Vse najboljše, draga Madonna

18.08.2008 ob 23:03

Uf, saj ni res pa je, toda naša draga Madonna je dva dni nazaj praznovala Abrahama. Celih petdeset let. Tega skorajda ne morem verjeti, saj se stara bolje od Sophie Loren in še vedno zgleda bolje od večine svojih tekmic. Povedano drugače, Madonna zgleda tako, kot bi morala zgledati Britney Spears. Še vedno dela trende. Ali še bolje, še vedno je trend. Ko prdne, prdnejo vse ženske na svetu. Ko se obleče v črno, pa je črnina najbolj popularna barva na planetu. Ali kot je rekla sama: “Želim postati bolj slavna od Boga.” Huh, saj res, je Madonna bolj slavna od Boga? Zdi se mi, da je prav Madonna vse tisto, kar bi moral biti Bog. In da je Bog zadnjih dvajset let nesrečen, da ni Madonna.  Madonna je vse in še več. Vedno in vsak dan. Karkoli naredi, naredi dobro in tako, da vžge. Tudi sedaj, ko je že v letih in ko bi jo morale že zdavnaj poteptati mlajše pevke. Neuničljiva je. In pozor, vsako leto menja imidž. In ko ga menja, ji ne škodi, marveč koristi. Vedno se obrne po vetru in zmaga. Tudi v časih, ko vetra ni več. Madonna je mojstrica imidža, provokacije, trženja in promocije. Madonna je firma. Najbolj uspešno podjetje na svetu. Trademark, ki ga ne bo nikoli konec.

Ob vsem tem mi preostane le še to, da ji zaželim vse najboljše za rojstni dan in da jo vprašam, kdaj za vraga bo prišla koncertirat v Slovenijo.

 

22 komentarjev na “Vse najboljše, draga Madonna”

 1. selemjan selemjan pravi:

  http://www.judiciaryreport.com/images/Madonna-pic.jpg ali se res stara bolje od Sophie Loren? Po starikavo-gumijastem telesu me spominja na Iggyja Popa.

  Drugače je pa najbrž najlepša ženska nad 50 Laura Morante.

 2. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Selemjan, od vsakega zvezdnika se da dobiti takšno “neposrečeno” sliko. In Madonna celo na njej zgleda dobro za svoja leta. Le poglej si “neposrečene” slike od mlajših zvezdnic, pa boš videl, kakšne so šele one.
  In ja, Laura Morante ni Madonna.

 3. nevenka nevenka pravi:

  Uf, Selemjanova fotka je pa res kar malo srhljiva.
  Madonna je koščena in v zadnjih letih je pridobila kar nekaj mišične mase, nekoč sem naletela na neko medicinsko mnenje, da se to pri teh letih ne zgodi na račun treninga, pač pa na račun treninga skupaj z ustrezno hormonsko podporo. Zenske pač niso moški.Saj se ji je tudi obraz zelo spremenil, spodnji del lic je zelo upadel in ima zelo koničast obraz, nikoli prej ni bila taka. Gube na obrazu pa ji redno gladijo, verjetno z laserjem, ker nima zabuhlega in paraliziranega obraza tako kot Miša Molk. Torej ni na botoxu. Ohranila je izraznost. Vsekakor v svoj izgled veliko vlaga tudi lastnega truda, saj je del celostne podobe
  zvezde in je to normalno. Za svoj uspeh je zelo garala in tudi dosti tvegala, ko je manipulirala z mediji. Kot pevka je namreč nekaj srednjega. Njen vokal ni nič posebnega, a vendar ima čut za svoj slog, ki je očitno prepoznaven. Ona ni samo pevka, res je zvezda in idol mnogim.

 4. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Nevenka, kot sem že njemu povedal, tako “ponesrečeno” fotko lahko najdeš pri vseh. Ko se vse lepo zrihtajo, pa Madonna veliko večino kljub letom še vedno pusti zadaj. To je bistvo.
  Vokal res ni briljanten, toda ne pozabi, da je v Eviti pela res izvrstno. Torej, ko hoče, je njen vokal tudi odličen.
  Praviš, da se je spremenila v obraz? Jasno, da se je, saj je stara petdeset.

 5. nevenka nevenka pravi:

  Ja, ja Iztok, človek je v resnici tak kot je, ne tako kot se zrihta. Zjutraj se poglej, ko si ves skuštran in pomečkan, menda ne misliš, da je to kdo drug. Človek je tudi tak, ko se ne smehlja in ga najeda skrb in se to vidi v očeh in kotičkih ust. To je še vedno ista oseba. In seveda, take so tudi mlajše zvezdnice. Saj so vsi samo ljudje.
  A zvezdniki morajo pazljivo prodajati svojo podobo.
  Zvezdniki ne prodajajo tega, da so ljudje kot ti. To prodajajo samo paparazzi.

 6. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Nevenka, vem kaj mi praviš, toda Madonna za svoja leta zgleda odlično. Pa četudi s pomočjo makeupa in stilistov. Vse zvezde imajo make up in stiliste, toda samo Madonna zgleda tako dobro za svoja leta. To sem želel povedati. Torej to, da mnoge mlajše punce zgledajo veliko slabše, pa imajo enake možnosti za osebne trenerje in vso zvezdniško pizdarijo. Madonna je v odlični formi. Me res zanima katera pevka bo pri petdesetih še snemala take fotke, take spote in prirejala take koncerte in določala take trende.

 7. nevenka nevenka pravi:

  Ne izgleda dobro samo Madonna, veliko petdesetletnic izgleda dobro, obdobje ženske lepote se zelo podaljšuje, ker ženske dajo nekaj nase, tudi z voljo, tudi tiste, ki jih ne obdelujejo kirurgi, tudi take, ki ne živijo od svoje podobe. Vitalno obdobje ljudi, ki so pametno aktivni se podaljšuje tudi navadnim ljudem.
  Tu odigrajo vlogo tudi zvezdniki, ki delujejo kot zgled. Ljudje se ne starajo radi.
  V glasbi je dolgoročnih ženskih zvezdnic manj, v filmu pa nekoliko več.

 8. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Nevenka, ma vem, da ni samo Madonna. Ampak je pa res, da se je obdržala zelo dolgo in da še vedno določa trend. Torej, da se ni samo obdržala, marveč je še vedno na vrhu. To je pa je fenomen. Kot si rekla, v glasbi skorajda ni dolgoročnih zvezdnic. In Madonna je ena redkih, če ne celo edina. Le poglej Whitney Houston, ki je začela nekako istočasno. Ali pa Janet Jackson, ki je izdala nov album in tega še sama ne ve.

 9. barbara pravi:

  Od kirurgov povsem nedotaknjen obraz. Aha.

  http://www.awfulplasticsurgery.com/archives/007923.html

 10. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Barbara, kdo pa je rekel, da ji ne pomagajo kirurgi?

 11. avon pravi:

  Zadnjič je bil na Pop tv- ju film njenega soproga Guya Ritchieja z naslovom Swept Away kjer igra razvajeno bogatašico, ki se potem kao spreobrne in spozna, da je bila prej krava preden je zašla na samotni otok zgodba nima veze, ampak da igraš v filmu, kjer dobesedno kritiziraš razvajenost, bogataštvo in nečimrnost potem se pa sam na drugi strani obnaša še veliko slabše kot ta ženska v filmu je zame čisto sprenevedanje in svetohlinstvo. Svojo trditev lahko preverite samo pogledate kakšne nemogoče in bizarne zahteve je postavila za svoj koncert v Črni Gori.

 12. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Avon, a ni bistvo filmov, da v njih igraš, se pravi, da si nekaj, kar v resnici nisi?
  Glede zahtev, le preberi si, kaj hočejo drugi zvezdniki, ki niso niti za četrtino Madonne.

 13. malaglumica pravi:

  MAODNA ŠE NI TOK ZVEZDNIŠKA KOT JE MARIAH CAREY…
  ONA NE ZAHTEVA TOK K UNA. mariah carey je 1x k je pršla z vode takoj zahtevala in pol so jo moral služabniki hitr zbrisat da ne bi ostala mokra…
  xD
  TRAČI

 14. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Glumica, evo vidiš. Vsaj nekdo, ki šteka, da Madonna ni tako razvajena kot ostale, ki so veliko manj slavne od nje.

 15. vroča čokolada vroča čokolada pravi:

  ‘Madonna je mojstrica imidža, provokacije, trženja in promocije. Madonna je firma.’
  Morda mi ravno zaradi tega ne ‘potegne’…če si pevec bodi pevec ne pa firma. Sicer pa se strinjam z maloglumico…Madonna je muhasta v mejah normale pri mariah carey pa bi se mi (verjetno ne samo meni) strgalo že po petnajstih minutah skupnega mešanja zraka. Mariah je katastrofa na kvadrat če vprašate mene.

 16. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Čokolada, saj je ni treba jemati kot firmo. Jemlji kot pevko, ki ma cel kup kul komadov.

 17. vroča čokolada vroča čokolada pravi:

  Zame ne kul, je pa res, da te z lahkoto zasvojijo (kar sem za en teden okusila na lastni koži…). Res kapo dol, ker je že toliko časa na vrhu popa a vseeno…ni mi všeč… (joj zdej pa ne vem, če bom lahko prežvela zarad tega…)

 18. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Čokolada, boš preživela, Madonna pa tudi.

 19. tinamalina tinamalina pravi:

  Vse, kar Madonna naredi, je hit in postane trend. Meni osebno je imela največ mane v času albuma Erotica, nekaj zelo posebnega pa mi je bila s komadom Frozen.

 20. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Tina, meni pa Erotica ni bil kul projekt. Nekako prisiljeno seksi se mi je zdel. Nespontan. Kot da je res narejen samo za čisto provokacijo. No ja, naslovna pesem je bil kul, to pa je tudi vse. Mi je bil pa kul Justify My Love, ki pa je bil izdan pred Erotico.

 21. tinamalina tinamalina pravi:

  Komad ali spot? :)

 22. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Tina, najprej komad pol pa spot. Oboje je štimalo in je bilo točno tako, da je vžgalo in da je bila Madonna spet glavna v mestu. Odlično izpeljana provokacija, pač.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !