Recenzije: Step Up 2: The Streets

30.07.2008 ob 20:54

zda 2008, glasbena drama režija: Jon Chu, igrajo: Briana Evigan, Robert Hoffman, Will Kemp, Sonja Sohn

Pozabite na kvaliteto in se prepustite odlični glasbi ter solidnim plesnim točkam. No ja, če vam bo glede na kvaliteto to seveda sploh uspelo.

Step Up 2 je kot Step Up, le da premore boljši soundtrack, bolj spektakularne plesne točke in da se izogiba nepotrebnim klišejem, ki so leta 2006 dobesedno deževali. Tokrat klišeji so, toda ker jih je manj, kar pomeni, da prednjačita glasba in ples, je vse skupaj bolje in bolj gledljivo. Pa četudi gre za kopijo odličnega filma Fame, ali še bolje, za kopijo kultnega filma Breakin’. V prvi vrsti je seveda deklina, malce problematična Andie (Briana Evigan), ulična plesalka, ki dobi ponudbo od prave plesne šole. Ki svoj street style pomeša z naučenimi gibi ter zmaga. Medtem jo seveda poči tudi ljubezen, na koncu pa gledalce poči enkratna sekvenca v dežju, na katero bi bil ponosen tudi Gene Kelly. Kot sem dejal že na začetku, izklopite kvaliteto, stisnite play in ga zamuvajte na enkraten ter zelo živahen hip hop soundtrack.

Ocena: 5/10

 

4 komentarjev na “Recenzije: Step Up 2: The Streets”

 1. Majči pravi:

  Meni sekvalitetno ni zdel dober film. Ker mi je izredno všeč hip-hop glasba mi je bil film všeč.
  Sekvenca na dežju je res najboljša v filmu.
  Najprej sem tudi jaz pomislila da ima drugi del tega filma vzporednice s filmom Fame.

 2. vacun99 vacun99 pravi:

  Dober film splaća se ga pogledat ampak meni osebno je 1 del boljši. Najboljše je na koncu ko jih vsi odganjajo potem pa odplešejo in nobeden nemore verjeti.

 3. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Majči, Fame je vsaj deset stopenj nad tem filmom, res pa je, da pridejo asociacije na plano.

  Vacun, uff, meni pa je bil prvi del res totalno zanič.

 4. IZTOK faking GARTNER » Recenzije: Step Up Revolution, Total Recall pravi:

  [...] pozabiti, ne pa da so ga nategnili v šest let trajajočo franšizo, kjer je bil pogojno okej le drugi del, medtem ko je bila trojka kljub 3Dju grozno slaba. Okej, štirka je vendarle boljša od trojke, a [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !