Filmski par tedna: Ashton Kutcher & Cameron Diaz

28.05.2008 ob 02:47

Film What Happens in Vegas je res totalno zanič, toda Ashton in Cameron kljub temu izgledata simpatično ter kul. Natanko tako, da si zaslužita tole rubriko in mojo željo po veliko boljših filmih.

 

 

9 komentarjev na “Filmski par tedna: Ashton Kutcher & Cameron Diaz”

 1. mateja pravi:

  men je pa film fuuuul zabaven. saj piše da je romantična komedija. nekih globokih stvari pa res ni za pričakovat. če se hočeš v kinu zabavat, nasmejat in bit sproščen preostali del večera, potem ta film definitivno priporočam!

 2. waterlily pravi:

  Cameron je the best. :D

 3. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Mateja, ni variante. Zlo pocen in čisto nič smešn film. Ogromno romantičnih komedij je veliko bolj zabavnih. Pravzaprav se niti enkrat nisem niti malo nasmehnil. Oba bi si zaslužila veliko boljši film.

 4. mateja pravi:

  ja pa je smešen. varianta je vedno:-)

 5. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Mateja, no pa povej, kje si se smejala? Jaz sem se le takrat, ko je prišel k psihiatrinji s podplutbo na obrazu, Cameron pa je vse posnela na mobitel. Drugje sem skoraj zaspal. Sicer pa bom kmalu objavil tudi recenzijo filma.

 6. mateja pravi:

  smejala sem se prvič ko so bli vsi v isti sobi v Las Vegasu in ko začne Cameron kričat in ima na glavi kapo za tuširanje, Ashton pa je mislil da kriči njegov kolega, pa mu reče da piska ko ena…pa potem ko se tepejo, pa reče Cameron: ”vse je ok, onadva sta geja”, pa ko žurajo v Vegasu pa ona drsa s koleni po šanku in pade…pa ko zadaneta Jack pot in mu ona namest srednji prst pokaže tistega, kjer ima prstan gor, pa ko se ona zmeni s taksistom da mu ‘pokaže samo en jošek’za plačilo, pa ko on sedi na kavču in gleda TV in ona je kokice in se on pošlata po jajcih in potem da roko v skledo in mu ona reče, da je hotla prav tak okus kokic s prešvicanimi jajci in on pol celo sklede strese sebi v hlače in še bi se kaj našlo…ful mi je bla simpatična komedija.

 7. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Mateja, I rest my case :)

 8. mateja pravi:

  ok, velja :-)

 9. Tina pravi:

  ta film je zaaaaaaaaaaaakon :D
  cis hud
  ta dva igralca pa tok ql skup paseta da res ni ane :D
  najvecje face sploh :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !