V Srbiji so pripravili turistično ponudbo, kjer bodo gostje lahko iz prve roke preverili, kje vse se je skrival in gibal Radovan Karadžić

30.07.2008 ob 05:09

Človeška norost ne pozna meja. To so pravkar dokazali Srbi, kjer neka agencija že obljublja ekskluzivne počitnice v Karadžićevih skrivališčih in lokalih, kamor je rad zahajal in se večkrat gibal. Kot v filmu Kalifornia, kjer sta David Duchovny in njegova bejba stopala po poteh največjih serijskih morilcev. Žal tokrat v ponudbi ni samega Karadžića, kar pomeni, da se bodo morali turisti zadovoljiti le z njegovimi lokacijami.

Lepo vas prosim, to je ena najbolj ogabnih reči, kar sem jih slišal zadnje čase. Vem, da gre za odlično marketing potezo, kjer se bo brez dvoma nabralo cel kup perverznih radovednežev, toda projekt je moralno hudo sporen, zato bi ga morali zatreti in prepovedati že v kali.

Je naslednja stopnja v ponudbi morda ogled množičnih grobišč? Ali pa posiljevanje žena iz Srebrenice? Ali kar klanje Muslimanov? Saj veste, da se bodo gostje res počutili udobno in da bo “ponudba Karadžić” res pestra.

Uf, saj res, bo naslednja tura od Mladića?

In ja, upam, da mi ne zamerite, če bom zdajle bruhal.

 

3 komentarjev na “V Srbiji so pripravili turistično ponudbo, kjer bodo gostje lahko iz prve roke preverili, kje vse se je skrival in gibal Radovan Karadžić”

 1. Ana pravi:

  pri takih objavah bi moral zaveden in širok človek, kot si ti, pazit, da pri natančnosti poimenovanja in določanja ljudi, ki se spomnijo takih šač…kretenizmov. Namreč na tak način avtomatsko ustvarjaš priložnosti za agresivne komentarje, ki so polni sovražnosti do celotne nacije…
  seveda to niso Srbi – vsi, ampak skrajni nacionalisti.

 2. turbofolker turbofolker pravi:

  Nič slabega/spornega ne vidim v tem. Če bi blo zanimivo in dobro izorganizirano bi šel še jaz. :lol:
  Poglej si samo Židovski muzej v Berlinu. Kaj vse se nahaja notri. To so pač stvari, ki se ne smejo pozabit.
  In jaz kot študent turizma podpiram turistično idejo o tem. :) Pa še marsikje bi se moglo odpret kaj takega. Sam seveda, da se vse dela profesionalno in da ni to kr tko neki…

 3. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Ana, nihče ne kritizira Srbije in Srbov, tole se nanaša le na tiste posameznike, ki so odprli to turistično pizdarijo. Tvoj strah je odveč.

  Turbo, huh, ne vem no, lahko bi vsaj malo počakali. Vem, da bi potem manj zaslužili, toda vseeno. Tole mi je žal moralno sporno.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !