluješ na okolje….tudi na otroke oz mlajše.

  Večna hvala prijatelju, ki je prebudil otroka v meni!

  p.s. citat, ki si ga napisala je skrajnost……skrajnosti niso dobre….nobene in nikakršne

 21. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Spooky, Jacko je žaljivka, ki so si jo izmislili rumeni mediji. Saj veš, Wacko Jacko.

  Nevenka, Peter Pan je zame človek, ki ne jebe sistema.

 22. Kobrowsky pravi:

  Dókler semoški sampo čuti fantek, je OK, češlata drugefantke polulčkih vsvoji (alipa tvoji) póstli. DAMI NOBEDEN NEPISNE!!!

 23. barbara pravi:

  Peter Pan je ZATE človek, ki ne jebe sistema?
  Ti pa si človek, ki ne jebeš pameti, ane? Priden fantek.

 24. lazo pravi:

  Nažalost obstajajo tudi takšni kot sta Kobrowsky in Barbara izgubljena v predsodkih.
  Če bi bila pismena bi vedela, da delata krivico enemu največjih genijev današnjega časa in povrh še dobrotniku.
  Po vsej verjetnosti vama ne bi zameril in bi rekel, da sta si uboga in bosta že enkrat prišla k sebi.
  Iztok vsaka ti čast, da vztrajaš pri svojem mnenju, kar pomeni, da si karakter.

 25. nevenka nevenka pravi:

  Iztok, ti pač nisi človek, ki bi na novo dfiniral Petra Pana, Peter Pan pomeni to kar pomeni, tudi miza ni stol pa zaradi mene ti lahko sediš na njej do konca dni.
  Z moškim, ki se svoje žene v dveh letih zakona ne dotakne nekaj ni v redu. Če tudi enega otroka ne zaplodi po naravni poti, tudi ne. Zaradi mene tudi ti lahko tako ne “jebeš sistema”, me prav zanima kaj bi si tvoja Tinca mislila. Še posebej, če bi se zelo rad družil, ne z vsemi otroci, pač pa z majhnimi fantki!!!!
  MJ je zame dober glasbenik, vse ostalo je pa močno sumljivo. Verjamem, da ni nikogar zelo nasilno zlorabljal. Kar ne pomeni, da je vse v redu. Zelo veliko denarja je porabil, da dokazi “niso veljali”. Tako kot O.J. Simpson.
  Dobri odvetniki so našli luknje v tistem sistemu, ki ga MJ “ne jebe”.
  Ne bodi naiven. To je Amerika.
  Upam, da se ne bo ponovno zapletal in se bo res raje posvetil muziki.
  In ne spet fanatčno v zrak!!! Ker ni dima brez ognja.
  Bogatih ljudi je polno, pa jim zaradi denarja tega kar ne podtikajo serijsko.

 26. lazo pravi:

  Nevenka oprosti, da sem se vključil ampak moram.
  Če bi malo spremljala kašen drugi tisk razen rumenega po vsej verjetnosti ne bi pisala takšne norije.
  Da ti malo razjasnim stvari.
  Glej tožilec, ki je vodil proces je znani rasist, njegova tajnica je čez leta izjavila, da je rekel uničil bo tega črnca.
  Drugič sestavil je poroto iz samih belcev z namenom, da ga obtožijo vendar neuspešno, ker so tudi ti videli, da se gre samo za denar.
  Ženska, ki ga je po krivem obtožila je znana sleparka, ki je že večkrat tako na druge načine prišla do denarja. Njen sin je bil telo bolan in MJ ju je sprejel na svoj ranč in ga s svojim denarjem vozil k najboljšim zdravnikom in ga ozdravil. Denar je dajal tudi njej, ki ga je uporabljala za nakupe, kozmetičarke, itd. Ko je to MJ izvedel jo je odslovil, kar pa ni mogla preboleti.
  MJ so že leta pred tem opozarjali, da ne sme otroke spuščati v svojo bližino, ker bo to nekdo slej ko prej izkoristil, kar je opisal v svoji knjigi leta preden se je začela ta gonja proti njemu. Če ne verjameš prečitaj knjigo.
  Pa še to če verjameš ali ne tudi jaz sem spadal v to sorto ljudi kot ti vendar sem si enkrat vzel čas prečital nekaj stvari in sem prepričan, da se mu dela velika krivica in ni večjega genija in dobrotnika od njega.
  Zamisli si njegovo trpljenje v času sojenja ( shujšal je na 45 kg višina 180 cm ). Si lahko zamisliš, da ne negdo po nedolžnem obdolži za stvari proti kateh se boriš in živiš.
  Poskušaj se zamisliti.
  Pa brez zamere in lep pozdrav

 27. recognize pravi:

  nevenka: a si se menla z njim ozr z zeno njegovo da ves da se je ni dotaknu?? ja,..zto je 2 lete bla z njim ker se je ni enkrat dotaknu! js vrjamem njej ki je javno v intervjuju rekla DA STA SEXALA!…ce mislis tud na liso presley sta se se v videospotu naga noter objemala

  karkol preberes o MJu je LAŽ! 99 %…kar je v tabloidih…tut nasih.pa rtvslo pa 24ur itd…

  Karkol bi nek butast novinar napisu o michaelu v LADY al pa kakem angleskem tabloidu al pa kje drgje bi folk vrjeu! Ce bi napisal da si je michael dal operirat in ma zdej skrge na vratu in lahko diha pod vodo bi folk verjeu!

  ka mislis da se samo z fantki druzi? pac otroc…tud puncke…in ka je s tem narobe? ka pol so vsi vzgojitelji v vrcih pedofili???
  nism vedu da je narobe to DA MAS OTROKE RAD..,nasvezadne ka ti je pa otrok slabega naredu?? glih starejsi folk ti hoce vse slabo..otrok ne…
  KA je narobe s tem da otroku ki umira in ma zadne dneve zivlenja pomagas…pa hodis v sirotisnice…kot to Dela Michael…ki je v knigi rekordov kot clovek ki je dal najvec denarja za dobrodelne namene in biu nominiran za nobelovo nagrado za mir!!!!?

  Da je michael pedofil NI ENGA DOKAZA…zakaj ga folk obtozuje!?

  vse je teorija zarote…ce ta zanima kej vec…lah razlozim…

  Otroc so NASA PRIHODNOST…treba jim ponagat in lepo z nimi delat…al hocs da cez par let postanejo poklicni morilci?

 28. Luka pravi:

  Čudno, da ni še umrl.

 29. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Lazo, takile negativci kot je Barbara, pa me že ne bodo zmedli :)

  Nevenka
  , žal preveč nasedaš rumenim zgodbam, kar je škoda.

  Luka, od vsega tega dreka, ki mu ga pripisujejo, bi morda res moral. Bi se imel bolje nekje v raju.

 30. djubre pravi:

  iztok, ker imam raje simfonični power metal kot lahkotnejšega dobrega pop izvajalca MJ, nimam pojma o glasbi?:(

 31. nevenka nevenka pravi:

  Pismo Iztok, a ti si pa ves čas poleg Michaela? Žal nisi. In pojma nimam čemu nasedaš ti? Sam sebi?

 32. Lazo pravi:

  Mislim, da ima Nevenka nekaj osebnega protI Iztoku in ga jezi tako, da žali Michaela.

 33. barbara pravi:

  Čudaki … Kako je lahko odrasel človek tako neverjetno obseden z nekom? Razumem, da je ljudem všeč Michaelova glasba, čeprav meni ni, razumem, da jim je všeč njegovo delo, sporočilo, ne razumem pa, da so se pripravljeni na nož skregati z nekom, da branijo Michaelovo čast … In to ljudje 30 +, ki bi se že zdavnaj morali začeti ukvarjati s pomembnejšimi stvarmi kot je najstniško oboževanje pop zvezdnikov, mržnja petnajstletnih najstnic iz Amerike in računanje procentov s svojo Tino.

 34. Natalija pravi:

  Barbara lahko imaš svoje mnenje vendar prej malo razmisli, kdo je čudak ti ali mi, ki si želimo, da bi bil naš planet čist zabodoče naše rodove in vse prebivalce našega planeta, da bi bil poln medsebojnega razumevanja ( kar pri tebi še očitno ni želja, ki pa bo z leti in izkušnjami dobrimi in slabimi prišla ), spoštovanja drug do drugega kljub različnostim., itd…
  Vidiš in to Michael sporoča v svojih pesmih. To je sporočal tudi med sojenjen in tudi po njem, kljub gorju, ki mu ga delajo mediji in takšni, kot si ti. Pa vendar vam on tega ne zameri in bo rekel imam vas rad.
  Ali ni to nekaj nezemeljskega ali pa višjega, da tiste, ki te zaničujejo ne moreš sovražiti in jim še stalno želiš vse dobro.
  VIDIŠ, KO BOŠ KAJ TAKŠNEGA ZMOŽNA BOŠ BOLJŠI ČLOVEK IN BOŠ ZNALA CENITI SEBE, DRUGE IN VSE KAR SPADA NA TA NAŠ LEPI PLANET, KI GA UNIČUJEMO.
  Če ne verjameš spremljaj poročila in videla boš orkani,poplave in to tudi pri nas.
  Ko so ga pred nekaj dnevi vprašali katera njegova pesem mu je najljupša je odgovoril ‘We Are the World’ .
  Pa razmisli.
  In zato imamo radi Michaela, ker je zmožen odpuščatu, kljub gorju in bolečini s katero se sooča vsak dan, ko samo pogleda v časopis.

 35. Lazo pravi:

  Ljudje 30 in + bi še posebej morali razmišlati o stvareh, ki jih sporoča Michael in o tem učiti mlade.
  Motiš pa se, da bi se kdo na smrt skregal s tabo, poskušamo ti samo odpreti oči. Na tebi pa je kaj boš storila.
  Če ne verjameš ti osebno želim vse najboljše pa čeprav ti meni po vsej verjetnosti ne.

 36. nevenka nevenka pravi:

  Bravo Barbara popolnoma se strinjam s teboj. Človek ne more verjeti, kaj vse ljudje zmečejo v isti koš…. kako nepremišljeno in popolnoma nezrelo gledanje na stvar.
  Za Billa Clintona vsi vedo, da je bil dober politik, ja, ampak kurbir je verjetno še vedno… ena lastnost, ki je všečna svetu, še ne pomeni, da so vse plati medalje angelske… Vsi slavni ljudje imajo svojo javno in svojo zasebno podobo. Kako je to tako težko razumeti.
  No, saj…sedaj Michael končno rabi spet malo teatra okoli žensk, pa se je začel družiti s Pamelo A. Verjetno bosta imela težko intelektualne teme pogovorov, ali pa nadvse divji seks, he, he…jao…. :-( za zjokat.

 37. Lazo pravi:

  Ali nista Barbara in Nevenka isti osebi, ker ju močno zanima Iztokova Tina. Ali niso to kakšne stare zamere ?
  Mislim, da nima smisla odgovarjati na njune komentarje.
  Eni so pač nerešljivi slučaji.
  MICHAEL JACKSON – KING OF POP.

 38. nevenka nevenka pravi:

  Lazo, ti si komplet za luno. Jaz nimam proti Iztoku nič, obranila bi ga rada pred Fartyem. Pa, da mu Tinca ne bo ušla, če ne bo malce bolj pronicljiv.
  Ženske na dolgi rok vse sorte stuhtajo.

 39. barbara pravi:

  Sem videla novico o druženju s Pamelo, ja … Nekaj se pripravlja. :)

  Lazo, vidiš, vse to, kar je tebe naučil Michael, se jaz znam naučiti sama oz. so mi v otroštvu vcepili starši. Ne rabim nikogar, da bi me učil, kaj je prav in narobe, kako moram živeti.. Zdaj res ne več.

  Sploh pa: to, kar Michael sporoča tebi, je očitno diametralno nasprotje tistega, kar sporoča meni. Pa poglejva:
  - Najprej se mi pred očmi pojavi slika dojenčka, s katerim Michael maha paparazzom. Preko balkonske ograje… Je to nekaj, kar naj ljudje posnemajo?
  - Njegova pojava: tisočkrat mi lahko rečeš, da je njegova mlečno bela polt posledica bolezni, me pa res zanima, katera bolezen mu je tako preoblikovala nos? Kakšno sporočilo posreduje mladim nekdo, ki je bil nekoč prav prisrčen fant, danes pa iznakažena spaka …
  To in izključno to recimo Michael sporoča meni.

  In ni edini pevec, ki obravnava teme o ljubezni, miru itd. So mi po tej logiki občudovanja Beatli veliko bolj blizu. Pa jih je še na tisoče, sto tisoče avtorjev, ki sporočajo enako kot Michael. In večina (morda kar vsi) ni nikoli sedela pred poroto zaradi pedofilije …

  Ti imaš lahko rad kogar hočeš, moje življenje ni čisto nič drugačno zaradi tega. Ampak zavedaj se, da nobene obsedenosti v življenju niso dobre: pa naj bo to s partnerjem, pop zvezdniki, hrano ipd.

 40. Lazo pravi:

  HA,HA,HA PA SMO TE POGRUNTALI, te ne zanima MJ ampak Iztok in njegova prevelika sreča s Tino. Da ga jeziš se spravljaš na MJ, fuj to pa je podlo.

 41. Lazo pravi:

  Barbara/ Nevenka ( 99 % ista oseba ) starši ti niso nič vcepili samo poskušali so pa jim ni uspelo. Glede mahanja otroka pred oboževalci Mj je hotel pokazati otroka svojim fanom in je padla odejica, mediji in takšni kot si ti pa so naredili štorijo. Michael je kasneje pojasnil, da mu otrok nikakor ni mogel pasti, ker ga je močno držal, če bi pa se kaj zgodilo pa bi se ubil.
  Res je, da ni edini, ki poje o ljubezni,itd je pa edini, ki je daroval 300 mil. dolarjev, podpiral 39 dobrodelnih organizacij, ki je za prvo žepnino kupil sladkaruje za celo ulico, itd.
  Sram te je lahkom, da se delaš norca iz njegove bolezni.
  Zdaj pa več ne mislim debatirati s teboj, ker si trenutno nerešljiv problem in po vsej verjetnosti tudi nadalje in upam, da ne za vedno.
  Pa vseeno lep dan !

 42. recognize pravi:

  dej barbara chill:
  Ko je mahu z otrokom ( ki je mel 2 KG.to je res tezko dvignat ja) ker se je spodi drlo na tisoče fanov da hočejo otroka videt…pa je pac v efektu pa navdusenju Michael pokazu otroka za 3 sekunde…big deal…
  ka pa eni ko mecejo otroke 10 metrov v zrak ko se igrajo z nimi?
  In kaj ma veze michaelov NOS s tem da je michael genij in dobrotnik?
  Povej mi enega filmskega igralca/igralko,pevca/pevko ki se ni operirala v ameriki…. hollywood….??…ne bos ga nasla! kaj je s tem narobe?
  Ce si nisi vsec,si pac das popravit to,ce te bo to osreclo,ne vidim tle nic slabega!

  Kaka iznakažena spaka? a to govoris ko si sebe pogledla v ogledalo??
  Michael zgleda super…lah vidis to po novih slikah kjerkolji je biu!
  to je za tebe spaka?
  http://realtalk.blog.siol.net/2007/11/15/michael-na-naslovnice-revije-ebony/

  zanimivo da ta spaka ma na tisoče obozevalk ki znorijo ko ga vidijo za sekundo! res cudno! pa mas MJ forum z 15.000 (80 % punc) člani kjer pisejo fanice gor da bi se porocile takoj z njim pa da je se vedno najbol sexi clovek na svetu!…vrjetno zato ker je spaka ja

  Michael ima vse pravice za pesmi od Beatlov..tako da to so njegove pesmi in tudi on služi denar z njimi!

  No pol mi pa povej se koga ki poje o otrocih,boljsem svetu in proti vojni!??TO da je nekdo naredil 1 komad o tem NE ŠTEJE!

  Ja in ce je sedel pred poroto?? Najlazje je obtožit nekoga ki pomaga otrokom!

  kaj je point tvojih odgovorov???

  Ko Michael zapoje se folk JOKA…ko zapojejo drugi pevci,pac zapojejo! KO se pojavi Michael ,folk pade v nezavest…ko se pojavi kdo drug,se pac pojavi!
  Ko je na svetu VOJNA,POPLAVE NE VEM KAJ,takoj se isto sekundo ko gre michael samo cez mesto… vse novice predvajajo MICHAELA, pa je lah ne vem kaj drugega!…NA TELEVIZIJI!

  Torej…najbol prodajan glasbenik na svetu…najbol znan clovek na svetu..edini clovek ki je imel svoje pesmi na prvem mestu v 70ih,80′ih.90ih in v 00….
  ZATO POKAZ MAL SPOSTOVANJA KRAVA BUTASTA!

 43. nevenka nevenka pravi:

  Lazo, o čem se ti sploh pogovarjaš, če smem vprašat? Pa še s kom?
  Sama sem se trudila pisat Iztoku.

 44. nevenka nevenka pravi:

  In če že hočeš koga občudovati v dobrotništvu na področju glasbe, zakaj ne bi raje sira Boba Geldofa? Bi šlo? Uf, postajam Iztok Gartner :-) he, he…sorry, nije namerno.

 45. recognize pravi:

  tu se ne gre za nobeno obsedenost .Gre se za to da Michael ustvarja ze 45 let…in nima ene slabe pesmi,enega slebega videa…vse kar naredi js SUPER in boljse od vseh ostalih!
  Poleg tega je skormen,prijazen,kul clovek…res neverjetn dobrotnik…v tak krutem svetu! in tu se gre za SPOSTOVANJE ..nc druga! ker bol kul cloveka kot je MJ nikol ni blo,ni in ne bo!! in pac ga mamo radi..sploh taki ko js ker smo odrascal z njim!
  ne gre za nc druga …ni to obsedenost…pac PODPORA…..

  enostavno ne morem vrjet da obstaja na svetu kdo ki ne mara Michaela…njegove glasbe…in pac kar on pocne! Tabloidi gor ali dol..ne razumem tega…clovek ki ne mara MJa ma HUDE PSIHIČNE TEŽAVE Z SAMIM SABO!

 46. recognize pravi:

  barbara objav svojo sliko gor…se grem stavit DA SI GRDA ! ravno taki najraj žalijo Michaela kak zgeda…PRVO POGLEJ SEBE! pa kake svoje slike ko si kje slikana…pa pol gvori drugim da so spake…SPAKA!

 47. barbara pravi:

  A se nisi od Michaela nič prijaznosti naučil?

  Četudi bi res bila grda po tvojih ali Iztokovih merilih (on še posebej rad deli ljudi na grde in lepe), si nikoli in nikdar ne bi iz obraza naredila tega, kar si je naredil MJ. Človekova zrelost se odraža tudi v tem, da je zadovoljen sam s seboj. Srečen človek je lep človek. Michael je nekoč bil lep, danes pa je spaka.

 48. nevenka nevenka pravi:

  Če bi bil MJ tako kul, bi prodal svoj Neverland in rešil vse otroke v Afriki.
  Pojčkanje o dobroti in ekscentrično razsipniško življenje pa že ni dobrota.

 49. SebastiG pravi:

  “Ti si pa grda!” :D

  Kolk si ti star?

 50. Bentilnik pravi:

  Moram se strinjat z nekom, ki je zgoraj omenil, da se v obdobju ‘odraslosti’ oboževanje pop in ostalih zvezd nekoliko razvodeni. Tale debata je na momente res bolj podobna reakcijam ranoadolescentikov ob novici da bodo RBD mogoče razpadli.

  Dejstva, da je Michael Jackson (v nadaljevanju MJ) v svoji karieri naštepal kar nekaj essential pop hitov mu ne more in, sodeč po zapisanem v pričujočem nizu modrosti, noče vzeti nihče. Vsa čast in slava (abrahama mu ravno ne bi voščil saj dvomim da bere tale blog pa tudi poznava se ne). Da bi pa po svetu tulil presežnike o njegovi moralno-etični prevzvišenosti in nedotakljivosti lika in dela MJ je pa malce blesavo kajne.

  Tako kot je bilo omenjeno je njegovo odnos do lastnega telesa patološki ter mazohističen. Da govori o dobroti in lepoti, ki naj bi vladala na svetu in bi morala krasiti tudi naš odnos do matere narave. Blazno lepo in se popolnoma strinjam. Res pa je da je njegov poklic čim več prodati. Pa samo za intermezzo; se ne zdi malce licemersko, da se človek, ki toliko da in opeva trajnostni razvoj živi (no, je živel) v energetsko ne najbolj varčnem luna parku in se na sodišče zapelje v koloni z x SUV-ji, ki so za tisto pot pokurili toliko nafte, da bi lahko prek agregata futrali gospodarstvo somalijske vasice cel teden.

  V bistvu niti ne maram MJ in dopuščam možnost da imam HUDE PSIHIČNE TEŽAVE S SAMIM SEBOJ. Menim pa, da kdor pri svojih 25+ (ali tu nekje) prav po rebeldovsko vpije pri forumih tudi nima najbolje razrešene pubertete.

 51. recognize pravi:

  barbara pa nevenka…vedve sta fukjene mal..ozr barbara je extremno fukjena u glavo…

 52. recognize pravi:

  zato ce si operiras nos si spaka? torej je 70 % glasbene in filmske industrije spackov??
  http://realtalk.blog.siol.net/2007/12/28/vitiligo-kako-crnci-postanejo-belci/

 53. recognize pravi:

  NIC ne vete o michaelu,ga ne poznate…NIC,,,…….zaka govorite potem o njemu?? vete samo kar preberete v tabloidih pa tabloidnih tv oddajah…

  v cem je pol fora?

 54. barbara pravi:

  Še dobro, da sem fukjena v glavo. Sem se že ustrašila, da sem v gleženj.

  Revež si. Saj ti niti zamerit ne morem.

 55. recognize pravi:

  ti raj poklic Michaela če ti posodi kej denarja za plastične operacije …jih zihr rabis…tud tvoje spolno zivljenje bo postalo boljse!

  LP

 56. recognize pravi:

  don’t fuck with Michael & his fans HAHA!:)

 57. barbara pravi:

  Kolikor vem, je itak že stokrat bankrotiral. Pa naj špara rajši, ker mu bo vsak čas spet nos dol padel. Moje spolno življenje pa res ni tako pestro kot tvoje, ki si čisto pravi gangsta in se ti bejbe mečejo pod noge, vendar obstaja – za razliko od spolnega življenja tvojega idola.

 58. klemenix klemenix pravi:

  @barbara: Pa kje si se ti zateženka zdej našla? Daj si najdi družbo pa pejt mal v svet rajši, ku da smetiš tle po blogih.

 59. selemjan selemjan pravi:

  ”Mj je hotel pokazati otroka svojim fanom”

  lep evfemizem za ‘noro molel čez balkon’

 60. lazo pravi:

  Kot je razvidno iz komentarjev Barbara-Nevenka osebno poznata Iztoka in predvidevam tudi recognize ( vsaka ti čast pravi si fan in razumem te,da si ponorel ob takšnih žaljivkah ).
  Bentilnik ga graja, da je pokuril preveč elektrike,bencina, ko se je vozil s sojenja in kaj je počel s svojim telesom.
  Glej Bentilnik elektriko je pokuril, da so se vrteli vrtiljaki in ostali rekviziti na katerih so bili revni in bolani otroci, ki si drugače tega ne bi mogli privoščiti in to zastonj, vse je plačal MJ iz svojega lastnega žepa ( a ni to nekaj posebnega )
  V medijih je pred kakšnim letom pisalo, da si je Mj kupil vozilo, ki ne onesnažuje okolja in je hotel še ostale osvestiti s svojim dejanjem.
  In moti te, kaj dela s svojim telesom. Ka pa je počnel a ne veš za njegovo bolezen pigmenta in kaj bi ti storil v primeru se ne bi poskušal ozdraviti.
  PA ŠE TO VSAK IMA PRAVICO POČETI S SVOJIM TELESOM KAR MU JE VOLJA ŠE POSEBEJ, ČE GA KAJ MOTI IN JE POTEM SAM ZADOVOLJEN S SEBOJ.

 61. Bentilnik pravi:

  Glej lazo, jaz sem res navdušen, da je v tvojem življenju taka zvezdica, tak svetilnik, ki ti kaže pot k pravilnemu in dobremu. Zavidam ti, da v svoji preprostosti ključ do dorbrega, uspešnega, moralnego čistega, celo pravilnega početja in življenja najdeš v božanskosti tistega, ki mu navadni smrtniki pravijo Michael Jackson. Dejansko ti zavidam, da to kar znanost ne more razrešiti ali doumeti ti dosežeš s spremljanjem zgleda nezmotljivega Michaela Jacksona. Oprosti moji blasfemiji in verjemi, da se danes pokesam, kupim zbrana dela tega božanstva in od jutri naprej začnem kupovati karte za avtomobilčke tistim otrokom, ki te osnovne potrebe sicer ne bi mogli zadovoljiti (Maslow se je takoooo motil, kajne).

  Glede tega kaj ima človek pravico početi s svojim telesom s tabo ne bi debatiral saj gre za prefinjena pravna vprašanja (recimo nekaznovano ne smem del svojega telesa s precejšno mero energije zabiti v tvoje telo, aneda). Pa tudi sicer nisem nikjer oporekal njegovi pravici, le opozoril na značilnosti njegovega odnosa, tako da je bila uporaba tipke caps lock popolnoma nepotrebna.

 62. GReen street h. pravi:

  bentilnik you rock man )))))))))))))))))))))))))))))))))
  “(recimo nekaznovano ne smem del svojega telesa s precejšno mero energije zabiti v tvoje telo, aneda)”
  da, smeh .

 63. lazo pravi:

  Bentilnik izgleda, da ne razumeš, mogoče pa boš kdaj pa se dajmo presenetiti. Čeprav mislm, da ne boš, si pač eden od tistih, ki jih ne zanima vsebina ampak samo, da po domače iščejo temo, da nervirajo.
  Enostavno rečeno so odveč in zaradi takšnih ta svet nima prihodnosti.

 64. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Djubre, o glasbi nimaš pojma, če meniš, da MJ nima odlične muske.

  Nevenka, čisto iskreno, zakaj ne maraš Michaela Jacksona? In ja, si ti še vedno s svojim možem, ker si tako pronicljiva? Brez zamere, a tvoj komentar o meni in Tini je nadvse čuden in celo žaljiv. Škoda.

  Lazo, ne sekiraj se, Barbara mene in Tine ne mara že od začetka, za Nevenko pa sem tudi jaz zdajle močno razočaran. Glede Bentilnika, le poglej malo po mojih zapisih, pa ti bo vse jasno. Ostani pozitiven.

 65. barbara pravi:

  Tina je pa čist fajn punca! Daleč od tega, da je ne bi marala.

 66. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Barbara, samo nekaj bi te vprašal, kaj imava jaz in Tina z Michaelom Jacksonom?

 67. barbara pravi:

  Ne vem, kaj imata. Samo popravila sem te, ko si rekel, da Tine ne maram.

 68. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Barbara, ti naju omenjaš v svojih komentarjih, pa četudi nimava nobene zveze z mojim osnovnim zapisom. Še posebej Tina ne. Zato sem vprašal. Če se ne znaš držati teme zapisa in če te mora vedno znova zanesti nekam stran, je bolje, da ne komentiraš več.
  LP

 69. djubre pravi:

  ja, to je pa že bolj sprejemljivo. ampak vseeno sem prepričan, da ni izdal najboljšega albuma v tem desetletju. da je naredil odlično muzko pa pričajo sprejemi kritikov, občinstva in tebe. evo ti roka, evo ti glaž.

 70. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Djubre, sprejeta roka, sprejet glaž :)

 71. nevenka nevenka pravi:

  Ne, Iztok, jaz sem moža zelo zapustila…in moj komentar ni bil nič žaljiv.
  Vse kaj drugega je bilo veliko bolj.
  Ne maram pedofilov. Tudi če so zvezdniki. Še posebno, če so zvezdniki, ker jih denar lahko opere.

 72. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Nevenka, potem pa mi povej, kaj imava jaz in Tina z debato o Michaelu Jacksonu? Ker to me pa res zanima. Takšnih odmikov od naslovne teme od tebe nisem pričakoval.

  Kaj za kurac ima tole z Michaelom Jacksonom: “Pa, da mu Tinca ne bo ušla, če ne bo malce bolj pronicljiv.
  Ženske na dolgi rok vse sorte stuhtajo.”

  Jaooo, Nevenka, razočarala si me.

  Škoda.

 73. nevenka nevenka pravi:

  Tvoja narava neposlušanja ima. Ženske se tega naveličajo. Poskušam ti predati življenjsko izkušnjo, ti pa prazno slamo mlatiš. Hočem ti nakazati na kaj pazi, da ne boš izgubil tega, kar misliš, da se ne da izgubiti. Izoblikuj si vendar malce globja stališča o življenju. Ne moreš biti tako zaslepljen in kar mižati pred dejstvi. In tudi drugi ljudje ti marsikaj povedo.
  Samo prijazna sem. Če te to razočara, pa te naj. Če ne razumeš, tudi prav. Saj ni prvič.

 74. nevenka nevenka pravi:

  Pa se ne mislim sekirat zaradi tebe veš. Bom pač mirno Fartya brala.
  Čeprav mi dela grenek priokus. A tebi pa ne?

 75. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Nevenka, vse lepo in prav, toda mi smo debatirali o Michaelu Jacksonu in o tem, kako zlobni so rumeni mediji do njega, se pravi o tem, kaj je res in kaj ne, ti pa zatežiš z nauki o moji zvezi s Tino. To je zelo trapasto in povsem nepotrebno. Nihče te ni vprašal za kakršenkoli nasvet, zato je povsem odveč, da ga deliš. Še posebej pri zapisu o Michaelu Jacksonu.

  In ja, mirne duše beri Fartyja. Morda pa je tam vendarle bolj primeren intelektualni nivo zate.

  Kot sem rekel, škoda, da si se pokazala za tako čudno, pa četudi sem imel o tebi vseskozi dobro mnenje.

  Huh, saj res, se spomniš svojega grenkega priokusa iz nekega zelo popularnega pesniškega portala?

 76. nevenka nevenka pravi:

  ja, se spomnim. Zato se pa ne trudim več, če nima smisla.
  Truditi se za druge ljudi je vedno dvorezen meč.

 77. nevenka nevenka pravi:

  Mogoče bodo minila leta, ko se boš spomnil, kaj sem rekla in ti bo takrat žal, da si bil vzvišen.

 78. polona -še ena- pravi:

  MJ je car.
  Nevenka pa–prleti v blog, udari kontra-pa ne vem, ali je to samo igra, ali je ta njena VZVIŠENOST morda res pristna… Drgač pa Nevenka in Iztok….nima smisla. Škoda energije za poglabljanje v osebne zadeve. ;) :)

 79. Lazo pravi:

  Tako kot pravi Polona MJ je car,
  Nevenka ti si na tej strani res odveč, pa tvoji nasveti so za kozlat. Pa žaljenje MJ ali res nimaš nič v glavi.
  PA ŠE ENKRAT MICHAEL JACKSON EDEN IIN EDINI – KING OF POP.
  Ker smo se oddaljili od teme.

 80. Natalija pravi:

  Komaj čakam, da bo izdal, kaj novega.
  Upam, da ga služi zdravlje in, da si ne žene preveč te k srcu vseh te gonje proti njemu.

 81. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Nevenka, s temle zaključujem najino debato, saj kvarim osnovno temo in delam škodo ostalim komentatorjem. Praviš, da jaz ne znam poslušati, odgovarjaš pa mi tako, kot da ti ne znaš. Rekel sem ti samo to, da so osebne debate o meni in moji punci pri Michaelu Jacksonu povsem odveč, ti pa tega nočeš razumeti in nadaljuješ v svojem stilu. Mi je pa smešno, da mi nasvete deli nekdo, ki za sabo nima uspešnega zakona, kar pomeni, da bi moral v prvi vrsti pomesti pred svojim pragom. Kakorkoli že, tole je bilo s tvoje strani povsem odveč, mi je pa smešno, da mi praviš, da sem vzvišen. No ja, če sem jaz vzvišen, si pa ti močno trapasta, da pri Michaelu Jacksonu, kjer ti tudi drugi povedo, da se motiš, začneš teorijo o moji osebni zvezi.
  LP

 82. barbara pravi:

  Bedak. Zdaj ti je ostal samo še spookymulder.

 83. lazo pravi:

  Spet sem obiskal to stran, da vidim, kaj je novega in presenečen ugotovim, da je vse ok. RazeN pa brez zamere :
  DVE KRAVI PO IMENU NEVENKA IN BARBARA ŠE NISTA PRIŠLI K SEBI. BLJAK !!!

 84. Luka pravi:

  Tudi on ima že svoja leta res ej.

 85. barbara pravi:

  lazo, nisi rekel, da te Michael uči prijaznosti in dobrote?
  Te ni sram, da moraš, odrasel moški, žaliti ženske s kravami? Meni se zdiš ubogi slabič, da si tega zmožen. Smilijo se mi ženske v tvoji bližini. In če je zate krava ženska, ki ne mara Michaela Jacksona, kaj je šele tista, ki ne mara tebe?

 86. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Barbara, ne glede na vse, mi še vedno ostaneš tudi ti.

 87. lazo pravi:

  Res uči dobrote in prijaznosti in priznati, da sem zaradi njega preveč prijazen, včasih pa tudi ne morem biti zaradi takšnih kot si ti Barbara Nevenka, ker sta nerešljiv primer.
  On bi seveda rekel, da sta si ubogi in, da potrebujeta prijaznost in razumevanje.
  S tem se popoloma strinjam, če bi vsaj malo sodelovali oziroma pokazali vsaj malo razumevanja.
  Da pa se vrnem k temi VELIKO SE GOVORI, DA MICHAEL DELA 200 NA URO NA NOVEM ALBUMU!!

 88. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Lazo, baje bo zunaj naslednje leto. A bojim se, da se kaj ne zaplete kot pri tistem singlu za Katrino, ki ga ni bilo nikoli potem.

 89. lazo pravi:

  Mislim, da sedaj gre zares.

 90. polona -še ena- pravi:

  Dej Barbara, no..ne znaš neč druzga kot “naučiti se od Michaela prijaznosti in dobrote”? Zame bedak pomeni isto kot krava…. O MJ-ju se pa ne morš pogovarjat, ker ga ne čutiš. Pika.

 91. ponpet ponpet pravi:

  kako naj ga pa čuti? saj je starejša od pet let!

 92. natalija pravi:

  Res moraš občutiti njegovo glasbo, ki je angelska. Kdo si vzame čas in pozabi na predsodke hitro izve zakaj ga imamo mi radi. To je njegova genijalnost.
  Ponpet vzemi si čas, poslušaj njegovo glasbo in vsebino njegovih pesmi in mogoče se bo zgodilo nemogoče ti BOŠ BOLJŠI ČLOVEK.

 93. ponpet ponpet pravi:

  hitler je delal fajn avtoceste, hamsun je pisu fajn romane, stalin je pomagu sirotam, fritzl je biu prjazn sosed, jackson je pa dobre komade delu.

  vsi so dobri ljudje. in z leti postajajo vse boljši (no, usaj fritzl pa MJ).

  vprašanje: a je oboževalec psihopata tudi sam psihopat – al je zgolj brezvezna budala?

 94. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Ponpet, upam da se šališ in provociraš. Ker če tole pišeš čisto zares, potem je, dragi prijatelj, s tabo nekaj hudo narobe.
  Pa brez zamere.
  LP

 95. ponpet ponpet pravi:

  ej, sej nism pričakoval, da boš pošteku (pa še tebi ni bilo namenjeno)

  če nekdo – tako kot “natalija” in njej slični – za psihopata, bolnika in pedofila napiše, da gre za “genialnost”, da “ga imamo radi”, da imajo drugi le “predsodke”; in podobne nebuloze – potem je tak človek kaj podobnega sposoben trdit tudi za kake druge psihopate. nekatere sem naštel.

  je pa zdaj jasno: oboževalec psihopata je navadna brezvezna budala.

 96. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Ponpet, mi hočeš reči, da je MJ psihopat?

 97. ponpet ponpet pravi:

  :)

  čestitke pronicljivosti ;)

 98. natalija pravi:

  Ponpet zelo si me razočaral s o tvojo nepremišljeno izjavo. Tako grdo govoriti o nekom, ki mu svet priznava genijalnost in nesmrtnost v glasbi, ki vedo, da je njegova dobrota brezmejna, kar je dokazal z neštetimi dobrodelnimi deli. Poglej malo izjave na začetku in vse ti bo jasno, če pa ne verjameš nam pa pobrskaj po internetu.
  Ne morem verjeti, da si lahko izjavil nekaj tako nizkotnega in pokvarjenega. Mj je bil proglašen za nedolžnega po zakonu, kljub izbrani beli poroti z namenom, da ga obsodijo.
  Prosim boga ali kogar koli zgoraj, da ti odpre oči, ker verjamem, da si te izjave dal zaradi vpliva rumenega tiska v srcu pa si dober človek.

 99. lazo pravi:

  Ne sekirajta se Natalija in Iztok, če je kaj dobrega na tej strani so to mnenja o Mj – ju, ki so dobra in v večini, psihiči kot so ponpet, barbara, nevenka so v manšini. so brez pameti in so za samo zgago. Če bi jih imel pri roki…….. bum, tresk, kraš in zlom.
  Oprosti mi MJ ampak nekdo te mora varovati pa čeprav proti tvoji volji in jaz bi to storil kljub vsem posledicam.

 100. ponpet ponpet pravi:

  :) nevenka – ja, rumeni tisk, ja. bog naj raje štrafne tega zmešanega pedofila in narkomana.

  lazo – kot lepo kažeš, oboževalec psihopata je navadna brezvezna budala. bum tresk kraš zlom! ;)

 101. lazo pravi:

  Dne 15.09.2008 izide Bravo revija v kateri je 100 strani posvečenih Legendi Michael Jacksonu. V njej bosta tudi dva mega posterja.
  ponpet res ti ne želim, da takšne izjave daš, kje v bližini fan-ov oziroma mene.

 102. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Lazo, ali kot pravi MJ v pesmi Scream: “Stop fuckin’ me. “

 103. lazo pravi:

  Iztok točno tako.

 104. recognize pravi:

  stop fuckin with me reče:)…
  pa že leta 87 reče LEAVE ME ALONE!…a folk še vedno sitnari…

 105. ponpet ponpet pravi:

  :) :) :) … dobra …

  sicer ne vem, zakaj bi bila grožnja skupine trinajstletnic, obsedenih z RBD/MJ, učinkovita, ampak se že bojim. tebe še posebej, lazika mala.

  bumf tras krak mlat!

 106. lazo pravi:

  POMPET ne mislim več debatirati s teboj, če si takšen junak pa napiši svoj tel. da te pokliče lazika mala.

 107. ponpet ponpet pravi:

  dej nehi – dokler ti oči pa mami telefon nadzorujeta nimaš šans, piškotek.

 108. natalija pravi:

  Ponpet pa kaj je s tabo pravzaprav narobe,pa kaj si misliš da si vseved ali kaj.Pa zdaj pa že veš koliko je gdo star,pa saj tebe zanimajo samo slabe stvari in prepiri,pa saj tebe boli če gdo misli dobro in verjame v dobre stvari.Na to stran si prišel verjetno zato ker te Michael Jackson zanima,če te ne,pa si najdi nekaj kar te bo lahko veselilo.

 109. Natalija pravi:

  Ponpet pa kaj je s teboj,pa saj te zanimajo samo slabe stvari in prepiri.Na to stran si prišel ker te je zanimal Michael Jackson,če pa te ne,pa si najdi nekaj kar te bo veselilo.

 110. Dajana pravi:

  Ponpet: Daj nehaj sekirat tukaj poštene ljudi, no! :evil: Michael Jackson je legenda! :)

 111. lazo pravi:

  Na programu SAT 1 je včeraj potekalo tekmovanje imitatorjev Lebe deinen star, ki je potekalo v dveh oddajah.
  V finalu so tekmovali imitatorji
  Bon Jovi
  Tina Turner
  Amy
  Elvis
  Neka nemška zvezda
  in Michael Jackson
  pred tem je izpadel Justin Timberlak

  Po telefonskem glasovanju gledalcev je bil vrstni red
  1. Michael Jackson ( glasovalo 40% gledalcev )
  2. Elvis
  3.Amy
  Imitator Mj ( William Hall )je zelo dobro odpel tri komade Thriller, You are not alone in Billie Jean ter tudi odplesal. Prva nagrada je bila 25.000 € .

 112. Bentilnik pravi:

  Noro. Ti dejansko gledaš satajns ker tam nastopa imitator MJ. A kej veš, kaj so v tem času počel RBD.

 113. lazo pravi:

  To je bilo svetovno prvenstvo imitatorjev. RBD pa je za takšne kretene , kot si ti. Omenjeno predstavo je spremljalo nekaj milijonov ljudi in od tega je glasovalo za Imitatorja MJ (William Hall ) – a 40 % gledalcev. Ti kaj to pove k…., da večina ljudi ve kaj je kvaliteta.

 114. maja the beast pravi:

  michael jackson happy brthday to you…

 115. car sem pravi:

  jaz mu veselo voščim saj je carski…

  bye,bye…

 116. Anahy the best and cool pravi:

  i soy rebelde.

 117. plom pravi:

  Presenečen sem z toliko pozitivnimi komentarji na tej strani.
  Michael je res LEGENDA,ki še živi. Letos sicer napoveduje povratek na glasbeno sceno in osebno mislim, da če bo to res bo to največji glasbeni in svetovni dogodek novega tisočletja po Obami.
  Mislim, da bodo njegovi koncerti najbolj obiskani in ne bo več glasbenika, ki bi imel več obiskovalcev.
  Vsa čast Madoni in še komu vendar so vsi majhni proti njemu.
  Na njegove koncerte bo drlo mlado in staro saj se bodo vsi zavedali, da ne smejo zamuditi teh zgodovinskih spektaklov največjega genija vseh časov.
  Upam, da bo uresničil svoje želje in da ga bo služilo zdravlje-
  VSE NJBOLJŠE MICHAEL !!!!!!!!!!!!!!

 118. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Plom, tudi jaz si želim, da uspešno izpelje tole turnejo in upam, da bo kje blizu Slovenije, saj se mi zdi, da bo tole zadnja možnost, da ga bom kdaj videl v živo na odru.

 119. nekdo pravi:

  Kolikor jst vem on v Scream nikol ne reče. “stop fuckin with me” Reče namreč “Stop pressurin me”

 120. mitjA pravi:

  (Michael)
  With such confusion don’t it make you wanna scream
  Your bash abusin victimize within the scheme
  (Janet)
  You find your pleasure scandalizin every lie
  (Both)
  Oh father, please have mercy cause I just can’t take it
  Stop pressurin me
  Just stop pressurin me
  Stop pressurin me
  Make me wanna scream
  Stop pressurin me
  Just stop pressurin me
  Stop fuckin with me
  Make me wanna scream

  Reče oboje tukaj je en del lirike :)

 121. RHYME-G pravi:

  na orginal verziji …album ko je prsu ven rece fuckin!
  Na kaki single verziji za radio pa ne rece fuckin with me…
  v videospotuje cenzura…je pa se ena verzija stopa ko pa rece …pa tud ko janet pokaze fuck off se vidi:)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !