Še malo, pa mi bo razneslo glavo

30.07.2008 ob 06:35

V četrtek pičim na morje. Na zasluženi dopust, ki ga letos močno potrebujem, da napolnim baterije. Prav zato sem besen, da se mi je za zadnji dan nabralo toliko različnih stvari. Toliko različnih obveznosti, ki jih moram nujno narediti. Preveč za en sam dan. Če bi jih lahko naredil že kak dan prej, bi jih. Pa jih nisem mogel, saj ni bilo časa. Vsak dan in skoraj petnajst dni zapored sem namreč pokal dve oddaji dnevno, kar pomeni, da mi je zmanjkalo časa za čisto vse. Tudi za servis avta in za članke, ki jih moram za nek časopis oddati do srede zvečer. In člankov mora biti vsaj dvajset, saj grem na morje in ne sme biti izpada. Kot sem rekel, zmešalo se mi bo in morda bom v živo počil tisti legendarni prizor iz filma Scanners.

In to mojo nervozo seveda občuti ter prenaša tudi moja Tinka. Moj angel, ki mi stoji ob strani tudi takrat, ko sem res tečen star dedec. Včasih se res sprašujem, kako ji uspeva in kako ji ne raznese glave od moje tečnobe. Krasna je. Res. Saj bo, že v četrtek, ko odvihrava na morje, kjer ne bo ne računalnika, kaj šele mobitela. Prav oddahnil si bom in celih deset dni v morju namakal svojo rit. Komaj čakam. Seveda, če mi prej ne razčefuka glave.

 

6 komentarjev na “Še malo, pa mi bo razneslo glavo”

 1. Tine pravi:

  Super, uživaj in naberi novih moči za nove zmage. :-)

 2. Arbiter_universale pravi:

  Ah, saj tudi jaz rabim dopust, da se odpočijem od tvojih prisrčnih neumnosti. Namreč dajejo izvrstna izhodišča razmišljanju. Ljudje, ki mislijo, da so pametni so strašansko dolgočasni, ker vsako stvar zaključijo in ni kaj dodati.

  LP,Arbi

 3. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Tine, točno tako.

  Arbi, od tega bi si lahko odpočil četudi ne bi šel na dopust. Pa ne boš mi menda rekel, da si tak odvisnik od mojega bloga, da lahko greš na dopust le takrat, ko ne bo novih zapisov?

 4. ajda pravi:

  Ko še priznavaš, da si na trenutke tečnoba je vse OK, ko pa ne priznaš, je kriza. Ja, a poznaš kakšnega moškega, ki ni tečnoba:)))))).

 5. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Ajda, ne poznam :)

 6. žare lepotec pravi:

  tine… ha, ha ha, od zmage do zmage do končnega poraza iztok gartner po maotu

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !